Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

opws_mathame

• Guest
αδερφε μπαρον η φαση της λαμιας απεδειξε μεν οτι υπαρχει ενας υγιης οπαδικος πυρηνας απεδειξε ομως κ οτι η πλατια μαζα του κοσμου κομαται.γιατι εκτος απο 250 ατομα που πηγαν να κανουν το οπαδικο τους χρεος και τα 2 πουλμαν(αν δε κανω λαθος) που σταματησε η αστυνομια την επομενη ο υπολοιπος κοσμος του ΠΑΟΚ αρκεστηκε στο να κανει κριτικη για οτι του μεταφεραν οτι εγινε.αν δηλ δε πηγαιναν κ αυτοι οι 250 μπερδεμενοι ο ΠΑΟΚ θα κατεβαινε στη λαμια μονος του

Offline Matador

• Αλλαγή
Πίστεψε με κατάλαβα, αλλα ήθελα πασα.

Αλλα θα επιμείνω . Αυτό που ζητω δεν είναι ούτε εξωπραγματικό ούτε ουτοπικό και έχει γίνει ούτε μια ούτε δυο αλλα πάμπολλες φορες στο παρελθόν.

δημοσιοβλαχα, σφυριχτές και αλλα ερπετά τιμωρήθηκαν ΑΜΕΣΑ από τον Λαό του ΠΑΟΚ.

Ίσως να είχα την ίδια άποψη με εσένα εάν μιλούσαμε πριν 8 μήνες για το θέμα.

Η φάση της λαμιας όμως τα άλλαξε όλα. Τουλάχιστον για μένα. Υπάρχουν ακόμα υγιέστατες μονάδες στο κίνημα μας που είναι έτοιμες με αυτοθυσία να προασπίσουν τα συμφέροντα και την τιμή μας.

Και τα χανούμια το νιώσαν στο πετσί τους. Ακράδαντα πιστεύω ότι τα παλικαρια μας θα κάνουν δουλειά και στο θέμα της σφυρίχτρας αρκεί εμείς που απλώς παρακολουθούμε πια- λόγο ηλικίας η για άλλους λόγους- να σταθούμε στο πλευρό τους και να τους προστατεύσουμε όταν χρειαστεί.

Επιμένω ότι ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να κάνει τίποτα πάνω στο θέμα της διαιτησίας και στο θέμα των εκδρομών που υπονοείς εσύ (εξαιρώ την φάση με το zagreb που θα τα τον "μπινελικονω" sunexws). Εκεί ένας ανθρωπάκος του βεληνεκούς Ζαγοράκη δεν μπορεί. Ίσως από ιδιοσυγκρασία ίσως από αλλα προσωπικά μοτίβα αλλα σίγουρα λόγου της επί δεκαετίες παγιωμένης κατάστασης και των συσχετισμών δυνάμεων με επίκεντρο καθαρά την χαβούζα.

Μπινελίκι στον Zαγορα με κάθε ευκαιρία. Αλλα μονο σε αυτά που μπορεί πραγματικά να κουνήσει την κατάσταση και να την ανατρέψει. Αυτά είναι καθαρά τα διοικητικά μας, τα χρέη , η λειτουργία της ΠΑΕ, η σχέση ΔΣ με συνδέσμους και τον PAOKtzhdiko λαό γενικά και αλλα.

Η από συμφέροντα μεγαλύτερα από το μέγεθος ζαγοράκη eleggxomenh διαιτησία και από κέντρα αστυνομικοφασιστικα επιτασσόμενη απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών και αργότερα και πολιτών δεν ανήκουν σε αυτά.

Συμφωνω σε ολα με τον Baron.

Υ.Γ.
Ζαγορ δωσε τον μπουλο στην κοντη κουραδα. Ειναι η καταρα του ΠΑΟΚ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Matador

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ εκ ιστοριας δεν εχει κανει 3 στην σειρα καλα πρωταθληματα. Εκ των υστερων, με τα λαθη που εγιναν απο τα τελη Μαρτιου, οταν και πληροφορικε την φυγη του Σαντος, τα πραγματα εδειξαν μια αρρωστημενη κατασταση. Η αρρωστημενη κατασταση οδηγησε στο σημειο που ειμαστε σημερα.

Εχουμε πλεον τα ματς της Ευρωπης, το κυπελλο και τα πλευ-οφ.
Η τραγικη κατασταση θα ειναι να αποκλειστουμε απο Ευρωπη-κυπελλο και πλευ-οφ.

Προσωπικα ειμαι πολυ πληγωμενος και δεν γουσταρω στην παρουσα να κραξω και αλλο!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
πωπω πολυ απαισιοδοξια ρε.θαρρεις και θα μας αφηναν να παρουμε πρωταθλημα, η ομαδα ειναι μέσα σε playoffs, στο κυπελλο και στην ευρωπη. δε νομιζω οτι θα εχουμε εκπληξεις.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το ίδιο και η καβάλα με τον βόλο με το 1/6 του μπάτζετ του ΠΑΟΚ. Αν είναι αυτό επιτυχία να είμαστε εντός στόχων στο ίδιο καζανι με τους βόλους και τις καβάλες τότε πάσο. Γιατί νομίζω το μπάτζετ της ομάδας είναι υποδιπλάσιο των βαζελογαύρων, άρα το να είμαστε τόσο μακρυά τους τόσο νωρίς και να είμαστε τόσο κοντά με ομάδες που έχουν υποπενταπλάσιο μπάτζετ από μας όσο και να το ωραιοποιούμε είναι τραγωδία λέγοντας για στόχους.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Για την διαιτησία δεν μπορεί να κάνει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ.

Μπα... νομίζω πως κάνεις λάθος... εγώ θυμάμαι πέρυσι κάτι διαιτητές που δεν έπαιξαν καλά τα σκουλήκια να μπαίνουν στο "ψυγείο", κάτι αντίστοιχο να γίνετε με γαύρο, βάζελο, κούλα και δεν συμμαζεύετε και εμείς να τρώμε την μία σφαγή μετά την άλλη και να μην γίνετε τίποτα... Δεν λέμε για ανακοινώσεις αλλά για τέτοια σκηνικά γνωστά και μη..
Το να βγαίνει μία κομπλεξαρισμένη ανακοίνωση ή συνέντευξη για την διαιτησία μόνο όταν παίζουμε με γαύρο-σκουλήκι-βάζελο και αυτές μόνο εφόσον έχουμε ηττηθεί, τι να το κάνεις;
Έπαιξες με την καβάλα... Νίκησες αλλά σε γάμησε λίγο το κοράκι και δεν λες τίποτα (καλό παιδί), περιμένεις να την χαρίσουν μετά;;

Θες και εσύ μήπως να πάρουμε τον κουμπάρο του Μαρινάκη ή του Πατέρα στον ΠΑΟΚ? Γιατί οι ρούληδες αυτόν είχαν τεχνικό διευθυντή και παίρναν τα ψίχουλα. Τις ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ αλήθεια πιστεύω ότι τις χρησιμοποιούν για να σκουπίζουν τους κώλους τους όταν μένουν από χαρτί. Θα συμφωνήσω με τα 1000 με τον baron, Τρομοκρατία και πάλι τρομοκρατία. Η προϊστορία του ΠΑΟΚ σου έμαθε ότι οι αντίπαλοι έχαναν από το αεροδρόμιο (όχι μόνο λόγω καλής ομάδας) αλλά και λόγω τρομοκρατίας και οι μισοί από αυτούς βγαίναν με κατουρημένα βρακιά στο γήπεδο..... Δεν θα ξεχάσω αυτό που είχε πει ο Δώνης. Στον 1η επαφή της μπάλας που είχε στην Τούμπα (στον 1ο του αγώνα) κατάφερε να διανύσει μόλις 5 μετρά και μετά κόπηκαν τα πόδια του από τη γιούχα και από την εικόνα με τους ταλιμπάν πάνω στα κάγκελα. Αυτό που έγινε με τον Μαστροκώστα το γούσταρα γιατί θυμήθηκα λίγο από τα παλιά, θα μπορούσε να γίνει και πιο έξυπνα στη φισούνα βέβαια. Η καβάλα που συγκρίνει ο tasoulis έχει και έναν νονό της νύχτας για πρόεδρο βέβαια, ο οποίος έχει καμιά 10αριά καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του και ακόμα γυρνάει ελεύθερος.Όσο γι'αυτό που είπε ο petrov θα πρέπει να συμπληρώσω ότι ο κόσμος κέρδιζε πάντα τις αντίπαλες ομάδες και αυτός μπορεί να επαναφέρει τον "ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε".
Κάποιος βέβαια θα πει ποιος κόσμος(μόδες του "ΠΑΟΚ είσαι") τώρα πια και δεν θα έχει και άδικο αλλά....

Offline Català

• Αλλαγή
πωπω πολυ απαισιοδοξια ρε.θαρρεις και θα μας αφηναν να παρουμε πρωταθλημα, η ομαδα ειναι μέσα σε playoffs, στο κυπελλο και στην ευρωπη. δε νομιζω οτι θα εχουμε εκπληξεις.

Τι έγινε, αρχίσαν οι εκπτώσεις; Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας άφηναν, έχουμε ακόμα τα play off, δεν μας φτύνουν βρέχει, η ρεβολούσιον πάνω απ'όλα κτλ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πως μπορειτε να συζητατε ακομα για τρομοκρατια οταν ο διαιτητης που σε στερησε πρωταθλημα σου πουλαει και μαγκια και εσυ δεν τον εχεις δει ποτε ουτε καν στα ματια;
Α ναι, κρυβοταν στα VIP του Μακεδονια...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
3 σύντομα σχόλια στα παραπάνω για να πω κι εγώ τη παπαριά μου.

- Εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να δείρω κανέναν διαιτητή, οπότε δεν πρόκειται να το θέσω ως λύση στο πρόβλημά μας ποτέ. Αν ήμουν πρόθυμος να θυσιαστώ για τον ΠΑΟΚ, τότε θα το συζητούσα. Αφού δεν είμαι πρόθυμος να φτάσω ως εκεί, δεν ψάχνω ούτε για μαλάκες που θα μπλέξουν για να με κάνουν μάγκα με τ' αρχίδια ή τη τρέλα τους.

- τα παπαγαλάκια που έβλεπαν πρωτάθλημα με την έλευση του κοντού το καλοκαίρι, μήνα Νοέμβριο θυμήθηκαν πως η διαιτησία θα μας έσφαζε και πλέον παρουσιάζουν τους στόχους της πούτσας ως επιτεύγματα. Το μότο του νέο-ΠΑΟΚτσή είναι "μη κυνηγάς πρωτάθλημα, αφού ούτως ή άλλως δεν θα σε αφήσουν να το κερδίσεις". Εγώ μεγάλωσα με το "κυνήγα το πρωτάθλημα με λύσσα από τα γατάκια και ανάγκασέ τους να σου το κλέψουν για να τους ξεφτιλίσεις" κι έτσι θα πεθάνω μία μέρα.

- Η μόνη ΠΑΟΚτσήδικη λύση για μία διοίκηση χωρίς να έχει στον ήλιο μοίρα στα παρασκηνιακά, είναι να μη συμμετέχει. Αφού μας ξεφτιλίζουν ούτως ή άλλως ας το κάνουμε κι εμείς συστηματικά. Ποτέ παρών σε επο και σούπερλίγδες, έξω από κεντρική διαχείριση, ποτέ παρών σε βραβεύσεις, ποτέ δηλώσεις σε μμε ελληνικά (να νοικιάζουν ρεπόρτερ από το αλ τζαζίρα για δηλώσεις), ποτέ πλάνα σε αθλητικές εκπομπές. Απομόνωση πλήρης. Αντί για καρπαζοεισπράκτορας πες τους στη μούρη πως είσαι φιλοξενούμενος στο κωλοπρωτάθλημά τους και πούλα τους τρέλα. Ξεφτίλισέ τους έτσι και μη συμμετέχεις ως ραγιάς στο μπουρδέλο τους.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **

- Η μόνη ΠΑΟΚτσήδικη λύση για μία διοίκηση χωρίς να έχει στον ήλιο μοίρα στα παρασκηνιακά, είναι να μη συμμετέχει. Αφού μας ξεφτιλίζουν ούτως ή άλλως ας το κάνουμε κι εμείς συστηματικά. Ποτέ παρών σε επο και σούπερλίγδες, έξω από κεντρική διαχείριση, ποτέ παρών σε βραβεύσεις, ποτέ δηλώσεις σε μμε ελληνικά (να νοικιάζουν ρεπόρτερ από το αλ τζαζίρα για δηλώσεις), ποτέ πλάνα σε αθλητικές εκπομπές. Απομόνωση πλήρης. Αντί για καρπαζοεισπράκτορας πες τους στη μούρη πως είσαι φιλοξενούμενος στο κωλοπρωτάθλημά τους και πούλα τους τρέλα. Ξεφτίλισέ τους έτσι και μη συμμετέχεις ως ραγιάς στο μπουρδέλο τους.

Αμην!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ποια τρομοκρατία ρε και παπαριές; Εδώ σου λέει να μην πας στο καυτατζόγλειο και κάθεσαι σπίτι σου.

Σου λεει κανε χειραψιες με τον Κακκο στην Αριστοτελους και βγαζε φωτογραφιες μαζι του?

Η του κανουμε χειραψιες για να την πουμε στον Ζαγορ που μας λεει να μην παμε στο καυτατζογλειο?

Offline t.b

• Αλλαγή
απλά μου λέει να μην πάω στο καυτατζόγλειο τα άλλα τα λες εσύ.

ive4

• Guest
3 σύντομα σχόλια στα παραπάνω για να πω κι εγώ τη παπαριά μου.

- Εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να δείρω κανέναν διαιτητή, οπότε δεν πρόκειται να το θέσω ως λύση στο πρόβλημά μας ποτέ. Αν ήμουν πρόθυμος να θυσιαστώ για τον ΠΑΟΚ, τότε θα το συζητούσα. Αφού δεν είμαι πρόθυμος να φτάσω ως εκεί, δεν ψάχνω ούτε για μαλάκες που θα μπλέξουν για να με κάνουν μάγκα με τ' αρχίδια ή τη τρέλα τους.

- τα παπαγαλάκια που έβλεπαν πρωτάθλημα με την έλευση του κοντού το καλοκαίρι, μήνα Νοέμβριο θυμήθηκαν πως η διαιτησία θα μας έσφαζε και πλέον παρουσιάζουν τους στόχους της πούτσας ως επιτεύγματα. Το μότο του νέο-ΠΑΟΚτσή είναι "μη κυνηγάς πρωτάθλημα, αφού ούτως ή άλλως δεν θα σε αφήσουν να το κερδίσεις". Εγώ μεγάλωσα με το "κυνήγα το πρωτάθλημα με λύσσα από τα γατάκια και ανάγκασέ τους να σου το κλέψουν για να τους ξεφτιλίσεις" κι έτσι θα πεθάνω μία μέρα.

το τελευταίο που λες κι εμένα θα με ικανοποιούσε ηθικά, αλλά απομόνωση θα σημαίνει εξαφάνιση. Και μη νομίζεις πως θα καταλάβει κανείς το νόημα μιας τέτοιας συμπεριφοράς, ούτε ότι θα συγκινηθεί κανένας. Βούτηρο στο ψωμί τους θα βάλουμε. Κλεινόμαστε στο Μεσολόγγι και κάνουμε ηρωική έξοδο.

Και παλιότερα είχα τη γνώμη ότι το σύστημα το αλλάζεις από μέσα, εφόσον φέρεσαι έξυπνα. Να τραβήξουμε 7-8 ομάδες Α εθνικής κοντά μας, μερικές από Β εθνική, να φτιάξουμε μία λίγκα μέσα στην Σούπερλίγκα που θα ξεκόψει από τα τηλεοπτικά, και θα διεκδικήσει παραπάνω δικαιώματα και να εναντιωθούμε σε κάθε πρόταση γαυροβάζελων, παίρνοντας στην ανάγκη και την αεκ44 με το μέρος μας.

Offline Català

• Αλλαγή
Ώρες ώρες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύω ότι μπαίνουν αλλόθρησκοι και μας κάνουν πλάκα, δεν το λέω ούτε για αστείο ούτε ως υπερβολή

Offline Suicidal

• Βασικός
Ανακοίνωση για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Club Brugge KV

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει και να καταστήσει σαφές ότι ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της Club Brugge KV για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League απαγορεύεται βάση του πειθαρχικού κώδικα της UEFA:

* Η χρήση και ρίψη εντός του αγωνιστικού χώρου βεγγαλικών, πυρσών, κροτίδων, αντικειμένων.
    * Η χρήση laser κατά τη διάρκεια του αγώνα.
    * Η χρήση φανών - αερόστατων πριν, κατά και μετά το τέλος του αγώνα.
    * Η είσοδος εντός του αγωνιστικού χώρου ακόμη και μετά από τη λήξη τoυ αγώνα.
    * Η επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Τα παραπάνω καταγράφηκαν από τον παρατηρητή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Villarreal και η παραβατική συμπεριφορά, μικρής μερίδας φιλάθλων μας, οδήγησαν στην επιβολή προστίμου 40.000 ευρώ από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί και ξέρει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας,  χωρίς ακραίες συμπεριφορές που μπορούν να επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερες ποινές, οι οποίες μπορεί να φτάσουν μέχρι και στην τιμωρία της έδρας μας, για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα.

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας, ότι εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το εκδοτήριο του γηπέδου της Τούμπας από τις 10 το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα, οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30.

Παρακαλούνται να προσέλθουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες. Παράλληλα θα γίνει έλεγχος και ενημέρωση του κόσμου από την εταιρία καταπολέμησης απομιμητικών προϊόντων του ΠΑΟΚ, που πωλούνται παράνομα γύρω από το γήπεδο της Τούμπας.

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ,

* Δώστε δύναμη στην ομάδα με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε και μπορείτε.
    * Προστάτεψε την ομάδα από ακραίες συμπεριφορές.
    * Σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15IGV7L7R&extLang=

Γαμώ τον αντίχριστο σας εκεί στην ΠΑΕ , μέρες που είναι κιόλας.
Αλλου κι αλλου ξέρετε να παρακαλάτε και να κόπτεστε για το καλο της ομάδας!

Αντε το κόβω, γιατί....
« Last Edit: December 01, 2010, 22:04:13 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Καιρός να τους γράψουμε στα αρχίδια μας όπως και αυτοί... Ή όλοι μαζί κόλπα στην κερκίδα ή όλοι να γίνουν βρετανοί για 90'
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline t.b

• Αλλαγή
Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ μεταξύ άλλων γράφει και το παρακάτω που μου κέντρισε την περιέργεια: Παράλληλα θα γίνει έλεγχος και ενημέρωση του κόσμου από την εταιρία καταπολέμησης απομιμητικών προϊόντων του ΠΑΟΚ, που πωλούνται παράνομα γύρω από το γήπεδο της Τούμπας.

Ωραία να μας γίνει ενημέρωση και κυρίως να γίνει έλεγχος, απ ότι καταλαβαίνω όπως είναι γραμμένο, αυτή η εταιρία είναι μόνο για τις μαϊμούδες του ΠΑΟΚ ή κάνω λάθος; Κάναμε εταιρία για να κυνηγάει μαϊμούδες; Ξέρει κανείς τίποτα;

opws_mathame

• Guest
ρε θα μας εξηγησετε ποτε γιατι δε παμε στο ζαγκρεμπ γαμω τα συκοτια σας διορισμενες μαριονετες?δεν επιτρεπει ο πανοπουλοβιτς?εχει μπαζα στο γκαραζ εκτος γηπεδου η υπαρχει επαιτιος κανενος βομβαρδισμου?καρατζιτσ κ αρκαν εμπλεκονται με το ζητημα?αλλα νταξει δεν υπαρχει λογος ανησυχιας θα περιμενουμε να μας φερει την προκριση ο κοντος κ ο μαλεζας.ΠΑΟΚ θεε γαμιεται η παε

opws_mathame

• Guest
μας εκοψες τις εκδρομες
μας εκανες και λογιστες
το σαλπιγιδι εφερες
ζητας και μετοχες
χαρτακια δινεις σε εκπομες
στ αρχιδια σου μας εγραψες
σε σεβονται οι διαιτητες
και οι παραγοντες
θα ρθουν καλυτερες στιγμες
το πλανο ηταν 3ετες(?????)