Ας δούμε το παράδειγμα με τον Παντελάκη.
Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην ομάδα, δεν προσκύνησε κανέναν και διώχθηκε από το συνδεσμιακό κίνημα.
Έχεις φάει παπά. Τον Παντελάκη τον έδιωξε το πασοκ και οι μαριονέτες του. Τον έφαγαν πραξικοπηματικά Καλαφάτηδες, Κασιμάτηδες, Βεζυρτζήδες, Πανελούδηδες, Αλεξόπουλοι και όλο αυτό το συνάφι που δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ να ανοίξει τα φτερά του.
Είναι ντροπή να κατηγορείς το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ όταν κάποιοι είχαν φάει απλά τον παπά πως ο Παντελάκης ήθελε μόνο να πουλάει παίχτες για να κονομάει και έτρεξαν να βοηθήσουν από άδολη αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Οι ελάχιστοι που τα πιάσανε από τους ΠΑΟΚάρχες δεν χαρακτηρίζουν το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ. Ντροπή να αναπαράγονται παραμύθια του ραπτόπουλου στο PAOKWORLD και να χρησιμοποιούνται και ως βάση επιχειρημάτων.
@Πειραιώτης
Αν συνεχίσω τη κουβέντα μας θα γράψουμε δύο τόμους ο καθένας και άκρη δεν θα βγει, γιατί μιλάμε για το ίδιο νόμισμα, αλλά εσύ το βλέπεις από τη μια πλευρά κι εγώ από την άλλη. Εσύ λοιπόν μιλάς για κορώνες κι εγώ για γράμματα. Για μένα π.χ. φίλε δεν υφίσταται καν το ερώτημα "μετά τον Ζαγοράκη ποιος", πόσο μάλλον η ανησυχία. Δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο. Όχι γιατί παραγνωρίζω τη τεράστια προσφορά του Ζαγοράκη ή γιατί πιστεύω ότι θα έρθει καλύτερος, αλλά γιατί το μεγάλο μου ερώτημα εμένα συνεχίζει να είναι "πότε θα ελευθερωθεί ο ΠΑΟΚ". Ο Ζαγοράκης μου απάντησε ήδη σε αυτό πως δεν μπορεί να με ελευθερώσει, αλλά τουλάχιστον μπορεί να με διατηρεί σε μία μέση κατάσταση και πάντως όχι σκλαβωμένο. Εμένα αυτό δεν με χαλάει γιατί όσο είμαι έξω από το λάκκο με τα σκατά διατηρώ την ελπίδα να μην ξαναπέσω μέσα. Δεν με τρελαίνει όμως κιόλας. Αν φύγει μπορεί να ξαναπέσω στα σκατά ή μπορεί και να πάψω να κρέμομαι από πάνω τους. Ποιος ξέρει;
Για τον Βιολίδη το πρόβλημά μου δεν είναι αν ξέρω κάτι, αλλά αντίθετα ότι δεν τον ξέρω, οπότε μέχρι να τον μάθω δεν τον εμπιστεύομαι. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που πείθονται με λόγια ("το παραγοντιλίκι πληρώνεται" και άλλα τσιτάτα) αλλά με έργα. Αυτά περιμένω. Αναλυτικά τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις μου τις έχω γράψει δεκάδες φορές κατά περίπτωση και δεν έχει νόημα να τα ξαναπώ.
Θα ήθελα να το συζητήσουμε αναλυτικότερα φίλε κάποια στιγμή, όποτε έχεις κέφι πάνω στη δική μου οπτική. Ακόμη κι αν διαφωνείς θα με ενδιέφερε να μου πεις τη γνώμη σου έστω και υποθετικά