Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Τον κόσμο εκτός (πλέον) Συνδέσμων δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει η συζήτηση, αλλά το συμπέρασμα, ιδιαίτερα σε περίοδο Κρίσης και  ιδιαίτερα αν υπάρχει η ελάχιστη εμπιστοσύνη στην πρόθεση παρά τα λάθη και τα παιδιαρίσματα και των δύο πλευρών. Το συμπέρασμα είναι στο σωστό δρόμο και αυτό είναι αρκετό.Όχι ότι οι εκτός Συνδέσμων είναι βόδια, αλλά οι λεπτομέρειες τέτοιων συζητήσεων επειδή εκ των πραγμάτων μεταφέρονται και μάλιστα γραπτώς, οι παρεξηγήσεις ακόμα και από ένα θαυμαστικό ή κόμμα λάθος τοποθετημένο στο κείμενο (ακόμα και χωρίς δόλο) είναι εξαιρετικά πιθανές. Τα ''Μου είπαν ότι σου είπαν ναι αλλά εγώ δεν είπα αυτό που νομίζεις ότι είπα αλλά είπα άλλο από αυτό που νομίζεις'' είναι καθημερινή ηλίθια πραγματικότητα...το scripta manent verba volant σε όλο του το μεγαλείο θα είναι όπου και το scripta θα είναι αναξιόπιστο και το manent τελείως volant.Εκτός αν βγάλουν ανακοίνωση από κοινού.Μπράβο και στους δύο για τα καλά αντανακλαστικά και την άμεση συνάντηση  :thumbok:
« Last Edit: October 07, 2010, 17:49:19 by Nikos1967 »

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
και οι δυο μεριές φοράνε παντελόνια και ενδιαφέρονται για το καλο τις ομάδας.bravo και από μένα για τις δυο μεριές για την άμεση συνάντηση.όσο για το τι είπαν για μένα προσωπικά ας μη μάθω ποτε αρκεί να μπούμε πάλι στο δρόμο μας!!!Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ή τα λεμε ολα ή τπτ, εγω αυτο εννοω, δεν το παω να μαθω εγω προσωπικα τι εγινε, ουτε θελω πμ

αλλα βγηκε μια ανακοινωση με την οποια δεν συμφωνω και γραφτηκαν καποια πραγματα, ξεγραφτηκαν μετα, αλλα εννοηθηκαν, αλλα καταλαβα(με)
κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ

και δεν ενδιαφερεστε να μαθετε τι ειπωθηκε; περιεργο μου φαινεται, βγαλαμε απο τη μυγα ξυγκι τοσους μηνες και τωρα δεν;;;;; 

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΖΑΓΟΡΑΚΗ που πήγε στην συνάντηση των 34άρων που τελικά ήταν 10!!!!!! όπως γράφτηκε πριν από λίγο.
ΚΑΙ  ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
γκαρντάσι τι σου φαίνεται περίεργο?δεν καταλαβαίνουμε ότι το καράβι άρχισε να μπάζει νερά και το καλύτερο είναι τα εσωτερικά προβλήματα να λύνονται μεταξύ μας?δεν βλέπετε ότι όλη μας περιμένουν στη γωνια?τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για αυτό ψυχραιμία..

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΖΑΓΟΡΑΚΗ που πήγε στην συνάντηση των 34άρων που τελικά ήταν 10!!!!!! όπως γράφτηκε πριν από λίγο.
ΚΑΙ  ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

τι XXXXXXXXX εισαι εσυ ρε,γιατι κανετε πως δεν καταλαβαινετε μονο και μονο για να πειτε αυτο που σας συμφερει..

Σεβόμαστε τις απόψεις των μελών του φόρουμ, όποιες και αν είναι.
Τουλάχιστον δεν βρίζουμε.
« Last Edit: October 07, 2010, 20:10:13 by tsakalaki »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Υπαρχει κυνδινος τιμωριας της τουμπας για τα επεισοδεια εξω απο το γηπεδο και για τα μποθκαλια στον χαβιτο γαμω τις μανες σας ...κατω τα κανουνε λιμπα και τιποτα....
καλει τον Ζαγορ για μια δηλωση ενω οι διδυμοι παιδοβουβαλοι οριωνται απο την αρχη της χρονιας και τωρα τους θυμιθηκε.
Η αστυνομια σκεφτετε να σταματησει την εκδρομη στο ΟΑΚΑ....
Στον Αντεννα λεει ρεπορταζ για την κληρωση του κυπελλου στο μπασκετ (που ως δια μαγειας again βαζελοσ-γκαιυ δεν διασταυρωνωνται) και ξεκαθαρα λεει το μουναπονο "οι αιωνιοι θα ωρεθουν στον τελικο"...και ποθ το ξερεις ρε μπασταρδε.................
ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΡΑΤΣΑ

ive4

• Guest
μιλάμε για τόσο ανώμαλο κράτος που μπορεί να μας δώσουν εισητήρια, μόνο και μόνο για να συλλάβουν κιάλλους ΠΑΟΚτσήδες.
Ο Δερμιτζάκης να κοιτάει μέσα στο κάστρο, αλλά επιτέλους ο Ζαγοράκης να ασχοληθεί με το πως θα αντιμετωπίσει και τους εχθρούς έξω από το κάστρο. 

tilemachos

• Guest
μπορουμε να πουμε δηλαδη...

τελος καλο ολα καλα?

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
  koutsg4 μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ
  Αν είχες e-mail στο προφίλ σου είχα τη διάθεση να σου εξηγήσω δεν θέλω να κουράζω τους υπολοίπους.

Offline cure

• Αλλαγή
Ας δούμε το παράδειγμα με τον Παντελάκη.
Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην ομάδα, δεν προσκύνησε κανέναν και διώχθηκε από το συνδεσμιακό κίνημα.
Έχεις φάει παπά. Τον Παντελάκη τον έδιωξε το πασοκ και οι μαριονέτες του. Τον έφαγαν πραξικοπηματικά Καλαφάτηδες, Κασιμάτηδες, Βεζυρτζήδες, Πανελούδηδες, Αλεξόπουλοι και όλο αυτό το συνάφι που δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ να ανοίξει τα φτερά του.
Είναι ντροπή να κατηγορείς το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ όταν κάποιοι είχαν φάει απλά τον παπά πως ο Παντελάκης ήθελε μόνο να πουλάει παίχτες για να κονομάει και έτρεξαν να βοηθήσουν από άδολη αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Οι ελάχιστοι που τα πιάσανε από τους ΠΑΟΚάρχες δεν χαρακτηρίζουν το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ. Ντροπή να αναπαράγονται παραμύθια του ραπτόπουλου στο PAOKWORLD και να χρησιμοποιούνται και ως βάση επιχειρημάτων.

@Πειραιώτης
Αν συνεχίσω τη κουβέντα μας θα γράψουμε δύο τόμους ο καθένας και άκρη δεν θα βγει, γιατί μιλάμε για το ίδιο νόμισμα, αλλά εσύ το βλέπεις από τη μια πλευρά κι εγώ από την άλλη. Εσύ λοιπόν μιλάς για κορώνες κι εγώ για γράμματα. Για μένα π.χ. φίλε δεν υφίσταται καν το ερώτημα "μετά τον Ζαγοράκη ποιος", πόσο μάλλον η ανησυχία. Δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο. Όχι γιατί παραγνωρίζω τη τεράστια προσφορά του Ζαγοράκη ή γιατί πιστεύω ότι θα έρθει καλύτερος, αλλά γιατί το μεγάλο μου ερώτημα εμένα συνεχίζει να είναι "πότε θα ελευθερωθεί ο ΠΑΟΚ". Ο Ζαγοράκης μου απάντησε ήδη σε αυτό πως δεν μπορεί να με ελευθερώσει, αλλά τουλάχιστον μπορεί να με διατηρεί σε μία μέση κατάσταση και πάντως όχι σκλαβωμένο. Εμένα αυτό δεν με χαλάει γιατί όσο είμαι έξω από το λάκκο με τα σκατά διατηρώ την ελπίδα να μην ξαναπέσω μέσα. Δεν με τρελαίνει όμως κιόλας. Αν φύγει μπορεί να ξαναπέσω στα σκατά ή μπορεί και να πάψω να κρέμομαι από πάνω τους. Ποιος ξέρει;
Για τον Βιολίδη το πρόβλημά μου δεν είναι αν ξέρω κάτι, αλλά αντίθετα ότι δεν τον ξέρω, οπότε μέχρι να τον μάθω δεν τον εμπιστεύομαι. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που πείθονται με λόγια ("το παραγοντιλίκι πληρώνεται" και άλλα τσιτάτα) αλλά με έργα. Αυτά περιμένω. Αναλυτικά τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις μου τις έχω γράψει δεκάδες φορές κατά περίπτωση και δεν έχει νόημα να τα ξαναπώ.

Θα ήθελα να το συζητήσουμε αναλυτικότερα φίλε κάποια στιγμή, όποτε έχεις κέφι πάνω στη δική μου οπτική. Ακόμη κι αν διαφωνείς θα με ενδιέφερε να μου πεις τη γνώμη σου έστω και υποθετικά
« Last Edit: October 08, 2010, 01:51:01 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ  ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Αδερφέ με όλο το σεβασμό (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σκέφτηκα ακριβώς αυτό που έγραψε ο koutsg4) δεν γουστάρω τις παραθέσεις, αλλά αυτό που γράφεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα υπονοούμενο της πλάκας κατά την ταπεινή μου γνώμη. Θέλω δηλαδή να πω ότι όπως το γράφεις ή δεν ήταν 34 αυτοί που έγραψαν την 1η ανακοίνωση αλλά μόνο 10 ή πήγαν μόνο οι 10 στη συνάντηση διότι οι υπόλοιποι ντράπηκαν (βαρέθηκαν για το καλό του ΠΑΟΚ,έκλασαν μέντες,είχαν φαϊ στο φούρνο,είχαν επισκέψεις στο σπίτι) ή οι 10 όντως εκπροσωπούν και τους 34 ή οι υπόλοιποι 24 πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση ότι η συνάντηση δεν τους εκπροσωπεί και οι 10 που πήγαν είναι παπάρες ή και οι 34 που είναι 10 αλλά όχι 34 είναι επίσης παπάρες ή δεν σε φώναξαν στη συνάντηση και χαλάστηκες οπότε αμολάς ότι να'ναι...ο μόνος μη παπάρας στη συγκεκριμένη περίπτωση (αντικειμενικά) είναι ο Ζαγοράκης (που με το ΜΠΡΑΒΟ όπως το γράφεις το  νόημα είναι ότι ο Ζαγοράκης είναι ο παπάρας της υπόθεσης εκτός αν κάνω λάθος...)...δεν σε καταλαβαίνω...και αυτά τα ''koutsg4 μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ.Αν είχες e-mail στο προφίλ σου είχα τη διάθεση να σου εξηγήσω δεν θέλω να κουράζω τους υπολοίπους'' συγγνώμη αλλά μου θυμίζουν παιδάκια 15 χρονών...δεν μας κουράζεις καθόλου...τα υπονούμενα κουράζουν και τα τάχα μου δήθεν ΜΠΡΑΒΟ κτλπ...συγγνώμη αλλά αυτά είναι κατινιές αν μη τι άλλο...

Επίσης κουραστική η ιστορία ''Αν φύγει ο Ζαγοράκης το χάος''...τι λέτε ρε παιδιά (εσείς που το λέτε),ένα από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ είναι να αισθανθεί ο Ζαγοράκης μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στην Ομάδα...τότε ''μετά το χάος'' ..πρέπει να είναι στην τσίτα,πως να το κάνουμε...έτσι είναι αυτά τα πράγματα.....θέλει άντερα....δεν θέλουμε να φύγει μέχρι να το θελήσουμε....νομίζω

Offline babis36

• Αλλαγή
Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην ομάδα, δεν προσκύνησε κανέναν και διώχθηκε από το συνδεσμιακό κίνημα.
Έχεις φάει παπά. Τον Παντελάκη τον έδιωξε το πασοκ και οι μαριονέτες του. Τον έφαγαν πραξικοπηματικά Καλαφάτηδες, Κασιμάτηδες, Βεζυρτζήδες, Πανελούδηδες, Αλεξόπουλοι και όλο αυτό το συνάφι που δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ να ανοίξει τα φτερά του.
Ξεχασες τον Μπουζα
Βασικος παικτης της εποχης
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **

ÖÉËÅ ÍÉÊÏS1967
1.  Êáô´ áñ÷Üò üôé ïé 34 Þôáí 10 ôï Ýãñáøå  ôï ÏLARAOK  ãé´ áõôü êáé áíáöÝñù üðùò Ý÷åé ãñáöôåß

2.  Ôï ÌÐÑÁÂÏ óôïí ÆÁÆÏÑ åßíáé åéëéêñéíÝò äéüôé ðÞãå ãéá Ýíáí êáé ìüíï ëüãï ôçí åêôüíùóç ôçò êáôÜóôáóçò êáé ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ.

3.  ÈÝôù ôï åñþôçìá ïé 34 ðïõ õðüãñáøáí ôéò  áíáêïßíùóåéò åß÷áí ëÜâåé õðüøç ôçí ðëåéïøçößá ôùí óõíäÝóìùí ôïõò;
Óôçí ìéêñÞ ìïõ ðüëç äåí Ýãéíå êÜôé ôÝôïéï.

4.  Óôçí äåäïìÝíç óôéãìÞ óôï åñþôçìá ‘’ áí öýãåé ï ÆÁÃÏÑ ôï ×ÁÏÓ´´ íáé èá Ýñèåé ôï ÷Üïò ç äéÜëõóç. Õðü Üëëåò óõíèÞêåò üðùò ìðÜóéìï åðé÷åéñçìáôßá- ëåöôÜ, ôüôå ÍÁÉ  íá ôçí êÜíåé áí êáé åãþ ðñïóùðéêÜ èá ôïí Þèåëá êáé ôüôå ùò ðñüåäñï

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Οκ αδερφέ...είδες λοιπόν ότι ενώ το ΜΠΡΑΒΟ σου είναι ειλικρινές, εμένα μου πέρασε σαν ειρωνία. (είναι γεγονός ότι τα γραπτά στα forums είναι τελικά scripta volant).Αν η ειρωνία σου πάει στους 34 που ήταν 10, δε νομίζω ότι έχεις δίκαιο, διότι τόσοι μπόρεσαν τόσοι πήγαν και πιθανότατα από τη στιγμή που οι λοιποί 24 δεν έβγαλαν επίσημη ανακοινωση διαφωνίας με τους 10 που πήγαν,  εμένα και 1 να ήταν μου αρκεί. Τώρα ρε συ αδερφέ αυτό το οlapaok τι είναι?Αν βλέπεις και ειδήσεις στην τηλεόραση θα σου πω με όλη τη συμπάθεια να σταματήσεις....είναι καρκίνος...
Ο ΠΑΟΚ είναι ΧΑΟΣ ούτως ή άλλως φίλε μου οπότε και να φύγει ο Ζαγόρ μόνο η εντροπία του θα αλλάξει...

Offline memts

• Αποστολή
  • **
πολλοι επικαλουνται το γεγονος της πλειοψηφιας των μελων. Διαφωνω μ αυτην την αποψη. Γι αυτο υπαρχει το νομιμα εκλεγμενο ΔΣ καθε συνδεσμου και αναλογως με το καταστατικο γινονται οι γενικες συνελευσεις. Στον δικο μας ΣΦ, πχ το καταστατικο λεει πως πρεπει να γινεται ΓΣ καθε χρονο ( η οποια κ εγινε). Δεν ειναι δυνατο για καθε αποφαση που περνει το ΔΣ νσ ρωταει ολα τα μελη του. Η υπογραφη μπηκε, πολλα μελη ξενερωσαν, αλλα οταν τα λες τρεξτε εσεις και μπειτε στο ΔΣ ξυνουν τα παπαρια τους. Επομενως, οταν συμφωνει το ΔΣ ενος ΣΦ , συμφωνει ΟΛΟΣ ο ΣΦ. Οποιος διαφωνει , στις εκλογες. Τι πιο δημοκρατικο ρε παιδια?
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

apostolos

• Guest

Ξεχασες τον Μπουζα
Βασικος παικτης της εποχης

Μάλιστα. Και τον Παντελάκη λοιπόν κάποιοι άλλοι τον πολεμήσαν, λαμόγια και κάποιοι λίγοι παραστρατημένοι οπαδοί. Τόσο κακό ρε παιδιά είναι να κάνουμε αυτοκριτική που και που?? Τόσο τζιζ κάνει πια? Πάλι ο Κασιμάτης πάλι ο Βεζυρτζής και τα γνωστά ονόματα τα οποία ευθύνονται για ΟΛΑ όσα έχουν γίνει κατά καιρούς στον ΠΑΟΚ? Φταίνε για πολλά, αλλά εκεί που έχει κάνει λάθος εκτίμηση και ο λαός αντί να μπαίνει κάτω από το χαλάκι καλύτερα να το λέμε. Για να δούμε τι λέει και η 4 για το θέμα αυτό αυτό:

Μετά το χαμένο νταμπλ του 1977 ο σύνδεσμος έρχεται σε ανοιχτή κόντρα με τον τότε πρόεδρο Παντελάκη, πιστεύοντας ότι έχει κάνει πολλά λάθη και ότι ο κύκλος του έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ. Τότε βγήκανε και τα συνθήματα που έμειναν στην ιστορία "Φαλάκρα παραιτήσου-δεν είναι μαγαζί σου" και "Π-Α-Ο-και Κ έχουν ιστορία κύριε φαλάκρα". Συνθήματα σε όλους τους τοίχους της πόλης με το χαρακτηριστικό ΠΑΜ Θ4, δηλαδή ΠΑΟΚτσήδικο Απελευθερωτικό Μέτωπο. Ο σύνδεσμος της Θ4 για 2 περίπου χρόνια δεν παίρνει εισιτήρια για τη φυσική του θέση και κάνει κερκίδα στην Θ7. Συγκεντρώσεις και πορείες γίνονται συχνά, με αποκορύφωμα την συγκέντρωση στον κινηματογράφο ΚΛΕΙΩ που μαζεύεται χιλιάδες κόσμος και ζητάει την απομάκρυνση του Παντελάκη.

http://www.paokgate4.gr/history.asp?Mode=2

Offline babis36

• Αλλαγή
apostolos εχεις απολυτο δικαιο.Και η αυτοκριτικη κανενα δεν βλαπτει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
Νομίζω υπάρχει μια διαφορούλα:
ο γκέστ είπε οτι διώχθηκε από το συνδεσμιακό κίνημα,
ο κιούρ είπε ότι έφταιξαν οι Καλαφάτηδες, Κασιμάτηδες, Βεζυρτζήδες, Πανελούδηδες, Αλεξόπουλοι.......

Αν το 1977 το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ ηταν μόνο η θυρα4 (ο σ.φ.) πάω πάσο !
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ο Παντελάκης ηταν πρόεδρος ?  ;)

OFFTOPIC
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

baron

• Guest
Καθόλου off topic

ΓΙΑΤΙ

1. Το 77 ήμασταν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
2. Το 79 ίδρυση της ΠΑΕ .... και συνεχεια του χάος με ποιον πρόεδρο?
3. Και ποτε έφυγε ο παντελάκης είπαμε?
4. Και όταν η 8 4 ήταν στην 7 που ήταν η νεάπολη και γιατί?
5. Και το πασοκ ποτε πήρε εξουσία (cure)
6. Και ο καλαφάτης οι "αλεξοπουλαιοι" και τα αλλα μιάσματα ποτε είχαν το λέγειν στον ΠΑΟΚ ( Quiz ( )1977  ( ) 1980  ( ) 1985 ( ) αργότερα
7. Ποιος έφυγε στην 8 για κάτι μήνες και γιατί?
8. Πόσοι παίκτες την έκαναν για χαβούζα στα ηρωικά χρονια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ?
9. .....

Έχω φρικάρει με την προσπάθεια των ιδιων και τον ιδιων να ΜΕ πείσουν για το ποσο κακό έκανα στον ΠΑΟΚ όταν κατέβαζα(μάi) τις τσαμαριες του κυριου µe ta ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ....