Για πες μου καλύτερα πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ ;
Αυτός έτσι το αντιλαμβάνεται και είτε εμένα μ αρέσουν ή όχι οι παραπάνω επιλογές, αυτές πρέπει να ομολογήσω πως σκοπό είχαν να δυναμώσουν την ομάδα παρασκηνιακά που τόσο πολύ όλοι θέλουν αλλά κανένας δεν προτείνει το πώς.
Τι θα μπορούσε να κάνει δηλαδή το οποίο θα ήταν ικανοποιητικό για όλους και δεν το κάνει ;
Για πες μου τι πρέπει να κάνει για να θεωρηθεί «ξύπνιος» και όχι «κοιμισμένος» ;
Καταρχάς δεν είπα εγώ ότι κοιμάται, εσύ το είπες!
Δεύτερον, δεν σου λέω τίποτα κακό, απλά σε ρώτησα αν αυτό θεωρείς εσύ ξύπνημα. Τελικά δεν μου απαντάς για σένα, μου λες όμως για το πώς το βλέπει ο Ζαγοράκης. Πράγμα που, εκτός ότι δεν είναι αυτό που ρώτησα, δεν νομίζω ότι μπορούμε εσύ κι εγώ να το ξέρουμε, δηλαδή τι ακριβώς έχει στο μυαλό του.
Από την πλευρά μου, σίγουρα δεν μπορώ να σου απαντήσω τι θα ήταν ικανοποιητικό για όλους, γιατί δεν είμαι οι όλοι.
Θα μπορούσα να συνεχίσω τις τρίπλες, λέγοντας ότι αν είχα αυτή την απάντηση, θα ήμουν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ κι ο Ζαγοράκης στην κερκίδα.
Παρόλα αυτά, πρέπει να σου πω φίλε alexisv, ότι ειδικά ο Γκαγκάτσης θεωρώ προσωπικά ότι είναι μέσα στις 3-4 πιο μαύρες σελίδες στην Ιστορία του ΠΑΟΚ. Κατάμαυρες, πίσσα λέμε. Τώρα, ότι τον έβαλε για το παρασκήνιο, τον έβαλε επειδή είναι κουμπάρος του, ή τις χαριτωμενιές του χοντροκόλκα ότι "νταξ μωρέ, ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ επί παράγκας, αλλά δεν ακούστηκε τίποτα συγκεκριμένο για αυτόν" ή "δεν αναφέρεται το όνομά του στις κασέτες του Μάκη", σόρυ, αλλά τα ακούω βερεσέ, για να μην πω ότι είναι χοντρομαλακίες και στρουθοκαμηλισμός. Ο Γκαγκάτσης μου στέρησε το πρωτάθλημα πέρσυ στις πρώτες αγωνιστικές που έχασα 5-7 βαθμούς με νιόνιο, αστέρα και γαύρο και όχι ο σπανάθας στο χαριλάου. Αν τον σπάθα είχες φάει τα λυσσακά σου να τον τελειώσουν μετά τα ματς που πραγματικά σου στέρησε βαθμούς (γιατί στο χαριλάου όπως κατεβήκαμε, για μένα δεν υπήρχε ελπίδα), δηλαδή στο οακα με τον φλώρο και στο καυτατζόγλειο με την καταραμένη, τότε θα το σκέφτονταν διπλά για το ποιον να στείλουν για το χειρουργείο.
Και αν εσύ θεωρείς ότι ο Ζαγοράκης "ξύπνησε" με τον γκαγκάτση και πήγε να μας "προσταττεύσει παρασκηνιακά", εγώ θα σου πω ότι κοιμόταν τον βαθύ ύπνο του προηγούμενου καθεστώτος και δεν πήρε χαμπάρι ότι τα κόζια άλλαξαν και ο γκαγκάτσης δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά να σε λερώσει και να σε στοχοποιήσει στο καινούργιο καθεστώς. Κι έτσι έγινε.
Αυτό για να μπω στη δική σου λογική. Γιατί η δική μου λογική λέει ότι το να είναι πιο δραστήριος ο Ζαγοράκης δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση να κινηθεί παρασκηνιακά. Παρασκήνιο για να ζητήσω ισονομία δεν υπάρχει πουθενά.
Ή νομίζεις ότι θα γινόταν τίποτα αν έμπαινε πρόεδρος στη σούπερ λιγκ; Θα σε σφάζαν κ θα σου λέγαν αποπάνω "έλα μωρέ που σε σφάξαν, με πρόεδρο στη σούπερ λιγκ τον δικό σου!"
Αυτά τα λίγα και το κόβω εδώ, γιατί είναι τεράστιο το ζήτημα.