Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Δεκτή η γνώμη σου φίλε.
Ψιλορητορικο ήταν το ερώτημα,γιατί η δική μου γνώμη είναι πως αργά ή γρήγορα δε θα έχει καμία θέση στο γήπεδο αυτός που αγαπάει την ομάδα.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

zagorakis

• Guest
ÌÞíõóç Ðáðáãåùñãüðïõëïõ óå ÆáãïñÜêç!

¸ãéíå êáé áõôü óôçí Èåóóáëïíßêç. Ï íõí äÞìáñ÷ïò êáôÝèåóå ìÞíõóç êáôÜ ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ìå áöïñìÞ… êÜðïéá äéáöçìéóôéêÜ ìðÜíåñ.

Ïé ðëçñïöïñßåò ôïõ PAOK24 áíáöÝñïõí üôé ç óõãêåêñéìÝíç ìÞíõóç êáôáôÝèçêå ðñéí ëßãåò çìÝñåò áðü ôïí Âáóßëç Ðáðáãåùñãüðïõëï êáôÜ ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç. Ç ìÞíõóç Ý÷åé öèÜóåé öõóéêÜ êáé óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

Áéôßá áðïôåëïýí ôá äéáöçìéóôéêÜ ìðÜíåñ ðïõ âñßóêïíôáé Ýîù áðü ôçí èýñá 1 ôïõ ãçðÝäïõ ôçò Ôïýìðáò. ÌðÜíåñ ðïõ êñÝìïíôáé óôïí óõãêåêñéìÝíï ÷þñï êáé ãéá ôá ïðïßá ï íõí äÞìáñ÷ïò èåùñåß üôé Ýðñåðå íá ðáñèåß ðñùôßóôùò Üäåéá.

Ðñüêåéôáé óßãïõñá ãéá ðïëý – ðïëý ðåñßåñãï ãåãïíüò, óå ìßá ðüëç üðïõ ï óõãêåêñéìÝíïò äÞìáñ÷ïò ðïëëÝò öïñÝò Ýäùóå ôçí Üäåéá íá êáôáêëõóôåß áðü ìðÜíåñ óå êÜèå óçìåßï ôçò, áêüìç êáé ãéá ôçí ðñáãìáôïðïßçóç öéëéêþí áãþíùí ðïäïóöáßñïõ, áëëÜ êáé ðïëëþí – ðïëëþí Üëëùí åêäçëþóåùí.

Ôï èÝìá ðïõ áðïêáëýðôåé ôï PAOK24 ðáñïõóéÜæåé éäéáßôåñï åíäéáöÝñïí êáé óßãïõñá èá Ý÷åé ðïëëÝò ðñïåêôÜóåéò êáôÜ ôçí äéÜñêåéá ôùí åðüìåíùí çìåñþí.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2519

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
×ùñéò êáìéá äéáèåóç íá áëëáîù ôï èåìá - óõíåâç êé áõôï.................

22 Óåð 2010 15:22, Áðü Óôáýñïò Êüëêáò

¸ãéíå êáé áõôü óôçí Èåóóáëïíßêç. Ï íõí äÞìáñ÷ïò êáôÝèåóå ìÞíõóç êáôÜ ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ìå áöïñìÞ… êÜðïéá äéáöçìéóôéêÜ ìðÜíåñ.

Ïé ðëçñïöïñßåò ôïõ PAOK24 áíáöÝñïõí üôé ç óõãêåêñéìÝíç ìÞíõóç êáôáôÝèçêå ðñéí ëßãåò çìÝñåò áðü ôïí Âáóßëç Ðáðáãåùñãüðïõëï êáôÜ ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç. Ç ìÞíõóç Ý÷åé öèÜóåé öõóéêÜ êáé óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

Áéôßá áðïôåëïýí ôá äéáöçìéóôéêÜ ìðÜíåñ ðïõ âñßóêïíôáé Ýîù áðü ôçí èýñá 1 ôïõ ãçðÝäïõ ôçò Ôïýìðáò. ÌðÜíåñ ðïõ êñÝìïíôáé óôïí óõãêåêñéìÝíï ÷þñï êáé ãéá ôá ïðïßá ï íõí äÞìáñ÷ïò èåùñåß üôé Ýðñåðå íá ðáñèåß ðñùôßóôùò Üäåéá.

Ðñüêåéôáé óßãïõñá ãéá ðïëý – ðïëý ðåñßåñãï ãåãïíüò, óå ìßá ðüëç üðïõ ï óõãêåêñéìÝíïò äÞìáñ÷ïò ðïëëÝò öïñÝò Ýäùóå ôçí Üäåéá íá êáôáêëõóôåß áðü ìðÜíåñ óå êÜèå óçìåßï ôçò, áêüìç êáé ãéá ôçí ðñáãìáôïðïßçóç öéëéêþí áãþíùí ðïäïóöáßñïõ, áëëÜ êáé ðïëëþí – ðïëëþí Üëëùí åêäçëþóåùí.

Ãéá ðïëëåò ÷ëåðåò...Áðï ôï äçìáñ÷ï-ëïõäïâéêï ôçò ðéï êéôò êáé ðéï ìïëõóìåíçò ðïëçò óôçí åõñùðç, ìå ÷áñáêôçñéóôéêç äõóêïëéá óôï íá ðñïöåñåé óõëëáâåò ìå öùíçåíôá êáé äåéêôç áëáæïíåéáò óôï öïõë.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Συγγνωμη για το διπλο post

Offline alexisv

• Αλλαγή
Και ένα άλλο. . . .

Είναι πολύ καλές οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η διοίκηση της κρητικής ομάδας κατέθεσε αίτημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύμφωνα με το οποίο, ζήτησε αθλητικό εξοπλισμό και τουλάχιστον δέκα μπάλες για να μπορέσουν να προπονηθούν οι παίκτες του Εργοτέλη σε γήπεδο που έχει επιλέξει ο Καραγεωργίου το ερχόμενο Σάββατο. Και όλα αυτά για να εγκλιματιστούν καλύτερα στις συνθήκες που επικρατούν στην Θεσσαλονίκη, καθώς την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν για την 4η αγωνιστική τον Άρη. Η απάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν θετική στο αίτημα των Κρητικών.

Από Σπορ Του Βορρά. . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

PAOK_VOLOS

• Guest
Απαντες τρεμουν τον ΠΑΟΚαρχη...Ειδατε τι κανει το ρεβολουσιον με τη μπαλα χαμηλα?Σουζα ολοι...

Offline alexisv

• Αλλαγή

Ôï èÝìá ðïõ áðïêáëýðôåé ôï PAOK24 ðáñïõóéÜæåé éäéáßôåñï åíäéáöÝñïí êáé óßãïõñá èá Ý÷åé ðïëëÝò ðñïåêôÜóåéò êáôÜ ôçí äéÜñêåéá ôùí åðüìåíùí çìåñþí.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2519

Ï Ðáðáãåùñãüðïõëïò âëÝðåé üôé äåí Ý÷é ìÝëëïí êáé âãÜæåé ðëÝïí ôï êüìðëåî ôïõ óïõðåñÜ. ÐïõôÜíáò ãéå íá âëÝðåéò ôïí áåôü åêåß øçëÜ êáé íá æáëßæåóáé !

Âñßóêåé êáé ôá êÜíåé âÝâáéá ôï ðïõôáíüóðåñìá, êáé áí ôï äïýìå áíôéêåéìåíéêÜ, êáëÜ êÜíåé! Áöïý ôá öõôÜ ìå áóðñüìáõñá êáóêüë áõôÞò ôçò ðüëçò ôïí øçößæïõí, êáëÜ êÜíåé!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

makptol

• Guest
αντι να τα χωσεις στον παπαγεωργοπουλο τα χωνεις στον ζαγορακη αλλα ετσι ειναι οταν το κομπλεξ δεν εχει ορια βολιοτη......
αντε να δουμε γιατι λενε οτι ο δημαρχος δεν γνωριζε για την μυνηση....

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **

Βρείτε το λόγο που είστε Π.Α.Ο.Κ.

Π.Α.Ο.Κ. έγινα για τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. φίλε baνε . Έγινα Π.Α.Ο.Κ. γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είμαστε από διαφορετική πάστα από τους άλλους .
Έγινα Π.Α.Ο.Κ. γιατί αντιπροσωπεύει τις ρίζες μου . Έγινα Π.Α.Ο.Κ. γιατί με έκανε ο μπαμπάς μου , όταν με πήγε για πρώτη φορά στα 7 μου σε ματς Π.Α.Ο.Κ. - Αρης στο παλαί .

Ταυτίστηκα με τον Π.Α.Ο.Κ. , έγινα ένα με τα τέσσερα γράμματα , όταν πήγα τη πρώτη μου εκδρομή στην Αθήνα . Ένιωσα Π.Α.Ο.Κ. όταν έμαθα τους κανόνες των εκδρομών . Σεβασμός στους μεγαλύτερους , υπακοή σε αυτούς γιατί έχουνε πείρα , όσοι πάμε τόσοι γυρνάμε , κοινοκτημοσύνη σε απόλυτο βαθμό , αλληλεγγύη στους αδερφούς σε όλα τα επίπεδα ,στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί ,  δε προκαλούμε όταν μας προκαλούν απαντάμε . Για χίλιους δύο λόγους μπάνε , αφού σίγουρα είναι πράγματα που τα γνωρίζεις , θεωρώ εξαιρετικά άτυχο  όποιον δεν πηγαίνει εκδρομές . Όμως το να λέμε ότι η εκδρομή είναι για τη γκάβλα μας και μόνο είναι το μεγαλύτερο ψέμα . Εκεί πάμε πρώτα από όλα για να βοηθήσουμε την ομάδα να αντεπεξέλθει στο έργο της μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον .
   Είπες ότι θέλουμε να πάμε στη Κροατία για άλλους λόγους .Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ στη Κροατία θέλω να πάμε ΚΑΙ για άλλους λόγους . Όχι για να τα σπάσουμε όμως . Θέλω να πάμε για να τους αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι τους σε όλα τα επίπεδα . Όπως το αποδείξαμε σε Ολλανδία , Βέλγιο και αποκορύφωση στη Τουρκία , όπου ακούγαμε πολλά ,καταφέραμε όμως με ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ μαγκιά να  υποκλιθεί μπροστά μας ο οπαδικός της κόσμος . Καταφέραμε και κάναμε πολλούς να ψάξουν συνθήματα μας , την ιστορία μας , να μάθουν τη τρέλα που έχουμε στο μυαλό .
   Δεν έγινα Π.Α.Ο.Κ. για τους τίτλους της ομάδας , κόβοντάς τις εκδρομές στερείς από το σύλλογο τη μοναδικότητά του , στερείς το όπλο του στο παιδομάζωμα που γίνεται από πλευράς κόσμου από τις ομάδες του κέντρου ,  κάτι που εδώ πάνω μας πονάει πολύ . Στερείς τη δυνατότητα από παιδιά στο Πειραιά και στην Αθήνα να γίνουν Π.Α.Ο.Κ. πράγμα που όταν το συναντώ ανατριχιάζω . Τέλος σου θυμίζω τις δηλώσεις που έκανε ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (και αυτός) Pablo Garcia για το κόσμο μας στη Τουρκία . Η διοίκηση έκανε ακόμα ένα μεγάλο σοβαρό λάθος αυτή είναι η άποψη μου , όλοι κρινόμαστε κυρίως οι οπαδοί για το εάν θα καταπιούν ακόμα και αυτό που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε casus belli .

« Last Edit: September 22, 2010, 17:04:15 by Capricorn »
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

PAOK_VOLOS

• Guest
αντι να τα χωσεις στον παπαγεωργοπουλο τα χωνεις στον ζαγορακη αλλα ετσι ειναι οταν το κομπλεξ δεν εχει ορια βολιοτη......

Εσυ συνεχισε να ... ξεσκονιζεις τον ΠΑΟΚαρχη σαν καλο ξεσκονοπανο που εισαι..

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Σιγά ρε πως κάνετε έτσι???Μία μήνυση είναι και με ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο εφόσον βγάλεις άδεια την βγάζεις λάδι...δεν θα μπει και προφυλακιστέος όπως τα αδέρφια μας,αλλά σε εκείνο το τόπικ δεν βλέπω τέτοια αγανάκτηση από όλους σας!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε μαγκες διαβαζω συνεχεια για σερβους...και διαβαζω συνεχεια για σερβους απο ατομα που απλα φανταζονται...ουτε οι μισοι θαναι σερβοι ουτε θα παμε εκει για να σκοτωσουμε κροατες τιμωντας την μνημη του αρκαν...οσοι φανταζεστε τετοια σεναρια εχετε πολυ καιρο να κανετε εκδρομη μου φαινεται....

μπανε μες στην καρδια μου μιλησες αλλα ρε φιλε διαφωνω σε κατι...καταρχην να σου πως πως αυτο το φορουμ ειναι ιντερνετικα το μονο που κραζει την διοικηση στις μαλακιες της.δεν ζητησε ποτε κανενας αποκαθηλωση διοικησης και οσοι τα λενε αυτα μαλλον μπουφοι ειναι και δεν ξερουνε να διαβαζουνε...και το κραξιμο καποια μελη του οχι ολα οπως φανηκε και σε αυτο το θεμα...

ρε συ μπανε λες πως ερχεται το τελος της διοικησης γιατι φοβαται τον κοσμο της...ποιον φοβαται ρε αδερφε εμενα που καταπινω γκαγκατση;

εμενα που καταπινω κυρ θανασση,φευγω-ξαναρχομαι;εμενα που καταπινω αγωνιστικα μπουρδελο-σχεδιο στο καλοκαιρι που θα επρεπε να ηταν το καλυτερο του ΠΑΟΚ που εζησα αλλα εμοιαζε σαν τα καλοκαιρια των προσφυγων με τα καθημερινα ανοιγματα του ανοιγματος;εμενα που καταπινω επαγγελματιες ποδοσφαιριστες και μεσα μαζικης αποχαυνωσης καθημερινα να μου πιπιλανε το μυαλο για το ποσο αλλαξε η ομαδα επειδη εγινε μια μεταγραφη;εμενα που οπαδικα καταπινω συλληψεις απο αγνοια αμελεια και ανικανοτητα της ιδιας της παε ΠΑΟΚ;

εμενα που καταπινω την καμια μορφη συμπαραστασης απο τον "δικο" σου ανθρωπο σε συλληφθεντες που τις μερες που παιζει ο ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε γηπεδο τις αφιερωνουν αποκλειστικα στον...ΠΑΟΚ(και μην γραψει κανεις καμια μαλακια πανω σε αυτο...);
τελος εμενα που καταπινω τον χλευασμο των καθως πρεπει ΠΑΟΚτσηδων επειδη πηγαμε 200 ατομα στην λαμια και κοπηκε η χορηγια του οπαπ;μετα απο τετοια οπαδικη ξεφτιλα(οχι ηττα),να ειμαστε εμεις 200 και αυτοι 1000+,ο ΠΑΟΚτσης οπαδος(εκτος κι αν ειναι κατι αλλο οσοι τα λεγανε)να αναλωνεται στο ποσο κωλοπαιδα ειναι οι 200,αντι να κανει αυτοκριτικη;εμενα που μονο καταπινω στην τελικη ρε φιλε;εμενα φοβαται ο ζαγορακης και θα σηκωθει να φυγει;οχι ρε αδερφε δεν το δεχομαι αυτο...ειναι λαθος να το πιστευεις αυτο,τεραστιο κιολας...

το μονο μεσο αντιδρασης πλεον σε αυτη την διοικηση ειναι η συνειδητη αποχη απο τις υποχρεωσεις που πρεπει να εχει ενας οπαδος απεναντι στην ομαδα του...και αυτο ειναι ακραιο....δεν ειναι απλα μια εκδρομη ρε αδερφε.και αμα το παμε το θεμα στις εκδρομες πες μου μια εκδρομη επι διοικησης ζαγορακη που να αξιζε ΟΠΑΔΙΚΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ εκτος τουρκιας και να πηγαμε...καμια αδερφε.και πλεον ακομα και εμεις που θεωρητικα κραζουμε δεν το αναφερουμε καν.εχουνε γινει τοσα που χουμε χασει την μπαλα.

τον ΠΑΟΚ τον αγαπαω σε βαθμο που να λεω πως παραμελω την ζωη μου και δεν με νοιαζει....η σημερινη διοικηση της παε αρχιζει να με βαζει σε σκεψεις για το αν αξιζει....πες οτι θελεις.πες πως ειμαι οπαδος των οπαδων.μα ναι ρε μπανε ειμαι.η τουλαχιστον ετσι εγινα ΠΑΟΚ...μα κανεναν σας δεν προβληματιζει οτι σημερα που μιλαμε κανενα πιτσιρικι δεν γινεται οπαδος των οπαδων μας;εσενα ρε μπανε που εζησες το τοτε σε χαροποιει;εμενα ρε φιλε οχι...με προβληματιζει και με κανει απαισιοδοξο για το μελλον....με φοβιζει το τι θα δουνε τα ματακια μας και το τι θα ακουσουνε τα αυτακια μας....

υ.γ  στην τουρκια επειδη 100% καποιος θα πεταχτει να το πει ναι καλα καναμε και χρεωσαμε την παε....ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΕ....

υ.γ2 το μεγαλυτερο ψεμμα ειναι πως ειμαστε υποτροποι στην ευρωπη...πρωτον θελω ενα αποδεικτικο στοιχειο για αυτο.δεχομαι και ρεπορταζ που να λεει πως σημερα εφτασε το χαρτι που λεει πως ο ΠΑΟΚ ειναι υποτροπος με τιμωρια εδρας γι'αυτον και γι'αυτον τον λογο...

δευτερον ο γαυρος εχει κανει πραγματα και θαματα στο καραισκακη αλλα και σε εκτος τα 13 χρονια των ομιλων.δεν χρειαζονται περαιτερω αναλυσεις επι του θεματος...εκει η ουεφα επειδη ειναι αθηναικη ομαδα εκανε τα στραβα τα ματια...

υ.γ3 η μεγαλυτερη οπαδικη σου ξεφτιλα ειναι το να πανε τα χανουμια κροατια....παρακαλατε μονο να μην ζητησει η παε τους εισητηρια.γιατι αν ζητησει θα πανε...εσυ ΠΑΟΚτση στα ματια των υπολοιπων θα εχεις γινει γαυρος και yessir,η προπαγανδα κατα σου θα παρει φωτια και μεσα σου θα συνεχιζεις να βραζεις οπως εκανες τοσα χρονια οταν ακουγες αλλοθρησκο να σου την λεει...αυτο ελπιζαμε να αλλαξει η σημερινη διοικηση...να ξαναβρουμε την χαμενη περηφανεια μας...απετυχε.αν καποιοι το θεωρειτε αστειο το γεγονος μαλλον τον ΠΑΟΚ τον βλεπετε λιγο παραπανω απο τον αγροτικο αστερα ως προς το ενδιαφερον σας για το ποδοσφαιρο...

Offline dave

• Αλλαγή
μπανε για μενα λες αληθειες, αλλα διαφωνω και για το θεμα της εκδρομης και για το 'φοβο' σου μη τυχον δεν αντεξει αλλο ο ζαγορακης.

αν τυχον ο ζαγορακης δεν αντεξει αυτο το ελαχιστο κραξιμο που τρωει και σηκωθει κ φυγει θα ειναι τοσο λιγοψυχος που μαλλον αλλα ερωτηματικα θα γεννησει...

για την εκρδομη  δεν εχεις κανενα δεδομενο που να δειχνει οτι εισαι σε τοσο βαθια σκατα που διακινδυνευεις δε ξερω κ γω τι με αυτη την εκδρομη. το παραδειγμα του γιαννιωτη με το γκει ειναι χαρακτηριστικο. που σημαινει οτι στη παε υπαρχει διασταση με το εκδρομικο κομματι του λαου, χασμα και φοβος απο τη μερια της παε...αν η σχεση ηταν καλυτερη, κ η παε θα ηταν πιο ησυχη για το πως θα πηγαινε η εκδρομη. με το να μη σεβεται τη θεληση του εκδρομικου λαου, αυξανει απο μονη της το χασμα

η μεγαλη αληθεια που λες για μενα, ειναι για τη σχεση αγωνιστικου και οπαδικου αισθηματος, κ το γιατι καποιος ειναι ΠΑΟΚ, αν χαλιεται απο καθε ηττα η αν τον ενδιαφερουν μονο αλλα. εγω ειχα πει με αφορμη το θεμα του κοντου για διαγωνισμο, εστω και 'ευγενη' στο ΠΑΟΚτσηδηλικι. νομιζω οτι η κατασταση ειναι κατι αναμεσα σαυτο που λες εσυ κ αυτο που λεει ο γιαννιωτης, προφανως και οι οπαδοι του ΠΑΟΚ εγιναν ΠΑΟΚ λιγω του κοσμου, ομως υπαρχουν περιπτωσεις που αυτο στρεβλωνει και οδηγει σε συμπεριφορες που βλαπτουν την ομαδα.
δεν ειναι εν δυναμει γαυροβαζελος αυτος που χαλιεται με την ηττα, αρκει να χαλιεται με καθε ηττα, οχι αυτη που θα του στερησει το τιτλο και τη διακριση...

Bayern4

• Guest
Ο Παπαγεωργόπουλος βλέπει ότι δεν έχι μέλλον και βγάζει πλέον το κόμπλεξ του σουπερά. Πουτάνας γιε να βλέπεις τον αετό εκεί ψηλά και να ζαλίζεσαι !

Βρίσκει και τα κάνει βέβαια το πουτανόσπερμα, και αν το δούμε αντικειμενικά, καλά κάνει! Αφού τα φυτά με ασπρόμαυρα κασκόλ αυτής της πόλης τον ψηφίζουν, καλά κάνει!

χαχαχαχαχα
απιστευτο γελιο προκαλει το ποστ σου.
Στα @@ του γραφει ο Παπαγεωργοπουλος τον ΠΑΟΚ. Αν ετρεμε τον ΠΑΟΚ δε θα εκανε κολυμβητηριο πανω απο την θυρα 4. Αρα να σου καταστρεψει τα σχεδια για γηπεδο στη Τουμπα με επιπλεον στρεμματα.
Βγηκε 3 φορες δημαρχος. δωδεκα χρονια. Σιγα μη φοβηθηκε τους κουτρας και τον καθενα που τον βριζει.
Γενικα κανενας πολιτικος δε φοβαται ετσι ευκολα οσο νομιζεται(απο οποιοδηποτε κομμα και θεση).
Και για τον Ψωμιαδη τα ιδια λετε και παντα ειναι πρωτος. Δε ζοριζεται καθολου.
Φαντασου δηλαδη ποσο χαζος ειναι ο κοσμος που τους ψηφιζει..
Εχει κουρασει αυτη η γκρινια και την ωρα των εκλογων να δηλωνει ο κοσμος αποχη απο τις καλπες και παρων στις καφετεριες και τις παραλιες. Δηλαδη να αδιαφορουν στην ουσια.

ive4

• Guest

Από τη σκόνη της αχαριστίας

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
λοιπον,θα σας πω κατι που θα σας πικρανω.παρα πολλους .και το λεω εγω που ειμαι 42 και περασα απο εκει που εισαστε τωρα.εκανα τις εκδρομες μου ,τσπ εκανα οτι εκανα ,τωρα δεν πηγαινω σχεδον πουθενα αλλα μπορω να σας πω οτι ξερω καλα την ψυχολογια του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚΤΣΗ.ξερω τι γινεται τουλαχιστον στην πλειοψηφια μας.το οτι δεν θιγω τις περισσοτερες φορες καποια πραγματα που καινε το κανω συνειδητα. οχι οτι θα αλλαζε κατι απλως θα κατεθετα την αποψη μου
οι περισσοτεροι εδω στο φορουμ δεν ειναι οπαδοι του ΠΑΟΚ με την εννοια του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ αλλα οπαδοι των οπαδων του ΠΑΟΚ οπαδοι κατα των διοικησεων , οπαδοι για μπαχαλα , ανενταχτοι ,οπαδοι για να την λεμε σε αλλους κλπ αλλα που μπορει να σας κατεβασω. οπαδοι της ποδοσφαιρικης ομαδος ΠΑΟΚ λιγοι ειναι.
το κυριωτερο μελημα μας χρονια τωρα απο την εποχη του παντελακη που θυμαμαι εγω ειναι να πολεμαμε την διοικηση μας .τι παιχνιδια που πουλησε τι που δεν ακουγε εμας ,τι που καθοτανε σουζα στα κεντρα αποφασεων (τι και αν τι ειπε σε χουντικους καποτε για τον κουδα ,τι και αν εχασε κυπελλο επειδη ηρθε σε κοντρα με τον κουλουρη κ.α) ,συνεχιστηκε με ολους τους προεδρους που περασανε. εγω πιστευω οτι εμεις γεννησαμε προεδρους τυπου μπατατουδη γουμενου γιατι ειμαστε ετσι σαν λαος ,εμεις καναμε ανθρωπους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να στραφουν εις βαρος μας.επισης και στο μπασκετ ειναι ενα ακομη πονεμενο επεισοδιο της σειρας 'αχρηστοι προεδροι'.εχουμε μαθει να μας κινουνε τα νηματα 'καποιοι' και εμεις τρεχουμε απο πισω
εχω δει πολλους μα παρα πολλους στη ζωη μου στην κερκιδα μετα απο ματς που χανουμε να ειναι μεσ την τρελη χαρα .εχω δει πολλους ομως που δεν μπορουν να αρθρωσουν λεξη. προσωπικα μετα απο τοσα χρονια μετα απο στραβη δεν εχω κεφι για 3 μερες. γιατι ? δεν ειναι το ΠΑΟΚομετρο αλλα τι ?μαλον καποιοι ενδιαφερονται πιο πολυ για αλλα περαν του αγωνιστικου.μιλαμε για μια εκδρομη που για χ,ψ λογους η παε δεν γουσταρει να παρει εισιτηρια.και για μενα εχει δικιο .σε ποιους χαλασε η οπαδικη ταυτοτητα ρε παιδια? σε ποιους? ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος σε ογκο ,εστω και αν  ασχολειται οπαδικα περιπου 3% για μενα ,σε φιλαθλα πλαισια αλλο ενα 10% ,υπαρχουν και αλλοι που πονανε απο αγωνιστικες και οπαδικες οπως λετε ηττες και δεν τους γνωριζουμε.
ειχα πει καποτε σε καποια παιδια απο εδω ,αθηναιους ,οτι ενω γνωριζω πολλα για τα παλια του πανελληνιου δεν θα μιλησω. εχω ορκιστει στον εαυτο μου.ητανε και ο λογος που εφυγα απο τον πανελληνιο. και ξερω οτι γινοντουσαν χειροτερα σε συνδεσμους στην θεσ/νικη.και δεν θα το κανω, αλλα πιστεψτε με αυτα που εχω δει στα 42 μου χρονια με κανουν να το λεω.λιγοι ειναι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ  που πονανε απο αγωνιστικο αποτελεσμα ,περισσοτεροι αυτοι που ενδιαφερονται για πολλα αλλα. ο συλλογος ειναι ασπιδαγια πολλους που θελουν ΚΑΙ να κανουν κουμαντο.
σας εχω ξαναπει ,μη μου λετε για οπαδικες ταυτοτητες και ηττες .εχουμε παρα πολλες ηττες σε πολλα πραγματα που καποια σας εχω αναφερει κατα το παρελθον καποια δεν λεγονται απλα. δεν χαλασε η οπαδικη σας ταυτοτητα απο το γεγονος οτι δεν πηρε η παε εισιτηρια. αυτα αλλου ,αλλα θελετε να πειτε .ψαξτε το βαθια μεσα σας .
το προβλημα μου δεν ειναι ο ζαγορακης και η οποια υποστηριξη νομιζετε οτι θελω να βγαλω. το προβλημα μου ειναι η ομαδα καθαρα αγωνιστικα αλλα με τετοιες αντιληψεις και γκρινια που τα ζω χρονια ποτε μα ποτε δεν θα δουμε ασπρη μερα.δεν κανετε κριτικη αλλα κατι αλλο που εσεις το ξερετε.εγω θελω να δω αγωνιστικες επιτυχιες ,τιτλους. εσεις αλλα .ολο αυτο το κλιμα χρονια τωρα το ιδιο ειναι και μεταφερεται στην ομαδα.απο ολα τα αλλα εχω δει παρα πολλα .μα παρα πολλα.τα ΠΑΟΚ ειμαι και δεν ζω για τιτλους αλλου. αλλοθι δεν θελω.πιθανως ολοι οι υπολοιποι θελετε ολα τα αλλα και αν ερθουν οι τιτλοι ετσι εχει καλως. αυτο το σωματειο δεν πηγε μπροστα απο τα ενδοοικογενειακα μας και οχι απο την αθηνα και το χρημα.στα αρχιδια μου και αν δεν παω ενα ματς ,'να πουλησω τρελα' .μακαρι να πουλησει η ομαδα στο τερεν.το οτι οπαδικα ειμαστε ανωτεροι απο ολους στην ελλαδα δεν δειχνει και τις οποιες μαλακιες εχουμες κανει ακομη και σε αδερφια μας.ειναι πολλα ,αλλα σιχαινομαι οταν λετε για οπαδικες ηττες .μην το ξαναχρησιμοποιησετε .ποτε.ποτε.βρειτε τασ με τον εαυτο σας ,τι πραγματικα ζητατε απο τον ΠΑΟΚ και σταμτηστε την μιρλα.οταν αναφερεστε για την δεκαετια του 80 ειναι ατοπο γιατι υπηρχανε αλλες συνθηκες ,αλλα εστω και ετσι σε μικροτερο βαθμο γινοτανε παλι αυτο που γραφω.ψαχτειτε ποιοι πραγματικα αγαπατε τον συλλογο με τα θετικα και τα αρνητικα του και στηριξτε με ανιδιοτελεια και οχι να δεν σας κανουν τα χατηρια. θελω πολυ να γραψω και αλλα .χρονο δεν εχω αλλα θα απαντησω οσο μπορω με οσα εχω ζησει και οχι με την λογικη και την καρδια. βριστε επισης οσοι το θελησετε αλλα να δω και επιχειρηματα.κουτρα μαγκια επιδειξη προλογο μπινελικι ναρκωτικα γαμησια μοδα στις γκομενες οχι στον συλλογο.
δυστυχως η τωρινη παε ειναι καταδικασμενη να αποτυχει γιατι φοβαται πολυ τον κοσμο της .και ας ειναι ο αιμοδοτης.ετσι πρεπει να ειναι ο κοσμος ,αιμοδοτης και να μην ζηταει ανταποδωτικα τελη.η ημερομηνια ληξης ειναι πολυ κοντα .ας προσεξει η νεα τι θα κανει.
το ματς της κυριακης ειναι πολυ κοντα για πολλα .θα τα πουμε την δευτερα
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΓΕΙΑ ΣΟΥ.........ΜΠΡΑΒΟ ΡΕΕ ΜΠΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜ ΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠ ΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟ ΧΧΧΧΙΙΙΙΛΛΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

PAOK_VOLOS

• Guest

Από τη σκόνη της αχαριστίας

Το 'Γουμενος που σε χρειαζετε' μ αρεσει καλυτερα..μ απογοητευεις...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πρόεδρε το σάιτ του κολλητού σου του βασιλόπουλου μούχτι την έκανε την μήνυση που έφαγες από τον ατσαλάκωτο. Γιατί άραγε??? Μήπως γιατί η τσέπη του αυτό επιτάσει??? Άλλη μια απόδειξη ότι μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ θα σε στηριζει ενώ οι φίλοι σου οι δημοσιογράφοι όταν πλήτονται οι τσέπες τους σε γράφουν στα αρχίδια τους. Πάντως μεγάλη ξευτίλα δήμαρχος θεσσαλονίκης να κάνει μήνυση στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και να μην τρέχει κάστανο, ούτε μια αντίδραση, με σκυμμένο το κεφάλι ακούμε τον ατσαλάκωτο να πουλάει τρέλα ότι δεν υπέγραψε αυτός, σαν τον πασχάλη που δεν ήταν δικό του το παιδί και ας την είχε γκαστρώσει την γκόμενα.
Εσύ γαμιόλα κλεφταρά ατσαλάκωτε σε ένα μήνα από δήμαρχος γίνεσαι κλητήρας, με τον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν κάνει να παίζεις, θα εξιλεωθείς μόνο αν μπροστά στις κάμερες φας το χαρτί που έστειλες στην παε ΠΑΟΚ, παλιομπινέ.
Α ρε πούστη να μην είμαι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ να τους κάνω να χοροπηδάνε.  ;D ;D ;D ;D  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
Η διοίκηση ασχολείται με τα διοικητικά και εμείς με τα οπαδικά. Μην τα μπερδεύουμε. Ας είμαστε εμείς εντάξει με αυτά, ας κοιτάξουμε να βοηθήσουμε τους αδερφούς μας που είναι άδικα μέσα, ας κοιτάξουμε να κλείσουμε επιτυχώς αυτό το ζήτημα κάνοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερες συμμαχίες και μετά ας ασχοληθούμε σαν λαός με μία εκδρομή που θα γίνει τον... Δεκέμβρη. Για τον Δεκέμβρη, έχουμε χρόνο να στρώσουμε καλά, για να κοιμηθούμε καλύτερα.  ;)

Ένα ένα τα ξεκαθαρίζουμε τα ζητήματα, μάγκες. Στίγμα δίνουμε σε όλα, αλλά με τα μούτρα πέφτουμε και πρέπει να πέσουμε σ' αυτό που καίει και δεν έχουμε χρόνο. Στα του θέματος τώρα:

ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;

Μία δήλωση υπόθεση είναι...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
tasoylis30 θα ηθελε πολυ ο βασιλοπουλος να εχει την media24 που ειναι ιδιοκτητρια του contra.gr του sport24.gr, του πρασινανεα.gr του rednews.gr και του ολαpaok.gr αλλα δυστυχως γι αυτον ενα editorial γραφει, αντε να περνει 200 ευρω το μηνα