Απο χθες επιβεβαίωσα αυτό που χρόνια δυστυχώς πίστευα..Ότι αυτή την ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να την δω όπως την ονειρεύομαι..
Μπαίνει ο ένας στο forum , ο άλλος στο ράδιο , ο άλλος στις κωλωφυλάδες και εκφράζουν άποψη λενε λένε γράφουν για τον Ζαγοράκη γράφουν για τον έναν για τον άλλον..Εδώ να μου πεις τον παντελάκη κυνηγούσαν χρόνια , τον ζαγοράκη θα αφήσουν..Μπαίνει ο ένας λεει για μπερδεμένους πουθενάδες , λες και αυτός τα έχει 300 και είναι παντού.
Όσοι έχουν πρόβλημα αντρίκια μπορούν να πάνε στο τέλος της χρονιάς και να του πούνε , θεωρούμε ότι ότι μπορούσες το έκανες , δεν μπορείς παραπάνω , σε ευχαριστούμε , γεια σας.Αντρίκεια και ξηγημένα.ΠΑΟΚτσήδικα όπως πίστευα ότι λειτουργούνε.
Αυτή η μουρμούρα , το κουτσομπολιό , μια ζωή θα κρατάει την ομάδα πίσω.Και ας μου πούνε οι 300 οι παντού αν ο Ζαγοράκης που θεωρούνε ότι πήγε την ομάδα αγωνιστικά ΠΙΣΩ , να μου πούνε πόσα βήματα μπροστά κάναν για την κερκίδα τα τελευταία 5 χρόνια..Κριτική , μιζέρια και καμία αυτοκριτική..Ζητάνε απο το ζαγορ να κάνει ντου στους διαιτητές και οπαδικά ασχολούμαστε μόνο με σκουλίκια..Και μας φταίει ο Ζαγοράκης που δεν κάνει ντου..Και διάφορα άλλα που δεν αξίζει να γράψω..
Περαστικά μας..