την σ.τ την ακουσα μονο κ μονο για το οικονομικο κομματι,δυστηχως για μενα δεν ξεκαθαριστηκε τιποτα!
η ανησυχια και η αβεβαιοτητα παραμενει,πιστευω ισως θα ηταν καλυτερα να αναλαμβανε καποιος αλλος,γιατι ο βιολιδης βγαζει πλεον εναν εκνευρισμο σε μεγαλη μεριδα του κοσμου,γιατι?
δεν μιλαει ξεκαθαρα,πουλαει ειρωνια κ νταηλικη,δεν μ αρεσει η σχεση του με τους ΑΡΔ και το σημαντικοτερο απο τοτε που ειναι υπευθυνος στα οικονιμικα,ακουμε συνεχεια για ανοιγματα και καθυστερησεις στις πληρωμες κτλ!μπορει να ειναι τυχαιο,μπορει και οχι!
εγω δεν θα πω πως κλεβει καποιος,ουτε για κουταλια ξερω,ομως ειναι λογικο πως εμμεσα(ή οχι) οποιος ειναι στην διοικηση του ΠΑΟΚ,να εχει κερδος απο αυτο!δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο!
τωρα,οποιος ξερει αποδεδειγμενα πως κλεβει καποιος,το καλυτερο ειναι να το πει,οποιος προβληματιζεται σοβαρα για κατι,οπως ο ΝΕΑΠΟΛΙΤΗΣ καλη ωρα,παλι καλα θα κανει να το πει.
για μενα,δεν ειναι κακο αυτο,οσο γινεται σε λογικα πλαισια,ειναι υγεια!αλλωστε και ο προεδρας το ειπε,μονο αληθειες,αρα δεν καταλαβαινω,τι πειραζει μερικους που καποιες αποριες ειναι πιο συγκεκριμενες και δεν ειναι αποριες γκουφι οπως των ΑΡΔ!
με ενοχλεισε και παλι που δεν ακουσα ενα οραμα για το διοικητικο,θελουμε να πετυχουμε αυτο,αυτο και αυτο!ΠΛΑΝΟ.
πως κανει στο αγωνιστηκο ο ζαγορακης,ετσι θελω και για την εταιρια να γινεται,γιατι δυστηχως ο ΠΑΟΚ ειναι και εταιρια!
τεσπα,εχω πλεον συνειδητοποιησει ποιον εχω προεδρο,δεν περιμενω θαυματα,ουτε να αλλαξει μυαλα,αυτος ειναι,με τα καλα και τα κακα του!
ΥΓ:ενα απο τα μεγαλα προβληματα του ΠΑΟΚ ειναι οι ιδιοι οι ρεπορτερ του!κανουν τεραστιο κακο και κανεις(ΟΛΟΙ)δεν κανει τιποτα για αυτο!
λουκ:
http://paok24.com/mmeitem.asp?m=11&id=336Ο Ζαγοράκης δεν θέλησε να μιλήσει πολύ γι΄ αυτούς, που αποχώρησαν, αυτό ήταν προφανές. Δεν θέλησε να χαλάσει καρδιές, μίλησε με καλά λόγια τόσο για τον Σάντος, όσο και για τον Βρύζα. Κάποια στιγμή, πάντως, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Παντελή Κωνσταντινίδη, του ξέφυγε κάτι. «Πιστεύουμε ότι θα πετύχει στο ρόλο, που ανέλαβε», είπε για να συμπληρώσει «μη φανταστείτε πως είναι και πολύ δύσκολο». Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...