Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608194 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Ας βγουν τώρα πάλι τα πουτανάκια του Ζαγοράκη να μας πουν για γούμενους, μπατατούδηδες, βουλινούς, για δεύτερες θέσεις, για πρωταθλητισμούς και ότι ο ιωακείμ έκανε μόνο 2 ήττες, αλλά κέρδισε τον εορδαϊκό, τον τέλη και το αεκακι. Και ας μας ξαναπούν ότι έχουμε μένος, λες και μας γάμησε τη γκόμενα ο Ζαγοράκης και τον έχουμε άχτι. Και ότι είμαστε πετυχημένοι γιατί περάσαμε στους ομίλους και δεν χάθηκε ακόμα το κύπελλο ελλάδος hellas online. Τέτοιοι πουθενάδες είστε.
Δυστυχώς, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ένα άτομο με ανύπαρκτες ηγετικές-διοικητικές ικανότητες και νοημοσύνη αυτού που είναι: ποδοσφαιριστής. Εκεί είναι το μυστικό, εκεί είναι όλη η ουσία. Ο άνθρωπος ένας ποδοσφαιριστής είναι, τίποτα άλλο. Τώρα που έχει ξεμείνει μόνος του φαίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρα.
Αλλά τελικά αυτός ταιριάζει στο 95% των φυτών του "λαού" μας. Αυτών που του φώναξαν κάποτε μέχρι και "νάτος-νάτος ο πρωθυπουργός". Αφού δεν ντρέπονται όλοι αυτοί, γιατί να καούν τα αρχίδια του Ζαγοράκη στο ελάχιστο;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Στην προεδρικη σουιτα ο Πιλαβιος λεει... Μαλιστα... Την Κυριακη παλι μαλακας θα νιωθεις Ζαγορακης και εμεις παλι βιασμενοι
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Català

• Αλλαγή
Την Κυριακη παλι μαλακας θα νιωθεις Ζαγορακης

Ναι ρε, δεν θα τον πιάνει ύπνος

Offline blue_eyes

• Βασικός
απογοητευση και το κεφαλι κατω απο το πρωι σημερα, δεν εχω ορεξη να γραψω ουτε μια σειρα παραπανω απο το οτι περιμενω αντιδραση απο τον ζαγορακη γιατι φετος τα εχει σκατωσει απο την αρχη της χρονιας με πολλες λαθος ενεργειες και επιλογες προσωπων.. αν δεν ερθει κακο του κεφαλιου του και δυστυχως κακο για την ομαδα μας

CLUB LARISA

• Guest
De country dat will organize de 2022 world cup is Qatar. :lalalalala: :lalalalala: :smiliedisco1: :smiliedisco1:

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Ας βγουν τώρα πάλι τα πουτανάκια του Ζαγοράκη να μας πουν για γούμενους, μπατατούδηδες, βουλινούς, για δεύτερες θέσεις, για πρωταθλητισμούς και ότι ο ιωακείμ έκανε μόνο 2 ήττες, αλλά κέρδισε τον εορδαϊκό, τον τέλη και το αεκακι. Και ας μας ξαναπούν ότι έχουμε μένος, λες και μας γάμησε τη γκόμενα ο Ζαγοράκης και τον έχουμε άχτι. Και ότι είμαστε πετυχημένοι γιατί περάσαμε στους ομίλους και δεν χάθηκε ακόμα το κύπελλο ελλάδος hellas online. Τέτοιοι πουθενάδες είστε.
Δυστυχώς, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ένα άτομο με ανύπαρκτες ηγετικές-διοικητικές ικανότητες και νοημοσύνη αυτού που είναι: ποδοσφαιριστής. Εκεί είναι το μυστικό, εκεί είναι όλη η ουσία. Ο άνθρωπος ένας ποδοσφαιριστής είναι, τίποτα άλλο. Τώρα που έχει ξεμείνει μόνος του φαίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρα.
Αλλά τελικά αυτός ταιριάζει στο 95% των φυτών του "λαού" μας. Αυτών που του φώναξαν κάποτε μέχρι και "νάτος-νάτος ο πρωθυπουργός". Αφού δεν ντρέπονται όλοι αυτοί, γιατί να καούν τα αρχίδια του Ζαγοράκη στο ελάχιστο;

Εσύ τώρα λες πουτανάκια τους συνοπαδούς σου επειδή δεν συμφωνούν μαζί σου?

Offline Català

• Αλλαγή
Γάτα είσαι
Μόνο που συνοπαδοί ΣΟΥ είναι και φαίνονται φίλε, δικοί μου συνοπαδοί αυτοί δεν είναι σίγουρα.
Μην πιάσω τι έχουν πει ΠΡΩΤΟΙ αυτοί κατά καιρούς, γιατί δεν θα φτάσει ούτε το σαββατοκύριακο. Τώρα θυμηθήκατε την ενότητα και τους καλούς τρόπους μερικοί.
Ακόμα και σήμερα που είμαστε όλοι τρελαμένοι (εκτός από αυτούς, αυτοί μάλλον τα βλέπουν όλα καλά και ευχαριστούν τον θεό που έχουμε Ζαγοράκη) η ειρωνεία συνεχίζεται ανενόχλητα, αλλά αν αρχίσω τα μπινελίκια θα φάω μπαν.
Και δεν τους είπα πουτανάκια
Τους είπα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

« Last Edit: December 03, 2010, 12:52:04 by Català »

Offline petrov

• Αλλαγή
Αν τύχει και προκριθούμε με κανένα γκολ του Σαλπιγγίδη, θα είναι ωραία ή δε μετράνε τα γκολ από προδότες ; 

Δεν ξεγράφονται θέματα ηθικής με πράξεις αγωνιστικές. Εν ολίγοις, και 40 γκολ να βάλει εμείς πάλι θα θεωρούμε ένα από τα μεγαλύτερα ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ όλων των εποχών την επιστροφή του.
Ελα όμως που ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΓΚΟΛ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ από ότι φαίνεται, οπότε και καθαρά λογιστικά να την πάρεις την ιστορία είναι σκάνδαλο να παίρνει 800 χιλιάρικα αυτός ο συγκεκριμένος ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ φορ.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Απο χθες επιβεβαίωσα αυτό που χρόνια δυστυχώς πίστευα..Ότι αυτή την ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να την δω όπως την ονειρεύομαι..

Μπαίνει ο ένας στο forum , ο άλλος στο ράδιο , ο άλλος στις κωλωφυλάδες και εκφράζουν άποψη λενε λένε γράφουν για τον Ζαγοράκη γράφουν για τον έναν για τον άλλον..Εδώ να μου πεις τον παντελάκη κυνηγούσαν χρόνια , τον ζαγοράκη θα αφήσουν..Μπαίνει ο ένας λεει για μπερδεμένους πουθενάδες , λες και αυτός τα έχει 300 και είναι παντού.

Όσοι έχουν πρόβλημα αντρίκια μπορούν να πάνε στο τέλος της χρονιάς και να του πούνε , θεωρούμε ότι ότι μπορούσες το έκανες , δεν μπορείς παραπάνω , σε ευχαριστούμε , γεια σας.Αντρίκεια και ξηγημένα.ΠΑΟΚτσήδικα όπως πίστευα ότι λειτουργούνε.

Αυτή η μουρμούρα , το κουτσομπολιό , μια ζωή θα κρατάει την ομάδα πίσω.Και ας μου πούνε οι 300 οι παντού αν ο Ζαγοράκης που θεωρούνε ότι πήγε την ομάδα αγωνιστικά ΠΙΣΩ , να μου πούνε πόσα βήματα μπροστά κάναν για την κερκίδα τα τελευταία 5 χρόνια..Κριτική , μιζέρια και καμία αυτοκριτική..Ζητάνε απο το ζαγορ να κάνει ντου στους διαιτητές και οπαδικά ασχολούμαστε μόνο με σκουλίκια..Και μας φταίει ο Ζαγοράκης που δεν κάνει ντου..Και διάφορα άλλα που δεν αξίζει να γράψω..

Περαστικά μας..

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
Πες μας εσυ νηφάλιε "φίλαθλε" τι κάνατε εσείς οι 29.700 (αφου έβαλες κ συρματοπλέγματα τρομάρα σου) φέτος. Πες μας εσυ τι έκανες που έκλεισε σ.φορ με 3 χαρτιά και σκοράρει στα όνειρά σου, πες μας τι έκανες που δεν έχεις προπονητή, πες μας τι έκανες για τουσ φυλακισμένους ΠΑΟΚτσηδες, ετσι Παοκσήδικα που τα λες, πες μας τι κάνατε που δεν έχεις τεχνικό διευθυντή, πες μας τι κάνατε "φίλαθλα εσεις στην 1", πες μας που βάλατε εσεις λεφτά κ πόσα,πες μας τι έκανες εσυ κ ασε τη θλιβερή μειοψηφία να μιζεριάζει, πες μας φίλαθλε πόσο καυλώνεις που βλέπεις μια ομαδάρα στο χορτάρι κ κομπάζεις απο την αρχή της χρονιάς

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
- "Χαρούμενος γιατί επιβεβαιώθηκα..Τα λεγα εγώ για τον Ζαγοράκη πρώτος"
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
Μην αυτοαναιρείσαι λέγοντας "τα λεγα εγώ" κ πες μας τι έκανες αφού οι άλλοι δεν τα λένε κ δεν τα κάνουν ΠΑΟΚτσήδικα κατά την άποψη σου. Κανένας δε θέλει να μπουλάρει ο Ζαγοράκης, ν ακούει θέλουμε κ να βάλει τάξη στο μπορδέλο που ΔΕΝ διοικεί είναι το θέμα, δεν κάνουμε διαγωνισμό ενόρασης εδώ μέσα, ούτε είμαστε ζαγόρες, βραζιλιάνοι κ λοιπά μουνόσκυλα. Συνδεσμίτες είμαστε κ πονάμε

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@hawkins

αλλάξε το avatar σου και βάλε φώτο ΖΑγοράκης. μη βάζεις το έμβλημα του ΠΑΟΚ.
του χρόνου που (μπορεί) να έχουμε Πρόεδρο τον Κουκλεντέ να βάλεις φώτο αυτόν.

για τον ΠΑΟΚ μιλάμε αν δεν το έχεις καταλάβει. τον γράφουμε στα @@ μασ τον Ζαγοράκη και τον κάθε Ζαγοράκη όταν οι πράξεις του ζημειώνουν τον ΠΑΟΚ. νοιώθεις ή μπα; βλέπεις κάτι που σου ΑΡΕΣΕ στην ομάδα;
οτιδήποτε ρε παιδί μου!  να μας ανοίξεις τα μάτια και εμάς που βλέπουμε ένα τσίρκουλο σε γήπεδο και γραφεία εδώ και 4-5 μήνες; δώσε μας ρε παίδί μου μια κατεύθυνση με μια θετική πνοή να αρχίσουμε και εμείς που την είδαμε στραβά να πανηγυρίζουμε. ανοιχτοί σε προτάσεις είμαστε, δώσε μια εικόνα να καταλάβουμε ότι ρε παιδί μου αδικούμε την όλη φάση, κάτι μας έχει ξεφύγει και η διορατικότητα του Προέδρου μας (και όλων των λοιπών, γιατί για μένα ένα είναι όλοι) είναι τόσο μεγάλη που ωχριούμε εμείς με την πρεσβυωπία μας.

αν βολεύει κάνε τα και σε πίνακα πάντως.

ξεκίνα έτσι:
1.
2.
3.
4.
...
v.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς φίλε όσο και να προσπαθείς να τσουβαλιάσεις άτομα ανάλογα με τις απόψεις , αυτά δεν..Να απαντήσω εγώ εσείς που μπαίνετε με ρετσίνες και κούτρα (κακως το γράφω γιατί θα πιαστεί κανενας απο αυτό) και να γίνει κ γαμώ τις συζητήσεις..

Κάτσε μάζεψε τις 30 μλκς που έκανε ο Ζαγοράκης και πήγαινε και πες του αυτές οι 30 είναι μαλακιες..Αν ενδιαφέρεσαι για το καλο του ΠΑΟΚ και όχι απλά να λες ότι είσαι μπροστά και ότι είχες δίκιο όταν τα λεγες..Αν ενδιαφέρεσαι για καριέρα στον σαράντη πανταζή καλά το πας...

Το να "κάθεσαι" να γράφεις για πουτανάκια , για avatar για χίλιες δυο μαλακίες δεν προσφέρεις τίποτα..Απλά συζήτηση να γίνεται..

Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΟΚ , όσα λάθη και να κάνει κάθε μέρα και τώρα τελευταία μαζεμένα , έχει κάτι -χωρίς να έχω αποδείξεις απλά έτσι πιστεύω - που ελάχιστοι πρόεδροι στην ιστορία της ομάδας είχαν...ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ από τα ταμεία.Και ακόμη και μαλακίες και λάθη να κάνει εμένα με πείθει ότι δεν έχει κακή πρόθεση..

Αν δούμε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς το πάει λάθος , θα του πουμε σ' ευχαριστώ , ο επόμενος..Μέχρι τότε όμως πρέπει να κάνουμε τα πάντα να πετύχει σαν πρόεδρος , για να πετύχει και η ομάδα..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

opws_mathame

• Guest
οποιος ασκει κριτικη ειναι εμπαθης και τομ κανει για να αυτοεπιβεβαιωυει κ να λεεθι στην παρεα του να εγω τα ελεγα.κ το γουμενο ετσι τον φαγατε.το οτι η ομαδα εχει γινει ενα τσιρκο δεν εχει σχεση με το θεμα.
  τωρα τα παοκτσηδικα που λες να του τα πουμε αν του τα πουμε ΠΑΟΚτσηδικα το πιο πιθανο ειναι να βρεθει για κανα μηνα στο αγιο ορος.κ αν του τα πουμε 100% μαλλον τον βλεπω ν αλλαζει πολη.αλλα δεν πειραζει εμεις που θελουμε να ειμαστε στο ζαγκρεμπ για να δωσουμε μαχες για τα 4 γραμματα κ οχι για το καφενειο του θοδωρακη δεν ειμαστε ΠΑΟΚ.εμεις ειμαστε μονο για φορουμ κ ραδιοφωνα.εξαλλου η θεση του ΠΑΟΚΤΣΗ δεν ειναι στα πεταλα αλλα στα αεροδορμια
   Σ ΟΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ Θ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ(???????)

Offline Matador

• Αλλαγή
Αυτο που με πληγωνει με τον Ζαγορ ειναι το οτι τον θεωρουσα σαν εναν απο εμας!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline spinos_4

• Αλλαγή
όλοι εσείς που βάζετε τον καθένα σε καλούπια οποια άποψη και να έχει είτε είναι αυτή που σας αρέσει είτε όχι και από τις 2 πλευρές είστε απλά ΜΑΛΑΚΕΣ... (έστω και αν είσαι ΠΑΟΚ)
και είστε ο καρκίνος και η καταστροφή του ΠΑΟΚ τόσα χρονια...
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

opws_mathame

• Guest
Αν καποιοι εχουν ακομα αφισα του θοδωρακη πανω απ το κρεβατι τους να σηκωνει το γιουρο δε σημαινει πως θιγεται το προτυπο τους οταν ασκειται κριτικη στο θεσμο του προεδρου-διαχειριστη του ΠΑΟΚ.ξυπνηστε οσο ειναι καιρος και δε το λεω ουτε για αυτοεπιβεβαιωσεις ουτε για αυτα τα γραφικα που ακουγονται.αν συνεχισετε να δειχνετε αυτη την αδρανεια το πιο πιθανο ειναι η προεδραρα να ολοκληρωσει το εργο της με κανα γηπεδο εκτος πολης και να την κανει με ελαφρα.γιατι η ζωη γι αυτονη συνεχιζεται κ χωρις ΠΑΟΚ.μια χαρα τα επαιρνε τα θεατρινιστικα τα φαουλ οταν επαιζε στη χανουμισα μεσα στην τουμπα κ τον εβριζε ολη η 4.αν το οραμα το πηρατε απο το ζαγορακη κ οχι απο τον ΠΑΟΚ τοτε αυτος σας αξιζει για διαχειριστης.ειστε λιγοι για να λεγεστε οπαδοι του ΠΑΟΚ.Και επειδη δεν εχετε αποδειξη για κλοπες,ουτε εγω εχω αλλα αποδειξη κακοδιαχειρισης ειναι η αποζημιωση του μπερετα τα λεφτα που παιρνει ο πιο ανυπαρκτος κ απ το σαλμον σεντερ φορ που μας εφερε.το ιματζ της ομαδας δε μικραινει απο χαρακτησρισμους σε φορουμ που πλην 100 ατομων δε διαβαζει κανενας αλλος αλλα απο τη μονιμη κλαψα οτι δεν εχουμε λεφτα κ αυτο φταει γι ολα.λες κ ειμαστε η δοξα κρανουλας.και επειδη γεμισαμε παντελονια στο γουμενο κ στο μπατατουδη που φερανε κ απο ενα τιτλο(δεν εχουμε παρει κ πολλους) του τα λεγατε στα ισια η περιμενατε απο κατι μπερδεμενους παλι να εκφρασουν οτι υπαρχει υγεια μεσω ακραιων αντιδρασεων?χανουμε χρονια απ τη ζωη μας μ αυτα που βλεπουμε

ΠΑΡΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Τι κριτικη ρε φιλε..Μπραβο και μαγκια τους οσοι κανουν κριτικη..
Αλλα αυτο που κανεις εσυ δεν ειναι κριτικη
ΠΑΟΚ G4Α

opws_mathame

• Guest
και τι ειναι δηλ ρε φιλε?εχω πει κανενα ψεμα μηπως?