λοιπον,θα σας πω κατι που θα σας πικρανω.παρα πολλους .και το λεω εγω που ειμαι 42 και περασα απο εκει που εισαστε τωρα.εκανα τις εκδρομες μου ,τσπ εκανα οτι εκανα ,τωρα δεν πηγαινω σχεδον πουθενα αλλα μπορω να σας πω οτι ξερω καλα την ψυχολογια του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚΤΣΗ.ξερω τι γινεται τουλαχιστον στην πλειοψηφια μας.το οτι δεν θιγω τις περισσοτερες φορες καποια πραγματα που καινε το κανω συνειδητα. οχι οτι θα αλλαζε κατι απλως θα κατεθετα την αποψη μου
οι περισσοτεροι εδω στο φορουμ δεν ειναι οπαδοι του ΠΑΟΚ με την εννοια του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ αλλα οπαδοι των οπαδων του ΠΑΟΚ οπαδοι κατα των διοικησεων , οπαδοι για μπαχαλα , ανενταχτοι ,οπαδοι για να την λεμε σε αλλους κλπ αλλα που μπορει να σας κατεβασω. οπαδοι της ποδοσφαιρικης ομαδος ΠΑΟΚ λιγοι ειναι.
το κυριωτερο μελημα μας χρονια τωρα απο την εποχη του παντελακη που θυμαμαι εγω ειναι να πολεμαμε την διοικηση μας .τι παιχνιδια που πουλησε τι που δεν ακουγε εμας ,τι που καθοτανε σουζα στα κεντρα αποφασεων (τι και αν τι ειπε σε χουντικους καποτε για τον κουδα ,τι και αν εχασε κυπελλο επειδη ηρθε σε κοντρα με τον κουλουρη κ.α) ,συνεχιστηκε με ολους τους προεδρους που περασανε. εγω πιστευω οτι εμεις γεννησαμε προεδρους τυπου μπατατουδη γουμενου γιατι ειμαστε ετσι σαν λαος ,εμεις καναμε ανθρωπους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να στραφουν εις βαρος μας.επισης και στο μπασκετ ειναι ενα ακομη πονεμενο επεισοδιο της σειρας 'αχρηστοι προεδροι'.εχουμε μαθει να μας κινουνε τα νηματα 'καποιοι' και εμεις τρεχουμε απο πισω
εχω δει πολλους μα παρα πολλους στη ζωη μου στην κερκιδα μετα απο ματς που χανουμε να ειναι μεσ την τρελη χαρα .εχω δει πολλους ομως που δεν μπορουν να αρθρωσουν λεξη. προσωπικα μετα απο τοσα χρονια μετα απο στραβη δεν εχω κεφι για 3 μερες. γιατι ? δεν ειναι το ΠΑΟΚομετρο αλλα τι ?μαλον καποιοι ενδιαφερονται πιο πολυ για αλλα περαν του αγωνιστικου.μιλαμε για μια εκδρομη που για χ,ψ λογους η παε δεν γουσταρει να παρει εισιτηρια.και για μενα εχει δικιο .σε ποιους χαλασε η οπαδικη ταυτοτητα ρε παιδια? σε ποιους? ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος σε ογκο ,εστω και αν ασχολειται οπαδικα περιπου 3% για μενα ,σε φιλαθλα πλαισια αλλο ενα 10% ,υπαρχουν και αλλοι που πονανε απο αγωνιστικες και οπαδικες οπως λετε ηττες και δεν τους γνωριζουμε.
ειχα πει καποτε σε καποια παιδια απο εδω ,αθηναιους ,οτι ενω γνωριζω πολλα για τα παλια του πανελληνιου δεν θα μιλησω. εχω ορκιστει στον εαυτο μου.ητανε και ο λογος που εφυγα απο τον πανελληνιο. και ξερω οτι γινοντουσαν χειροτερα σε συνδεσμους στην θεσ/νικη.και δεν θα το κανω, αλλα πιστεψτε με αυτα που εχω δει στα 42 μου χρονια με κανουν να το λεω.λιγοι ειναι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που πονανε απο αγωνιστικο αποτελεσμα ,περισσοτεροι αυτοι που ενδιαφερονται για πολλα αλλα. ο συλλογος ειναι ασπιδαγια πολλους που θελουν ΚΑΙ να κανουν κουμαντο.
σας εχω ξαναπει ,μη μου λετε για οπαδικες ταυτοτητες και ηττες .εχουμε παρα πολλες ηττες σε πολλα πραγματα που καποια σας εχω αναφερει κατα το παρελθον καποια δεν λεγονται απλα. δεν χαλασε η οπαδικη σας ταυτοτητα απο το γεγονος οτι δεν πηρε η παε εισιτηρια. αυτα αλλου ,αλλα θελετε να πειτε .ψαξτε το βαθια μεσα σας .
το προβλημα μου δεν ειναι ο ζαγορακης και η οποια υποστηριξη νομιζετε οτι θελω να βγαλω. το προβλημα μου ειναι η ομαδα καθαρα αγωνιστικα αλλα με τετοιες αντιληψεις και γκρινια που τα ζω χρονια ποτε μα ποτε δεν θα δουμε ασπρη μερα.δεν κανετε κριτικη αλλα κατι αλλο που εσεις το ξερετε.εγω θελω να δω αγωνιστικες επιτυχιες ,τιτλους. εσεις αλλα .ολο αυτο το κλιμα χρονια τωρα το ιδιο ειναι και μεταφερεται στην ομαδα.απο ολα τα αλλα εχω δει παρα πολλα .μα παρα πολλα.τα ΠΑΟΚ ειμαι και δεν ζω για τιτλους αλλου. αλλοθι δεν θελω.πιθανως ολοι οι υπολοιποι θελετε ολα τα αλλα και αν ερθουν οι τιτλοι ετσι εχει καλως. αυτο το σωματειο δεν πηγε μπροστα απο τα ενδοοικογενειακα μας και οχι απο την αθηνα και το χρημα.στα αρχιδια μου και αν δεν παω ενα ματς ,'να πουλησω τρελα' .μακαρι να πουλησει η ομαδα στο τερεν.το οτι οπαδικα ειμαστε ανωτεροι απο ολους στην ελλαδα δεν δειχνει και τις οποιες μαλακιες εχουμες κανει ακομη και σε αδερφια μας.ειναι πολλα ,αλλα σιχαινομαι οταν λετε για οπαδικες ηττες .μην το ξαναχρησιμοποιησετε .ποτε.ποτε.βρειτε τασ με τον εαυτο σας ,τι πραγματικα ζητατε απο τον ΠΑΟΚ και σταμτηστε την μιρλα.οταν αναφερεστε για την δεκαετια του 80 ειναι ατοπο γιατι υπηρχανε αλλες συνθηκες ,αλλα εστω και ετσι σε μικροτερο βαθμο γινοτανε παλι αυτο που γραφω.ψαχτειτε ποιοι πραγματικα αγαπατε τον συλλογο με τα θετικα και τα αρνητικα του και στηριξτε με ανιδιοτελεια και οχι να δεν σας κανουν τα χατηρια. θελω πολυ να γραψω και αλλα .χρονο δεν εχω αλλα θα απαντησω οσο μπορω με οσα εχω ζησει και οχι με την λογικη και την καρδια. βριστε επισης οσοι το θελησετε αλλα να δω και επιχειρηματα.κουτρα μαγκια επιδειξη προλογο μπινελικι ναρκωτικα γαμησια μοδα στις γκομενες οχι στον συλλογο.
δυστυχως η τωρινη παε ειναι καταδικασμενη να αποτυχει γιατι φοβαται πολυ τον κοσμο της .και ας ειναι ο αιμοδοτης.ετσι πρεπει να ειναι ο κοσμος ,αιμοδοτης και να μην ζηταει ανταποδωτικα τελη.η ημερομηνια ληξης ειναι πολυ κοντα .ας προσεξει η νεα τι θα κανει.
το ματς της κυριακης ειναι πολυ κοντα για πολλα .θα τα πουμε την δευτερα