Βρείτε το λόγο που είστε Π.Α.Ο.Κ.
Π.Α.Ο.Κ. έγινα για τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. φίλε baνε . Έγινα Π.Α.Ο.Κ. γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είμαστε από διαφορετική πάστα από τους άλλους .
Έγινα Π.Α.Ο.Κ. γιατί αντιπροσωπεύει τις ρίζες μου . Έγινα Π.Α.Ο.Κ. γιατί με έκανε ο μπαμπάς μου , όταν με πήγε για πρώτη φορά στα 7 μου σε ματς Π.Α.Ο.Κ. - Αρης στο παλαί .
Ταυτίστηκα με τον Π.Α.Ο.Κ. , έγινα ένα με τα τέσσερα γράμματα , όταν πήγα τη πρώτη μου εκδρομή στην Αθήνα . Ένιωσα Π.Α.Ο.Κ. όταν έμαθα τους κανόνες των εκδρομών . Σεβασμός στους μεγαλύτερους , υπακοή σε αυτούς γιατί έχουνε πείρα , όσοι πάμε τόσοι γυρνάμε , κοινοκτημοσύνη σε απόλυτο βαθμό , αλληλεγγύη στους αδερφούς σε όλα τα επίπεδα ,στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί , δε προκαλούμε όταν μας προκαλούν απαντάμε . Για χίλιους δύο λόγους μπάνε , αφού σίγουρα είναι πράγματα που τα γνωρίζεις , θεωρώ εξαιρετικά άτυχο όποιον δεν πηγαίνει εκδρομές . Όμως το να λέμε ότι η εκδρομή είναι για τη γκάβλα μας και μόνο είναι το μεγαλύτερο ψέμα . Εκεί πάμε πρώτα από όλα για να βοηθήσουμε την ομάδα να αντεπεξέλθει στο έργο της μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον .
Είπες ότι θέλουμε να πάμε στη Κροατία για άλλους λόγους .Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ στη Κροατία θέλω να πάμε ΚΑΙ για άλλους λόγους . Όχι για να τα σπάσουμε όμως . Θέλω να πάμε για να τους αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι τους σε όλα τα επίπεδα . Όπως το αποδείξαμε σε Ολλανδία , Βέλγιο και αποκορύφωση στη Τουρκία , όπου ακούγαμε πολλά ,καταφέραμε όμως με ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ μαγκιά να υποκλιθεί μπροστά μας ο οπαδικός της κόσμος . Καταφέραμε και κάναμε πολλούς να ψάξουν συνθήματα μας , την ιστορία μας , να μάθουν τη τρέλα που έχουμε στο μυαλό .
Δεν έγινα Π.Α.Ο.Κ. για τους τίτλους της ομάδας , κόβοντάς τις εκδρομές στερείς από το σύλλογο τη μοναδικότητά του , στερείς το όπλο του στο παιδομάζωμα που γίνεται από πλευράς κόσμου από τις ομάδες του κέντρου , κάτι που εδώ πάνω μας πονάει πολύ . Στερείς τη δυνατότητα από παιδιά στο Πειραιά και στην Αθήνα να γίνουν Π.Α.Ο.Κ. πράγμα που όταν το συναντώ ανατριχιάζω . Τέλος σου θυμίζω τις δηλώσεις που έκανε ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (και αυτός) Pablo Garcia για το κόσμο μας στη Τουρκία . Η διοίκηση έκανε ακόμα ένα μεγάλο σοβαρό λάθος αυτή είναι η άποψη μου , όλοι κρινόμαστε κυρίως οι οπαδοί για το εάν θα καταπιούν ακόμα και αυτό που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε casus belli .