Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612375 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **

Ζαγορακη κλεισε την Τουμπα...Τοσα προστιμα πληρωνουμε ρε.Ειδικα τωρα με το σκουλικι που θα φαμε σιγουρα προστιμο το ματς πρεπει να γινει κεκλεισμενων.Δεν ειμαστε για προστιμα τωρα...

ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η παε
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

PAOK_VOLOS

• Guest
Αλλη μια μαυρη σελιδα επι θητειας ΠΑΟΚαρχη.Πρωτο ευρωπαικο ματς χωρις τους οπαδους μας στις κερκιδες.ΡΕΒΟΛΟΥΣΙΟΝ ΓΙΑΤΟΚΑΛΟΤΟΥΠΑΟΚ ΟΠΑΟΚΠΑΝΩΑΠΟΛΑ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ :cwm23:

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Ο Che και η φήμη του είναι μπροστά σου παπαριές...

Φεύγω-δεφεύγω-ξαναγυρίζω καιθαομολογήσωταπάντατουχρόνου-4

:daxtylo: :daxtylo: :daxtylo: :daxtylo:

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αν και τελευταία αδυνατώ να ακολουθήσω τον ΠΑΟΚ σε μακρινές εκδρομές, καταλαβαίνω πλήρως την οργή όλων των εκδρομέων. Και μόνο ρε πρόεδρα που έκανες απόβαση μέσα στην τουρκία, όλες οι άλλες εκδρομές μοιάζουν με σχολικές πενθήμερες τρίτης λυκείου. Ποια ντιναμό τώρα, τη στιγμή που οι οπαδοί της απέχουν μάλιστα?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μαγκες αλλη μια ηττα....και οτι θελετε πειτε....δυστυχως η ΠΑΟΚτσηδικη διοικηση μας βλεπει μονο σαν κινητα 50αρικα....ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....
και επειδη ναι, ειμαστε εμεις που μετα και την επιστροφη του πουτανας γιου θα τα χωνουμε στην διοικηση για οτι μαλακια και να κανει,υπαρχουν και οι υπολοιποι που οτι και να κανει η διοικηση θα την υποστηριξουν....κατι σαν σουπα-3 δηλαδη.....εγω δεν μπορω να λειτουργω με τετοια προτυπα και βλεπω οτι και στο φορουμ η κατασταση σουπεριζει πλεον απο μερικους και το να μην πειραξει κανεις τον ΠΑΟΚαρχη εχει γινει στοχος ζωης πλεον για πολλους εδω μεσα ... Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΑΘΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ....ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ παε...ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ,ΓΟΥΜΕΝΟΣ,ΒΟΥΛΙΝΟΣ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....
ειχα πει και στο προσφατο παρελθον οτι θα διαγραφω απο το φορουμ γιατι πραγματικα δεν εχει να μου προσφερει τιποτα αλλα καποια ΑΔΕΡΦΙΑ εδω μεσα με κρατησαν και εμεινα μονο και μονο για αυτους...για αυτους που καθε κυριακη αφηνουμε μαζι τα λαρυγγια μας σε ολα τα πεταλα των γηπεδων οπου αγωνιζεται ο ΠΑΟΚ μας....τους υπολοιπους που πισω απο ενα pc γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει και κατηγορουν τους συνδεσμους,τα <<τσογλανια>> που πρεπει να σαπισουν στην φυλακη, εχουν τον ζαγορακη για θεο οπως τα σκουληκια που χαιρονται για τα 27 εκατοστα της πουτσας του τοχα-λες και ειναι δικια τους- και και και και .......τους αφηνω στην κριση του λαου μας.....
και για να μην αρχισετε να κραζετε να σας πω οτι τον ζαγορακη τον ευχαριστω για ολα οσα εχει κανει για τον ΠΑΟΚ και θα τον ευχαριστησω για οτι κι αν κανει απο δω και περα....αλλα στις μαλακιες θα τα ακουει και μαλιστα χοντρα....και αλλη μια μαλακια ηταν η χθεσινη....
και κοιταξτε εκει στην διοικηση να φτασει η φαση να παιζεται η προκριση στους 32 του europa league στο τελευταιο ματς στο ζαγκρεμπ και να παμε χωρις κοσμο.....ΚΑΗΚΑΤΕ.....
ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.....ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Μετά και το χθεσινό απίστευτο ξευτυλίκι με τον 13χρονο περιμένω από την παε όχι απλά να πάρει θέση άλλα να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό όλων αυτών των παιδιών που διώκονται άδικα.
Πολλά μπορούμε να καταπιούμε αυτό όμως όχι.

στήριξτε τα παιδιά με έργα εδώ και τώρα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
βλεπω οτι και στο φορουμ η κατασταση σουπεριζει πλεον απο μερικους και το να μην πειραξει κανεις τον ΠΑΟΚαρχη εχει γινει στοχος ζωης πλεον για πολλους εδω μεσα

joker εδω μαλλον εισαι λαθος, το φορουμ δεν σουπεριζει απο τα πρόβατα αλλα απο τους ρετσινοπνηχτες (χαρακτηρισμοί βρισιές κ οι δυο αλλά εκει, καθε 3 κ λιγο κάποιος τις αναφέρει στο φορουμ)! Περαν του κράξιμο δεν μπορείς πλέων τίποτα να γράψεις γιατί θα σε φάνε κατευθείαν! Κ δεν το λεω εγω αυτο αλλα πολλοί μου το εχουνε πει σε προσωπική συζήτηση!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Μετά και το χθεσινό απίστευτο ξευτυλίκι με τον 13χρονο περιμένω από την παε όχι απλά να πάρει θέση άλλα να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό όλων αυτών των παιδιών που διώκονται άδικα.
Πολλά μπορούμε να καταπιούμε αυτό όμως όχι.

στήριξτε τα παιδιά με έργα εδώ και τώρα

τι έγινε ρε παιδιά; για ποιον 13χρονο; μπαγλαρώσανε πιτσιρικά; για ποιό λόγο; δεν εμαθα τίποτε....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εγω ειμαι οπαδος, και σαν οπαδος υποχρεουμαι να μιλήσω. Σαν οπαδος ΘΕΛΩ να πηγαίνω σε όλα τα γήπεδα ΑΛΛΑ και όλοι οσοι επιθυμουν να ερχονται στο δικό μας.
Ζαγοράκη εκανες μεγάλη μαλακία. Συνεχίζεις να ξενερώνεις μεγάλο κομάτι του εκδρομικού λαού μας με τις κινήσεις σου.
Για μενα το θέμα των εκδρομών είναι πολύ σοβαρότερο απ όσο πιστευουν αρκετοί. Ίσως και το σοβαρότερο γιατί οι εκδρομές του ΠΑΟΚ ειναι αυτές που γέννησαν και βαπτισαν στο παρελθόν Παοκτσάκια. Οι εκδρομές του ΠΑΟΚ εφτιαξαν οπαδούς σε καθε ακρη αυτης της μπουρδελοχώρας.
Όσο θα κόβονται οι εκδρομές τόσο συντελούμε στη μη υγιή ανανέωση του οπαδικού μας λαου.
Αλλά μαλλον στα @@ σας οι οπαδοι...

Τα πες ολα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
θέλω να γράψω κάτι, επειδή το αναφέρει και ο joker πιο πάνω
μην χωρίζεται τον κόσμο σε κατηγοριες... δεν σημαίνει ότι οποιος τα χώνει στην διοίκηση πάει παντού σε εκδρομές φωνάζει στο γήπεδο πίνει ρετσίνες
και οποιος δεν τα χώνει είναι του καναπέ δεν φωνάζει ούτε ένα σύνθημα και δεν ξέρει την γεύση τις ρετσίνας...
υπάρχει κόσμος ο οποιος τα χώνει και δεν πάει πουθενά όπως και κόσμος που στηρίζει και τον βλέπεις παντού...
μαλακια το να μην πάρουμε εισιτήρια...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bane

• Αλλαγή
λοιπον,θα σας πω κατι που θα σας πικρανω.παρα πολλους .και το λεω εγω που ειμαι 42 και περασα απο εκει που εισαστε τωρα.εκανα τις εκδρομες μου ,τσπ εκανα οτι εκανα ,τωρα δεν πηγαινω σχεδον πουθενα αλλα μπορω να σας πω οτι ξερω καλα την ψυχολογια του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚΤΣΗ.ξερω τι γινεται τουλαχιστον στην πλειοψηφια μας.το οτι δεν θιγω τις περισσοτερες φορες καποια πραγματα που καινε το κανω συνειδητα. οχι οτι θα αλλαζε κατι απλως θα κατεθετα την αποψη μου
οι περισσοτεροι εδω στο φορουμ δεν ειναι οπαδοι του ΠΑΟΚ με την εννοια του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ αλλα οπαδοι των οπαδων του ΠΑΟΚ οπαδοι κατα των διοικησεων , οπαδοι για μπαχαλα , ανενταχτοι ,οπαδοι για να την λεμε σε αλλους κλπ αλλα που μπορει να σας κατεβασω. οπαδοι της ποδοσφαιρικης ομαδος ΠΑΟΚ λιγοι ειναι.
το κυριωτερο μελημα μας χρονια τωρα απο την εποχη του παντελακη που θυμαμαι εγω ειναι να πολεμαμε την διοικηση μας .τι παιχνιδια που πουλησε τι που δεν ακουγε εμας ,τι που καθοτανε σουζα στα κεντρα αποφασεων (τι και αν τι ειπε σε χουντικους καποτε για τον κουδα ,τι και αν εχασε κυπελλο επειδη ηρθε σε κοντρα με τον κουλουρη κ.α) ,συνεχιστηκε με ολους τους προεδρους που περασανε. εγω πιστευω οτι εμεις γεννησαμε προεδρους τυπου μπατατουδη γουμενου γιατι ειμαστε ετσι σαν λαος ,εμεις καναμε ανθρωπους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να στραφουν εις βαρος μας.επισης και στο μπασκετ ειναι ενα ακομη πονεμενο επεισοδιο της σειρας 'αχρηστοι προεδροι'.εχουμε μαθει να μας κινουνε τα νηματα 'καποιοι' και εμεις τρεχουμε απο πισω
εχω δει πολλους μα παρα πολλους στη ζωη μου στην κερκιδα μετα απο ματς που χανουμε να ειναι μεσ την τρελη χαρα .εχω δει πολλους ομως που δεν μπορουν να αρθρωσουν λεξη. προσωπικα μετα απο τοσα χρονια μετα απο στραβη δεν εχω κεφι για 3 μερες. γιατι ? δεν ειναι το ΠΑΟΚομετρο αλλα τι ?μαλον καποιοι ενδιαφερονται πιο πολυ για αλλα περαν του αγωνιστικου.μιλαμε για μια εκδρομη που για χ,ψ λογους η παε δεν γουσταρει να παρει εισιτηρια.και για μενα εχει δικιο .σε ποιους χαλασε η οπαδικη ταυτοτητα ρε παιδια? σε ποιους? ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος σε ογκο ,εστω και αν  ασχολειται οπαδικα περιπου 3% για μενα ,σε φιλαθλα πλαισια αλλο ενα 10% ,υπαρχουν και αλλοι που πονανε απο αγωνιστικες και οπαδικες οπως λετε ηττες και δεν τους γνωριζουμε.
ειχα πει καποτε σε καποια παιδια απο εδω ,αθηναιους ,οτι ενω γνωριζω πολλα για τα παλια του πανελληνιου δεν θα μιλησω. εχω ορκιστει στον εαυτο μου.ητανε και ο λογος που εφυγα απο τον πανελληνιο. και ξερω οτι γινοντουσαν χειροτερα σε συνδεσμους στην θεσ/νικη.και δεν θα το κανω, αλλα πιστεψτε με αυτα που εχω δει στα 42 μου χρονια με κανουν να το λεω.λιγοι ειναι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ  που πονανε απο αγωνιστικο αποτελεσμα ,περισσοτεροι αυτοι που ενδιαφερονται για πολλα αλλα. ο συλλογος ειναι ασπιδαγια πολλους που θελουν ΚΑΙ να κανουν κουμαντο.
σας εχω ξαναπει ,μη μου λετε για οπαδικες ταυτοτητες και ηττες .εχουμε παρα πολλες ηττες σε πολλα πραγματα που καποια σας εχω αναφερει κατα το παρελθον καποια δεν λεγονται απλα. δεν χαλασε η οπαδικη σας ταυτοτητα απο το γεγονος οτι δεν πηρε η παε εισιτηρια. αυτα αλλου ,αλλα θελετε να πειτε .ψαξτε το βαθια μεσα σας .
το προβλημα μου δεν ειναι ο ζαγορακης και η οποια υποστηριξη νομιζετε οτι θελω να βγαλω. το προβλημα μου ειναι η ομαδα καθαρα αγωνιστικα αλλα με τετοιες αντιληψεις και γκρινια που τα ζω χρονια ποτε μα ποτε δεν θα δουμε ασπρη μερα.δεν κανετε κριτικη αλλα κατι αλλο που εσεις το ξερετε.εγω θελω να δω αγωνιστικες επιτυχιες ,τιτλους. εσεις αλλα .ολο αυτο το κλιμα χρονια τωρα το ιδιο ειναι και μεταφερεται στην ομαδα.απο ολα τα αλλα εχω δει παρα πολλα .μα παρα πολλα.τα ΠΑΟΚ ειμαι και δεν ζω για τιτλους αλλου. αλλοθι δεν θελω.πιθανως ολοι οι υπολοιποι θελετε ολα τα αλλα και αν ερθουν οι τιτλοι ετσι εχει καλως. αυτο το σωματειο δεν πηγε μπροστα απο τα ενδοοικογενειακα μας και οχι απο την αθηνα και το χρημα.στα αρχιδια μου και αν δεν παω ενα ματς ,'να πουλησω τρελα' .μακαρι να πουλησει η ομαδα στο τερεν.το οτι οπαδικα ειμαστε ανωτεροι απο ολους στην ελλαδα δεν δειχνει και τις οποιες μαλακιες εχουμες κανει ακομη και σε αδερφια μας.ειναι πολλα ,αλλα σιχαινομαι οταν λετε για οπαδικες ηττες .μην το ξαναχρησιμοποιησετε .ποτε.ποτε.βρειτε τασ με τον εαυτο σας ,τι πραγματικα ζητατε απο τον ΠΑΟΚ και σταμτηστε την μιρλα.οταν αναφερεστε για την δεκαετια του 80 ειναι ατοπο γιατι υπηρχανε αλλες συνθηκες ,αλλα εστω και ετσι σε μικροτερο βαθμο γινοτανε παλι αυτο που γραφω.ψαχτειτε ποιοι πραγματικα αγαπατε τον συλλογο με τα θετικα και τα αρνητικα του και στηριξτε με ανιδιοτελεια και οχι να δεν σας κανουν τα χατηρια. θελω πολυ να γραψω και αλλα .χρονο δεν εχω αλλα θα απαντησω οσο μπορω με οσα εχω ζησει και οχι με την λογικη και την καρδια. βριστε επισης οσοι το θελησετε αλλα να δω και επιχειρηματα.κουτρα μαγκια επιδειξη προλογο μπινελικι ναρκωτικα γαμησια μοδα στις γκομενες οχι στον συλλογο.
δυστυχως η τωρινη παε ειναι καταδικασμενη να αποτυχει γιατι φοβαται πολυ τον κοσμο της .και ας ειναι ο αιμοδοτης.ετσι πρεπει να ειναι ο κοσμος ,αιμοδοτης και να μην ζηταει ανταποδωτικα τελη.η ημερομηνια ληξης ειναι πολυ κοντα .ας προσεξει η νεα τι θα κανει.
το ματς της κυριακης ειναι πολυ κοντα για πολλα .θα τα πουμε την δευτερα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
εεεππππ το αγαπημενο μου τοπικ, ζωγραφισατε παλι βλεπω..

υποτροπος ο ΠΑΟΚ, θελετε να παει κοντρα στην ουεφα και να ρισκαρει τιμωρια εδρας, προστιμο και χαμενα εσοδα για μια εκδρομη.. εκδρομες θα ακολουθησουν πολλες, πανω απο ολα το συμφερον της ομαδας. Ξερω βεβαια οτι αυτο δεν λεει τιποτα σε μερικους γιατι ποιος ΠΑΟΚ μωρε η εκδρομη μας και να περασουμε καλα πανω απο ολα, ποιο προστιμο εγω θελω να πεταξω μπουκαλι μεσα και να μπω τζαμπε, ποια ηρεμια της ομαδος κτλ κτλ

επισης βλεπω οτι εχει κυρηχτει ενας ατυπος διαγωνισμος μαγκιας, εξυπναδας, μεγαλυτερο ΠΑΟΚτσηδιλικι για το ποιος θα βρισει πιο πολυ τον ζαγορακη.. ευγε συνεχιστε την επικοδομητικη κριτικη, σας παιρνει αφου οι μοντς δεν βλεπουν, δεν θελουν να δουν, κωλονουν να σβησουν ποστ με επιχειρηματολογια οπως το ζαγορακη γαμιεσαι (θα το σβησει κανενας αραγε ή ξαφνικα συμφωνει με τους κανονες του φορουμ;;;)

ΥΓ μπανε να αγιασει το στομα σου

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
μπραβο bane. ευτυχως υπαρχει και η λογικη.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
φίλε bane ίσως σε πολλά από αυτά που λες έχεις δίκαιο, ίσως. όμως θα ηθελα να σε πληροφορήσω πως όταν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες λέμε πως δεν μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι εννοούμε πως και χωρίς να βλέπουμε τίτλους και μεγαλεία η αγάπη μας για την ομάδα είναι δεδομένη και εμείς θα  της σταθούμε και θα είμασθε εκεί, να την στηρ'ίζουμε, σε κάθε αγώνα, σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε καλή στιγμή. όχι πως δεν θέλουμε να πάρειμη ομάδα τίτλους, φυσικά και το θέλουμε. αλλά έτσι που έιναι η παράγκα σήμερα, δύσκολο φίλε μου να πανηγυρίσουμε τίτλους. άντε κανένα κύπελλο.... δεν θα μας αφήσουν για το πρωτάθλημα, ακόμη και αν όλοι οι παίκτες της μπάρτσα (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους παίκτες μας) πάρουν μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.... δυστυχώς έτσι είναι. έτσι που το κατήντησαν  οι του τεως ποκ το πρωτάθλημα, να το πάρουν και να το βάλουν εκεί που ξέρουν.
ΑΝ λέω ΑΝ αλλάξουν τα πράγματα στην σούπα λιγκ και υπάρξει επιτέλους κάποια στιγμή το 50-50 για όλους, μακάρι να πάρουμε τίτλους και εννοείται θα το ευχαριστηθούμε με την ψυχή μας, θα αποθεώσουμε όλους όσοι θα έχουν αγωνιστεί για αυτό και θα πανηγυρίσουμε όπως μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες ξέρουμε.... αλλά μην απαξιώνεις που λεμε πως δεν μας ενδιαφέρει, εννοώντας πως ό,τι και αν γίνει εμείς θα είμασθε βράχοι δίπλα στην ομάδα. σε ανάλογες περιπτώσεις οπαδοί άλλων ομάδων δεν θα είχαν ξαναπατήσει γήπεδο, θα έκοβαν εφημερίδες κ.λπ και θα αδιαφορούσαν. όλοι οι οπαδοί του τέως ποκ έγιναν ό,τι έγιναν αφενός γιατί έτσι τους είπε ο μπαμπάς να γίνουν και αφετέρου για να παίρνουν τίτλους. αν τους κάψεις τους τίτλους θα κοπούν και αυτοί από οπαδοί. εμείς τουλάχιστον διαφέρουμε. και δίχως τιτλους αποκτάμε οπαδούς από όλη την Ελλάδα όλο και περισσότερους χρόνο με τον χρόνο. ποιός  άλλος το έχει καταφέρει αυτό;
όσο για τις εκδρομές, είναι κρίμα να απαγορευτεί έστω και μία, αλλα μπροστά στον κίνδυνο να τιμωρηθεί η ομάδα με κεκλεισμένων το προτιμώ. ποιός μου λέει ότι δεν θα προκριθούμε στην επόμενη φάση, και κληρωθούμε με βατή ομάδα και λογω επεισοδίων παίξουμε κεκλεισμένων θυρών και δεν πάμε καλά; κρίμα δεν θα είναι; η σκέψη μας και η θετική μας ενέργεια θα είναι κοντά στην ομάδα, και θα τους βοηθήσει όπως και να έχει!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
δεν επιασες το νοημα ελενη .και ο οπαδος του νιονιου ξερει οτ ιδεν θα παρει τιτλο αλλα κνιονιος ειναι. δεν λεω αυτο. για το αλλοθι μας λεω οταν αυτοκαταστρεφομαστε

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
υγ: εννοείται πως αν περάσουμε στην επόμενη φάση και βατή να μην είναι η ομάδα, και μεγαθήριο να είναι και πάλι θα είναι κρίμα να μην δημιουργήσουμε καυτή ατμόσφαιρα στον Ναό λόγω τιμωρίας.... γενικά, η οποιαδήποτε τιμωρία από την ουέφα δεν κάνει καλό στην ομάδα.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
τα ΠΑΟΚ ειμαι και δεν ζω για τιτλους αλλου.

Εισαι λαθος σε αυτο. Ο ΠΑΟΚσης δεν ειπε ποτε οτι δεν θελει τιτλους και δεν ποθει να δει τιτλους. Ειπε οτι θελει ο,τι παρει να το παρει καθαρα, γι αυτο και οι ΟΠΑΔΟΙ (αυτοι που κατηγορεις εσυ) εναντιωθηκαν στον γκαγκατση. Ο απλος ΠΑΟΚσης φιλαθλος ελεγε στα παπαρια του, μιας και το παρασκηνιο θα ελεγχεται.

Ολωνων τα ματια εχουνε δει ντροπιαστικα πραγματα ρε Μπανε, και απο τους δικους μας.Αλιμονο να ειμασταν ενα ενιαιο πραγμα που ολοι ειναι αγνοι και αγαπουν πρωτα την ομαδα και μετα την παρτη τους κλπ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
αφού το ξέρεις πως ως οπαδοί (και όχι φίλαθλοι, ΟΠΑΔΟΙ) ζούμε την ομάδα στα καλά της και τα άσχημά της με πάθος και ένταση. γιαυτό και είμαστε τρελλαμένοι άλλωστε. όπου υπάρχει ακραία συμπεριφορά ή συναίσθημα, υπάρχει και καταστροφή ή αυτοκαταστροφή στην περίπτωσή μας. χωρίς το ένα δεν υπάρχει το άλλο βλέπεις, είναι αναπόφευκτο. ή αγαπάς, στηρίζεις, ζεις με πάθος και ένταση και αυτοκαταστρέφεσαι, ή στηρίζεις, αγαπάς, ζεις την ομάδα χλιαρά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα αλλα΄δεν ευχαριστιέσαι και πολλά, δεν το χαίρεσαι με την ψυχή σου.... διαλέγεις και παίρνεις....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ηθελα να γραψω πολλα αλλα μετα το ποστ του Bane τι να πεις? Ωραιος.
Εχω σταματησει να γραφω οσο,ισως, θα'θελα κουραστικα και επικεντρωνομαι καθαρα στα αγωνιστικα για την ηρεμια μου κατα βαση.

Θελω να ρωτησω ενα πραγμα μονο. Θα υπαρξει ενας που να παει απο την ΠΑΕ και να κανει γνωστη την δυσφορια του (ας το πω κοσμια) για το κοψιμο της εκδρομης? Ο οποιοσδηποτε. Ενας. Ας μην πω την συντονιστικη..Ουτε καν εναν συνδεσμο. Ενας συνοπαδος ρε. Να πει ακου ρε Ζαγορακη, εισαι λαθος, ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να ειναι σε ολα τα πεταλα, πρεπει να παρεις εισητηρια.

Θα παει κανενας? Η θα διαβαζουμε 300 σελιδες μπινελικια και εδω οπως στο τοπικ του κοντου και να'χαμε να λεγαμε?

Παρτε χαμπαρι οτι εδω μεσα δεν μπαινει κανενας Ζαγορακης, κανενας Βιολιδης κανενας Σβουρας. Τα γαμιεσαι και τα μαλακα τα ακουω βερεσε και γελαω. Και ο κοντος πουτανας γιος ανεβαινε και γαμωσπιτος κατεβαινε και δωσ'του gifακια και δωσ'του υπογραφες στο προφιλ, αλλα εχει 8 συμμετοχες στον ΠΑΟΚ για φετος και αλλα 3 χρονια συμβολαιο. Προβλεπω οτι 17 Δεκεμβρη θα διαβαζουμε για τον γαμημενο τον Ζαγορακη που δεν πηρε εισητηρια να παμε Ζαγκρεμπ και εμεινε μονη η ομαδα. Ειδικα αμα συμπεσει και ο αποκλεισμος θα ειναι ταμαμ.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline bane

• Αλλαγή
Gkaz4 δεν μιλαω για την αντιμετωπιση των αλλων σε εμας,αλλα για την δικη μας ως προς την ομαδα.απο μονοι μας εχουμε χασει τιτλους,απο την συμπεριφορα μας.ελενη δεν μιλαω για τους χλιαρους οπως λες αλλα για αυτους που κατω απο την ιδεα ΠΑΟΚ περνανε δικους τους σκοπους.
στο φιναλε ξαναλεω ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ ,Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ? πειτε μου γαμω την τρελα μου.απο σεναρια αλλο τιποτε
να πω κα ιεγω ενα? λεει η ουεφα κοιταξτε μαγκες εχετε ηδη μια παλια αμαρτια που την κουβαλατε απο το 92.κανατε μαγκιες στην τουρκια ασχετα το αν δεν φταιγατε. επειδη φοβαμαι αν γινει κατι ,αλλα απο την αλλη δεν μπορω να σας το απαγορεψω βασει νομων,ατυπα σας λεω να μην ζητησετε εισιτηρια. αν ζητησετε θα τα παρετε αλλα στο παρασκηνιο θα σε γαμησω.θα σου ρθει αγωνιστικη κεκλεισμενων για οτι εγινε στην τουρκια(για αυτο δεν το εχω ανακοινωσει ακομη-περιμενω την αντιδραση σου-)και θα σε στελνω διατεταγμενα κορακια στα ματς του ομιλου.
λοιπον πες μου τωρα τι κανει η παε? ακουει εσενα η τον πιουστη τον σκωτζεζο που ειναι υπευθυνος για τον ομιλο? εε?

βρειτε την αιτια που λετε οτι ειστε ΠΑΟΚ