Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Οι ανακοινώσεις είναι καλές όταν το περιεχόμενο τους γίνεται πράξη. Όταν δεν γίνεται τίποτα τότε και αυτές παραμένουνε κενό γράμμα και γράφονται για λόγους εντυπώσεων κ εσωτερικής κατανάλωσης
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Καλημέρα!!!! Αρχικά, όταν είδα την ανακοίνωση (έτσι έμαθα προ ολίγου για την τιμωρία) στράβωσα απίστευτα. Όταν διάβασα τα πρώτα μηνύματα στο φόρουμ μετά την ανακοίνωση, αναθάρρησα λίγο, με την έννοια πως επιτέλους ξεχάσαμε για λίγο τις έριδεςς και τισ διαφωνίες και συσπειρωθήκαμε λόγω της οργής μας εναντίον μίας άδικης απόφασης που μας θίγει και μας προκαλεί (είπα: "τουλάχιστον βγήκε και κάτι καλό από αυτό" . βέβαια αυτό κράτησε λίγο, αφού λίγα μηνύματα πιο κάτω πάλι η κρίνια και τα γνωστά "τι λες ρε φίλε τάδε" κ.λπ.
έγώ θα σας σπάσω λίγο τα νεύρα.... λέω να μην κάνει ο ζαγοράκης τίποτα όσον αφορά ανακριτές κ.λπ. εναντίον της αστυνομκίας, γιατί δεν θα καταφέρει τίποτα μαλλον.... κανένας ΠΑΟΚτσής υπουργός υπάρχει; βουλευτής έστω; να κάνει ειδική μνεία στην βουλή (και στον γιωργάκη, τον πορδυπουργό-δεν το έγραψα έτσι κατά λάθος όπως συνήθως στα μηνύματά μου) για άσκοπη χρήση χημικών (άρα πεταμένα λεφτά χωρίς λόγο και αιτία) εν μέσω οικονομικής κρίσης από ανεύθυνους και υπερσπάταλους αστυνομικούς. Για άσκοπη σπατάλη κρατικής περιουσίας και πεταμένα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων. να πάει σε οργανωμένους οικολόγους με πολιτική και κοινωνική  ισχύ ο ζαγοράκης και να διαμαρτυρηθεί για την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας λόγω των χημικών εν μέσω φαινομένου του θερμοκηπίου και περιβαλλοντικής κρίσης!!!! να καταγγείλει στο κανάλι  σκάι να συμπεριλάβει στα ντοκυμανταίρ του για την μόλυνση του περιβάλλοντος τις σκηνές έξω από την Τούμπα με τα καπνογόνα κ.λπ.... να; πει στον αυτιά (που δηλώνει ΠΑΟΚτσής) να κάνει λογαριασμό πόσο κόστισαν στους Έλληνες φορολογούμενους τα χημικά και καπνογόνα καθώς και όλα τα έξοδα της επέλασης των αστυνομικών εναντίον του ΠΑΟΚτσήδικου λαού (υπερωρίες, βενζίνες-μετακίνηση κ.΄λπ.) καθώς και τα αναίτια έξοδα από τις συλλήψεις και τις δίκες των 15 που τελικά αθωώθηκαν.... και φυσικά εννοείται πως όλα αυτά τα έξοδα να απαιτηθεί να κληθούν να τα πληρώσουν οι υπαίτιοι, δηλαδή οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί απο την τσεπούλα τους. μόνον έτσι θα τους τσούξει, μόνον όταν βάζουν το χέρι στην τσέπη πονάνε μερικοί....
Στο παρακράτος που κυριαρχεί πλέον μόνο έτσι κάνεις δουλειά. έγώ τα γράφω αυτά με διάθεση χιούμορ, αλλά αν το καλοσκεφτεί κανείς, μόνον έτσι πετυχαίνεις κάτι την σήμερον ημέρα.... έτσι, ακόμη και αν θεωρείσαι γραφικός ή απλώς βλάξ τουλάχιστον ακούγεσαι. μία ξερή ανακοίνωση αν δεν συνοδευτεί από πράξεις τίποτα δεν γίνεται. για να δούμε....
ο καθένας μας παιδιά ας κάνει ό,τι μπορεί (να εγώ νοσηλεύτρια είμαι βάλτε 2-3 καλόπαιδα να τους περιποιηθούν και να μου τους φέρουν στην κλινική θα τους αρχίσω φλεβοκεντήσεις με άσπρο καθετήρα-μην πω πως θα τους βάλω σφαγίτιδα που δεν ξέρω κιόλας να το κάνω αλλά καιρός να μάθω- θα τους πεθάνω στην  ενδομυϊκή με μωβ 16αρα "βελονίτσα" και θα είναι στον θάλαμο με τους παππούδες που έχουν μόνιμη διάρροια).... εντάξει, κακό χιούμορ ήταν αυτό αλλά μην νομίζετε πως αυτά που ανέφερα δεν είναι βασανιστήρια, αν ρωτήσετε κάποιον που γνωρίζει από αυτά θα σας πει.....
Θόδωρε, είμαι αισιόδοξη και σου έχω εμπίστοσύνη. αλλά πράξε και για την ακρίβεια ΠΡΑΞΕ, μεταχειρίσου ό,τι μπορείς και κόψε κώλους.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
υγ: σόρυ αν σας γάμησα την συζήτηση....

Offline Català

• Αλλαγή
Όταν ΔΕΝ «κοιμάται» ο πρόεδρος, και πάει να κάνει τα παραπάνω, βλέπε το θέμα γκαγκάτση, την ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με το σκουλήκι, την προεδρία της σούπερλιγκ κτλ , τότε πάει ενάντια στην νοοτροπία του ΠΑΟΚσή που δεν γουστάρει την βρομιά και τις μεθοδεύσεις των κάτω. Θέλει να έχει το κούτελο του καθαρό οπότε θα αποδοκιμάσει αυτές τις ενέργειες !
Έσυ έτσι αντιλαμβάνεσαι το να μην κοιμάται;

Offline savage republic

• Βασικός
θα τους κλασει τα αρχιδια δυστυχως.. ολοι σε αυτην χωρα ζουμε και ξερουμε οτι δεν μπορει να γινει τιποτε

Νόμοι υπάρχουν και άμα αποφασιστεί από το σύστημα που διοικεί την ομάδα, θα υπάρξει και λαϊκή, δηλαδή πολιτική, πίεση. Είναι ζήτημα διαπραγματευτικής ικανότητας. Αυτή η απόφαση δείχνει πως όλα είναι πολιτική, επειδή ακριβώς δικαιολογείται με βάση την τιμωρία του βάζελου. Εσύ αποδεικνύεις με μία επιθετική στάση και με κινητοποίηση όλης σου της δυναμικής (νομικής και πολιτικής), πως δεν είσαι αυτό που κάποτε είχε πει ο (φτου) σκόρδας για την παέ ρούλης, ότι είσαι δηλαδή το βατράχι που το ποδοπάτησαν μαλώνοντας τα βουβάλια. Γιατί εσύ δεν είσαι ούτε καν βουβάλι, είσαι ελέφαντας με μεγάλους χαυλιόδοντες και είκοσι μέτρα προβοσκίδα.

Για ηρεμιστικό θέλουμε το πρωτάθλημα.

zagorakis

• Guest
Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» «ΠΑΟΚ» - ΠΑΕ

ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 18.10.2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», Αρ. ΜΑΕ 99130/06Β/86/77, σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18η Οκτωβρίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (Παλατάκι), Αντώνη Τρίτση 12, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.
   2. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
   3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15ENEUFVO&extLang=

Offline Suicidal

• Βασικός
Άντε να ευθυμήσουμε λίγο γιατί πάει να τιναχτεί ο εγκέφαλος μας....

:cwm14: :a1006: :cwm14: :a1006: :cwm14: :a1006: :cwm14: :a1006: :cwm14: :a1006:

http://img221.imageshack.us/img221/7632/facebookiliaviolidi.jpg

χέσε με ρε Ιωάννα με τις φακές σου..... μπραααχαχαχαχα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός

Offline alexisv

• Αλλαγή
Όταν ΔΕΝ «κοιμάται» ο πρόεδρος, και πάει να κάνει τα παραπάνω, βλέπε το θέμα γκαγκάτση, την ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με το σκουλήκι, την προεδρία της σούπερλιγκ κτλ , τότε πάει ενάντια στην νοοτροπία του ΠΑΟΚσή που δεν γουστάρει την βρομιά και τις μεθοδεύσεις των κάτω. Θέλει να έχει το κούτελο του καθαρό οπότε θα αποδοκιμάσει αυτές τις ενέργειες !
Έσυ έτσι αντιλαμβάνεσαι το να μην κοιμάται;

Για πες μου καλύτερα πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ ;

Αυτός έτσι το αντιλαμβάνεται και είτε εμένα μ αρέσουν ή όχι οι παραπάνω επιλογές, αυτές πρέπει να ομολογήσω πως σκοπό είχαν να δυναμώσουν την ομάδα παρασκηνιακά που τόσο πολύ όλοι θέλουν αλλά κανένας δεν προτείνει το πώς. 

Τι θα μπορούσε να κάνει δηλαδή το οποίο θα ήταν ικανοποιητικό για όλους και δεν το κάνει ;

Για πες μου τι πρέπει να κάνει για να θεωρηθεί «ξύπνιος» και όχι «κοιμισμένος» ;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι ότι ζητάνε όλοι είναι να απαιτεί. Τι σημαίνει αυτό; Π.χ. στο περσινό ματς με σκουλήκι ονομαστικά με ποιον μίλησε και τον καθησύχασε για το σπάθα? Ποιος ήταν ο υπεύθυνος σχεδιασμού των μέτρων ασφαλείας της αστυνομίας? Ο προϊστάμενος του? Να εγκαλείται μέχρι και ο Υπ. Δημόσιας Τάξης να πάρει θέση. Και φυσικά συνεχείς εμπρηστικές ανακοινώσεις, όταν θίγονται τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.
Ο αναβρασμός και το πολιτικό κόστος είναι που φοβούνται, και εκεί πρέπει να τους χτυπήσεις λόγω μεγέθους.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ΔΥΣΤΥΧΩΣ καταλήγω πως μπερδεμένος δεν είναι μόνο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αλλά και ο λαός του!

Το ποιο ανησυχητικό είναι ότι ο λαός είναι μάλιστα τόσο μπερδεμένος που καταντάει επικίνδυνος!

Τι εννοώ ; ; ;

Μετά από τα χθεσινά, το συμπέρασμα του λαού είναι πως ο Ζαγοράκης «κοιμάται» και ευτυχώς που έβγαλε και την ανακοίνωση !

«Κοιμόταν» και πέρσι στο Βικελίδης ,  όπως «κοιμόταν» και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Δεν χρειάζεται να τις αναφέρω, ξέρετε ποιες είναι αυτές.

Αυτός ο ύπνος εν τέλη, ενοχλεί τον λαό! Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει πάντα την επόμενη ημέρα. Ο λαός θέλει από τον πρόεδρο πιο σκληρή στάση. Να είναι πιο επιθετικός και πιο «βρόμικος» !

Το αποτέλεσμα ; ; ;

Μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν !

Ότι και να κάνει ο άνθρωπος θα είναι πάντα κατακριτέο από τους δικούς του ανθρώπους !

Όπως πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του ο Ζαγοράκης επειδή έχει κάνει λάθη και τα λάθη αυτά δεν πρέπει να επαναληφθούν , το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κόσμος.

συμφωνω μεχρι κεραιας. Ο Ζαγορακης καποτε θα φυγει, εμεις θα ειμαστε παντα εδω. Αν δεν ξεκινησουμε να σκεφτομαστε λογικα, τοτε το μελλον της ομαδας ειναι αβεβαιο. Εχουμε μπλεξει τα παντα, φτιαχνουμε ιδεολογιες αναλογα με τις περιστασεις και δεν εχουμε καμια συνεπεια στα λεγομενα μας. Βλεπε πχ. το "ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα πρωταθληματα". Πρεπει να ανασυγκροτηθουμε σαν λαος πριν ειναι αργα.

Οσον αφορα τις απαιτησεις που πρεπει να εχει ο προεδρος της ΠΑΕ, δεν πρεπει να ξεχναμε οτι δυστυχως στα ματια τριτων μετα απο καποιο σημειο θα καταντησουμε γραφικοι. Στην θεωρια ειμαστε η λαοφιλεστερη ομαδα, εχουμε το πιο γκαυλιαρη λαο. Αλλα στην πραξη μας γραφουν στα αρχιδια τους, ΟΛΟΙ. Ποσους αγωνες καναμε για να φυγει ο Γουμενος και ο Μπατμαν, ποσους αγωνες καναμε και κανουμε για τα αδικως φυλακισμενα αδερφια μας; Γενικα η πολιτεια γραφει στα αρχιδια της ολο τον κοσμο. Εδω δεν κολωσαν να κοψουν τις συνταξεις εκατ. πολιτων... Δυστυχως χρειαζεται παρασκηνιο, πολιτικες πλατες και οικονομικη δυναμη για να απαιτησεις στην Ελλαδα του σημερα ακομα και το πιο αυτονοητο. Ο ΠΑΟΚ μας δεν εχει τιποτα απο αυτα και ουτε προκειται. Ειτε γιατι εμεις οι ιδιοι δεν θελουμε, ειτε γιατι δεν μπορουμε. Η μονη δυναμη μας ειναι η ΕΝΟΤΗΤΑ. Αυτη μας κανει λίγοτερο ευαλωτους. Χωρις αυτη ειμαστε ερμαια απεναντι στον καθε κακοβουλο.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Για πες μου τι πρέπει να κάνει για να θεωρηθεί «ξύπνιος» και όχι «κοιμισμένος» ;

Εδώ ο πανόπουλος έστειλε άτομα στο περσινό λεβαδιακό-ξάνθη και έσπασαν 2 δάχτυλα από ένα διαιτητή και εσύ με τόσο λαό,με έναν βιολίδη που έχει την μισή νύχτα,με έναν αθανασιάδη και τόσους ακόμα μπράβους έκανες τίποτα τον Σπάθα ώστε και ο επόμενος να έχει το νου του να μην το κάνει γιατί θα φοβάται???
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι ο λαός έκανε αυτό που μπορούσε,πήγε να τον ορμήσει δεν μπόρεσε αλλά βρήκε τρόπο μετά από ένα χρόνο στα δοκιμαστικά που περνούσαν...όπως είπαμε δεν μπορείς να πας με τον σταυρό στο χέρι πουθενά εδώ σε αυτό το μπουρδέλο!

Ότι και να κάνει ο άνθρωπος θα είναι πάντα κατακριτέο από τους δικούς του ανθρώπους !

Αν προσπαθήσει να πάει κόντρα στο κύμα όπως είπε στην ανακοίνωση εκεί φυσικά θα του πω μπράβο...αλλά αν μείνει στην ανακοίνωση και ήταν απλά και μόνο για να βγει τότε κλάφτα χαράλαμπε!

Offline Català

• Αλλαγή
Για πες μου καλύτερα πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ ;

Αυτός έτσι το αντιλαμβάνεται και είτε εμένα μ αρέσουν ή όχι οι παραπάνω επιλογές, αυτές πρέπει να ομολογήσω πως σκοπό είχαν να δυναμώσουν την ομάδα παρασκηνιακά που τόσο πολύ όλοι θέλουν αλλά κανένας δεν προτείνει το πώς. 

Τι θα μπορούσε να κάνει δηλαδή το οποίο θα ήταν ικανοποιητικό για όλους και δεν το κάνει ;

Καταρχάς δεν είπα εγώ ότι κοιμάται, εσύ το είπες!
Δεύτερον, δεν σου λέω τίποτα κακό, απλά σε ρώτησα αν αυτό θεωρείς εσύ ξύπνημα. Τελικά δεν μου απαντάς για σένα, μου λες όμως για το πώς το βλέπει ο Ζαγοράκης. Πράγμα που, εκτός ότι δεν είναι αυτό που ρώτησα, δεν νομίζω ότι μπορούμε εσύ κι εγώ να το ξέρουμε, δηλαδή τι ακριβώς έχει στο μυαλό του.
Από την πλευρά μου, σίγουρα δεν μπορώ να σου απαντήσω τι θα ήταν ικανοποιητικό για όλους, γιατί δεν είμαι οι όλοι.
Θα μπορούσα να συνεχίσω τις τρίπλες, λέγοντας ότι αν είχα αυτή την απάντηση, θα ήμουν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ κι ο Ζαγοράκης στην κερκίδα.
Παρόλα αυτά, πρέπει να σου πω φίλε alexisv, ότι ειδικά ο Γκαγκάτσης θεωρώ προσωπικά ότι είναι μέσα στις 3-4 πιο μαύρες σελίδες στην Ιστορία του ΠΑΟΚ. Κατάμαυρες, πίσσα λέμε. Τώρα, ότι τον έβαλε για το παρασκήνιο, τον έβαλε επειδή είναι κουμπάρος του, ή τις χαριτωμενιές του χοντροκόλκα ότι "νταξ μωρέ, ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ επί παράγκας, αλλά δεν ακούστηκε τίποτα συγκεκριμένο για αυτόν" ή "δεν αναφέρεται το όνομά του στις κασέτες του Μάκη", σόρυ, αλλά τα ακούω βερεσέ, για να μην πω ότι είναι χοντρομαλακίες και στρουθοκαμηλισμός. Ο Γκαγκάτσης μου στέρησε το πρωτάθλημα πέρσυ στις πρώτες αγωνιστικές που έχασα 5-7 βαθμούς με νιόνιο, αστέρα και γαύρο και όχι ο σπανάθας στο χαριλάου. Αν τον σπάθα είχες φάει τα λυσσακά σου να τον τελειώσουν μετά τα ματς που πραγματικά σου στέρησε βαθμούς (γιατί στο χαριλάου όπως κατεβήκαμε, για μένα δεν υπήρχε ελπίδα), δηλαδή στο οακα με τον φλώρο και στο καυτατζόγλειο με την καταραμένη, τότε θα το σκέφτονταν διπλά για το ποιον να στείλουν για το χειρουργείο.
Και αν εσύ θεωρείς ότι ο Ζαγοράκης "ξύπνησε" με τον γκαγκάτση και πήγε να μας "προσταττεύσει παρασκηνιακά", εγώ θα σου πω ότι κοιμόταν τον βαθύ ύπνο του προηγούμενου καθεστώτος και δεν πήρε χαμπάρι ότι τα κόζια άλλαξαν και ο γκαγκάτσης δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά να σε λερώσει και να σε στοχοποιήσει στο καινούργιο καθεστώς. Κι έτσι έγινε.
Αυτό για να μπω στη δική σου λογική. Γιατί η δική μου λογική λέει ότι το να είναι πιο δραστήριος ο Ζαγοράκης δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση να κινηθεί παρασκηνιακά. Παρασκήνιο για να ζητήσω ισονομία δεν υπάρχει πουθενά.
Ή νομίζεις ότι θα γινόταν τίποτα αν έμπαινε πρόεδρος στη σούπερ λιγκ; Θα σε σφάζαν κ θα σου λέγαν αποπάνω "έλα μωρέ που σε σφάξαν, με πρόεδρο στη σούπερ λιγκ τον δικό σου!"
Αυτά τα λίγα και το κόβω εδώ, γιατί είναι τεράστιο το ζήτημα.

Offline agraf

• Αλλαγή
Το θέμα Βιολίδη πιστεύω δεν πρέπει να μας απασχολήσει πολύ ακόμη, θέλω όμως να πω τί άκουσα σήμερα. Δεν διάβασα τις προηγουμένες σελίδες στο θέμα, άν γράφτηκε ήδη ζητάω συγγνώμη.

Ο Βιολιδης πήρε λεφτά (ρευστό) από τα ταμεία του ΠΑΟΚ και έβαλε στη θέση τους επιταγή. Η επιταγή όμως δε λέει πολλά άν δεν μπορεί να πληρωθεί. Δεν ξέρω άν το έμαθε ο Ζαγοράκης και τον σούταρε, δεν καταλαβαίνω ακριβώς τί παρασκήνιο υπήρξε.

Τέλος πάντων, το παραθέτω απλά (με επιφύλαξη).

Offline savage republic

• Βασικός
Το πιο σοβαρό κατηγορητήριο που γράφτηκε μέχρι στιγμής εδώ μέσα. Πως θα μάθουμε ότι δεν είναι ράδιο αρβύλα;

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Σε συνέχεια αυτών που έγραφα παραπάνω, είδατε τη χθεσινή ανακοίνωση του γάβρου κατά του Μπιτσαξή προσωπικά;
Είναι υπερβολικό να ζητάω αντίστοιχου ύφους ανακοινώσεις από τη διοίκηση μου, όταν θίγονται τα συμφέροντα του συλλόγου;
Φυσικά η έκδοση τέτοιας ανακοίνωσης προϋποθέτει να μη φοβάσαι και να μην έχεις ανάγκη κανέναν.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Το θέμα Βιολίδη πιστεύω δεν πρέπει να μας απασχολήσει πολύ ακόμη, θέλω όμως να πω τί άκουσα σήμερα. Δεν διάβασα τις προηγουμένες σελίδες στο θέμα, άν γράφτηκε ήδη ζητάω συγγνώμη.

Ο Βιολιδης πήρε λεφτά (ρευστό) από τα ταμεία του ΠΑΟΚ και έβαλε στη θέση τους επιταγή. Η επιταγή όμως δε λέει πολλά άν δεν μπορεί να πληρωθεί. Δεν ξέρω άν το έμαθε ο Ζαγοράκης και τον σούταρε, δεν καταλαβαίνω ακριβώς τί παρασκήνιο υπήρξε.

Καταλαβαίνεις τι ΒΟΜΒΑ πέταξες agraf, ότι πληροφορία εχεις καλό θα ήταν να την δόσεις
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

euboia4

• Guest
Σε συνέχεια αυτών που έγραφα παραπάνω, είδατε τη χθεσινή ανακοίνωση του γάβρου κατά του Μπιτσαξή προσωπικά;
Είναι υπερβολικό να ζητάω αντίστοιχου ύφους ανακοινώσεις από τη διοίκηση μου, όταν θίγονται τα συμφέροντα του συλλόγου;
Φυσικά η έκδοση τέτοιας ανακοίνωσης προϋποθέτει να μη φοβάσαι και να μην έχεις ανάγκη κανέναν.
η ανακοινωση της ΠΑΕ για την τιμωρια μας και την σταση της αστυνομιας χλευαστηκε απο ολα τα ραδια της Αθηνας.
Οι ανακοινωσεις γαυροβαζελων αντιθετα αντιμετωπιζονται με σεβασμο
τα καστρα δεν πεφτουν μονο απο μεσα

euboia4

• Guest

Καταλαβαίνεις τι ΒΟΜΒΑ πέταξες agraf, ότι πληροφορία εχεις καλό θα ήταν να την δόσεις
ο Βιολιδης χρειαζεται ρευστο
ο ΠΑΟΚ εχει ρευστο
αρα ο Βιολιδης βουτηξε απο τον ΠΑΟΚ
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΑ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Εγώ αδέρφια μέχρι πρότινος ήμουν κατά των ανακοινώσεων και όλης αυτής της σάχλας, διότι η λογική μου έλεγε ότι αυτά είναι για τις μικρές ομάδες....πλέον έχω αναθεωρήσει διότι το θέμα είναι επικοινωνιακό και μια γαμάτη και καυτή ανακοίνωση με τις ανάλογες κινήσεις ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ,ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟ ΒΕΤΟ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΕΤΟ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ....ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ)μπορεί να φέρει αποτέλεσμα....η μη ανακοινώσεις και η χαλαρότητα πρέπει να σταματήσουν...ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Μ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΕΣ...ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΡΙΧΝΕ ΘΟΔΩΡΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΒΛΕΠΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ερπετά ΣΤΟ πουστρίγκος πισωγλέντης....Ή ΚΑΝΕ ΚΑΔΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ AVATAR...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ....ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ....ΘΕΛΕΙ ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....

ΓΚΑΖΩΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΘΟΔΩΡΑ ΓΚΑΑΑΑΑΖΩΩΩΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
« Last Edit: October 16, 2010, 15:39:19 by Nikos1967 »