Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608293 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Τα πράγματα δε πάνε καλά.Από τον ΠΑΟΚ δε περισσεύει κανείς.Και δη ένας άνθρωπος που έχει δώσει στον ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικό και μη.
Άφθαρτους και αμόλυντους ψάξτε αλλού.Σε κάνα βιβλίο ίσως βρεθεί.

Είμαι σίγουρος ότι και αναλυτική οικονομική κατάσταση να πάρουν κάποιοι σε κόλα Ε πάλι ΔΕ θα πιστούν.Έτσι από Χόμπι να 'χουμε να ασχολούμαστε.
Μακάρι να πάρει η ομάδα τα πάνω της και βλέπουμε.Χάνουμε σιγά σιγά και την διαπραγματευτική δύναμη πάνω στα Χρέη.

ΥΓ.Τι κράζετε τον Σάντος ωρε παλικάρια;Σόνι και καλά να φταίει αυτός δηλαδή;Σε είπε 3 χρόνια.3 χρόνια κάθισε και έφυγε.
Δε ξηγιούνται σωστά είναι μαλάκες.Όταν ξηγιούνται πάλι μαλάκες.Ο λαός του ΠΑΟΚ το αλάθητο του πάπα έχει;Γαμώ τη μιζέρια που μας δέρνει.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
όσο αξιόπιστος και να είναι με αυτά που ακούγονται στην αγορά για το όνομα του είναι σαν να βάζεις τον πεινασμένο λύκο να φυλάει τα πρόβατα!

fatal_invasion

• Guest

Τώρα ρε φίλε 1926 αν αυτό που λες δεν είναι πανομοιότυπο με την αρδολογία,τότε τι είναι;
« Last Edit: October 10, 2010, 20:26:02 by tsakalaki »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
τα τελευταία 32402898235859885 χρόνια κανείς δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει ακουστεί κάτι γιαυτόν, έστω και σε επίπεδο φημών ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Català

• Αλλαγή
Α ρε αλήτες συνδεσμίτες, τον φάγατε κι αυτόν (αν δεν το ξέρετε, απαγγέλθηκαν ήδη οι κατηγορίες των εισαγγελέων των μπλογκ και βγήκε ήδη το πόρισμα των δικαστών του Διαδικτύου). Ας γυρίσουμε τώρα στους γούμενους, γιατί τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν!
Αυτοί οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ πάντως, πρέπει να έχουν μεγαλύτερη δύναμη κι από τις μασονικές στοές, τα εβραϊκά λόμπυ και τη λέσχη μπίλντερμπεργκ μαζί. Σκέψου ότι τελικά κοτζάμ Ζαγοράκης και τους βαράει προσοχές.
Αλλά δεν πάνε να διοικήσουν γιατί θέλουν να είναι στο παρασκήνιο και να κινούν από κει τα νήματα.
Οι σύνδεσμοι είναι η πληγή του ΠΑΟΚ, τέλος!
Μήπως αυτοί έφεραν και το δντ στην ελλάδα για να χτυπήσουν τον ελληνισμό και την ορθοδοξία;

Offline t.b

• Αλλαγή

guest4

• Guest
Το θέμα φίλε είναι ότι καθε γενιά ΠΑΟΚτσήδων θέλει να'χει στο ενεργητικό της
ότι πολέμησε την εκάστοτε διεφθαρμένη διοίκηση.
Είναι κάτι σαν παράδοση. π.χ όπως τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο κάθε χρόνο,
τις καταλήψεις στα σχολεία κάθε Οκτώβριο, τις απεργίες κάθε Σεπτέμβριο,
το αρνί το Πάσχα κλπ κλπ...
το πιο κλασικό και αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι οι καταλήψεις στα σχολεία.
Τα ρωτάς γιατί κάνετε κατάληψη.. Γιατί δεν έχουμε βιβλία λενε...

Offline 1926

• Αποστολή
  • **

Τώρα ρε φίλε 1926 αν αυτό που λες δεν είναι πανομοιότυπο με την αρδολογία,τότε τι είναι;
Ρε φίλε σε όποιον μιλάει Ελληνικά και λίγο σπαστά τον έχει μέσα...όλες οι επιχειρήσεις του πάνε κατά διαόλου,και εμείς τον έχουμε να μας φυλάει τα χρήματα...εσένα δεν θα πήγαινε το μυαλό σου ότι τρώει???

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ΥΓ.Τι κράζετε τον Σάντος ωρε παλικάρια;Σόνι και καλά να φταίει αυτός δηλαδή;Σε είπε 3 χρόνια.3 χρόνια κάθισε και έφυγε.
Δε ξηγιούνται σωστά είναι μαλάκες.Όταν ξηγιούνται πάλι μαλάκες.Ο λαός του ΠΑΟΚ το αλάθητο του πάπα έχει;Γαμώ τη μιζέρια που μας δέρνει.

Τον κραζω μεταφορικα αδερφε..Καλα εκανε κι εφυγε...Γουστο του καπελο του...Μας την εσπασε ολους αυτο βεβαια...Αλλους λιγοτερο αλλους περισσοτερο...Απλα βλεπω δυστυχως οτι μετα την φυγη του εχουμε γινει μπουρδελο κανονικα και σε αγωνιστικο και σε διοικητικο επιπεδο...Τυχαιο?

Δυστυχως τα παντα εξαρτωνται απο την αγωνιστικη κατασταση και απο κει ερχονται οι θετικες η' οι αρνητικες εξελιξεις σε ολους τους τομεις σε μια ομαδα...Και ειδικα στον ΠΑΟΚ που το αγωνιστικο τον κρατουσε υγειη και σταθερο σε ολους τους τομεις...Ηταν η κινητηρια δυναμη αφου φραγκα μεγαλοεπενδυτων δεν εχουμε...Και απο τη στιγμη που εφυγε ο Πορτογαλλος, εγινε η αρχη με τον Μπερετα και το στραβωμα σχεσεων μεταξυ Ζαγορακη-Βρυζα, ηρθε η μια παραιτηση μετα την αλλη και ακολουθησαν ολα τα στραβα μετα...ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ...Αν ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ηταν πρωτος, ουτε μιζερια θα υπηρχε, ουτε ανακοινωσεις κραξιματος απο συνδεσμους, ουτε παραιτησεις...Τα γεγονοτα βλεπω και λεω...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline petrov

• Αλλαγή
Φίλε να σε πληροφορήσω ότι στον Άγιο Δημήτριο έπεσε σοβάς μερικών μέτρων και καταπλάκωσε μαθητές που χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκτός αν αυτό δεν αποτελεί σοβαρό λόγο και πρέπει πρώτα να έρθει το πρώτο νεκρό παιδί σε ώρα μαθήματος, (θα είναι μία παγκόσμια πρωτοτυπία του ελλαδικού κράτους σίγουρα) ενώ εμείς ακούμε στις τηλεοράσεις για το "νέο σχολείο".  Να συζητήσουμε για την αποτελεσματικότητα του μέτρου της κατάληψης ναι, ίσως να προσφέρει λιγότερα στην κοινωνία σε σχέση με κάποια δυναμικά μέτρα μέσα στους δρόμους ή στα αρμόδια υπουργεία, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι μιλάμε για παιδιά, και είναι τουλάχιστον αστείο να τα κατηγορούμε για την ανεπάρκεια των λύσεών τους τη στιγμή που εμείς δε τα πάμε καλύτερα. Συγγνώμη για το offtopic.

fatal_invasion

• Guest

Ρε φίλε σε όποιον μιλάει Ελληνικά και λίγο σπαστά τον έχει μέσα...όλες οι επιχειρήσεις του πάνε κατά διαόλου,και εμείς τον έχουμε να μας φυλάει τα χρήματα...εσένα δεν θα πήγαινε το μυαλό σου ότι τρώει???
Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου άνθρωπο να χρωστάει της μιχαλούς και να δίνει φράγκα στο μπάσκετ.Όχι δε πήγε.Και αν μια σκουλικο - φήμη αρκεί για να φύγει ένας παίκτης τότε κλάφτα χαράλαμπε.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Έτσι φάταλ, άλλοι λένε ότι είναι ο μόνος που διευκολύνει όταν χρειάζεται και άλλοι λένε ότι κλέβει, το κακό πάντα όμως υπερισχύει γιατί πουλάει και περισσότερο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

guest4

• Guest
Φίλε να σε πληροφορήσω ότι στον Άγιο Δημήτριο έπεσε σοβάς μερικών μέτρων και καταπλάκωσε μαθητές που χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκτός αν αυτό δεν αποτελεί σοβαρό λόγο και πρέπει πρώτα να έρθει το πρώτο νεκρό παιδί σε ώρα μαθήματος, (θα είναι μία παγκόσμια πρωτοτυπία του ελλαδικού κράτους σίγουρα) ενώ εμείς ακούμε στις τηλεοράσεις για το "νέο σχολείο".  Να συζητήσουμε για την αποτελεσματικότητα του μέτρου της κατάληψης ναι, ίσως να προσφέρει λιγότερα στην κοινωνία σε σχέση με κάποια δυναμικά μέτρα μέσα στους δρόμους ή στα αρμόδια υπουργεία, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι μιλάμε για παιδιά, και είναι τουλάχιστον αστείο να τα κατηγορούμε για την ανεπάρκεια των λύσεών τους τη στιγμή που εμείς δε τα πάμε καλύτερα. Συγγνώμη για το offtopic.

Δεν κατηγορώ κανέναν. Έναν παραλληλισμό κάνω από προσωπική εμπειρία.
σημειωτέον ότι τα βιβλία τα είχαν ήδη πάρει..

northeagle_4

• Guest
Στα @@ μας ο Βιολιδης.Καλη εξελιξη που εφυγε ,μακαρι να φυγει και απο τον ΑΣ ή να φυγει τον Κατσαρη.
Το ζητουμενο ειναι να στελεχωθει η ΠΑΕ με 2-3 ανθρωπους ακομα που θα δουλευουν αθορυβα,τιμια και δεν θα πουλαν λεζαντα και ΠΑΟΚσιδιλικι.Αναμενουμε....

Offline petrov

• Αλλαγή
Ήταν κάποτε δύο φίλοι: ο Θόδωρος και ο Ζήσης. Ρε συ του λέει ο Θόδωρος, στον Π.Α.Ο.Κ παίξαμε και οι δύο πριν βγούμε στο εξωτερικό, τον ξέρουμε, τον έχουμε ζήσει. Ο Γούμενος "πέφτει", δε μπορεί να συντηρηθεί άλλο στην διοίκηση. Μου έκανε πρόταση να πάω να παίξω κανένα χρόνο με την προοπτική να αναλάβω, τι λες; "Μέσα" λέει ο Ζήσης, έχω και ένα φιλαράκι σέντερ μπακ από τα χρόνια της Θέλτα, αυτός δεν είναι ακριβός ιδιαίτερα αλλά από τις προπονήσεις που κάναμε και από τα παιχνίδια που τον έχω δει είναι για μεγάλα πράγματα. Θα "ψήσουμε" και κανένα διεθνή κανένα Χαλκιά  θα μιλήσουμε και σε μερικούς μάνατζερ θα την βρούμε την άκρη να στήσουμε με λίγα σχετικά χρήματα ένα καλό κορμό. "Καλά όμως εμείς είμαστε μπαλαδόφατσες, με τα λεφτά τι θα γίνει ποιος θα κάνει τα κουμάντα;" Μη φοβάσαι έχω τον Παπαδόπουλο μορφωμένο παιδί του έχω εμπιστοσύνη θα μας κρατάει τα λογιστικά σε καλό επίπεδο, ξέρω και τον Ηλία τον Βιολίδη που θα μπορεί να μας βοηθάει στη ρευστότητα, όσο για προπονητή δε θέλει και ρώτημα φίλε ο Φερνάντο κάνει απίστευτη δουλειά σε προπόνηση και αποδυτήρια, θα μας πάει ψηλά δουλεύει με μέθοδο, φυσική κατάσταση και αμυντικογενές σύστημα που είναι ό,τι πρέπει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. "Με τους συνδεσμίτες που έχουν τα μεταξύ τους και τα δικά τους προβλήματα;" Καλά εκεί θα παίξουμε με Ποικιλίδη ρε συ υπάρχει καλύτερη εγγύηση; Ντόμπρος ξηγημένος και με "ειδικό βάρος"! Τι άλλο θες; Φίλε μπορεί να σου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά αν δουλέψουμε σωστά μπορεί να κατακτήσουμε την ποδοσφαιρική Ελλάδα... Οι άλλοι έχουν περισσότερα χρήματα αλλά οργάνωση τέτοια δεν διαθέτουν... Και μη ξεχνάς αδερφέ, ότι εμείς έχουμε το πλεονέκτημα ότι δεν είμαστε στυγνοί τεχνοκράτες, είμαστε πάνω από όλα φίλοι και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ.

Κοιτάξτε πίσω και δείτε τι απέμεινε από όλο αυτό και θα καταλάβετε γιατί η κατάσταση είναι αυτή που είναι σε όλα τα επίπεδα.

Offline toy

• Αλλαγή
Παρακαλούνται όλοι οι επαναστάτες να είναι σε εκγρήγορση
Ειδικά οι λάτρεις των ανακοινώσεων, αυτοί που αποκαλούν τους άλλους φυτά, ναι βρε αυτοί οι προχωρημένοι,
που ψωνίζουν κι απ τον ίδιο φούρνο...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline savage republic

• Βασικός
Μαλακία παίχτηκε. Και ποιος να μπει μπροστά σε τέτοιους καιρούς; Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά με αυτή την συγκυρία, τα παλλικάρια δεν εμφανίζονται. Μ' αυτά και μ' αυτά, μόνο ο Ζαγοράκης έμεινε. Μέχρι να φύγει. Περιμένω να έρθει κανένα γκανιάν των δημοσίων σχέσεων και της λογιστικής μαζί, κι ας του δίνουμε και δύο κατοστάρικα το χρόνο. Υπάρχει;

Όχι άλλη οικογένεια, παρακαλώ. Γιατί όλες καταλήγουν σε αυτά που ζούμε τώρα.

Offline lik4

• Αλλαγή
μην μασας egoist οι συνδεσμοι διωξανε τον βιολιδη μετα απο πολλους αγωνες και καταληψεις αλλα εχουνε καβατζα οικονομολογο για να αναλαβει την θεση,καπου  ακουστηκε και το ονομα του veder,θα δειξει

ive4

• Guest
κανεις δεν ειπε οτι οφειλει...απαντησα στο οτι και καλα τρεχει

οφειλει να τρεξει οταν δεν προστατευεται ο κοσμος της ομαδας.πχ προχθες θα επρεπε η ιδια η παε να ειχε βγαλει τους 14 συλληφθεντες σε χρονο dt

Αυτο δεν το καταλαβα..Γιατι επρεπε να τους βγαλει η παε?Τι δουλεια εχει με αυτα?

να τρέξει και να παλέψει για άδικες συλλήψεις ναι. Αλλά πως να τους βγάλει κιόλας ; Μη τρελλαθούμε, άλλο ο Στάζι άλλο η οικογένεια Βαρδινογιάννη και άλλο ο Ζαγοράκης. Όσο θα ακούσουν εμένα άμα τους πω είμαι ο Περσέας και απαιτώ να βγούν οι οπαδοί, άλλο τόσο θα ακούσουν τον Ζαγοράκη. Απλά εμένα θα με πούνε τρελλό ενώ στον Ζαγοράκη θα δώσουνε υποσχέσεις, να το δούμε... κτλ.
Αναρωτιέμαι τελικά αν έχουμε αποφασίσει αν θέλουμε τίμιους  στην διοίκηση με τις όποιες αδυναμίες τους, ή λαμόγια που μπροστά τους κάθονται σούζα οι εισαγγελείς.

Όποιος έχει τον τρόπο να βγάζει ανθρώπους από κρατητήρια ας τον πει. Μέχρι εκεί που μπόρεσε ο Ζαγοράκης βοήθησε σ αυτό το θέμα και πρέπει να συνεχίσει να βοηθάει περισσότερο.

Η παραίτηση Βιολίδη κτλ δε με συγκινεί ιδιαίτερα. Ούτε θα λυπηθώ ανθρώπους που μπήκαν στον ΠΑΟΚ, όπως δε λυπάμαι και τον εαυτό μου που τρέχει για τον ΠΑΟΚ, ούτε όσα λεφτά έδωσα. Όπως ο οπαδός τρώει τα λεφτά του σε εισητήρια, εκδρομές για το έτσι του, έτσι και ο παράγοντας πρέπει να προσφέρει επειδή γουστάρει και όχι για την αναγνώριση. Αν έρθει και η αναγνώριση οκ. Αν έχει την συνείδηση καθαρή οκ, αν δε την έχει σκατά στα μούτρα του.

Επειδή κάποιος είπε δεν ξέρει τι ομάδα ήταν ο Ζαγοράκης από μικρός, ήταν ΠΑΟΚτσής για να σου φύγει η απορία, όπως και ο Δερμιτζάκης και ο Ζήσης και ο Παντελής και ο Γεωργιάδης. Και όλους αυτούς τους αξιοποιεί στον ΠΑΟΚ. Αυτό εμένα μου λέει πολλά.

Είναι πολύ σημαντική η επιλογή του Αντιπροέδρου που θα ασχοληθεί με την Λίγκα. Ο Βιολίδης σ αυτό το θέμα ήταν ανύπαρκτος. Όποιος έρθει πρέπει να έχει @@, να γουστάρει να προκαλεί και να μη φοβηθεί να κάνει συμμαχίες και με τον διάβολο, αν είναι για το καλό του ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
μην μασας egoist οι συνδεσμοι διωξανε τον βιολιδη μετα απο πολλους αγωνες και καταληψεις αλλα εχουνε καβατζα οικονομολογο για να αναλαβει την θεση,καπου  ακουστηκε και το ονομα του veder,θα δειξει

Επειδή δεν μιλάς καθαρά, με μπέρδεψες. Πρώτα πες μου τι κατάλαβες απ' αυτά που έγραψα και μετά ποια είναι η άποψή σου. Δεν αναφέρθηκα σε συνδέσμους πάντως...

Τώρα, άμα ειρωνεύεσαι επειδή περιμένω ρεαλιστικές λύσεις από ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, τότε μάλλον εσύ μπερδεύτηκες και μας ταλαιπωρείς....