Σε κάτι τέτοια ματς αποδεικνύεται πως δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερο γήπεδο. Εκτός από 4 ματς το χρόνο που έρχεται ο καθένας, στα υπόλοιπα ήταν είναι και θα είναι οι σταθεροί 15-20.000 το πολύ. Αυτοί είναι που πληρώνουν για διαρκείας, για μετοχές, για μίνι διαρκείας, για μπουτίκ, για ρετσίνες από τις καντίνες, για πιτόγυρα, για όλα.
Οι τιμές ήταν όντως αδικαιολόγητα τσιμπημένες (το σκεπτικό των εξέκιουτιβ μάνατζερς που έχουμε στη ΠΑΕ ήταν να πάρουν και κανα φραγκάκι και απ' όσους δεν προσήλθαν το καλοκαίρι για να τσοντάρουν στο κλείσιμο της τρύπας του όζοντος στο μπακαλοτέφτερο), αλλά δυστυχώς για όλους μας αποδεικνύεται πως δεν υπάρχουν άλλοι που να βάζουν το χέρι στη τσέπη. Οπότε αυτοί θα μείνουν με ανοιχτή τη τρύπα κι εμείς ως λαός θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για νέα Τούμπα στη θέση της παλιάς χωρητικότητας βαριά βαριά 30.000 και να αφήσουμε τα αστεία για μεγαλύτερα γήπεδα.
Σαν να ναι τώρα ηχούν στ' αυτιά μου οι "καλοκαιρινές" φωνές των καραγκιόζηδων, που με αφορμή την έλευση του θερμοσίφωνα φώναζαν "να μη ξαναπατήσουν μωρέ στη Τούμπα όσοι δεν γουστάρουν, θα τη γεμίζουμε εμείς".

Για να αποδειχτεί για χιλιοστή φορά πως οι μπλαμπλαδες που δημιουργούν κλίμα στα ραδιόφωνα και στις "οπαδικές" (γελάνε και οι πέτρες) ιστοσελίδες είναι ο ορισμός του τζάμπα μάγκα και του τρέχα εσύ, πλήρωνε εσύ, για να κάνω κουμάντο στο τζάμπα εγώ. Καμιά πρόσκληση μπάρμπα και σε μένα; Να στείλω sms να πω τη γνώμη μου;
Το επόμενο επεισόδιο των τζάμπα κουμανταδόρων θα παιχτεί φυσικά με το γήπεδο που θα βγαίνει ο κάθε τζαμπατζής και θα λέει πόσα έχει δώσει με το μυαλό του και μετά θα εκφέρει γνώμη για το λόγο που πρέπει να γίνει το γήπεδο στη στροφή της Καλλικράτειας