Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 622688 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4681

οδόσφαιρο / ΠΑΕ Μέχρι τις 20/1 παίρνουμε τον ΠΑΟΚ
19 Δεκ 2010 17:10, Από PAOK24

Με δελτίο τύπου, που εξέδωσε ο όμιλος επιχειρηματιών επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται να πάρεει το 51% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας και την σχετική ανακοίνωση της διοίκησης Ζαγοράκη...

Το δελτίο τύπου, που υπογράφεται από τον εκπρόσωπο του επιχειρηματικού γκρουπ, αναφέρει ότι στο διάστημα 10-20 Ιανουαρίου θα δοθεί συνέντευξη τύπου για να αναλύσουν τα σχέδιά του και το αργότερο στις 20 Ιανουαρίου, θα έχουν αγοράσει το 51% της ΠΑΕ.

Άλλο ένα μήνα παράταση δηλαδή..?

Offline petrov

• Αλλαγή
Mυστήριοι αυτοί οι Άραβες περίμεναν να χάσει ο Π.Α.Ο.Κ. στην Κέρκυρα και να βγάλουν ανακοίνωση μετά από πέντε λεπτά;  ::)

Offline petrov

• Αλλαγή
Άνα μπράβο και εκείνη η προθεσμία μέχρι τις 20 Δεκέμβρη δεν ήτανε τι έγινε πήραμε αναβολή;

opws_mathame

• Guest
τα οποια μπινελικια ισως καποιοι γραφουν δε νομιζω να εχουν σχεση με το ματσ στην κερκυρα.απλα ειναι φυσικο στις νικες να χαιρεται ο κοσμος και στις ηττες να ερχονται τα προβληματα ξανα στην επιφανεια.ουτε σημερα η ομαδα κατασταφηκε ουτε με την προκριση στους 32 πιασαμε τον παπα απ τα αρχιδια.απλα ως ΠΑΟΚ το μετρο το εχουμε χασει απο καιρο.δε ξερουμε απο μετρο μονο απο ΠΑΟΚομετρο.
  σημερα το τσαρτερ δεν ειχε χορηγους???η κατασταση που υπαρχει ειναι αρρωστη.οι λογοι για τους οποιους καποιοι εχουν παραπονα απο τη διοικηση ειναι κατα βαση ασχετοι με τα αγωνιστικα.κ πρωταθλημα να φερει αυτος ο διαχειριστης (απιθανο γιατι τον εχουν βουτυρο στο ψωμι οι αλλοι του ποκ) οι αντιδρασεις δεν εχουν να κανουν με το αγωνιστικο.απλα το αγωνιστικο τα φερνει στην επιφανεια ολα.γιατι ο καθενας σκεφτεται να κανω υπομονη και να την πνιξω για να παει η ομαδα μπροστα οκ.αλλα να την πνιξω για να ειμαι στη μετριοτητα???μηπως ηταν καλυτερα με γουμενο κ μπατατουδη???παλι στη μετριοτητα ειμασταν αλλα υπηρχε αξιοπρεπεια.ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-4-
  ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΩ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Αυτοί οι Άραβες περίεργη ράτσα ρε παιδί μου  :D :D
Πάντα μετά από ήττες εμφανίζονται και ζητούν παράταση
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

fatal_invasion

• Guest
Μπράβο επαναστάτη του κώλου!! Άνετη επικράτηση της κέρκυρας. Ο αυτόματος πιλότος που κατευθύνει την ομάδα έπαθε σήμερα εμπλοκή.
Αλλά αφού έχασε χθές ο βάζελος- δέπα-μουν-αλλαξοκωλιά αναστασάκου με ατρόμητο έπρεπε να χάσουμε και εμείς σήμερα...... έτσι ραγιά????

Τώρα η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί στα ματσ της Ευρώπης να πάρουμε κανα βαθμό για το ελλαδιστάν που ζούμε ώστε να βγάζουμε τον ψευδοπρωταθλητή απευθείας στους χρυσοφόρους ομίλους.

Βρίστε όλοι τώρα τους άμπαλους τους παίκτες που διαλέγουν παιχνίδια.

Σημείωσε το location στο profile σου.

opws_mathame

• Guest
το καλο με τη διοικηση που εχουμε ειναι ενα.δε μπορεις να εισαι σιγουρος για τπτ.οταν λεμε για τπτ ομως το εννουμε.
-θα πιστευες ποτε πχ ως οπαδος του ΠΑΟΚ πριν 2 χρονια πως θα δεχτεις το σαλπιγγιδη πισω με τοσα λεφτα και θα τον χειροκροτεις ενω ειναι ο χειροτερος σου παικτης και ειναι κλασσικο παραδειγμα κακοδιαχειρισης και σπαταλης χρηματων?
-θα πιστευες περυσι οτι φετος θα ειχες προποντη το μακη το χαβο?
-θα πιστευες το 2005 οταν ο ΠΑΟΚ εκανε γκελες στην τουμπα κ ο κοσμος εβραζε πως θα ερχοταν μια εποχη που οι γκελες στην τουμπα(πλην σκουληκιου) απο μικρες ομαδες τυπου βολου και ατρομητου θα περνουσαν χωρις να καιγεται καρφι σε κανενα?
-θα πιστευες ποτε πως η εξοδος στο αναβαθμισμενο ουεφα (γιουροπα ληγκ) θα θεωρουνταν θριαμβος?
-θα πιστευες οταν στο οακα φωναζες στους γαβρους υπαλληλους (εσυ εσυ με το πορτοκαλι η μανα σου γαμιεται μ εναν παοκτση)πως μια μερα θα φορουσες και εσυ αντιστοιχο γιλεκο?
μπορουμε να γραψουμε πολλα επιπλεον παραδειγματα αλλα δε θελουμε να κουρασουμε
 πρεπει να ειμαστε περηφανοι για τη διοικηση μας γιατι μας δειχνει καθε μερα πως ολα στη ζωη πρεπει να τα περιμενουμε.επισης ποτε δε πρεπει να γελαμε με τη ξεφτιλα του διπλανου μας γιατι καποτε μπορει να βρεθουμε στη θεση του.γενικα ποτε δε ξερουμε τι μας ξημερωνει ποτε?η παε ΠΑΟΚ δειχνει οτι ειναι η πιο ανατρεπτικη ΠΑΕ.μπορει να εχει χαμηλα τη μπαλα στα κεντρα αποφασεων σε ζητηματα ομως που εχουν να κανουν με απλα θεματα οπαδικης νοοτροπιας εφερε τα πανω κατω.μπραβο στη διοικηση του ΠΑΟΚ και στους επαναστατες διαχειριστες της.
 ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μη λες τετοια, θα στεναχωρηθει και θα φυγει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

opws_mathame

• Guest
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.εγω για καλο τα λεω.ποτε ξαναειδες τον ΠΑΟΚ τοσο ψηλα????ΠΑΟΚ ειμαστε δεν ειμαστε μπαρτσελονα.χαμηλα τη μπαλα.εφυγε μια φορα.οχι παλι.εξαλλου ο θοδωρος ειναι ΠΑΟΚτσης και ποναει την ομαδα δε θα την αφησει αβοηθητη.οταν ειχε φυγει την προηγουμενη πηγε να σκασει απο τη στενοχωρια του.δεν κοιμοταν για 3 βραδια εμαθα.Ακομα δε μπορει να ξεπερασει το οτι καποιοι τον βριζανε ως παικτη της ΑΕΚ οταν εκανε καποια θεατρα και απλα θελει να διωξει τους κακους.εγω τον στηριζω και να σε πω και κατι ρε φιλε??

ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ.(συγνωμη διαχειρστη).μηπως εισαι γουμενοσκυλο?η μηπως θες να διοικησεις εσυ??
οεο οεο με αρχηγο τον τεο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μισό λεπτό ρε φίλε όταν χάναμε από απόλλωνα αθηνών και αποκλειόμασταν από τον τελικό στην τούμπα τι γινόταν?? Όταν τρωγαμε 4 από αιγάλεω και 3 από ατρόμητους τι γινόταν?? Το ίδιο και με νιόνιο στο κύπελο. από γιάννενα του αναστόπουλου δύο φορές?? Δεν θυμάμαι να γινόταν κάτι διαφορετικό από τώρα. Μήπως δεν φώναζες εσύ ντούσαν ντούσαν όταν τρώγαμε το ντόρτι στο κύπελο ή δεν ήσουν στο γήπεδο να το απολαύσεις???
Όταν περναμε έναν μπράντιτς 600 εκατομύρια δραχμούλες τι γινόταν, έναν νούνιες 1 δις 200 μύρια, κάτι ντόλμπεργκ και λοιπά παλτά αντιδρούσε κανείς και αν το έκανε γιατί έφτασε ο ΠΑΟΚ σε αυτό το χάλι??
Δεν θέλαμε να φύγει η αστυνομιά μέσα από την τούμπα, και ποιος πρέπει να είναι εντός γηπέδου??? Μαζί σου να φύγουν όσοι σουλατσάρουν μεσα στο γήπεδο. Πες όμως ποιος πρέπει να μπει εκεί μέσα.
Ποιος είπε ότι έξοδος στο ουέφα είναι θρίαμβος, μάλλον το φαντάστηκες αυτό. Εκτός αν εννοείς ότι δεν είναι επιτυχία η πρόκριση στους 32 του ουέφα.
Και μια ακόμα ερώτηση γιατί να φταίει η εκάστοτε παε στα θέματα οπαδικής νοοτροπίας και να μην φταίνε οι οπαδοί??
Και αν ήταν όλα σωστά καμμωμένα παλιά γιατί έχει η ομάδα αυτά τα χάλια σε όλους τους τομείς. Σε λίγο θα μας πεις ότι διέλυσε τον ΠΑΟΚ ο ζαγοράκης. Έλεος με αυτήν την παρελθοντολαγνεία.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Εντάξει παίρνω πίσω αυτά που έγραψα πάνω στα νέυρα μου και ζητώ συγνώμη. Αλλά πόση υπομονή ακόμη θα κάνουμε γαμώ την τρέλα μου?
Υπομονή , χαμηλά την μπάλα, ερε βουλινός που σας χρειάζεται, αυτοί έχουν μπαζούκας και εμείς νεροπίστολα. Πόσα χρόνια ακόμη θα τα ακούμε? Πόσο υπομονή θα κάνουμε?

ΡΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΠΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ?

opws_mathame

• Guest
 φιλε τασουλη οταν αποκλειομασταν απο τον απολλωνα αθηνων στην τουμπα παιζαμε με το γιουκουδη και τον τσαλουχιδη ΚΑΙ ο απολλωνας μετα εφαγε στον τελικο 7.εγω δεν κατηγορω γιατι τπτ τον θοδωρο γιατι ειναι απλος διαχεριστης.στην αρχη οταν ηρθε ισα ισα πιστεψα αρκετα.δεν εχει γινει ξεκαθαρο δηλ πως εφτασε ταβανι???πως οτι καλο εχει κανει θα απαξιωθει αν συνεχιστει αυτη η κατασταση???πως αν δεν ειναι ανικανος ειναι επικινδυνος και πως δεν κανει για προεδρος στον ΠΑΟΚ.ο κοκαλης πηρε 10 σερι πρωταθληματα στο γαβρο και για μια χρονια εφαγε κραξιμο.το κακο κατα τη γνωμη μου ειναι απλα πως επειδη ο κοσμος αγαπαει την ομαδα δεν αντιδραει πολλες φορες οπως πρεπει (για να μη κανει κακο στην ομαδα).για να διατηρηθει η ενοτητα.αυτα ομως σπασανε απο τη διοικηση.που εκανε πραγματα που ουτε εχθροι θα τα εκαναν.εγω φιλε ντουσαν δε φωναξα ποτε αν θες να σ πως προσωπικα.επισης το οτι εχουμε κανει μαλακιες στο παρελθον πρπεπει κατα τη γνωμη μου να γινει παραδειγμα προς αποφυγη νεας μαλακιας και οχι να μας δινει αλλοθι για να κανουμε νεες.απλα ο θοδωρος ειναι φυτεμενος πλεον απο την ποολιετιια για να μην υοπαρχουν αντιδρασεις για το ιδιοκτησιακο του ΠΑΟΚ.ουτε νεος επενδυτης ουτε λαικη βαση οουε αντιδραση.απλα κλαψα και χαμηλα τη μπαλα.αν δε φταιει αυτος που παραμενει φταιμε εμεις που δεν ξυπναμε.καποιος φταει παντως.

Offline Català

• Αλλαγή
opws mathame, εγώ νομίζω ότι φταίμε εμείς οι οπαδοί που κάνουμε μόνο κριτική και ποτέ αυτοκριτική. Που είμαστε μίζεροι και δεν κοιτάμε την κοσμογονία στον ΠΑΟΚ φέτος. Που έχουμε αφήσει την ομάδα χωρίς προπονητή εδώ και 6 μήνες, που δώσαμε στον πουτάνας γιο 800 το χρόνο για να βάλει 4 γκολ σε 5 μήνες, που έχουμε φέρει τους κολλητούς μας σε όλα τα πόστα. Ναι φίλε, φταις εσύ για αυτή την κατάσταση, εγώ και όλοι μας. Ο Πάπας δεν φταίει για τίποτα. Γιατί ο Πάπας δεν κάνει λάθη.
Και έτσι που φερόμαστε να το δεις ότι οι άραβες δεν θα έρθουν, γιατί είμαστε παλιοχαρακτήρες και δεν μας αξίζουν. Τόσο παλιοχαρακτήρες που βγάλαν ανακοίνωση με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα σήμερα.
Α ρε αχάριστε ΠΑΟΚτσή, τίποτα δε σου κάνει.
8 ολόκληρους βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού είσαι, με 3-4 νίκες στην Τούμπα καθάρισες την παραμονή για φέτος, κι εσύ πάλι γκρινιάζεις ότι δεν έχουμε προπονητή, δεν έχουμε πλάνο, δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή, ένα μπουρδέλο είμαστε κτλ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ε και σήμερα με μπαλάφα, σνάουτσερ και ελ ζαρ παίζαμε, το κακό με τον ζαγοράκη είναι ότι όταν έφυγε δεν έπρεπε να ξανάρθει. Δηλαδή το παράδειγμα του γαύρου που λες δεν είναι αρρώστεια?? Πήραν 10 πρωταθλήματα και χάσαν ένα και βρύζαν τον κόκκαλη. Αυτοί όμως έχουν τρελούς φραγκάτους μπόλικους και βρέθηκε ο μαρινάκης, γιατί αμα εμφανιζόταν κανένας τύπου σαλιαρέλη κόκαλη θα λέγαν και θα κλαίγαν. Εγώ συμφωνώ σε πολλά που λές, όλοι θέλουμε πάντα το καλύτερο, όταν το απαιτούμε όμως να είμαστε σίγουροι γιατί παίζει και το ενδεχόμενο να πάμε στα χειρότερα. Δες και την αεκ. Βρύζαν τον ντέμη, εγκλήματα έκανε κι αυτός εκεί, τον διώξαν και τι έγινε??? Ένα βήμα πριν την διάλυση είναι με τους αδαμόπουλους και τους κιντήδες. Η απαξιώση για μένα είναι τεχνητή, επειδή ας πούμε εγώ δεν γουστάρω κάτι που γίνεται ποιο είναι το όπλο μου?? Η απαξίωση, η κριτική που λέμε δεν υπάρχει. Στον ΠΑΟΚ για μένα υπάρχει απαξίωση και αποθέωση. Κριτική δεν θέλει κανένας να κάνει, οι μεν απαξιώνουν γιατί ήρθε ο κοντός, πήραν σεκιουριτάδες τους τάδε και όχι τους δείνα, δεν παίρνει παντού εισιτήρια κτλ, και αποθέωση από τους άλλους που είναι βολεμένοι με τα ΠΑΟΚ24 και ΌΛΑΠΑΟΚ, παίρνουν τα μεροκάματα, κάνουν δουλίτσες και κάνουν εφετζηλίκια φέρνοντας τις γκόμενες στο γήπεδο. Εγώ δεν θέλω ούτε να απαξιώνω, ούτε να αποθεώνω. Θέλω να κάνω κριτική πραγματική, μου την σπάει η απαξίωση το ίδιο όσο μου την σπάει και η αποθέωση.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

opws_mathame

• Guest
εγω ουτε απαξιωνω ουτε αποθεωνω φιλε.κουβεντα γινεται απλα.εμενα η θεση μου ως οπαδος ειναι στο γηπεδο κατα κυριο λογο.δε θα ασκουσα ποτε κριτικη σε καμια διοικηση τυπου ζαγορακη αν συνεχιζε οπως ξεκινησε.αν δεν εφτυνε στο προσωπο τον κοσμο με τη μεταγραφη σαλπιγγιδη.αν τελως παντων ελεγε το κρατος φταει που δε ρυθμιζει τα χρεη.δηλ τα αυτονοητα που υποσχεθηκε οταν ξεκινησε.αυτος αλλιως ξεκινησε και μετα το γυρισε.ο νικολαιδης στην ΑΕΚ συγκρουστηκε με τον κοσμο τους που τον ειχαν περισσιτερο ινδαλμα απο οτι εμεις το θοδωρο.με τατουαζ στα μπρατσα και αλλα να χαμε να λεγαμε.απομακρυνθηκε απο τον κοσμο τους εδινε κιολας ισως να τους χρεωσε δε με νοιαζει κ η αεκ για να ξερω και εφυγε.το μετα στην αεκ δε με νοιαζει.απλα αδυνατω να πιστεψω πως δε μπορει να βρεθει προεδρος στον ΠΑΟΚ οταν υπαρχουν επιχειρηματιες που επενδυουν τα λεφτα τους σε μικροτερες ομαδες

apostolos

• Guest
.αλλα να την πνιξω για να ειμαι στη μετριοτητα???μηπως ηταν καλυτερα με γουμενο κ μπατατουδη???παλι στη μετριοτητα ειμασταν αλλα υπηρχε αξιοπρεπεια.ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-4-
  ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΩ

Ποια αξιοπρέπεια ρε συ opws mathame για πες μας λίγο γιατί εδώ πέρα έχει χαθεί η μπάλλα πλέον.... Εσύ ο ίδιος λες παραπάνω να μην τρελαινόμαστε με τα αποτελέσματα και πώς γίνεται κάθε φορά που η ομάδα χάνει να ανοίγει το topic του Ζαγοράκη και να σκάνε αυτά τα απίστευτα κατεβατά που δεν έχουν να κάνουν με κάτι αγωνιστικό, να θυμούνται όλοι τον σαλπιγγίδη, τα οπαδικά, τα οικονομικά, και να φτάνουμε να λέμε καλύτερα και περισσότερη αξιοπρέπεια με τα λαμόγια (α, ξέχασα κι ο ζαγοράκης λαμόγιο είναι και με γυναίκα βιζιτού), όλα μαζί. Ένα τέτοιο κατεβατό να δω μια φορά μετά από νίκη ή επιτυχία και τι στον κόσμο. Αν κερδίζαμε σήμερα, θα τα γράφατε όλα αυτά ρε παιδιά απαντήστε μου ειλικρινά... Είναι σοβαρή στάση αυτή τώρα με βάση το αποτέλεσμα? Μια εκτόνωση για τα νεύρα σας είναι, εμένα αυτό μου φαίνεται περισσότερο και τα βάζετε όλα μαζί, τα θυμάστε όλα και τα χώνετε.... Δοκάρι και έξω και φτου κι από την αρχή.... Για να μην πω για κάποιους εμφανίζονται ΜΟΝΟ στις ήττες, μα ΜΟΝΟ τότε, τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου....

opws_mathame

• Guest
Καλυτερα τοτε να αυτοαποκλειστουμε απο το συγκεκριμενο τοπικο.οπως και απο την τουμπα.δηλ μετα απο ποιες νικες ρε φιλε να πουμε και τι?να κερδισουμε τον πανιωνιο και να πουμε μπραβο διοικηση???δηλ σε κατι απ τα υπολοιπα που λεω εχω αδικο?η σε πειραζει που ειναι μετα απο ηττα???

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
''Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. παρατείνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2011.''

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15JVHC2SB&extLang=

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα...είναι?

Offline t.b

• Αλλαγή
Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει. Μία ΑΜΚ παίρνει παράταση μετά από μία ανακοίνωση; Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο; Τόσο απλό είναι;

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Και δεν είναι μόνο το ''τεχνικό'' θέμα της εξέλιξης αλλά η γενικότερη αξιοπιστία... :gruebel: