Ε και σήμερα με μπαλάφα, σνάουτσερ και ελ ζαρ παίζαμε, το κακό με τον ζαγοράκη είναι ότι όταν έφυγε δεν έπρεπε να ξανάρθει. Δηλαδή το παράδειγμα του γαύρου που λες δεν είναι αρρώστεια?? Πήραν 10 πρωταθλήματα και χάσαν ένα και βρύζαν τον κόκκαλη. Αυτοί όμως έχουν τρελούς φραγκάτους μπόλικους και βρέθηκε ο μαρινάκης, γιατί αμα εμφανιζόταν κανένας τύπου σαλιαρέλη κόκαλη θα λέγαν και θα κλαίγαν. Εγώ συμφωνώ σε πολλά που λές, όλοι θέλουμε πάντα το καλύτερο, όταν το απαιτούμε όμως να είμαστε σίγουροι γιατί παίζει και το ενδεχόμενο να πάμε στα χειρότερα. Δες και την αεκ. Βρύζαν τον ντέμη, εγκλήματα έκανε κι αυτός εκεί, τον διώξαν και τι έγινε??? Ένα βήμα πριν την διάλυση είναι με τους αδαμόπουλους και τους κιντήδες. Η απαξιώση για μένα είναι τεχνητή, επειδή ας πούμε εγώ δεν γουστάρω κάτι που γίνεται ποιο είναι το όπλο μου?? Η απαξίωση, η κριτική που λέμε δεν υπάρχει. Στον ΠΑΟΚ για μένα υπάρχει απαξίωση και αποθέωση. Κριτική δεν θέλει κανένας να κάνει, οι μεν απαξιώνουν γιατί ήρθε ο κοντός, πήραν σεκιουριτάδες τους τάδε και όχι τους δείνα, δεν παίρνει παντού εισιτήρια κτλ, και αποθέωση από τους άλλους που είναι βολεμένοι με τα ΠΑΟΚ24 και ΌΛΑΠΑΟΚ, παίρνουν τα μεροκάματα, κάνουν δουλίτσες και κάνουν εφετζηλίκια φέρνοντας τις γκόμενες στο γήπεδο. Εγώ δεν θέλω ούτε να απαξιώνω, ούτε να αποθεώνω. Θέλω να κάνω κριτική πραγματική, μου την σπάει η απαξίωση το ίδιο όσο μου την σπάει και η αποθέωση.