Ήταν κάποτε δύο φίλοι: ο Θόδωρος και ο Ζήσης. Ρε συ του λέει ο Θόδωρος, στον Π.Α.Ο.Κ παίξαμε και οι δύο πριν βγούμε στο εξωτερικό, τον ξέρουμε, τον έχουμε ζήσει. Ο Γούμενος "πέφτει", δε μπορεί να συντηρηθεί άλλο στην διοίκηση. Μου έκανε πρόταση να πάω να παίξω κανένα χρόνο με την προοπτική να αναλάβω, τι λες; "Μέσα" λέει ο Ζήσης, έχω και ένα φιλαράκι σέντερ μπακ από τα χρόνια της Θέλτα, αυτός δεν είναι ακριβός ιδιαίτερα αλλά από τις προπονήσεις που κάναμε και από τα παιχνίδια που τον έχω δει είναι για μεγάλα πράγματα. Θα "ψήσουμε" και κανένα διεθνή κανένα Χαλκιά θα μιλήσουμε και σε μερικούς μάνατζερ θα την βρούμε την άκρη να στήσουμε με λίγα σχετικά χρήματα ένα καλό κορμό. "Καλά όμως εμείς είμαστε μπαλαδόφατσες, με τα λεφτά τι θα γίνει ποιος θα κάνει τα κουμάντα;" Μη φοβάσαι έχω τον Παπαδόπουλο μορφωμένο παιδί του έχω εμπιστοσύνη θα μας κρατάει τα λογιστικά σε καλό επίπεδο, ξέρω και τον Ηλία τον Βιολίδη που θα μπορεί να μας βοηθάει στη ρευστότητα, όσο για προπονητή δε θέλει και ρώτημα φίλε ο Φερνάντο κάνει απίστευτη δουλειά σε προπόνηση και αποδυτήρια, θα μας πάει ψηλά δουλεύει με μέθοδο, φυσική κατάσταση και αμυντικογενές σύστημα που είναι ό,τι πρέπει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. "Με τους συνδεσμίτες που έχουν τα μεταξύ τους και τα δικά τους προβλήματα;" Καλά εκεί θα παίξουμε με Ποικιλίδη ρε συ υπάρχει καλύτερη εγγύηση; Ντόμπρος ξηγημένος και με "ειδικό βάρος"! Τι άλλο θες; Φίλε μπορεί να σου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά αν δουλέψουμε σωστά μπορεί να κατακτήσουμε την ποδοσφαιρική Ελλάδα... Οι άλλοι έχουν περισσότερα χρήματα αλλά οργάνωση τέτοια δεν διαθέτουν... Και μη ξεχνάς αδερφέ, ότι εμείς έχουμε το πλεονέκτημα ότι δεν είμαστε στυγνοί τεχνοκράτες, είμαστε πάνω από όλα φίλοι και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ.
Κοιτάξτε πίσω και δείτε τι απέμεινε από όλο αυτό και θα καταλάβετε γιατί η κατάσταση είναι αυτή που είναι σε όλα τα επίπεδα.