Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δυστυχως θα συμφωνησω με τον απο πανω......

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
κανετε λαθος και οι δυο

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Δε θυμάμαι να σταματήσαμε φέτος να κράζουμε τις αλλεπάλληλες μαλακίες. Κανενός τρίτου, κανενός σαντου. Για τον καθ' ύλην αρμόδιο μιλάμε.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ρε αδερφε και γω του εχω ασκησει κριτικη χιλιαδες φορες. Αλλα οχι τωρα να του τα χωσω επειδη εχασα απο ατρομητο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Oτι να 'ναι είμαστε. Βάζω όλους μας μέσα. Όταν κάναμε 6 σερί νίκες, δε λεγόταν τίποτα για σάντος, βρύζα, δερμιτζάκη, και ιστορίες. Κάναμε 1 ήττα εκτός προγράμματος, ξανά μανά ο σάντος, ο βρύζας και ο δερμιτζάκης.
[

/quote]

+1926
« Last Edit: November 28, 2010, 21:22:04 by tsaxtsis »

ive4

• Guest
Α ρε Ζαγοράκη δε προστάτευσες την ομάδα σήμερα!

(Καθόλου άκυρο. Να κράξω κι εγώ λίγο.)

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Μα το κράξιμο δεν πάει απομονωμένα επειδή έχασα από το δώνη
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

giannis80

• Guest
Εδώ ο κόσμος καίγεται, ο κοσμάκης πεινάει και ο ΣΔΟΕ κάνει έλεγχο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Θα πάρει τα @@ του το ΣΔΟΕ.

Το θέμα είναι άλλο. Έχει αφήσει την ομάδα εντελώς απροστάτευτη. Δε γίνεται να έρχεται ο κάθε μάνταλος να παίζει έτσι μες στην Τούμπα. Προσοχή, δε λέω ότι για την άθλια εμφάνιση και την ήττα φταίει ο διαιτητής, δεν είμαι ο βασιλόπουλος. Λέω απλά ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΟΥ. Μας πηδάνε και δε μιλάμε.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

ive4

• Guest
Τώρα θα σηκώσει τηλέφωνο ο Ζαγόρ και θα τα λύσει όλα. Όσοι διαμαρτύρεστε για τη διαιτησία τα μόνα που έχετε προτείνει είναι να πάρει την ομάδα και να φύγει ή να βγάζει ανακοινώσεις. Φαγωθήκαμε για να διώξει τον Γκαγκάτση. Τώρα πάλι κλαψουρίζουμε για την διαιτησία. Και μην πείτε για επαναστάσεις και να κατεβάσει τον λαό στον δρόμο. Τις ζωές μας μας τις έχουν φάει και στον δρόμο δεν είναι κανείς. Φυλακές μας στείλανε και στον δρόμο ήταν 500 άνθρωποι. Τι να κάνει ο Ζαγοράκης, δε γεννήθηκε ούτε λαμόγιο ούτε αλήτης.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Είπαμε να προστατευτεί η ομάδα, όχι να επιστρατεύσουμε άνθρωπο πρώην μέλος της παράγκας. Έχει διαφορά. Όσο για το τι μπορεί να κάνει φίλε, αν ήξερα θα ήμουν εγώ πρόεδρος αλλά βλέπεις δεν έχω πάρει εγώ ευρωπαϊκό ως αρχηγός για να έχω το ανάλογο κύρος, ούτε έχω συνεργάτες σχετικούς.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά και εκ του αποτλέσματος πάντως το θέμα γκαγκάτση αναλύθηκε πολύ αλλά από ουσία 0.

πέρισυ αποδώσαμε στην έλευση γκαγκάτση τα άσχημα διαιτητικά, φέτος εμείς δεν έχουμε γκαγκάτση αλλά έχει ο γαύρος. Εκεί βέβαια δεν ενοχλούνται από κανένα διαιτητή, ίσα ίσα παίρνουν τα πάντα, εμείς πάλι σφαζόμαστε και με και χωρίς γκαγκάτση.

μάλλον αλλού είναι η αδυναμία τελικά.

baron

• Guest
Τώρα θα σηκώσει τηλέφωνο ο Ζαγόρ και θα τα λύσει όλα. Όσοι διαμαρτύρεστε για τη διαιτησία τα μόνα που έχετε προτείνει είναι να πάρει την ομάδα και να φύγει ή να βγάζει ανακοινώσεις. Φαγωθήκαμε για να διώξει τον Γκαγκάτση. Τώρα πάλι κλαψουρίζουμε για την διαιτησία. Και μην πείτε για επαναστάσεις και να κατεβάσει τον λαό στον δρόμο. Τις ζωές μας μας τις έχουν φάει και στον δρόμο δεν είναι κανείς. Φυλακές μας στείλανε και στον δρόμο ήταν 500 άνθρωποι. Τι να κάνει ο Ζαγοράκης, δε γεννήθηκε ούτε λαμόγιο ούτε αλήτης.

κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω με τον περσέα

πια διαιτησία γαμώ τον μπελά μου?

εάν φταίει ο ζαγοράκης είναι για τα διοικητικά , προπονητής , marketing , επιλογή συνεργατών. Για την διαιτησία δεν μπορεί να κάνει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ.

Εμείς μπορούμε. Και η λέξη είναι τρομοκρατία. Οποιος μας ξανασφυρίξει με σκοπό να μας ζημίωση τελειώνει από τους πίνακες διατησίας όχι γιατί θα τον παύση η ΚΕΔ αλλα γιατί μερικά ÐÁÏÊôóÜêéá θα του σπάσουν τα πόδια . Έτσι και όχι αλλιώς.

Αλλα είπαμε: Όταν έχουμε άτομα στην φυλακή και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα...

Offline t.b

• Αλλαγή
Ποια τρομοκρατία ρε και παπαριές; Εδώ σου λέει να μην πας στο καυτατζόγλειο και κάθεσαι σπίτι σου.

Offline petrov

• Αλλαγή
o Baron μιλάει για τον Π.Α.Ο.Κ. που αγάπησε, όχι για τον Π.Α.Ο.Κ. που υπάρχει...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Για την διαιτησία δεν μπορεί να κάνει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ.

Μπα... νομίζω πως κάνεις λάθος... εγώ θυμάμαι πέρυσι κάτι διαιτητές που δεν έπαιξαν καλά τα σκουλήκια να μπαίνουν στο "ψυγείο", κάτι αντίστοιχο να γίνετε με γαύρο, βάζελο, κούλα και δεν συμμαζεύετε και εμείς να τρώμε την μία σφαγή μετά την άλλη και να μην γίνετε τίποτα... Δεν λέμε για ανακοινώσεις αλλά για τέτοια σκηνικά γνωστά και μη..
Το να βγαίνει μία κομπλεξαρισμένη ανακοίνωση ή συνέντευξη για την διαιτησία μόνο όταν παίζουμε με γαύρο-σκουλήκι-βάζελο και αυτές μόνο εφόσον έχουμε ηττηθεί, τι να το κάνεις;
Έπαιξες με την καβάλα... Νίκησες αλλά σε γάμησε λίγο το κοράκι και δεν λες τίποτα (καλό παιδί), περιμένεις να την χαρίσουν μετά;;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

baron

• Guest
Ποια τρομοκρατία ρε και παπαριές; Εδώ σου λέει να μην πας στο καυτατζόγλειο και κάθεσαι σπίτι σου.

Η απάντηση είναι σε πρώτο πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι εγώ δεν πάω στο καυτατζόγλειο όταν μου το λένε και την βγάζω στον καναπέ- ενώ εσύ?

Offline t.b

• Αλλαγή
εννοώ απλά τον κάθε ΠΑΟΚτση και όχι προσωπικά εσένα. Εννοώ όλους μας.

baron

• Guest
Πίστεψε με κατάλαβα, αλλα ήθελα πασα.

Αλλα θα επιμείνω . Αυτό που ζητω δεν είναι ούτε εξωπραγματικό ούτε ουτοπικό και έχει γίνει ούτε μια ούτε δυο αλλα πάμπολλες φορες στο παρελθόν.

δημοσιοβλαχα, σφυριχτές και αλλα ερπετά τιμωρήθηκαν ΑΜΕΣΑ από τον Λαό του ΠΑΟΚ.

Ίσως να είχα την ίδια άποψη με εσένα εάν μιλούσαμε πριν 8 μήνες για το θέμα.

Η φάση της λαμιας όμως τα άλλαξε όλα. Τουλάχιστον για μένα. Υπάρχουν ακόμα υγιέστατες μονάδες στο κίνημα μας που είναι έτοιμες με αυτοθυσία να προασπίσουν τα συμφέροντα και την τιμή μας.

Και τα χανούμια το νιώσαν στο πετσί τους. Ακράδαντα πιστεύω ότι τα παλικαρια μας θα κάνουν δουλειά και στο θέμα της σφυρίχτρας αρκεί εμείς που απλώς παρακολουθούμε πια- λόγο ηλικίας η για άλλους λόγους- να σταθούμε στο πλευρό τους και να τους προστατεύσουμε όταν χρειαστεί.

Επιμένω ότι ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να κάνει τίποτα πάνω στο θέμα της διαιτησίας και στο θέμα των εκδρομών που υπονοείς εσύ (εξαιρώ την φάση με το zagreb που θα τα τον "μπινελικονω" sunexws). Εκεί ένας ανθρωπάκος του βεληνεκούς Ζαγοράκη δεν μπορεί. Ίσως από ιδιοσυγκρασία ίσως από αλλα προσωπικά μοτίβα αλλα σίγουρα λόγου της επί δεκαετίες παγιωμένης κατάστασης και των συσχετισμών δυνάμεων με επίκεντρο καθαρά την χαβούζα.

Μπινελίκι στον Zαγορα με κάθε ευκαιρία. Αλλα μονο σε αυτά που μπορεί πραγματικά να κουνήσει την κατάσταση και να την ανατρέψει. Αυτά είναι καθαρά τα διοικητικά μας, τα χρέη , η λειτουργία της ΠΑΕ, η σχέση ΔΣ με συνδέσμους και τον PAOKtzhdiko λαό γενικά και αλλα.

Η από συμφέροντα μεγαλύτερα από το μέγεθος ζαγοράκη eleggxomenh διαιτησία και από κέντρα αστυνομικοφασιστικα επιτασσόμενη απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών και αργότερα και πολιτών δεν ανήκουν σε αυτά.