Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 622030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ωραία. Τα μισά με κάρτες κι επιταγές. Άρα 9.500 πληρώθηκαν ντούκου. Επί 250 το φτηνότερο βάζω, δηλαδή το πιο απαισιόδοξο, μας κάνεις γύρω στα 2,3 εκ. Από 30.000 κομμένα, δηλαδή 6 χιλιάδες με άγιαξ και 25 χιλιάδες με φενέρ, κάνει μικτά έσοδα γύρω στο εκατομμύριο (με πολύ απαισιόδοξο μ.ο για την τιμή του εισητηρίου πάλι). Δηλαδή γύρω στα 500 χιλιάρικα καθαρά. Τηλεοπτικά των 2 αγώνων, εμπορικές διαφημίσεις των 2 αγώνων, σου ξου μου ξου, ακόμα ένα 500αρι.Με πολύ ελαφρά την καρδία και με μπακαλίστικους υπολογισμούς, στα ταμεία της ΠΑΕ από όλα αυτά μπήκαν καθαρά 3 εκατ. 1,2 δόθηκαν για τα έργα. Τα υπόλοιπα 1,8 εκ. είναι δηλαδή μισθοί προσωπικού 2 μηνών, προμήθεια σε κανα μάνατζερ για μεταγραφή και τα ξενοδοχεία σε άμστερνταμ και Πόλη?

Οχι.Πηγαν στην τσεπη του ζαγορακη και του βιολιδη
ΠΑΟΚ G4Α

giannis80

• Guest
Καλά, φίλε katz, ηρέμησε. Ο τελευταίος που θέλει να φύγει αυτή η διοίκηση είμαι, πίστεψε με.Εμένα οι απορίες μου είναι για τα δημοσιογραφάκια που δεν ρώτησαν. Παραμονές αγώνα πάλι έχουμε θέμα με πληρωμές παικτών. Πάνε εσύ δούλεψε στο εξωτερικό, και μείνε απλήρωτος για 4μηνο. Ο άλλος έχει έρθει από την χιλή, ο άλλος από ουρουγουάη. Εντάξει, δεν είπαμε οτι πεινάνε, αλλά είναι επαγγελματίες. Δεν έδωσα σημασία καν στα νούμερα που είπε ο βιολίδης (αν και θεωρώ οτι ψιλομπερδεύτηκε με τα νούμερα τις τελευταίες 2 μέρες που ασχολείται με το ζήτημα), γιατί απλά εμπιστεύομαι. Αλλά δεν μπορώ να ακούω για πρόβλημα ταμειακής ρευστότητας με τα δεδομένα του καλοκαιριού. Και στην τελική, θα πρέπει να αλλάξει πολιτική η διοίκηση στις πληρωμές της προς τρίτους. Δεν γίνεται εμείς να τα πληρώνομε όλα ντούκου και οι εισροές μας να είναι μετά από κανά 9μηνο.

apostolos

• Guest
Ρε παιδιά τι μπακαλοτέφτερα λέτε, τι θέλατε να σας διαβάσουν άλλο δηλαδή? Να σας φέρουν τα τιμολόγια από τη μπουτίκ και τις αποδείξεις από τα ξενοδοχεία μία μία να τις δείτε? Έλεος ρε... Ο Ζαγοράκης το είπε ξεκάθαρα υπάρχει επιτροπή ορκωτών και διαφάνειας, όποιος θέλει λεπτομέρειες ας απευθηνθεί εκεί. Τώρα για το τρύπημα πέρσι με τα Γιάννενα θα ήθελα να ακούσω κάτι αλλά που... Για τον Βρύζα κάτι παραπάνω αλλά που... Για τον σαλπιγγίδη άλλους τους καίει, άλλους όχι, για εμένα προσωπικά τι να ρωτήσεις τον Ζαγοράκη, θα σου πει εγώ ήθελα να ανεβάσω αγωνιστικά την ομάδα και τέλος, σιγά την καυτή ερώτηση...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καλα για κοντο τι να πει ο ζαγορακης εδω ολη η τουμπα πλην 100 ατομων τον αποθεωνει καθε φορα στην συνθεση..

Καλά, φίλε katz, ηρέμησε. Ο τελευταίος που θέλει να φύγει αυτή η διοίκηση είμαι, πίστεψε με.Εμένα οι απορίες μου είναι για τα δημοσιογραφάκια που δεν ρώτησαν. Παραμονές αγώνα πάλι έχουμε θέμα με πληρωμές παικτών. Πάνε εσύ δούλεψε στο εξωτερικό, και μείνε απλήρωτος για 4μηνο. Ο άλλος έχει έρθει από την χιλή, ο άλλος από ουρουγουάη. Εντάξει, δεν είπαμε οτι πεινάνε, αλλά είναι επαγγελματίες. Δεν έδωσα σημασία καν στα νούμερα που είπε ο βιολίδης (αν και θεωρώ οτι ψιλομπερδεύτηκε με τα νούμερα τις τελευταίες 2 μέρες που ασχολείται με το ζήτημα), γιατί απλά εμπιστεύομαι. Αλλά δεν μπορώ να ακούω για πρόβλημα ταμειακής ρευστότητας με τα δεδομένα του καλοκαιριού. Και στην τελική, θα πρέπει να αλλάξει πολιτική η διοίκηση στις πληρωμές της προς τρίτους. Δεν γίνεται εμείς να τα πληρώνομε όλα ντούκου και οι εισροές μας να είναι μετά από κανά 9μηνο.

Απ οτι ειχε υποθει παντως σε προηγουμενη συνεντευξη,τα κερδη απο τα διαρκειας δεν απελευθερωνονται κατευθειαν αλλα σταδιακα μεσα στους 12 μηνες ωστε να υπαρχει συνεχης ροη ρευστου..Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος
Οποτε δεν ειναι 1,8 ειναι πολυ πολυ λιγοτερα..
ΠΑΟΚ G4Α

bagos1

• Guest
επρεπε καποιος να ρωτησει τον ζαγορ τι έγινε και με τις Ε.Δ.Ε τις αστυνομιας σχετικα με τα γεγονοτα του Βικελίδης και τι περιμενει ο εισαγγελεας για να προχωρησει σε προσαγωγες υποπτων για το πεσιμο στον χαλκια στον γιασερ και σε ολους αυτους που ριχνανε πετρες στο εγκλοβισμενο λεοφορειο της ΠΑΕ.  η και εκει θα την δουμε αλλα σπαθας, εχουμε εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη...................

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν θα πω πολλά γιατί δεν έχω και χρόνο να ασχοληθώ, ούτε όρεξη ιδιαίτερη να πείσω τον κάθε πικραμένο που δεν γουστάρει συνομωσιολογίες και προτιμά τις παπαριές των φελλών που γράφονται παντού μετά τη συνέντευξη. Εμένα προσωπικά σήμερα ο σύμβουλος με έπεισε ξανά ότι τρώνε κάποιοι με χρυσά κουτάλια. Μια απλή σύγκριση εσόδων-εξόδων με τα προηγούμενα χρόνια φτάνει, μία προσεκτική απόκρυψη εσόδων περισσεύει, συν ο απολογισμός τριετίας κερασάκι (κοίτα βλάχο έβγαλα κέρδος πρόπερσι για να με εμπιστευτείς και σου το έφαγα κι αυτό πέρυσι). Στο λαιμό να κάτσουν λοιπόν σε όποιον τα έφαγε και δεν γαμείς...

Ο ΠΑΟΚ βεβαίως και πηγαίνει καλά αγωνιστικά (λόγω Ζαγοράκη γιατί από τα υπόλοιπα είμαστε σε γελοίο επίπεδο). Αυτό που με χαλάει είναι το ότι θα μπορούσε να πάει πολύ πιο γαμάτα, αλλά να είμαστε σοβαροί, κανείς δεν γλιτώνει στο χώρο αυτό από τον εκάστοτε "ευεργέτη" που χώνει τα χέρια στο βάζο με το γλυκό (δάνεισαν λέει και χρήματα - αν τα παίρνεις διπλά τοκογλυφία λέγεται ψηλέ, μη μπερδεύεσαι).

Γαμιούνται οι καρτέλες και τα μπακαλοτέφτερα λοιπόν κι εγώ θα ασχολούμαι με την ομάδα για να γουστάρω. Να μη χαλιέμαι άσκοπα και να μη χαλάω και την ουτοπία.

(Όσο για το γήπεδο που δύσκολα θα γίνει Τούμπα το αφήνω κι αυτό να πάει. Στ' αρχίδια μου κιόλας. Σιγά μη ξαναπληρώσω συνδρομή να ψηφίσω. Ας πάνε οι... ουτοπίες)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Cure πες μας ρε συ πως κανεις την συγκριση εσοδων εξοδων και ποιος τρωει με χρυσα κουταλια..Σε φορουμ ειμαστε μπορεις να μιλας ελευθερα
Ειλικρινα επειδη μαλλον εγω ειμαι φελλος δεν το καταλαβαινω
Διαφωτισε με λοιπον για να ξερω κι εγω τι μου γινεται..
(πχ ο βιολιδης τρωει λεφτα απο τα ταμεια γιαυτο κ γιαυτο το λογο..)
ΠΑΟΚ G4Α

apostolos

• Guest
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι έχει χαθεί δυστυχώς οριστικά η καλή πίστη εδώ μέσα. Δεν πα να βγούνε να πούνε, δεν πα να σου λένε έλα ψάξτα, δεν πα να βγάλουνε τις αποδείξεις και τα τιμολόγια ένα ένα, τίποτα. Κάποιοι κλέβουν, τελείωσε. Μήνες τώρα ακούω βγες Ζαγοράκη και μίλα. Βγήκε, μίλησε, τίποτα, μία η άλλη. Δεν μας ικανοποιεί. Και ξέραμε εξ αρχής οτι δεν θα μας πείσει. Ό,τι και να λέγανε στου κουφού την πόρτα. ΚΛΕ-ΒΟΥ-ΝΕ. Πάει τέλος.

Και μια απάντηση στο χθεσινό σχόλιο του petrov. Τα δύο σχόλια που παρέθεσα δεν είχαν να κάνουν το ένα με το άλλο, απλά δείχνουν αυτό που λέω και παραπάνω, το οτι χάθηκε η εμπιστοσύνη. Και καλά χάθηκε. Οι υπερβολές όμως? Κλέβει ο Ζαγοράκης έλεγε ο ένας, η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών ο άλλος. Από την μία άκρη στην άλλη. Από τις σούπερ υπερβολές και τα καραγκιοζιλίκια των πριν 2-3 χρόνων με τα "νατος ο πρωθυπουργός", φτάσαμε στο "η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών". Κι όλα αυτά έτσι, συναισθηματικά, αψήφιστα σαν εκρήξεις. Χωρίς σκέψη, χωρίς ανάλυση. Φτάσαμε σε σημείο τη νύχτα που τελειώναν οι μεταγραφές να λέμε δεν έκανε μεταγραφή άρα ποιος ξέρει πού έχει φτάσει η τρύπα με τα χρέη και μετά από δυο ώρες να έχει γίνει τελικά μεταγραφή και να μην ξέρουμε τι να πούμε. Επιφανειακή κριτική της πλάκας. Γκρίνια για τη γκρίνια.

Κι εγώ έχω αντιρρήσεις σε πολλά που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει αυτή η διοίκηση. Και τον Βιολίδη έτσι φατσικά δεν τον γουστάρω, κάτι δεν μου κάθεται καλά (το λέω σοβαρά όχι ειρωνικά). Και τις σχέσεις με τους Κολκοβασιλόπουλους τις σιχαίνομαι. Και αυτό που έγινε με τον Γκαγκάτση. Και με τις πληρωμές που εμφανίζονται προβλήματα μόλις η ομάδα ρολάρει. Και τα πήγαινε έλα τα περσινά. Και με την ιστορία με τον Βρύζα θα ήθελα να μάθω τι έγινε.  Και πολλά ακόμα. Και τα λέω όταν πρέπει. Άλλα έλεος με αυτή την υπερβολή. Και το πιο τραγικό από όλα?  Οτι η καλή πίστη χάθηκε οριστικά όχι για τίποτε άλλο, αλλά για την υπόθεση Σαλπιγγίδη. Και μη μου πει κανείς όχι τουλάχιστον εδώ μέσα. Το διαβάζω το φόρουμ καθημερινά χρόνια τώρα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος της επιθετικότητας. Από τότε ξεκίνησε. Και για μένα αγγίζει τα όρια του καπρίτσιου. Γιατί δεν μας άκουσες. Γιατί πήγες κόντρα στο ένα και μοναδικό πράγμα που ξέρεις οτι θα μας την έσπαγε. Κι από εκεί και μετά το κάθε τι μας ενοχλεί. Γαμιέται η ΠΑΕ για κάθε τι που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ.

Συνεχίζω να έχω καλή πίστη παρά τα λάθη. Κι όσο για την τετριμμένη ερώτηση μετά τον Ζαγοράκη τι? Ναι, όπως και για κάθε άλλον θα πρέπει να υπάρξει μια σκέψη για το μέλλον. Ακόμα κι αν φύγει ο Ζαγοράκης αύριο με κλωτσιές ή αν φύγει σε 2, 3, 5 χρόνια καβάλα στο άλογο πρέπει ο ΠΑΟΚ να βρει μοντέλο διοίκησης. Θα συνεχίσει στο ίδιο στυλ? Κι αν ναι ποιός θα είναι στο κουμάντο? Φυσικά και μετά τον Ζαγοράκη τι? Ποιος θα μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο έτσι ξανά? Το θεωρούμε απλό? Οτι θα λυθεί ως δια μαγείας ένα τέτοιο ζήτημα? Ή εντάξει ΠΑΟΚ είσαι δε μασάς...? Αν χάθηκε η εμπιστοσύνη τόσο εύκολα με τον Ζαγοράκη τον οποίο αποθεώναμε και τώρα βρίζουμε επειδή μας χάλασε το χατήρι, τότε ναι το ερώτημα είναι εύλογο: με ποιον θα ρολάρει το πράγμα? Και δεν λέω να μην γίνεται κριτική. Είπαμε άλλο η κριτική, κι άλλο ΠΑΟΚ θεε γαμιέται η ΠΑΕ...

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Κι αλλα 4 απο μενα  :thumbok:
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ωραιος Αποστολε, μπραβο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

chiltsid

• Guest
την σ.τ την ακουσα μονο κ μονο για το οικονομικο κομματι,δυστηχως για μενα δεν ξεκαθαριστηκε τιποτα!
η ανησυχια και η αβεβαιοτητα παραμενει,πιστευω ισως θα ηταν καλυτερα να αναλαμβανε καποιος αλλος,γιατι ο βιολιδης βγαζει πλεον εναν εκνευρισμο σε μεγαλη μεριδα του κοσμου,γιατι?
δεν μιλαει ξεκαθαρα,πουλαει ειρωνια κ νταηλικη,δεν μ αρεσει η σχεση του με τους ΑΡΔ και το σημαντικοτερο απο τοτε που ειναι υπευθυνος στα οικονιμικα,ακουμε συνεχεια για ανοιγματα και καθυστερησεις στις πληρωμες κτλ!μπορει να ειναι τυχαιο,μπορει και οχι!
εγω δεν θα πω πως κλεβει καποιος,ουτε για κουταλια ξερω,ομως ειναι λογικο πως εμμεσα(ή οχι) οποιος ειναι στην διοικηση του ΠΑΟΚ,να εχει κερδος απο αυτο!δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο!
τωρα,οποιος ξερει αποδεδειγμενα πως κλεβει καποιος,το καλυτερο ειναι να το πει,οποιος προβληματιζεται σοβαρα για κατι,οπως ο ΝΕΑΠΟΛΙΤΗΣ καλη ωρα,παλι καλα θα κανει να το πει.
για μενα,δεν ειναι κακο αυτο,οσο γινεται σε λογικα πλαισια,ειναι υγεια!αλλωστε και ο προεδρας το ειπε,μονο αληθειες,αρα δεν καταλαβαινω,τι πειραζει μερικους που καποιες αποριες ειναι πιο συγκεκριμενες και δεν ειναι αποριες γκουφι οπως των ΑΡΔ!
με ενοχλεισε και παλι που δεν ακουσα ενα οραμα για το διοικητικο,θελουμε να πετυχουμε αυτο,αυτο και αυτο!ΠΛΑΝΟ.
πως κανει στο αγωνιστηκο ο ζαγορακης,ετσι θελω και για την εταιρια να γινεται,γιατι δυστηχως ο ΠΑΟΚ ειναι και εταιρια!

τεσπα,εχω πλεον συνειδητοποιησει ποιον εχω προεδρο,δεν περιμενω θαυματα,ουτε να αλλαξει μυαλα,αυτος ειναι,με τα καλα και τα κακα του!

ΥΓ:ενα απο τα μεγαλα προβληματα του ΠΑΟΚ ειναι οι ιδιοι οι ρεπορτερ του!κανουν τεραστιο κακο και κανεις(ΟΛΟΙ)δεν κανει τιποτα για αυτο!
λουκ:
http://paok24.com/mmeitem.asp?m=11&id=336

Ο Ζαγοράκης δεν θέλησε να μιλήσει πολύ γι΄ αυτούς, που αποχώρησαν, αυτό ήταν προφανές. Δεν θέλησε να χαλάσει καρδιές, μίλησε με καλά λόγια τόσο για τον Σάντος, όσο και για τον Βρύζα. Κάποια στιγμή, πάντως, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Παντελή Κωνσταντινίδη, του ξέφυγε κάτι. «Πιστεύουμε ότι θα πετύχει στο ρόλο, που ανέλαβε», είπε για να συμπληρώσει «μη φανταστείτε πως είναι και πολύ δύσκολο». Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι έχει χαθεί δυστυχώς οριστικά η καλή πίστη εδώ μέσα. Δεν πα να βγούνε να πούνε, δεν πα να σου λένε έλα ψάξτα, δεν πα να βγάλουνε τις αποδείξεις και τα τιμολόγια ένα ένα, τίποτα. Κάποιοι κλέβουν, τελείωσε. Μήνες τώρα ακούω βγες Ζαγοράκη και μίλα. Βγήκε, μίλησε, τίποτα, μία η άλλη. Δεν μας ικανοποιεί. Και ξέραμε εξ αρχής οτι δεν θα μας πείσει. Ό,τι και να λέγανε στου κουφού την πόρτα. ΚΛΕ-ΒΟΥ-ΝΕ. Πάει τέλος.

Και μια απάντηση στο χθεσινό σχόλιο του petrov. Τα δύο σχόλια που παρέθεσα δεν είχαν να κάνουν το ένα με το άλλο, απλά δείχνουν αυτό που λέω και παραπάνω, το οτι χάθηκε η εμπιστοσύνη. Και καλά χάθηκε. Οι υπερβολές όμως? Κλέβει ο Ζαγοράκης έλεγε ο ένας, η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών ο άλλος. Από την μία άκρη στην άλλη. Από τις σούπερ υπερβολές και τα καραγκιοζιλίκια των πριν 2-3 χρόνων με τα "νατος ο πρωθυπουργός", φτάσαμε στο "η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών". Κι όλα αυτά έτσι, συναισθηματικά, αψήφιστα σαν εκρήξεις. Χωρίς σκέψη, χωρίς ανάλυση. Φτάσαμε σε σημείο τη νύχτα που τελειώναν οι μεταγραφές να λέμε δεν έκανε μεταγραφή άρα ποιος ξέρει πού έχει φτάσει η τρύπα με τα χρέη και μετά από δυο ώρες να έχει γίνει τελικά μεταγραφή και να μην ξέρουμε τι να πούμε. Επιφανειακή κριτική της πλάκας. Γκρίνια για τη γκρίνια.

Κι εγώ έχω αντιρρήσεις σε πολλά που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει αυτή η διοίκηση. Και τον Βιολίδη έτσι φατσικά δεν τον γουστάρω, κάτι δεν μου κάθεται καλά (το λέω σοβαρά όχι ειρωνικά). Και τις σχέσεις με τους Κολκοβασιλόπουλους τις σιχαίνομαι. Και αυτό που έγινε με τον Γκαγκάτση. Και με τις πληρωμές που εμφανίζονται προβλήματα μόλις η ομάδα ρολάρει. Και τα πήγαινε έλα τα περσινά. Και με την ιστορία με τον Βρύζα θα ήθελα να μάθω τι έγινε.  Και πολλά ακόμα. Και τα λέω όταν πρέπει. Άλλα έλεος με αυτή την υπερβολή. Και το πιο τραγικό από όλα?  Οτι η καλή πίστη χάθηκε οριστικά όχι για τίποτε άλλο, αλλά για την υπόθεση Σαλπιγγίδη. Και μη μου πει κανείς όχι τουλάχιστον εδώ μέσα. Το διαβάζω το φόρουμ καθημερινά χρόνια τώρα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος της επιθετικότητας. Από τότε ξεκίνησε. Και για μένα αγγίζει τα όρια του καπρίτσιου. Γιατί δεν μας άκουσες. Γιατί πήγες κόντρα στο ένα και μοναδικό πράγμα που ξέρεις οτι θα μας την έσπαγε. Κι από εκεί και μετά το κάθε τι μας ενοχλεί. Γαμιέται η ΠΑΕ για κάθε τι που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ.

Συνεχίζω να έχω καλή πίστη παρά τα λάθη. Κι όσο για την τετριμμένη ερώτηση μετά τον Ζαγοράκη τι? Ναι, όπως και για κάθε άλλον θα πρέπει να υπάρξει μια σκέψη για το μέλλον. Ακόμα κι αν φύγει ο Ζαγοράκης αύριο με κλωτσιές ή αν φύγει σε 2, 3, 5 χρόνια καβάλα στο άλογο πρέπει ο ΠΑΟΚ να βρει μοντέλο διοίκησης. Θα συνεχίσει στο ίδιο στυλ? Κι αν ναι ποιός θα είναι στο κουμάντο? Φυσικά και μετά τον Ζαγοράκη τι? Ποιος θα μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο έτσι ξανά? Το θεωρούμε απλό? Οτι θα λυθεί ως δια μαγείας ένα τέτοιο ζήτημα? Ή εντάξει ΠΑΟΚ είσαι δε μασάς...? Αν χάθηκε η εμπιστοσύνη τόσο εύκολα με τον Ζαγοράκη τον οποίο αποθεώναμε και τώρα βρίζουμε επειδή μας χάλασε το χατήρι, τότε ναι το ερώτημα είναι εύλογο: με ποιον θα ρολάρει το πράγμα? Και δεν λέω να μην γίνεται κριτική. Είπαμε άλλο η κριτική, κι άλλο ΠΑΟΚ θεε γαμιέται η ΠΑΕ...

ΑΨΟΓΟΣ!!! :thumbok: :thumbok:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline toy

• Αλλαγή
Θα συμφωνήσω με τον Απόστολο καλώς ή κακώς έχει επέλθει ειδικά στο φόρουμ ανυποληψία για την διοίκηση και για μένα ο λόγος της ανυποληψίας δεν έχει να κάνει με την οικονομική διαχείριση αλλά με άλλα θέματα που δεν είναι του παρόντος.
Λόγω επαγγέλματος γνωρίζω καλά ότι ένα νούμερο όσο κι αν ακούγεται περίεργο έχει πολλαπλές μορφές ανάγνωσης .
Ενοείτε ότι τα μπακαλοτεύτερα του βιολίδη δε μου λένε κάτι απο την άλλη πάλι θα έπρεπε τελικά να μπούμε στην παε και να κάνουμε έλεγχο μόνοι μας?
Άκρη δε βγαίνει, όπως και να το δεις.
Μου άρεσε που επιτέλους ανεβήκανε οι τόνοι για τα αυτονόητα, θέλω περισσότερο πυγμή απο δω και μπρος
Και το γεγωνός ότι μετά την ομίλια του προέδρου ακούστηκε η φωνή της συντονιστικής για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που μας απασχολεί.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ωραία. Τα μισά με κάρτες κι επιταγές. Άρα 9.500 πληρώθηκαν ντούκου. Επί 250 το φτηνότερο βάζω, δηλαδή το πιο απαισιόδοξο, μας κάνεις γύρω στα 2,3 εκ. Από 30.000 κομμένα, δηλαδή 6 χιλιάδες με άγιαξ και 25 χιλιάδες με φενέρ, κάνει μικτά έσοδα γύρω στο εκατομμύριο (με πολύ απαισιόδοξο μ.ο για την τιμή του εισητηρίου πάλι). Δηλαδή γύρω στα 500 χιλιάρικα καθαρά. Τηλεοπτικά των 2 αγώνων, εμπορικές διαφημίσεις των 2 αγώνων, σου ξου μου ξου, ακόμα ένα 500αρι.Με πολύ ελαφρά την καρδία και με μπακαλίστικους υπολογισμούς, στα ταμεία της ΠΑΕ από όλα αυτά μπήκαν καθαρά 3 εκατ. 1,2 δόθηκαν για τα έργα. Τα υπόλοιπα 1,8 εκ. είναι δηλαδή μισθοί προσωπικού 2 μηνών, προμήθεια σε κανα μάνατζερ για μεταγραφή και τα ξενοδοχεία σε άμστερνταμ και Πόλη?

Ρε παιδια, γιατι κανετε συνεχεια αυτο το λαθος? Το οτι εισπραχθηκαν καποια λεφτα το καλοκαιρι αλλα παρολα αυτα υπαρχει ελλειψη ρευστοτητας δεν ειναι καθολου παραξενο. Υπαρχουν δυο δεδομενα.
1. Το καλοκαιρι ειναι κατα τα αλλα νεκρη περιοδος, δηλαδη αυτα τα λεφτα ειναι τα μονα που εισπραττονται αφου δεν υπαρχουν οι ανα 15μερο αγωνες αλλα οι μισθοι και τα συμβολαια τρεχουν κανονικα.
2. Τα εσοδα απο τα εισιτηρια διαρκειας ειναι ετσι κι αλλιως υπλογισμενα στον προυπολογισμο, δεν ειναι "εξτρα". Τα λεφτα πηγαινουν για να καλυψουν προηγουμενες οφειλες. Τα οικονομικα ειναι κυκλος. Δεν υπαρχει στιγμη που μπορεις να πεις οτι εχω πληρωσει τα παντα και ο,τι εισπραξω αυριο θα το χρησιμοποιησω για να πληρωσω κατι μεθαυριο.

Offline 8emhs

• Αλλαγή

+1000

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Δεν θα πω πολλά γιατί δεν έχω και χρόνο να ασχοληθώ, ούτε όρεξη ιδιαίτερη να πείσω τον κάθε πικραμένο που δεν γουστάρει συνομωσιολογίες και προτιμά τις παπαριές των φελλών που γράφονται παντού μετά τη συνέντευξη. Εμένα προσωπικά σήμερα ο σύμβουλος με έπεισε ξανά ότι τρώνε κάποιοι με χρυσά κουτάλια. Μια απλή σύγκριση εσόδων-εξόδων με τα προηγούμενα χρόνια φτάνει, μία προσεκτική απόκρυψη εσόδων περισσεύει, συν ο απολογισμός τριετίας κερασάκι (κοίτα βλάχο έβγαλα κέρδος πρόπερσι για να με εμπιστευτείς και σου το έφαγα κι αυτό πέρυσι). Στο λαιμό να κάτσουν λοιπόν σε όποιον τα έφαγε και δεν γαμείς...

Ε πρεπει να πεις κατι παραπανω ρε Κιουρ. Δηλαδη τι ειπε που σε επεισε οτι τα παιρνουν? Μηπως ησουν ηδη αποφασισμενος να πειστεις γι'αυτο πριν τη συνεντευξη? Εγω την ακουσα τη συνεντευξη και ιδιως για τα οικονομικα ηταν πολυ αναλυτικη. Συγκεκριμενα νουμερα για καθε τομεα εσοδω-εξοδων. Βασικα για να μην το "παιδευουμε" και πολυ το περσινο ανοιγμα των 2.3 εκατομμυριων βγαινει λογω του αποκλεισμου στο κυπελλο (χασαμε καμια 300αρα απο εναν τουλαχιστον εντος αγωνες στην Τουμπα) και φυσικα του αποκλεισμου απο τους ομιλους του Γιουροπα (κυριως αθτο) οπου χασαμε αλλα 2. Αν ειχαμε περασει τις καρδουλες ουσιαστικα δεν θα υπηρχε ανοιγμα περσι. Αλλα και παλι αυτο που πρεπει να γινει κατανοητο ειναι οτι το ανοιγμα ειναι με βαση τον προυπολογισμο που περιλαμβανει και ΕΞΟΔΑ για ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ. Η ΠΑΕ δηλαδη στην ουσια ειναι ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ, εχει ΘΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ για τη χρονια. Απλα δοθηκε 1 μυριο κι εκει (και σωστα εγινε).

Offline bane

• Αλλαγή
να ρωτησω κατι γιατι δεν το ειδα? τα εσοδα απο την α.μ.κ εχουν υπολογιστει και αν ναι ποσα και που ειναι?
υ.γ καλοπροαιρετα ρωταω ,μην πεταχτει κανεις....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Μια παρένθεση στη συζήτηση,το ΠΑΟΚ Θεε γαμιέται η ΠΑΕ από κάποιους θα λεγόταν ακόμα κι αν μεγαλομέτοχος ήταν ο μεγαλύτερος λεφτάς που θα μας έφερνε 10 πρωταθλήματα γιατί δεν γουστάρουν τον ΠΑΟΚ ως ανώνυμη εταιρεία!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
bane για αυτα ειπε οτι μπηκαν κατευθειαν στην αρνητικη θεση της εταιριας....  ???
toy τι εννοει δλδ; που πηγαν αυτα τα λεφτα; υπαρχει μια κυρια που λεγεται αρνητικη θεση και τωρα τρωει με χρυσα κουταλια;  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...