έχοντας στο μυαλο την χτεσινη συνεντευξη και εν γένει ολη την πορεια των ενημερωσεων σχετικα με τα οικονομικα του συλόγου ειναι πραγματικά να γελάς με αυτά που λάβαν χώρα σημερα στον συμπολιτη που κυρηξε ΑΜΚ. όποιος έχει 5 λεπτα για χάσιμο ας κοιταξει το παρακατω λινκ και ας συγκρινει τις απολογιστικές συνεντευξεις με ποσο ασάφει και με τι επιχειρηματα, πανε καπιοι να παρουνε τα λευτα του κοσμακη
http://www.athlitikanea.gr/index.php/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Super-League/%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3/%CE%86%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%9B%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%B7.html
Πραγματικα για τον πουτσο αν και δεν ειμαι οικονομολογος, ουτε καν σχετικος. Παρατηρω οτι ντεμεκ κανουν απολογισμο απο το 2004 και μετα, χωρις ουτε ενα απολυτο νουμερο αλλα μιλαν μονο για ποσοστιαιες μεταβολες!!!
Το τι κανουν ομως τα σκουληκια στα αρχιδια μου.
Για τη συνεντευξη τυπου Ζαγορ επεφυλασσομαι να την ξανακαουσω γιατι ημουν στο αυτοκινητο και ακουγα σποραδικα, επεφυλλασομαι αρχικα για τα οικονομικα τα οποια ηταν μεν αναλυτικοτερα απο πιο παλια επι θητειας Βιολιδη αφ ετερου ομως εχω ακομα αποριες. Και επισης, για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλο μας, να μη γινομαστε κουτσομπολες και για μεσημεριαναδικα, αρκετος κοσμος ξερει οτι η οικονομικη κατασταση του Βιολιδη τελευταια δεν ειναι καλη. Ο Καισαρας η γυναικα κλπ. Και φυσικα δεν μιλαω για καφενεια, ραδια αρβυλα κλπ αλλα για πιο συγκεκριμενα πραγματα,παραστατικα, που για μενα δειχνουν οτι η κατασταση του δεν ειναι καλη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτο δε σημαινει οτι τον λεω κλεφτη και ολοι μας πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι και να μην σπιλωνουμε κανεναν. Οσο πιο ξεκαθαρος και αναλυτικος ειναι, τοσο θα διαλυει πονηρους συνειρμους.
Απο την αλλη η ατακα "ελα ψαξε" πρακτικα ειναι ανεφαρμοστη. Δηλαδη εγω ο Γιωργος/κωστας /Γιαννης πως να παω να ψαξω, ΤΙ?και ΠΩΣ? Γεια σας, ηρθα με λενε Τακη, δειξτε μου εσοδα-εξοδα? Θελω ομως να υπαρχει ανεξαρτητη ελεγκτικη αρχη, απο ειδικους φυσικα, που να μου λεει το τελικο συμπερασμα και την κεντρικη ιδεα.
Οι επιφυλαξεις μου λοιπον αιρονται προς το παρον απο την καλη μου πιστη. Ειπαμε ειδικος δεν ειμαι αλλα ειναι και δικαιωμα μου να ζηταω διευκρινισεις, οχι μονο σαν οπαδος αλλα σαν μετοχος.
Εγω ακομα και τωρα, θεωρω μαλλον τον εαυτο μου Ζαγοροσκυλο. Με πικρανε αρκτες φορες ή με απογοητευεσε ή και τα δυο. αλλα ακομα του δινω θετικο προσημο. Ακρως θετικο. Εγω πιστευω οτι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, και απο δω μεσα θα του ασκω αυτο που προσωπικα ονομαζω καλοπροαιρετη κριτικη. Αλλοι το λενε μιρλα, γκρινια και ξερω γω. Δεν με νοιαζει προσωπικα, εγω πιστευω προσωπικα οτι η καλοπροαιρετη κριτικη και πιεση θα βοηθησει την διοικηση να γινει καλυτερη. Και φυσικα θα συγχαιρω οποτε το κρινω ετσι. Παντα κατα την προσωπικη μου αποψη.
Υγ: συν για το παμε για πρωταθλημα, πλην για τη διατησια οτι την εμπιστευομαστε και δεν κανουμε τιποτα. Θοδωρε παλι σαν προβατο σε σφαγη θα παμε ετσι....Και γενικα συν γιατι εβγαλε μια πιο μαχητικη και ΠΑΟΚτσηδικη πνοη.