κοιτα cure.Το βασικο οταν κατηγορεις εσυ καποιον για κλεφτη ειναι οτι βασικα εσυ φερεις τις αποδειξεις του οτι ειναι κλεφτης.
Εγώ δεν είπα κανέναν κλέφτη. Αυτό κατάλαβες εσύ. Εγώ ρωτούσα που πήγαν τα λεφτά. Αν αυτό σημαίνει ότι τα πήρε αυτός που ρωτούσα ΟΚ. Πες το μου πως τα πήρε να το μάθω. Το κακό είναι όταν δεν καταλαβαίνουμε τον άλλον και του βάζουμε μετά λόγια και στο στόμα και ζητάμε και αποδείξεις. Περιμένω να μου πεις τι προσέφερε για να ξέρω κι εγώ και να του πω ευχαριστώ. Δεν ειρωνεύομαι. Ειλικρινά περιμένω κι από σένα κι από τον καθένα.
Απόστολε εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω. Δυστυχώς εσύ δεν ξέρεις καλά τι λέω και για κάποιο λόγο μου τη λες. Πετάς μια ατάκα για ΑΜΚ και νομίζεις με τάπωσες. Διάβασε πρώτα τον Αλέξη. Εγώ ξέρω ακριβώς τι έβαλε ο Βιολίδης στις αυξήσεις (ζήτωωω πέρασε τον Ποικιλίδη σε χώσιμο). Αυτό όμως που λέω και δεν ξέρεις ή δεν καταλαβαίνεις και φωνάζω τόσο καιρό ξεκάθαρα, είναι πως εγώ προσωπικά δεν δέχομαι από κανέναν, ούτε από τον Βιολίδη, ούτε από τον κολλητό μου να κάνει "ταμειακές διευκολύνσεις" στον ΠΑΟΚ. Τελεία και παύλα. Χίλιες φορές στη τράπεζα, γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν πως πήρε πίσω όσα έδωσε. Όχι γιατί ξέρω πως έφαγε ο Χ Βιολίδης, αλλά γιατί δεν τον ξέρω. Τέλος. Γιατί το αλισβερίσι έγινε, είτε το ξέρετε είτε όχι, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Στ' αρχίδια μου κι αν δεν τα πήρε ποτέ πίσω ο άνθρωπος. Δεν με νοιάζει αν πήρε ή αν έδωσε στη τελική. Οι ενστάσεις μου με αυτόν ήταν άλλες, πολύ σοβαρότερες και τις έγραφα μία προς μία (συμμαχία με κατσαρή, επίσκεψη στον μπένι, διοίκηση με γνωστούς, μάρκετινγκ του κώλου, εκπροσώπηση στα κέντρα της πούτσας κτλ)
Κι επειδή κουράστηκα να λέω μαλακίες και να ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάω να δω καμιά ταινία. Γεια σου Ηλία Βιολίδη. Ευχαριστώ για όσα προσέφερες. Να είσαι πάντα καλά στην υγεία σου, να χαίρεσαι όσους αγαπάς, τα πολύ ωραία σου μαγαζιά να πηγαίνουν πάντα καλά, να ξεπεράσεις όποιες δυσκολίες έχεις και να είσαι κοντά στον ΠΑΟΚ στο εξής αλλά ως οπαδός. Μη ξεχάσεις να φύγεις και από τον ΑΣ για να μη κατηγορηθείς για παπατζιλίκι.