Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 625077 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
φυσικά, έχει κάνει 2 τεράστιες λάθος επιλογές (Γκαγκάτσης και Σαλπις) αλλά και οι 2 έγιναν για να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Προς λάθος κατεύθυνση μεν, αλλά άνθρωποι είμαστε.

Offline Matador

• Αλλαγή
καπου διαβασα καπου ακουσα....δυναστεια γιναμε η τελος παντων μας κανανε...δεν ξερω ποια ειναι η αληθεια αλλα φαινεται να χει χαθει η μπαλα...μακαρι να ειναι ολα μαλακιες γιατι αυτη η διοικηση εκτος απο το αγωνιστικο δεν εχει κατι αλλο να την κρατησει ορθια....τα ορνια ετοιμαζονται να την φανε ζωντανη

αλλο ομως ηθελα να πω.καποιος τρελος πριν καμποσο καιρο το ειχε προβλεψει....σημερα φαινεται μπροστα μου ολοκαθαρα...ο τρελος λοιπον ειχε πει πως πρωτα θα σπασουν την σχεση του διδυμου,μετα θα σπασουν το διδυμο και μετα θα φανε ζωντανο τον ζαγορακη στρεφοντας εναντιον του τους παντες...ολα ξεκινανε απο την μερα που ο ζαγορακης δινει το χρισμα στον κυρ-θανασση με τις ευλογιες του βιολιδη....ο ζαγορακης ισως και να ειναι ανικανος για προεδρος του ΠΑΟΚ γιατι κατα πασα πιθανοτητα ειναι τερμα αγαθος(μην το πω αλλιως)...λαμογιο δεν ειναι σιγουρα παντως....τα λαμογια στον ΠΑΟΚ ειναι τα ιδια εδω και ποσα χρονια....

ο τρελος ειναι μελος του φορουμ και προσφατα αλλαξε το νικ του....για μενα ειναι ισως ενας απο τους πιο αγνους ΠΑΟΚτσηδες ασχετα αν εχω διαφωνησει μαζι του καποιες φορες....αποδειχτηκε πως παντα ειχε δικιο...δεν χρειαζεται επιβραβευση νομιζω...απλα ειναι σπανιο σημερα να εισαι διορατικος...ευχομαι να μην τα παρατησει ποτε γιατι προσωπικα νιωθω πως τον χρειαζομαστε
υ.γ οι παραθεσεις δεν γινονται για να την πω σε καποια απο τα μελη που ποσταρανε.για να μην παρεξηγηθω
Το θυμαμαι και εγω αυτο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι περισσοτερα μας ενωνουν παρα μας χωριζουν. Χρειαζεται μεγαλη προσοχη απο δω και περα. Τα γραναζια της σουπερκλικας δουλευουν υποχθονια!
Υ.Γ.
Συμφωνω απολυτα στο υπογραμμισμενο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Suicidal

• Βασικός
Του "τρελού" του φορέθηκε πριν μερικές βδομάδες κι ο "ζουρλομανδύας", αλλα μην ανησυχείτε,
μια ζωή "τρελός" θα είναι και "τρελός" θα μείνει! Απλά προσπαθεί ακόμα να συνηθίσει να φοράει τον ζουρλομανδύα!  ;)

γραφείο-τύπου-τρελού-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
Συγγνώμη για το άκυρο του ποστ, αλλά ρε συ Μπίλυ, τι υπογραφή είναι αυτή που έβαλες;

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Πρόεδρε...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ...ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΧΘΕΣ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Επίσης πρόεδρε 40 ευρά την πέμπτη και άλλα 40 την κυριακή δύσκολα υπάρχει παοκτσης να τα δώσει. Όχι γιατί δεν θέλει, αλλα γιατί δεν μπορεί. 200 χιλιάρικα σε δύο ματσάκια πήραμε απο το ουέφα μέχρι στιγμής δώστα και φτιάξε τον αγωνιστικό χώρο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

peja_4

• Guest
Δε γινεται ρε παιδια αλλιως.
19.100 διαρκειας εχει.
Σε καθε θυρα βγαινει απο 1.000 εισητηρια και ολη η 8.
Αυτοι οι 1.000 που θα ερθουν σε 3-4 καλα ματς ας τα δωσουν.
Να ειχαμε μεγαλυτερο γηπεδο να υπαρχει διαβαθμιση σε τιμες.

Offline cure

• Αλλαγή
Σε κάτι τέτοια ματς αποδεικνύεται πως δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερο γήπεδο. Εκτός από 4 ματς το χρόνο που έρχεται ο καθένας, στα υπόλοιπα ήταν είναι και θα είναι οι σταθεροί 15-20.000 το πολύ. Αυτοί είναι που πληρώνουν για διαρκείας, για μετοχές, για μίνι διαρκείας, για μπουτίκ, για ρετσίνες από τις καντίνες, για πιτόγυρα, για όλα.
Οι τιμές ήταν όντως αδικαιολόγητα τσιμπημένες (το σκεπτικό των εξέκιουτιβ μάνατζερς που έχουμε στη ΠΑΕ ήταν να πάρουν και κανα φραγκάκι και απ' όσους δεν προσήλθαν το καλοκαίρι για να τσοντάρουν στο κλείσιμο της τρύπας του όζοντος στο μπακαλοτέφτερο), αλλά δυστυχώς για όλους μας αποδεικνύεται πως δεν υπάρχουν άλλοι που να βάζουν το χέρι στη τσέπη. Οπότε αυτοί θα μείνουν με ανοιχτή τη τρύπα κι εμείς ως λαός θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για νέα Τούμπα στη θέση της παλιάς χωρητικότητας βαριά βαριά 30.000 και να αφήσουμε τα αστεία για μεγαλύτερα γήπεδα.

Σαν να ναι τώρα ηχούν στ' αυτιά μου οι "καλοκαιρινές" φωνές των καραγκιόζηδων, που με αφορμή την έλευση του θερμοσίφωνα φώναζαν "να μη ξαναπατήσουν μωρέ στη Τούμπα όσοι δεν γουστάρουν, θα τη γεμίζουμε εμείς".  :tikitaka: Για να αποδειχτεί για χιλιοστή φορά πως οι μπλαμπλαδες που δημιουργούν κλίμα στα ραδιόφωνα και στις "οπαδικές" (γελάνε και οι πέτρες) ιστοσελίδες είναι ο ορισμός του τζάμπα μάγκα και του τρέχα εσύ, πλήρωνε εσύ, για να κάνω κουμάντο στο τζάμπα εγώ. Καμιά πρόσκληση μπάρμπα και σε μένα; Να στείλω sms να πω τη γνώμη μου;

Το επόμενο επεισόδιο των τζάμπα κουμανταδόρων θα παιχτεί φυσικά με το γήπεδο που θα βγαίνει ο κάθε τζαμπατζής και θα λέει πόσα έχει δώσει με το μυαλό του και μετά θα εκφέρει γνώμη για το λόγο που πρέπει να γίνει το γήπεδο στη στροφή της Καλλικράτειας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή

legones

• Guest
Σε κάτι τέτοια ματς αποδεικνύεται πως δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερο γήπεδο. Εκτός από 4 ματς το χρόνο που έρχεται ο καθένας, στα υπόλοιπα ήταν είναι και θα είναι οι σταθεροί 15-20.000 το πολύ. Αυτοί είναι που πληρώνουν για διαρκείας, για μετοχές, για μίνι διαρκείας, για μπουτίκ, για ρετσίνες από τις καντίνες, για πιτόγυρα, για όλα.
Οι τιμές ήταν όντως αδικαιολόγητα τσιμπημένες (το σκεπτικό των εξέκιουτιβ μάνατζερς που έχουμε στη ΠΑΕ ήταν να πάρουν και κανα φραγκάκι και απ' όσους δεν προσήλθαν το καλοκαίρι για να τσοντάρουν στο κλείσιμο της τρύπας του όζοντος στο μπακαλοτέφτερο), αλλά δυστυχώς για όλους μας αποδεικνύεται πως δεν υπάρχουν άλλοι που να βάζουν το χέρι στη τσέπη. Οπότε αυτοί θα μείνουν με ανοιχτή τη τρύπα κι εμείς ως λαός θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για νέα Τούμπα στη θέση της παλιάς χωρητικότητας βαριά βαριά 30.000 και να αφήσουμε τα αστεία για μεγαλύτερα γήπεδα.

Σαν να ναι τώρα ηχούν στ' αυτιά μου οι "καλοκαιρινές" φωνές των καραγκιόζηδων, που με αφορμή την έλευση του θερμοσίφωνα φώναζαν "να μη ξαναπατήσουν μωρέ στη Τούμπα όσοι δεν γουστάρουν, θα τη γεμίζουμε εμείς".  :tikitaka: Για να αποδειχτεί για χιλιοστή φορά πως οι μπλαμπλαδες που δημιουργούν κλίμα στα ραδιόφωνα και στις "οπαδικές" (γελάνε και οι πέτρες) ιστοσελίδες είναι ο ορισμός του τζάμπα μάγκα και του τρέχα εσύ, πλήρωνε εσύ, για να κάνω κουμάντο στο τζάμπα εγώ. Καμιά πρόσκληση μπάρμπα και σε μένα; Να στείλω sms να πω τη γνώμη μου;

Το επόμενο επεισόδιο των τζάμπα κουμανταδόρων θα παιχτεί φυσικά με το γήπεδο που θα βγαίνει ο κάθε τζαμπατζής και θα λέει πόσα έχει δώσει με το μυαλό του και μετά θα εκφέρει γνώμη για το λόγο που πρέπει να γίνει το γήπεδο στη στροφή της Καλλικράτειας

Αυτό το άκυρο με τον σαλπιγγίδη τι το ήθελες? Υπονοείς ότι επειδή δεν ηρθαν αυτοί που απέχουν λόγο Σαλπιγγίση ήταν άδεια η Τούμπα?
Για αυτό το λόγο θα είναι άδεια και στο πρωτάθλημα?
Μη γράφουμε ότι να'ναι... κρατήστε τους εγωισμούς σας για την πάρτυ σας...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ας ειχε χθες 10 ευρω και θα σ ελεγα για ποτε γινοταν σολντ αουτ..
Το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο,40 ευρω για την 5-6 ειναι παρα πολλα..
ΠΑΟΚ G4Α

chiltsid

• Guest
αν η ομαδα δεν ειχε τρεις σερι ισοπαλιες,τοτε να δεις πως θα γεμιζε!
ουτε οικονομικο λεω εγω πως ειναι!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ειναι συνδιασμος οσον ειπατε πιο πανω το οτι δεν ηταν γεματο το γηπεδο
μακαρι να ημουν κοντα και αν δεν ειχα λ7 θα επεφτα με αλεξιπτοτο στο κεντρο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline t.b

• Αλλαγή
εγώ πάντως δεν είχα μία και δεν πήγα στο γήπεδο παρόλο που μπορούσα να μπω τζάμπα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
αν η ομαδα δεν ειχε τρεις σερι ισοπαλιες,τοτε να δεις πως θα γεμιζε!
ουτε οικονομικο λεω εγω πως ειναι!

ακριβως
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Γήπεδο στην τούμπα 30000 για να πηγαίνουν αυτοί που αγαπάνε τον  ΠΑΟΚ και οχι οι πανυγηρτζήδες ντερμπάκηδες. Το θέμα είναι και επικοινωνιακό, όχι στα ακριβά εισιτήρια.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
το χεσες ρε τασουλη... οχι και 30.000. Μινιμουμ 35000 ωστε να δινουμε και παντα εισιτηρια σε φιλοξ. για να παιρνουμε κ εμεις...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

euboia4

• Guest
Γήπεδο στην τούμπα 30000 για να πηγαίνουν αυτοί που αγαπάνε τον  ΠΑΟΚ και οχι οι πανυγηρτζήδες ντερμπάκηδες. Το θέμα είναι και επικοινωνιακό, όχι στα ακριβά εισιτήρια.
με την ιδια λογικη το νεο γηπεδο να χωραει μονο 15000 για να πανε μονο οι οργανωμενοι
μην μικραινεται συνεχως την ομαδα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
η ομάδα μικραίνει όταν παίζει πρώτο ματς ομίλους ουέφα και έχει 20000 με το ζόρι.

legones

• Guest
Α ρε ταναπού ζωή... ακόμα να το χωνέψω αυτό... ακόμα...
 :t161: