Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
η μεγαλυτερη ευθυνη που πρεπει να αναλαβει ειναι οτι δεν εχει φωνη,δεν ακουγεται γενικα επικοινωνια 0,ουτε εφημεριδα ουτε περιοδικακι ουτε δυνατο σαιτ με επισκεψιμοτητα κτλ και οτι αφησε τους αρδ να κανουνε οτι θελουνε τοσα χρονια και να χαζεψουνε τον απλο κοσμο και να τον μετατρεψουνε απο οπαδο-φιλαθλο σε φιλαθλο-πελατη κτλ

προσωπικα συμφωνω σε αρκετα, αυτος μαλλον θα συμφωνει σε λιγοτερα. δε μπορεις να χεις προεδρο οπως ακριβως τον θες εσυ. φιλαθλοι κλπ με την εννοια που το λες υπηρχαν παντα, ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος.
το θεμα ειναι οι συνδεσμοι να χουν τη σχεση μαζι του που να τους αφουγκραζεται και με υπερβολες που εγιναν κ αναπαραγονται εναντιον της διοικησης του κ με σεναρια επιστημονικης φαντασιας we shoot ourselves in the foot που λεν κ στο χωριο μου.

Offline bane

• Αλλαγή
αδερφε  'οπως μαθαμε' δλδ να πειστω οτι στησαμε ματς ?οτι δωσαμε τιτλους?
επισης ζητας να βαλει λεφτα? οπως ειπες και εσυ διαχειριστης ειναι.τωρα θελουμε να βαλει? και απο που ?ξερουμε αν πηρε και τα 500.000 που ειχε λαμβανειν επι γουμενου?ή θα υποθεσουμε παλι οτι κατι εχει φαει και αυτος?αν και γνωμη μου ειναι οτι επειδη ειναι διαχειριστης θα επρεπε να ειναι εμμισθος και ο ιδιος .αλυθευει οτι σαν διαχειριστης πρεπει να τα εχει ισα βαρκα ισα πανια αλλοιως ή βαζει απο την τσεπη του ή παει μεσα ?επειδη δεν το ξερω αν το γνωριζεις μπορεις να απαντησεις ?αν ισχυει τοτε τι να λεμε ?
επισης μακαρι να δημιουργηθει διαδοχη κατασταση αλλα βλεπεις φως ? για αυτο και υπαρχει αγχος στον κοσμο .γιατι δεν υπαρχει διαδοχη κατασταση. εκτος αν υποννοεις οτι δεν το θελει ο ιδιος να υπαρχει...
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline diegito4

• Αλλαγή
το σαββατοκυριακο εγινε συναντηση των Β.Ε.Μ στην πτολεμαιδα .....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ......

εγω σημερα το πρωι εμαθα απο μελος του φουτρε πτολεμαιδας τα εξης ....
"προς το παρον δεν θα διωξουμε τον ζαγορακη ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ"

τον ρωταω ποια επομενη στραβη εννοει ...δεν επανταει.....
τον ρωταει γιατι τα βαλατε με ζαγορακη και με ειπε "γιατι λεει πολλα ψεμματα και γιατι εφερε τον σαλπιγγιδη"
ηδη μαζευτηκαν γυρω μας ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και 1 παναθηναικος και 1 αεκτζης ......οι οποιοι μεινανε με ανοιχτο το στομα
.....επρεπε να δειτε τα χαμογελα του βαζελου και του αεκτζη απο αυτα που ακουγαν......
περιττο να πω οτι ολοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν πιστευαν σε αυτα που ακουγαν .......ας μας το διαψευσει η το επιβεβαιωση καποιος αλλα το παιδι απο τον φουτρε δεν ειχε κανενα λογο να με πει ψεματα......

ποιοι ΒΕΜ ρε τραχανοπλαγια...τοσο ξέρεις τόσο λες..ΒΟΡΕΙΟΙ είναι.
ΜΑΚΗΗΗ τωρα θες επιβεβαιώση για κάτι που σε συμφέρει να ρίξεις λάσπη στους φούτρε εεε;
πριν λίγο καιρό μας έλεγες οτι ο πρόεδρος αποφάσισε τότε στην ανακοίνωση και το 95% του συνδέσμου είναι υπέρ ζαγοράκη και κοντού και έπεφτες από τα σύννεφα..
λες και εμείς δεν μιλάμε δεν ξέρουμε τι γίνεται..
και αν θες ενημέρωση γιατι ξύνεται ο λοκός σου για τον πρόεδρο..ΟΧΙ δεν είναι αλήθεια αυτά.

Offline lik4

• Αλλαγή
προσωπικα συμφωνω σε αρκετα, αυτος μαλλον θα συμφωνει σε λιγοτερα. δε μπορεις να χεις προεδρο οπως ακριβως τον θες εσυ. φιλαθλοι κλπ με την εννοια που το λες υπηρχαν παντα, ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος.
το θεμα ειναι οι συνδεσμοι να χουν τη σχεση μαζι του που να τους αφουγκραζεται και με υπερβολες που εγιναν κ αναπαραγονται εναντιον της διοικησης του κ με σεναρια επιστημονικης φαντασιας we shoot ourselves in the foot που λεν κ στο χωριο μου.

ο πυρηνας των οπαδων(γιατι στον πυρηνα δεν ειναι μονο συνδεσμιτες) dave δεν θελει να εχει σχεση μαζι με αυτους που οταν το πεταλο εβριζε γουμενο αυτοι γιουχαρανε το πεταλο,οταν τους ελεγε να κανουνε αποχη στο ματς με τον γαυρο αυτοι σχεδον γεμισανε το  γηπεδο(2 μικρα παραδειγματα)

το μονο που μπορει να κανει με αυτους ειναι με τον τροπο που τους υπνωτιζουνε τα μμε με τον ιδιο να τους υπνωτισει και ο πυρηνας και να τους μαθει μερικα πραγματα

υγ:ξερω μπορει να μου πεις καποιοι απο αυτους παλια πηγαινανε εκδρομες γαμουσανε και δερνανε κτλ,παντα κρινω με το τι κανουν τωρα και τι αποψεις και πραξεις εχουνε τωρα και οχι 20χρονια πριν

Offline dave

• Αλλαγή
να αγιασει το στομα σου! ναι, αυτο πρεπει να κανει. αρα, ευθυνη νο 1, δεν το κανει εχω ξαναγραψει οτι ο πυρηνας ειναι αυπαρκτος επικοινωνιακα, κ μαλιστα το χω συνδεσει με ενα επικοινωνιακο μεσο, το φορουμ. ευθυνη νο 2, η μπαλα γιατι να παιρνει το ζαγορακη λογω της κοντρας που αναφερεις?

Offline lik4

• Αλλαγή
οταν λες τον παιρνει η μπαλα τι εννοεις? και ποτε ειπα εγω κατι τετοιο?

opws_mathame

• Guest
μπανε φυσικα και δεν του το καταλογιζω αυτο του ζαγορακη οτι δε ψαχνεται ο ιδιος για διαδοχη κατασταση.πραγματικα πιστευω πως και ο ιδιος δε ξερει τι γινεται αυτη τη στιγμη.η καθαρα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι επειδη το ποδοσφαιρο εχει γινει καθαρα επιχειρηση κανενας δε θα βαλει λεφτα στον ΠΑΟΚ ξερωντας πως εχει να κανει με αντιπαλους πατερες μαρινακηδες και ολο το παρακρατος.αΠΛΑ και το κρατος το βολευει περισσοτερο ενας ΠΑΟΚ με ζαγορακη κ ολα καλα παρα ενας ΠΑΟΚ με γουμενο κ αναταραχες σε δεθ συλλλητηρια για χρεη και τα σχετικα.επαναλαμβανω πως οσα λεω ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις.ο Ζαγορακης ειχε πραγματικα την ευκαιρια να γινει ηγετης αλλα σκοπιμα για μενα αποσιωπησε το θεμα των χρεων για το οποιο δεν παιζει καν ενημερωση απο τα μμμε.Επειδη ολοι ξερουν τη δυναμικη μας ως κοσμος επαναπαυονται γιατι οσο φαινοταν πως ειχαμε διοικητικα προβληματα βραζαμε σαν κοσμος.Πλεον εχουμε δεχτει ευθειες βολες στην περηφανεια μας και εχουμε κοιμηθει.Ισως φαινομαστε υπερβολολικοι σε καποιους αλλα δυστυχως στην ελλαδα ποδοσφαιρο κυβερνησεις επιχειρηματιες ολα ειναι ενας αχταρμας.Αν θες να σου πω ποια ειναι για μενα η ιδανικη λυση ειναι ακριβως αυτο το μοντελο διοικησης.απλα καποιοι φανηκαν για μενα ανεπαρκης για την εμπιστοσυνη που τους δοθηκε.Η κατασταση ομως δεν ειναι αδιορθωτη καθως για πρωτη φορα δοκιμαστηκε κατι ττεοιο κ αν διορθωθουν λαθη που εγιναν ισως να ειναι και ο πιο πετυχημενος τροπος διοικησης αφου δυστυχως στον ΠΑΟΚ λεφτας προεδρος δε προκειται να ερθει ποτε

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Παιδια τα πραγματα ειναι πολυ απλα.

Ή εχουμε τα αρχιδια ή μας αρεσει η συνομοσιολαγνεια.

Αν καποιος πιστευει ακραδαντα οτι ειναι κλεφτης καποιος, παει στον εισαγγελεα και τον καταγγελει.

Αν καποιος πιστευει οτι η διοικηση Ζαγορακη ειναι αποτυχημενη, παει στον ΑΣ και προτεινει νεα διοικουσα επιτροπη με ονοματα. Ειμαι σιγουρος οτι ο Ζαγορακης την αμεσως επομενη μερα θα παραιτηθει, για να διευκολυνει το εργο της νεας διοικησης.

Αν δεν κανει τιποτα, τοτε λυπαμαι που το λεω, αλλα ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙ ;
Αυτο φυσικα δεν απευθυνεται στους ασκουντες καλοπροαιρετη κριτικη.

@babis
Το τεκμηριο της αθωοτητας, εγινε στον ΠΑΟΚ τεκμηριο της ενοχης.
Ολοι ειναι ενοχοι, μεχρι αποδειξεως τουναντιον και βεβαια οι κατηγοροι δεν χρειαζονται αποδειξεις και στοιχεια. Γραφουμε ιστορια στην νομικη επιστημη. Ειναι αυτο που λεει ο λαος, απεδειξε οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Offline dave

• Αλλαγή
εννοω οτι του καταλογιζονται ευθυνες που δε του αναλογουν, δλδ επειδη η πλειοψηφια της τουμπας προσφερουν φουλ στηριξη στο ζαγορακη, υπερβολικα πολλη κ χωρις διαθεση για κριτικη, ο πυρηνας πηγε στο αλλο ακρο κ αντεδρασε υπερβολικα ειτε μεμονομενα ειτε συλλογικα μετα απο καποιες υποθεσεις που θεωρηθηκε καλως η κακως οτι η παε εκανε λαθος (κατσαρης, γκαγκα κ βεβαιως βεβαιως κοντος)

τη πρωτη ευθυνη που ειπα τη δεχεσαι?

Offline lik4

• Αλλαγή
τι να δεχτω ρε συ αφου μονος μου  εγραψα ποια ειναι η μεγαλυτερη ευθυνη πιο πανω,οσο για το φορουμ ειναι μια σταγονα στον ωκεανο το φορουμ,απο εδω δεν μπορεις να κανεις τιποτα 150 ατομα μπαινουνε το πολυ και οι 20-30 ειναι αλλοθρησκοι,αντε να μπει και κανενας που πουλαει φαρμακα

να σε πληροφορησω οτι το 90% αυτων που χρεωνεται τα παραδεχτηκε και ο ιδιος στην τελευταια συναντηση μετα την ανακοινωση
οσο για την υπερβολικη στηριξη τα λεγαμε απο την πρωτη χρονια του ζαγορακη οτι δεν θα του κανει καλο αυτο και δεν χρειαζεται αυτοκλητους προστατες
υπερβολη δεν ειναι μια ακραια,τραβηγμενη και αντιδιπλωματικη ανακοινωση,υπερβολη θα ειτανε να του πουνε να φυγει ,να πανε να σπασουνε τα γραφεια και να του βριζουνε τα παντα στο γηπεδο
αυτα ειναι υπερβολες

και να ξες ολα ειναι στο χερι του ζαγορακη και ολα απο αυτον εξαρτωνται

οσο για τον βιολιδη γιατι ολοι οι προσωπολατρες και ερωτευμενοι με ζαγορακη δεν τον προστατευσαν απο αυτους που λεγανε-λενε κλεφτη τον βιολιδη(με στοχο να χτυπησουνε ζαγορακη)
να σε πω εγω γιατι? γιατι παντα ετσι ειτανε μονο στα ραδια στα καφενεια και τα τελευταια χρονια στο ιντερνετ,απο πραξεις ειτανε παντα 0

opws_mathame

• Guest
georgie-4- πιστεψε με αν το κυριο μελημα ηταν να φυγει ο ζαγορακης ουτε στον ασ θα χρειαζοταν να παμε ουτε καν ανακοινωση να βγει.το θεμα δεν ειναι να φυγει αυτος και να ερθει ενας επομενος ζαγορακης που να κανει τα ιδια.απλα οποιος ειναι σ αυτη την καρεκλα να δειχνει τη μαγκια του εκει που πρεπει κ τοτε ολοι θα μκαστε μαζι του.γιατι ωραια φευγει ο ζαγορακης κ ερχεται ενας τουρσουνιδης (που ειναι κ 100% ΠΑΟΚ) το θεμα ειναι αν θα συνεχισουν γλοιωδεις μηχανισμοι προπαγανδας να αλλοιωνουν την πραγματικοτητα και να αποπροσανατολιζεται ο κοσμος.Ισως να μη φταει στο βαθμο που του καταλογιζονται ευθυνες αλλα πανω του προσωποποιεται η πιο επιθετικη προς το λαο του ΠΑΟΚ σταση απο εφημεριφες διοικηση φιλαθλους ακομα και οπαδους.απο τη συζητηση αυτη δε θα βγει ποτε ακτη απλα καλο ειναι να καταλαβει η πλειοψηφια οσων μας κοιταν με μισο ματι οταν ασκουμε κριτικη οτι δεν ειμαστε ψυχοπαθεις ουτε κομπλεξικοι με προσωπα(μακαρι να εχει υγεια ο καθε ζαγορακης) αλλα πολλες φορες το κλιμα που δδημιουργειται στημενα απο φερεφωνα προκαλει εμετο

Offline cure

• Αλλαγή
κοιτα  cure.Το βασικο οταν κατηγορεις εσυ καποιον για κλεφτη ειναι οτι βασικα εσυ φερεις τις αποδειξεις του οτι ειναι κλεφτης.
Εγώ δεν είπα κανέναν κλέφτη. Αυτό κατάλαβες εσύ. Εγώ ρωτούσα που πήγαν τα λεφτά. Αν αυτό σημαίνει ότι τα πήρε αυτός που ρωτούσα ΟΚ. Πες το μου πως τα πήρε να το μάθω. Το κακό είναι όταν δεν καταλαβαίνουμε τον άλλον και του βάζουμε μετά λόγια και στο στόμα και ζητάμε και αποδείξεις. Περιμένω να μου πεις τι προσέφερε για να ξέρω κι εγώ και να του πω ευχαριστώ. Δεν ειρωνεύομαι. Ειλικρινά περιμένω κι από σένα κι από τον καθένα.

Απόστολε εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω. Δυστυχώς εσύ δεν ξέρεις καλά τι λέω και για κάποιο λόγο μου τη λες. Πετάς μια ατάκα για ΑΜΚ και νομίζεις με τάπωσες. Διάβασε πρώτα τον Αλέξη. Εγώ ξέρω ακριβώς τι έβαλε ο Βιολίδης στις αυξήσεις (ζήτωωω πέρασε τον Ποικιλίδη σε χώσιμο). Αυτό όμως που λέω και δεν ξέρεις ή δεν καταλαβαίνεις και φωνάζω τόσο καιρό ξεκάθαρα, είναι πως εγώ προσωπικά δεν δέχομαι από κανέναν, ούτε από τον Βιολίδη, ούτε από τον κολλητό μου να κάνει "ταμειακές διευκολύνσεις" στον ΠΑΟΚ. Τελεία και παύλα. Χίλιες φορές στη τράπεζα, γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν πως πήρε πίσω όσα έδωσε. Όχι γιατί ξέρω πως έφαγε ο Χ Βιολίδης, αλλά γιατί δεν τον ξέρω. Τέλος. Γιατί το αλισβερίσι έγινε, είτε το ξέρετε είτε όχι, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Στ' αρχίδια μου κι αν δεν τα πήρε ποτέ πίσω ο άνθρωπος. Δεν με νοιάζει αν πήρε ή αν έδωσε στη τελική. Οι ενστάσεις μου με αυτόν ήταν άλλες, πολύ σοβαρότερες και τις έγραφα μία προς μία (συμμαχία με κατσαρή, επίσκεψη στον μπένι, διοίκηση με γνωστούς, μάρκετινγκ του κώλου, εκπροσώπηση στα κέντρα της πούτσας κτλ)

Κι επειδή κουράστηκα να λέω μαλακίες και να ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάω να δω καμιά ταινία. Γεια σου Ηλία Βιολίδη. Ευχαριστώ για όσα προσέφερες. Να είσαι πάντα καλά στην υγεία σου, να χαίρεσαι όσους αγαπάς, τα πολύ ωραία σου μαγαζιά να πηγαίνουν πάντα καλά, να ξεπεράσεις όποιες δυσκολίες έχεις και να είσαι κοντά στον ΠΑΟΚ στο εξής αλλά ως οπαδός. Μη ξεχάσεις να φύγεις και από τον ΑΣ για να μη κατηγορηθείς για παπατζιλίκι.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
τι να δεχτω ρε συ αφου μονος μου  εγραψα ποια ειναι η μεγαλυτερη ευθυνη πιο πανω,οσο για το φορουμ ειναι μια σταγονα στον ωκεανο το φορουμ,απο εδω δεν μπορεις να κανεις τιποτα 150 ατομα μπαινουνε το πολυ και οι 20-30 ειναι αλλοθρησκοι,αντε να μπει και κανενας που πουλαει φαρμακα

να σε πληροφορησω οτι το 90% αυτων που χρεωνεται τα παραδεχτηκε και ο ιδιος στην τελευταια συναντηση μετα την ανακοινωση
οσο για την υπερβολικη στηριξη τα λεγαμε απο την πρωτη χρονια του ζαγορακη οτι δεν θα του κανει καλο αυτο και δεν χρειαζεται αυτοκλητους προστατες
υπερβολη δεν ειναι μια ακραια,τραβηγμενη και αντιδιπλωματικη ανακοινωση,υπερβολη θα ειτανε να του πουνε να φυγει ,να πανε να σπασουνε τα γραφεια και να του βριζουνε τα παντα στο γηπεδο
αυτα ειναι υπερβολες

και να ξες ολα ειναι στο χερι του ζαγορακη και ολα απο αυτον εξαρτωνται

οσο για τον βιολιδη γιατι ολοι οι προσωπολατρες και ερωτευμενοι με ζαγορακη δεν τον προστατευσαν απο αυτους που λεγανε-λενε κλεφτη τον βιολιδη(με στοχο να χτυπησουνε ζαγορακη)
να σε πω εγω γιατι? γιατι παντα ετσι ειτανε μονο στα ραδια στα καφενεια και τα τελευταια χρονια στο ιντερνετ,απο πραξεις ειτανε παντα 0

χαιρομαι πραγματικα αν εγινε αυτο στη συναντηση, κ αν δε βαριεσαι στειλε ενα πμ καποια στιγμη.
υπερβολικη ηταν η ανακοινωση, υπερβολικες ηταν κ αντιδρασεις κ χαρακτηρισμοι κ σεναρια με την υποθεση κοντου για μενα, αλλα μη το ξαναπιασουμε αυτο, παλι τα ιδια θα λεμε
το βιολιδη δε ξερω ποιος τον προστατεψε, ουτε μανια μπαινω ουτε ραδια ακουω. παντως κ οι 'προσωπολατρες' οπως τους λες εσυ, πες πες, πιθανο να τους μπηκε η αμφιβολια οτι ο μονος καθαρος και αξιος εμπιστοσυνης ειναι ο ζαγορακης. εδω κ γω οταν εφυγε ο βρυζας εβαλα διαφορα με το μυαλο μου...

@ κιουρ, κ γω αυτο που καταλαβε ο μπαμπης καταλαβα :P

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αυτους τους "γλοιωδεις μηχανισμους προπαγανδας" ποτε θα τους καταγγειλει καποιος επωνυμα και φυσικα θα τους ονοματησει παραθετοντας στοιχεια και ξεμπροστιαζοντας τους;

Αντι να μιλαμε για "Θεοδωρακη" μηπως ηρθε η ωρα να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους;

Γιατι αλλιως οι "γλοιωδεις μηχανισμοι προπαγανδας" θα μπουνε στο συρταρι μαζι με το 2012 και τους Εψιλον.

Εχω σιχαθει τα σεναρια, τις καχυποψιες, τα ψαγμενα σχολια γεματα εξυπναδες. Μιλαμε σταρατα, τιμωντας τα παντελονια που φοραμε και τελειωνουμε μια και καλη αυτην την αρρωστημενη κατασταση ή συνεχιζουμε, μικραινουμε τον ΠΑΟΚ μας και τον οδηγουμε με μαθηματικη ακριβεια στην διαλυση.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ;

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
θες ενα ασχετο με την κουβεντα στοιχειο;

ο πανελουδης...οταν εφυγε απο την καε βρεθηκε να του χρωσταει ο ερασιτεχνης....πως εγινε μια καθαρη ανωνυμη εταιρεια να δημιοργησει 3 εκ ευρω χρεη επι προεδριας του και παρολαυτα ο ΑΣ  να του χρωσταει και απο πανω κανεις δεν ξερει και απο οτι θυμαμαι κανεις δεν μπορει να του προσαψει και τιποτε

opws_mathame

• Guest
Tι να κατονομασουμε ρε φιλε?δε τα εχουμε ξαναπει?για δημοσιγραφισκους που εχουν κανει ονομα και λεφτα στην πλατη του ΠΑΟΚ?Επειδη ισως να μη καταλαβαινεις τι θελω να πω ισως και εγω δε μπορω να αποτυπωσω αυτα που θελω να πω μεσα απο φορουμ ασ το αφησπουμε.δεν πειραζει κ οταν φωναζαμε αντε και γαμησουν πουστη γουμενε σε ματς με ιωνικο τα ιδια ακουσαμε με γιουχαρισματα απο την 5 κ μετα σε ραδιοφωνα.μικραινετε τον ΠΑΟΚ δε σεβεστε τπτ.ας μικρυνει κ λιγο μωρε ο ΠΑΟΚ δε βαριεσαι αρκετα μεγαλωσε μετα κ την προσθηκη του κοντου.Κ τοτε παραβλεπαμε τα αγνωνιστικα και στεκομασταν στα κοπλεξ μας.ειμασταν κ λιγο ηλιθιοι γιατι τοτε επικαλουμασταν κ εμεις παντελονια αλλα δε βαριεσαι.στη χωρα της φουστανελας ζουμε.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Οχι φιλε δεν εχουμε ξαναπει τιποτα.
Εχεις δει ανακοινωση 34 συνδεσμων να λενε οτι ο χ δημοσιογραφος ειναι η πληγη του ΠΑΟΚ ; Εχεις δει ανακοινωση να αναφερεται ονομαστικα σε εφημεριδα και να την καταγγελει οτι κανει παιχνιδια στην πλατη του ΠΑΟΚ; Eχεις δει ανακοινωση να καλει τον κοσμο να μην αγοραζει συγκεκριμενες εφημεριδες, γιατι θελουν το κακο του ΠΑΟΚ;

Εφοσον αυτοι  "γλοιωδεις μηχανισμοι προπαγανδας" μας διαιρουν και κανουν κακο στην ομαδα γιατι δεν τους καταγγελουμε επισημα; Δεν ειναι ευλογο το ερωτημα;

Αυτα που λες για τον Γουμενο δεν με αγγιζουν, εγω σαν οπαδος εκανα το καθηκον και κατεβηκα στις 1000000 πορειες που καναμε. Μην λοιπον μου το χρησιμοποιεις ως επιχειρημα, τουλαχιστον οσον αφορα εμενα.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
georgie-4- πιστεψε με αν το κυριο μελημα ηταν να φυγει ο ζαγορακης ουτε στον ασ θα χρειαζοταν να παμε ουτε καν ανακοινωση να βγει.το θεμα δεν ειναι να φυγει αυτος και να ερθει ενας επομενος ζαγορακης που να κανει τα ιδια.απλα οποιος ειναι σ αυτη την καρεκλα να δειχνει τη μαγκια του εκει που πρεπει κ τοτε ολοι θα μκαστε μαζι του.γιατι ωραια φευγει ο ζαγορακης κ ερχεται ενας τουρσουνιδης (που ειναι κ 100% ΠΑΟΚ) το θεμα ειναι αν θα συνεχισουν γλοιωδεις μηχανισμοι προπαγανδας να αλλοιωνουν την πραγματικοτητα και να αποπροσανατολιζεται ο κοσμος.Ισως να μη φταει στο βαθμο που του καταλογιζονται ευθυνες αλλα πανω του προσωποποιεται η πιο επιθετικη προς το λαο του ΠΑΟΚ σταση απο εφημεριφες διοικηση φιλαθλους ακομα και οπαδους.απο τη συζητηση αυτη δε θα βγει ποτε ακτη απλα καλο ειναι να καταλαβει η πλειοψηφια οσων μας κοιταν με μισο ματι οταν ασκουμε κριτικη οτι δεν ειμαστε ψυχοπαθεις ουτε κομπλεξικοι με προσωπα(μακαρι να εχει υγεια ο καθε ζαγορακης) αλλα πολλες φορες το κλιμα που δδημιουργειται στημενα απο φερεφωνα προκαλει εμετο

+1926   γκαρντάσι πρέπει να ομολογήσω ότι έχεις πολύ καλές άποψης που οι περισσότερες εκφράζουν και τον δικό μου τρόπο σκέψης

zagorakis

• Guest
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κ. Ηλία Βιολίδη για όσα πρόσφερε στην ομάδα, όλα τα χρόνια της ενασχόλησης του με τα κοινά του Συλλόγου από τη θέση του Αντιπροέδρου.

Η αποχώρηση του είναι μια σημαντική απώλεια για την ΠΑΕ, αλλά θα πρέπει να υπάρξει ενότητα και συσπείρωση προκειμένου ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει το δρόμο του.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15EDK4ULE&extLang=

opws_mathame

• Guest
η αποψη μου για την ανακοινωση ειναι οτι απλα ηταν μια σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι η ηττα απ τους ανυπαρκτους κ γι αυτο μεσα γραφονται κ πραγματα 100% σωστα αλλα ακαιρα οπως η εκδρομη στο ζαγκρεμπ που ειναι πραγματικα σκανδαλο.οταν σ ενα σπιτι υπαρχει βρωμια κ δεν κοιταει κανεις να καθαρισει αλλα βαζει ολη τη βρωμα κατω απ το χαλι οταν το καλοκαιρι θα βγαλει το χαλι κ δει τη βρωμα δε θα πρεπει να απορησει πως προηλθε.αυτο συνεβη κ με την ανακοινωση καθως γραφεται το 1 στα 10 απ οσα θα επρεπε να γραφτουν κ μαλιστα σε ακαιρη στιγμη.επισης μεμονωμενες προσπαθειες γινονται απο πολυ κοσμο για να κατονομασει κ προσωπα κ μμε συγκεκριμενα.το οτι οι συνδεσμοι μειναν αδρανεις τους το εχω καταλογισει κ εγω απλα περυσι με δεδομενο τον πρωταθλητισμο δε μιλουσαμε για να μη χαλαει το κλιμα στην ομαδα.