Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 627387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
αρνητικη θέση γα....τε η μανα σου...
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
μιλαμε για τον πιο αναλυτικο ισολογισμο που εχει δημοσιευσει ποτε παε στην ελλαδα, η οποια ελεγχετε και απο τον ασ και ζητα η ιδια τον ελεγχο

οσοι ειστε μετοχοι και πιστευετε οτι τα παιρνουν να πληρωσετε ορκωτους και στειλτους τους στην παε, και εχετε δικαιωμα και θα σας αφησουν ετσι και αλλιως

η τουλαχιστον απο τον μαγικο κοσμο που ζειτε γραψτε μας με στοιχεια απο που και ποσα κλεβουνε να μαθουμε και εμεις

υγ1 που τον θυμηθηκα

http://www.paramithas.gr/

υγ2 λιγοστεψανε τα ποστ μετα την συνεντευξη η μου φαινεται; που πηγανε οι πολεμιοι ρε γμτ, διακοπες ή μοκο;

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι έχει χαθεί δυστυχώς οριστικά η καλή πίστη εδώ μέσα. Δεν πα να βγούνε να πούνε, δεν πα να σου λένε έλα ψάξτα, δεν πα να βγάλουνε τις αποδείξεις και τα τιμολόγια ένα ένα, τίποτα. Κάποιοι κλέβουν, τελείωσε. Μήνες τώρα ακούω βγες Ζαγοράκη και μίλα. Βγήκε, μίλησε, τίποτα, μία η άλλη. Δεν μας ικανοποιεί. Και ξέραμε εξ αρχής οτι δεν θα μας πείσει. Ό,τι και να λέγανε στου κουφού την πόρτα. ΚΛΕ-ΒΟΥ-ΝΕ. Πάει τέλος.

Και μια απάντηση στο χθεσινό σχόλιο του petrov. Τα δύο σχόλια που παρέθεσα δεν είχαν να κάνουν το ένα με το άλλο, απλά δείχνουν αυτό που λέω και παραπάνω, το οτι χάθηκε η εμπιστοσύνη. Και καλά χάθηκε. Οι υπερβολές όμως? Κλέβει ο Ζαγοράκης έλεγε ο ένας, η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών ο άλλος. Από την μία άκρη στην άλλη. Από τις σούπερ υπερβολές και τα καραγκιοζιλίκια των πριν 2-3 χρόνων με τα "νατος ο πρωθυπουργός", φτάσαμε στο "η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών". Κι όλα αυτά έτσι, συναισθηματικά, αψήφιστα σαν εκρήξεις. Χωρίς σκέψη, χωρίς ανάλυση. Φτάσαμε σε σημείο τη νύχτα που τελειώναν οι μεταγραφές να λέμε δεν έκανε μεταγραφή άρα ποιος ξέρει πού έχει φτάσει η τρύπα με τα χρέη και μετά από δυο ώρες να έχει γίνει τελικά μεταγραφή και να μην ξέρουμε τι να πούμε. Επιφανειακή κριτική της πλάκας. Γκρίνια για τη γκρίνια.

Κι εγώ έχω αντιρρήσεις σε πολλά που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει αυτή η διοίκηση. Και τον Βιολίδη έτσι φατσικά δεν τον γουστάρω, κάτι δεν μου κάθεται καλά (το λέω σοβαρά όχι ειρωνικά). Και τις σχέσεις με τους Κολκοβασιλόπουλους τις σιχαίνομαι. Και αυτό που έγινε με τον Γκαγκάτση. Και με τις πληρωμές που εμφανίζονται προβλήματα μόλις η ομάδα ρολάρει. Και τα πήγαινε έλα τα περσινά. Και με την ιστορία με τον Βρύζα θα ήθελα να μάθω τι έγινε.  Και πολλά ακόμα. Και τα λέω όταν πρέπει. Άλλα έλεος με αυτή την υπερβολή. Και το πιο τραγικό από όλα?  Οτι η καλή πίστη χάθηκε οριστικά όχι για τίποτε άλλο, αλλά για την υπόθεση Σαλπιγγίδη. Και μη μου πει κανείς όχι τουλάχιστον εδώ μέσα. Το διαβάζω το φόρουμ καθημερινά χρόνια τώρα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος της επιθετικότητας. Από τότε ξεκίνησε. Και για μένα αγγίζει τα όρια του καπρίτσιου. Γιατί δεν μας άκουσες. Γιατί πήγες κόντρα στο ένα και μοναδικό πράγμα που ξέρεις οτι θα μας την έσπαγε. Κι από εκεί και μετά το κάθε τι μας ενοχλεί. Γαμιέται η ΠΑΕ για κάθε τι που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ.

Συνεχίζω να έχω καλή πίστη παρά τα λάθη. Κι όσο για την τετριμμένη ερώτηση μετά τον Ζαγοράκη τι? Ναι, όπως και για κάθε άλλον θα πρέπει να υπάρξει μια σκέψη για το μέλλον. Ακόμα κι αν φύγει ο Ζαγοράκης αύριο με κλωτσιές ή αν φύγει σε 2, 3, 5 χρόνια καβάλα στο άλογο πρέπει ο ΠΑΟΚ να βρει μοντέλο διοίκησης. Θα συνεχίσει στο ίδιο στυλ? Κι αν ναι ποιός θα είναι στο κουμάντο? Φυσικά και μετά τον Ζαγοράκη τι? Ποιος θα μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο έτσι ξανά? Το θεωρούμε απλό? Οτι θα λυθεί ως δια μαγείας ένα τέτοιο ζήτημα? Ή εντάξει ΠΑΟΚ είσαι δε μασάς...? Αν χάθηκε η εμπιστοσύνη τόσο εύκολα με τον Ζαγοράκη τον οποίο αποθεώναμε και τώρα βρίζουμε επειδή μας χάλασε το χατήρι, τότε ναι το ερώτημα είναι εύλογο: με ποιον θα ρολάρει το πράγμα? Και δεν λέω να μην γίνεται κριτική. Είπαμε άλλο η κριτική, κι άλλο ΠΑΟΚ θεε γαμιέται η ΠΑΕ...

Bullseye!  :thumbok:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline agraf

• Αλλαγή

υγ2 λιγοστεψανε τα ποστ μετα την συνεντευξη η μου φαινεται; που πηγανε οι πολεμιοι ρε γμτ, διακοπες ή μοκο;

Για την δυσπιστία που υπάρχει στον κόσμο του ΠΑΟΚ σχετικά με τα οικονομικά φταίει το περελθόν αλλά και ο ίδιος ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του. Δουλειά μας είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να μην αφήνουμε κανέναν σε χλωρό κλαρί.
Είναι τεράστιο κέρδος για τον ΠΑΟΚ να τους αναγκάζουμε να μας αξηγούν τα οικονομικά και να μην νιώθουν ανεξέλεγκτοι.

bagos1

• Guest
έχοντας στο μυαλο την χτεσινη συνεντευξη και εν γένει ολη την πορεια των ενημερωσεων σχετικα με τα οικονομικα του συλόγου ειναι πραγματικά να γελάς με αυτά που λάβαν χώρα σημερα στον συμπολιτη που κυρηξε ΑΜΚ. όποιος έχει 5 λεπτα για χάσιμο ας κοιταξει το παρακατω λινκ και ας συγκρινει τις απολογιστικές συνεντευξεις με ποσο ασάφει και με τι επιχειρηματα, πανε καπιοι να παρουνε τα λευτα του κοσμακη

http://www.athlitikanea.gr/index.php/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Super-League/%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3/%CE%86%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%9B%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%B7.html

Offline corrupt

• Αλλαγή

χχχ
« Last Edit: September 09, 2010, 11:19:08 by toy »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
έχοντας στο μυαλο την χτεσινη συνεντευξη και εν γένει ολη την πορεια των ενημερωσεων σχετικα με τα οικονομικα του συλόγου ειναι πραγματικά να γελάς με αυτά που λάβαν χώρα σημερα στον συμπολιτη που κυρηξε ΑΜΚ. όποιος έχει 5 λεπτα για χάσιμο ας κοιταξει το παρακατω λινκ και ας συγκρινει τις απολογιστικές συνεντευξεις με ποσο ασάφει και με τι επιχειρηματα, πανε καπιοι να παρουνε τα λευτα του κοσμακη

http://www.athlitikanea.gr/index.php/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Super-League/%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3/%CE%86%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%9B%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%B7.html

Πραγματικα για τον πουτσο αν και δεν ειμαι οικονομολογος, ουτε καν σχετικος. Παρατηρω οτι ντεμεκ κανουν απολογισμο απο το 2004 και μετα, χωρις ουτε ενα απολυτο νουμερο αλλα μιλαν μονο για ποσοστιαιες μεταβολες!!!
Το τι κανουν ομως τα σκουληκια στα αρχιδια μου.

Για τη συνεντευξη τυπου Ζαγορ επεφυλασσομαι να την ξανακαουσω γιατι ημουν στο αυτοκινητο και ακουγα σποραδικα, επεφυλλασομαι αρχικα για τα οικονομικα τα οποια ηταν μεν αναλυτικοτερα απο πιο παλια επι θητειας Βιολιδη αφ ετερου ομως εχω ακομα αποριες. Και επισης, για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλο μας, να μη γινομαστε κουτσομπολες και για μεσημεριαναδικα, αρκετος κοσμος ξερει οτι η οικονομικη κατασταση του Βιολιδη τελευταια δεν ειναι καλη. Ο Καισαρας η γυναικα κλπ. Και φυσικα δεν μιλαω για καφενεια, ραδια αρβυλα κλπ  αλλα για πιο συγκεκριμενα πραγματα,παραστατικα, που για μενα δειχνουν οτι η κατασταση του δεν ειναι καλη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτο δε σημαινει οτι τον λεω κλεφτη και ολοι μας πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι και να μην σπιλωνουμε κανεναν. Οσο πιο ξεκαθαρος και αναλυτικος ειναι, τοσο θα διαλυει πονηρους συνειρμους.

Απο την αλλη η ατακα "ελα ψαξε" πρακτικα ειναι ανεφαρμοστη. Δηλαδη εγω ο Γιωργος/κωστας /Γιαννης πως να παω να ψαξω, ΤΙ?και ΠΩΣ? Γεια σας, ηρθα με λενε Τακη, δειξτε μου εσοδα-εξοδα? Θελω ομως να υπαρχει ανεξαρτητη ελεγκτικη αρχη, απο ειδικους φυσικα, που να μου λεει το τελικο συμπερασμα και την κεντρικη ιδεα.

Οι επιφυλαξεις μου λοιπον αιρονται προς το παρον απο την καλη μου πιστη. Ειπαμε ειδικος δεν ειμαι αλλα ειναι και δικαιωμα μου να ζηταω διευκρινισεις, οχι μονο σαν οπαδος αλλα σαν μετοχος.
Εγω ακομα και τωρα, θεωρω μαλλον τον εαυτο μου Ζαγοροσκυλο. Με πικρανε αρκτες φορες ή με απογοητευεσε ή και τα δυο. αλλα ακομα του δινω θετικο προσημο. Ακρως θετικο. Εγω πιστευω οτι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, και απο δω μεσα θα του ασκω αυτο που προσωπικα ονομαζω καλοπροαιρετη κριτικη. Αλλοι το λενε μιρλα, γκρινια και ξερω γω. Δεν με νοιαζει προσωπικα, εγω πιστευω προσωπικα οτι η καλοπροαιρετη κριτικη και πιεση θα βοηθησει την διοικηση να γινει καλυτερη. Και φυσικα θα συγχαιρω οποτε το κρινω ετσι. Παντα κατα την προσωπικη μου αποψη.

Υγ: συν για το παμε για πρωταθλημα, πλην για τη διατησια οτι την εμπιστευομαστε και δεν κανουμε τιποτα. Θοδωρε παλι σαν προβατο σε σφαγη θα παμε ετσι....Και γενικα συν γιατι εβγαλε μια πιο μαχητικη και ΠΑΟΚτσηδικη πνοη.
« Last Edit: September 09, 2010, 03:11:35 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός

Ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.

χχχ
« Last Edit: September 09, 2010, 11:20:31 by toy »

Offline petrov

• Αλλαγή
blue eyes, με το εριστικό σου υστερόγραφο θα έπρεπε να περιμένεις κάτι τέτοιο.
Ωστόσο, νομίζω ότι ο σκοπός εδώ μέσα δεν είναι να βριζόμαστε μέσω ίντερνετ -παιδιάστικο και χωρίς να βγαίνει τίποτε- αλλά να ανταλλάσσουμε απόψεις και να προβληματιζόμαστε.
Δε γίνεται όλοι να αναπαράγουν την ίδια "γραμμή", ούτε όλοι να βρίσκουν τα πράγματα αγγελικά πλασμένα.
Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι και χαρακτήρες παοκτσήδων και νομίζω ότι αυτό πρέπει να το σεβαστούμε.

Offline Geo

• Αλλαγή
Ναι ρε παιδιά τα βρισίδια μεταξύ μας κόψτε τα!
Δεν τιμάει κάνεναν αυτό. Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να διαφωνήσουμε πολιτισμένα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

Καλά σε αυτήν την συνέντευξη τύπου έχουν ειπωθεί απιστευτες μπουρδες και παρανομίες. Θα μαζεύουν λεφτά από κόσμο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και οι μετοχές δεν θα πηγαίνουν στο όνομα αυτού που πληρώνει, αλλά της χαρτοπαικτικής λέσχης. Αλήθεια η επιτροπή κεφαλαιαγοράς έχει mail να δούμε αν αυτό είναι νόμιμο, εκτός αν μας έλεγαν μαλακίες οι δικοί μας ότι ο μόνος τρόπος για να δώσεις λεφτά σε Α.Μ.Κ. είναι με φυσική παρουσία σε τράπεζα η εξουσιοδότηση τρίτου προσώπου πάλι μόνο σε τράπεζα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Αδερφέ, ο μόνος τρόπος για να δώσεις λεφτά σε Α.Μ.Κ. είναι με φυσική παρουσία σε τράπεζα η εξουσιοδότηση τρίτου προσώπου ΑΝ θέλεις οι μετοχές να είναι στο όνομα σου. Το έγραψες και μόνος σου πως οι μετοχές δεν θα είναι ονομαστικές αλλά της λέσχης. . . . καλά τα έλεγαν οι δικοί μας!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
έρανο θα κάνει tasoylis30 για να βγάλει μετοχές στο όνομα της λέσχης...αυτό λέει.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/291704

Η πρόταση του ΠΑΟΚ στον υπ. Οικονομικών

Αποφασισμένοι να πληρώσουν το πρωτογενές κεφάλαιο των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Ηλία Βιολίδη, στη συνάντηση που είχαν με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Το πρωτογενές χρέος της «ασπρόμαυρης» Εταιρείας προς το δημόσιο είναι περίπου 11,5 εκατ. ευρώ και η πρόταση είναι να αποπληρωθεί αυτό το ποσό σε 20 χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι η μηνιαία δόση που θα καλείται να πληρώνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ανέρχεται περίπου στις 50.000 ευρώ, ποσό στο οποίο ασφαλώς και μπορεί να ανταποκριθεί (συνολικά κάθε χρόνο βέβαια θα «κοστίζει» μία καλή μεταγραφή για την ομάδα). Εκτός από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση παραβρέθηκαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου, όπως για παράδειγμα ο διευθυντής των εσόδων του υπουργείου.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ξεκάθαροι στην πρόταση για τη ρύθμιση των χρεών, βασική αρχή της οποίας είναι ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται να πληρώσει το πρωτογενές κεφάλαιο και όχι τις προσαυξήσεις και τους τόκους. Από την πλευρά του, ο Παπακωνσταντίνου τους διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα καταθέσει και τις δικές του προτάσεις, χωρίς ωστόσο να διαφανεί κάποια διάθεση συμφωνίας ή διαφωνίας.

Σε κάποια στιγμή της συζήτησης ο διευθυντής εσόδων του υπουργείου ρώτησε τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ γιατί βιάζονται να ρυθμίσουν το χρέος, αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν τα δικαστήρια, και η απάντηση που πήρε είναι ότι θέλουν να τελειώνουν με τη συγκεκριμένη ιστορία.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
50.000 ευρω τον μηνα δεν ειναι αστειο ποσο...
Αλλα αν ειναι να μπουμε και μετα να μην ειμαστε εξαρτημενοι απο κανεναν... αν ειναι να γινουμε ο πραγματικα ελευθερος ΠΑΟΚ, τοτε ναι.
Εκει τελικα θα κριθει και ο Ζαγορακης. Ειμαι σιγουρος οτι το "χαμηλα την μπαλα" αν θεωρητικα γινει τετοιος νομος και υπαχθουμε θα σταματησει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Matador

• Αλλαγή
50.000 ευρω τον μηνα δεν ειναι αστειο ποσο...
Αλλα αν ειναι να μπουμε και μετα να μην ειμαστε εξαρτημενοι απο κανεναν... αν ειναι να γινουμε ο πραγματικα ελευθερος ΠΑΟΚ, τοτε ναι.
Εκει τελικα θα κριθει και ο Ζαγορακης. Ειμαι σιγουρος οτι το "χαμηλα την μπαλα" αν θεωρητικα γινει τετοιος νομος και υπαχθουμε θα σταματησει.

ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΟΕΠΩΝΥΜΟ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline petrov

• Αλλαγή

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αδερφέ, ο μόνος τρόπος για να δώσεις λεφτά σε Α.Μ.Κ. είναι με φυσική παρουσία σε τράπεζα η εξουσιοδότηση τρίτου προσώπου ΑΝ θέλεις οι μετοχές να είναι στο όνομα σου. Το έγραψες και μόνος σου πως οι μετοχές δεν θα είναι ονομαστικές αλλά της λέσχης. . . . καλά τα έλεγαν οι δικοί μας!

Ναι αλλα΄η διάθεση μετοχών μέχρι ένα ποσό κάτω των 50 χιλιάδων δεν μπορεί να διαρκέσει πανω από κάποιο χρονικό διάστημα, νομίζω 20 ημερών,είναι νόμιμο να μαζεύουν λεφτά 6 μήνες με το πρόσχημα της ΑΜΚ??? Γιατί εμάς και οι δύο αυξήσεις κράτησαν δύο εβδομάδες, αντίθετα στην τελευταία που ακόμα είναι ανοιχτή μπορεί να βάλει κάποιος μόνο πάνω από 50 χιλιάρικα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν αύξηση για μικρά ποσά. Πρέπει να πάρουν έγκριση από την επιτροπη κεφαλαιαγοράς. Αυτό που κάνουν είναι να μαζέψουν ποσά με προεγγραφές και όταν ανοίξει μία τυπική αύξηση να τα καταθέσουν όλα μαζί. Φυσικά +50 θέλει. Αλλά γιατί λερώνουμε το τόπικ της διοίκησης μας με αυτούς τους ρουφιάνους;

50000 τον μήνα; Νομίζω πως μπορούμε να ανταποκριθούμε χωρίς σοβαρές παρενέργειες στην ομάδα.
Περιμένω τι πρόταση θα μας κάνει ο βρυκόλακας του υπουργείου.

ive4

• Guest
Βλέπω να περιμένουμε πααααααρα πολύ την πρόταση του αρχιτοκογλύφου της ντροπής της Κοζάνης.
Ο Ζαγοράκης άκουσε τελικά μερικά ακόμα <<θα>> από τον αρμόδιο. Όλες οι υποσχέσεις ότι θα δούνε το θέμα θα ξεχαστούν. Παίζει να πει καμιά μαλακία στην ΔΕΘ για ρυθμίσεις για να μας κατευνάσει και μετά το θέμα τελείωσε.

Το μόνο που έχει να κάνει ο Ζαγοράκης είναι να κυνηγήσει, όσο γίνεται πλέον, τους πρώην προέδρους μπας και βγει κάτι από εκεί.
Από τις υποσχέσεις των τοκογλύφων προδοτών πολιτικών δεν λύνονται τα προβλήματα. Καλά κάνει και κυνηγάει το θέμα και εκεί, αλλά εδώ είναι που ισχύει πιο πολύ από ποτέ το <<χαμηλά τη μπάλλα>>...