Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612047 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Ούτε κράξιμο και εμπάθεια, αλλά ούτε όλα εν λευκό, υπάρχουν πολλά παράπονα στην διοίκηση Ζαγοράκη (Γκαγκατσης .οπαδικα,Δ.Σ) Εκι που ήμασταν πριν 3 χρονιά δεν θα πρέπει να γίνει καραμελα, μη ξεχνάμε ότι με την συσπείρωση δώσαμε τεράστια έσοδα στην παε να κινείτε ανάλογα 
working class hero

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Toy, εγώ δεν θα σε πω Ζαγορόσκυλο ή οτιδήποτε άλλο σε -όσκυλο. Θα σου πω μόνο ότι σύσσωμος ο λαός του ΠΑΟΚ εμπιστεύτηκε πρώτα τον Ζαγοράκη και κατ' επέκταση τους συνεργάτες που ο ίδιος επέλεξε να τον βοηθήσουν στο έργο του. Αυτή την εμπιστοσύνη δεν την έχει απολαύσει καμιά διοίκηση στα 84 χρόνια ιστορίας της ομάδας. Επίσης εμείς σαν λαός του ΠΑΟΚ θεωρούμε τον Ζαγοράκη έναν από εμάς και γι' αυτό έχουμε αυξημένες απαιτήσεις που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε από κανέναν άλλο. Όταν όμως η φάπα γίνεται συνήθεια επειδή είναι συνεχής και επαναλαμβανόμενη δεν μπορούμε να κάνουμε τουμπεκί. Στην τελική ήξερε πολύ καλά τι αναλαμβάνει και τι δυσκολίες θα βρει. Δεν τον φέρανε από κανένα βουνό, ούτε ήταν άσχετος με το αθλητικό και πολιτικό γίγνεσθαι. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σε θέση να τα βάλει όχι μόνο με όλο το σύστημα, αλλά με όλο το σύμπαν. Άμα είναι να απομυθοποιηθεί είτε λόγω της ανικανότητάς του, είτε διότι τον καταντάνε τσάτσο, ας παραιτηθεί οριστικά και αμετάκλητα αυτή τη φορά. Μπορεί να ασχοληθεί με τίποτα προποτζήδικα, γήπεδα 5x5 ή με την ομολογουμένως εντυπωσιακή γυναίκα του και τα παιδιά του. Προσωπικά προτιμώ να ξέρω τι μου γίνεται. Όταν είχα Βουλινό, Μπατατούδη και Γούμενο ήξερα τι άτομα είναι και δεν είχα σε τίποτα να ελπίζω. Όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης όλοι μας είδαμε για πρώτη φορά φως στο τούνελ. Τώρα είναι διπλή η απογοήτευση, διότι προέρχεται από έναν "αδελφό" μας. Να χέσω λοιπόν τα μπλουζάκια Revolution και τα "ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" όταν σε καίρια θέματα κοιμάται όρθιος και δεν αναφέρομαι μόνο στα τηλεοπτικά με ANT1, Nova, Conn-X κλπ. Αναφέρομαι επίσης στις χορηγίες, στα γεγονότα της Λαμίας, στο ότι δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις για την παραίτησή του, στο θέμα Βρύζα, στους δανεικούς από τον Παναθηναϊκό, στο έλλειμα των 2-3 εκατομμυρίων που μας λένε ότι υπάρχει, στο θέμα Σαλπιγγίδη, στο θέμα Γκαγκάτση και σε πολλά άλλα που αν κάτσουμε να τα αναλύσουμε γράφουμε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια.

ive4

• Guest
τώρα θα το κάνουμε και χειμερινό σπορ το κράξιμο στη διοίκηση. Ευτυχώς δε πέρασε η γνώμη των μειοψηφιών που απαιτούσαν από τον Ζαγοράκη χωρίς να ξέρουν τι θέλουν. Ο Ζαγοράκης είναι ακόμα και οπαδός και ποδοσφαιριστής με πολύ ποδοσφαιρικό ένστικτο και έβγαλε το πιο δύσκολο καλοκαίρι ως πρόεδρος με τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
Έστειλε έναν προπονητή που δε μας έκανε, μας έφερε προπονητή που μας κάνει, πούλησε 20.000 διαρκείας, σου ανακαίνισε 2 θύρες του γηπέδου, σου προχωράει το προπονητικό, σε έφερε πάλι σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Αυτά αγωνιστικά και στις υποδομές. Οικονομικά, τα κατόρθωσε αυτά με τα λιγότερα δυνατά έσοδα, με κομμένες χορηγίες και χωρίς πολλές μεταγραφές.

Μπορούν όσοι θέλουν να συνεχίζουν στον αιώνα τον άπαντα το κράξιμο, για τον Γκαγκάτση, για τον Βρύζα, και κάποια στιγμή που θα πάει θα δικαιωθούν.
Αααα και να μη ξεχνιόμαστε. Στήριξε και τον κακό τον Κατσαρή. Γιατί με έναν πχ Παπαδόπουλο ας πούμε τώρα θα παίζαμε στο Thessaloniki PAOK Arena και θα είχαμε πάρει πρωτάθλημα όχι μόνο σε χάντμπολ, γύναικείο ποδόσφαιρο κτλ, αλλά και στο μπάτμιντον.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ο λύκος τρίχωμα αλλάζει, το χούι δε το αλλάζει. Είτε με Ζαγοράκη, είτε με Βουλινό, είτε με Αμπράμοβιτς, αυτοί που είναι να κράξουν θα κράξουν. Όλοι χρειάζονται, ιδίως οι κριτικοί στο άτομο που έχει τα ηνία του μεγαλύτερου σωματείου της γης. Όποιος είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ θα δεχτεί νομοτελειακά σκληρή (και ορισμένες φορές άδικη) κριτική. Αυτό γίνεται λόγω της υπέρμετρης αγάπης του κόσμου προς τον ΠΑΟΚ μας. Πόσο μάλλον απέναντι στο Ζαγοράκη που έχει κάνει χίλιες δυο μαλακίες. Απαξιωτικές κριτικές όμως, ισοπέδωση και βρίσιμο στην κατά γενική ομολογία καλύτερη και πιο κιμπάρικη διοίκηση της ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια είναι για να γελάει ο κόσμος. Ο καθένας είναι απολύτως ελεύθερος να έχει τη γνώμη του και να την εκφράζει. Είναι και δικαίωμα των υπολοίπων όμως να μη τον παίρνουν στα σοβαρά ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
toy για μενα προσωπικα η μεγαλυτερη λουμπα ειναι το τι ημασταν πριν 3 χρονια....μας μπαινει το διλημμα καλυτερα ο χεστης ο ζαγορακης παρα τα λαμογια

προσωπικα δεν θελω να φυγει απο την στιγμη που η πλειοψηφια τον στηριζει οικονομικα...δεν θελω αγωνιστικα να ξαναγυρισω πισω...κανεις δεν το θελει

αλλα απαιτω να αλλαξει ροτα και να καταλαβει επιτελους ποια ομαδα διοικει.δεν αντεχουμε αλλα τρυπηματα της περηφανειας μας...τα ζησαμε με τους αλλους τα ζουμε και με τον υποτιθεμενο δικο μας ανθρωπο;

τελος ο ζαγορακης κοντευει να καψει μονος του το χαρτι της διαφανειας με το τουμπεκι που κανει...ο κοσμος φανταζεται ξανα πλαθει σεναρια δεν εμπιστευεται κανεναν....ξαναγυρισαμε πανω σε αυτο στην προ τριετιας εποχη...αν το καψει αυτο το χαρτι θα χασει και την οικονομικη στηριξη και θα βρεθει σε αδιεξοδο

μαζι με αυτον και ο ΠΑΟΚ...λενε για αυτους που κραζουνε...αυτοι παντα εκει θαναι...οι τουμπεκιασμενοι και οι ολα ροδινα ειναι επικινδυνοι να λακισουνε

οπαδικα να μη μιλησω τα εχω ξαναπει...προσθεστε μονο πως πλεον καποιοι γινανε αυτο που κοροιδευανε σε ομαδα που εχει σχεση με την τρουμπα...υπαλληλοι

Offline lik4

• Αλλαγή
θα με πείτε ζαγορόσκυλο λυκόσκυλο

lik-oσκυλο εισαι

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ έχω κάνει τον εξής διαχωρισμό στο μυαλό μου και περνάω καλά. Κατάλαβα έστω κι αργά ότι ο Ζαγοράκης δεν ήταν ποτέ και ούτε θα γίνει ποτέ ο πρόεδρος επαναστάτης που θα τα γαμήσει όλα τη μάνα και θα χωρίσει την Ελλάδα στα δύο. Αυτό ήταν το λάθος μου που το κατάλαβα μετά την επάνοδό του και πλέον τον βλέπω με άλλο μάτι και είμαι όχι απλά ευχαριστημένος από αυτόν, αλλά ευτυχισμένος που είναι εκεί.

Ο Ζαγοράκης φίλοι μου είναι εκεί και ασχολείται μόνο με αυτό που ξέρει: το ποδόσφαιρο. Και όσα καταφέρνει στο αγωνιστικό είναι άξια θαυμασμού. Αν με το καλό τελειώσει και το προπονητικό κέντρο θα έχει δώσει όλο του το είναι πραγματικά και με αυτό θα μας έχει ανεβάσει επίπεδα ολόκληρα αγωνιστικά.
Δεν είναι όμως ο ηγέτης της επανάστασης του ΠΑΟΚ ενάντια στο κωλοκράτος ή το σύστημα, ούτε μπορεί να διοικήσει μία εταιρεία και μάλλον ούτε θέλει να το κάνει, δεν μπορεί να την εξυγιάνει οικονομικά κτλ. Διοικητικά, οικονομικά κτλ δεν τα κατέχει και ούτε ασχολήθηκε ποτέ. Είναι επικεφαλής μίας διοικητικής κατάστασης, γιατί μόνο αυτός μπορεί και συσπειρώνει τον κόσμο. Φυσικά δεν το γουστάρει να έχει να λογοδοτήσει για πράγματα που δεν κατέχει, αλλά τραβάει το ζόρι αναγκαστικά. Φανταστείτε δηλαδή να μην ήταν εκεί ο Ζαγοράκης και ο Χ παπάρας να μας έλεγε μέσω παπαγάλων ότι έχει μπει μέσα κανένα τριάρι μύρια. Θα γινόταν του γούμενου. Θα καιγόταν η πόλη.

Είναι καιρός να γίνει ο διαχωρισμός, να ξεκαθαρίσουν οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες του καθενός, να ξέρουμε τι ζητάμε και από ποιον και να αναγνωρίσουμε αυτό που προσφέρει: τις γνώσεις του σε ένα αγωνιστικό κομμάτι-κόσμημα για την ιστορία μας και την παρουσία του ως εγγύηση στα υπόλοιπα, για να ακούει τα μπινελίκια για μαλακίες άλλων. Η παρουσία του και μόνο φέρνει συσπείρωση, χρήμα, δύναμη στον ΠΑΟΚ. Αν τον φύγουν τη πουτσίσαμε γιατί δεν θα χάσουμε μόνο αυτόν που κρατάει τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ ενωμένες, αλλά θα καταστραφεί και αυτό το υπέροχο πράγμα που χτίζεται στο αγωνιστικό και δεν έχει σχέση καμία με τις μαλακίες που συμβαίνουν στα ενδότερα.
« Last Edit: September 01, 2010, 00:28:39 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline T.manos4

• Αλλαγή
 :)πεστα χρυσοστομε :thumbok:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

apostolos

• Guest
Λεβέντικο το ποστ του cure. Το κλειδί είναι τι προσδοκίες και τι απαιτήσεις έχει ο κάθε ένας από κάποιον άλλον. Όταν έχεις τις λάθος προσδοκίες από τον λάθος άνθρωπο τότε κάνεις και τι λάθος κριτική. Ναι ο Ζαγορ ίσως να μην είναι ο επαναστάτης που πολλοί ονειρευότανε, αλλά αυτό δεν τον κάνει ούτε λαμόγιο, ούτε τη χειρότερη διοίκηση που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ, ούτε τίποτα από όλα αυτά τα τρελά που τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να εκστομίζονται με φοβερή ευκολία από ανθρώπους που μέχρι πολύ πρόσφατα τον αποθεώνανε.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Εγώ έχω κάνει τον εξής διαχωρισμό στο μυαλό μου και περνάω καλά. Κατάλαβα έστω κι αργά ότι ο Ζαγοράκης δεν ήταν ποτέ και ούτε θα γίνει ποτέ ο πρόεδρος επαναστάτης που θα τα γαμήσει όλα τη μάνα και θα χωρίσει την Ελλάδα στα δύο. Αυτό ήταν το λάθος μου που το κατάλαβα μετά την επάνοδό του και πλέον τον βλέπω με άλλο μάτι και είμαι όχι απλά ευχαριστημένος από αυτόν, αλλά ευτυχισμένος που είναι εκεί.

Ο Ζαγοράκης φίλοι μου είναι εκεί και ασχολείται μόνο με αυτό που ξέρει: το ποδόσφαιρο. Και όσα καταφέρνει στο αγωνιστικό είναι άξια θαυμασμού. Αν με το καλό τελειώσει και το προπονητικό κέντρο θα έχει δώσει όλο του το είναι πραγματικά και με αυτό θα μας έχει ανεβάσει επίπεδα ολόκληρα αγωνιστικά.
Δεν είναι όμως ο ηγέτης της επανάστασης του ΠΑΟΚ ενάντια στο κωλοκράτος ή το σύστημα, ούτε μπορεί να διοικήσει μία εταιρεία και μάλλον ούτε θέλει να το κάνει, δεν μπορεί να την εξυγιάνει οικονομικά κτλ. Διοικητικά, οικονομικά κτλ δεν τα κατέχει και ούτε ασχολήθηκε ποτέ. Είναι επικεφαλής μίας διοικητικής κατάστασης, γιατί μόνο αυτός μπορεί και συσπειρώνει τον κόσμο. Φυσικά δεν το γουστάρει να έχει να λογοδοτήσει για πράγματα που δεν κατέχει, αλλά τραβάει το ζόρι αναγκαστικά. Φανταστείτε δηλαδή να μην ήταν εκεί ο Ζαγοράκης και ο Χ παπάρας να μας έλεγε μέσω παπαγάλων ότι έχει μπει μέσα κανένα τριάρι μύρια. Θα γινόταν του γούμενου. Θα καιγόταν η πόλη.

Είναι καιρός να γίνει ο διαχωρισμός, να ξεκαθαρίσουν οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες του καθενός, να ξέρουμε τι ζητάμε και από ποιον και να αναγωνρίσουμε αυτό που προσφέρει: τις γνώσεις του σε ένα αγωνιστικό κομμάτι-κόσμημα για την ιστορία μας και την παρουσία του ως εγγύηση στα υπόλοιπα, για να ακούει τα μπινελίκια για μαλακίες άλλων. Η παρουσία του και μόνο φέρνει συσπείρωση, χρήμα, δύναμη στον ΠΑΟΚ. Αν τον φύγουν τη πουτσίσαμε γιατί δεν θα χάσουμε μόνο αυτόν που κρατάει τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ ενωμένες, αλλά θα καταστραφεί και αυτό το υπέροχο πράγμα που χτίζεται στο αγωνιστικό και δεν έχει σχέση καμία με τις μαλακίες που συμβαίνουν στα ενδότερα.

αυτα ειναι τα ποστ του κιουρ,που καβλωναμε να διαβαζουμε στο φορουμ.συμφωνω μεχρι και στις τελειες.
αντε και προσωπικα με ειχες ξενερωσει με το συνεχες μπινελικι στον φερναντο. ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lik4

• Αλλαγή
κανενας δεν ζητησε επαναστατη ζαγορακη κτλ,αυτα ειναι παραμυθια,σαν ΠΑΟΚτσης που ειναι και ο cure δεν θα μπορουσε να μην γραψει και αυτος αποψη που θα ειχε μεσα κατι ακραιο
τα βασικα πραγματα ζηταμε στο επικοινωνιακο κομματι,σε ηθικα ζητηματα-θεματα,στο marketing και στο μεγαλο προβλημα της ομαδας τα χρεη
δεν θα κατσω να τα αναλυσω

Offline cure

• Αλλαγή
επικοινωνιακό - δεν το κατέχει
ηθικά ζητήματα - τα βλέπει από άλλη πλευρά (προδότης=καλός παίχτης, γκαγκάτσης=έμπειρος κουμπάρος)
marketing - δεν μιλάει αγγλικά  :P
χρέη - αυτό σημαίνει δεν θα κάνει επανάσταση καμία

Αυτόν έχουμε με τα καλά και τα στραβά του. Θα πρέπει ως λαός να βρούμε μία φόρμουλα να κινηθούμε και στα υπόλοιπα που έθεσες. Όπως βρήκαμε τη φόρμουλα να βαλουμε τον Ζαγοράκη μέσα στο κλουβί με τις αράχνες, έτσι να βρούμε τρόπο να λύσουμε και τα υπόλοιπα. Αλλά από τον Ζαγοράκη να μη το περιμένουμε. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα ψάξουμε λύση, τόσο πιο γρήγορα θα τη βρούμε και θα συνδυάσουμε και τα δύο.
« Last Edit: September 01, 2010, 01:04:49 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Cure +1 συμφωνω απολυτα με αυτη την προσεγγιση.

Ξαναγυρνωντας στα τηλεοπτικα του Γιουροπα σας πιανω ολους λιγο αδιαβαστους  ;D
Οι τελευταιες 2 αγωνιστικες ειναι "σπασμενες" σε 2 μερες οποτε ολα τα ματς ειναι σε διαφορετικες ωρες/μερες. Αρα ο ΑΝΤ1 θα τους δειξει ολους. Οποτε θα δειξουν συνολικα και τα 6 της ΑΕΚ και προβλεπω απο 4 του Αρη και ΠΑΟΚ (μαλλον τα εντος εδρας λογω μειωμενων εξοδων) και θα αφησουν απο 2 εκτος εδρας ΠΑΟΚ και Αρη στο Νοva.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Πόση κόμπλα μπορεί να έχουν μερικοί με τα σκουλήκια ρε πούστη μου..πώς σας έχουν κάνει έτσι..
Έχεις χιλιοτρυπηθεί σε θέματα που θα έπρεπε να αναποδογυρίσει η πόλη,απαιτείς επανάσταση αλλά η δική σου επανάσταση φτάνει μέχρι το σκάνδαλο(!) της μετάδοσης από τη νόβα και όχι απ'τον αντέννα.
Απαιτείς να νιώσει ο πρόεδρός σου ποια ομάδα διοικεί,αλλά εσύ το θυμάσαι μόνο όταν φοβάσαι το τι θ'ακούσεις απ'το μαλάκα το φίλο σου τον αρειανό.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
Εναντίον όλων. Απλά ΠΑΟΚ:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ζητω συγνωμη απο το φορουμ για το μπινελικι που εριξα στην "ρεγκε" διοικηση μας σε 1 απο τα ποστ μου. Η ειδηση μου τυναξε τα μυαλα στον αερα και ξεφυγα παραπανω απο οτι επρεπε... Θεωρω αδιανοητο να σε κανουν τετοιες πουστιες και να μην αντιδρας. Η γνωμη μου οτι κοιμουνται ορθιοι σε αρκετα απο τα θεματα που κατ' εμε θα πρεπε να εχουν το νου τους πολυ παραπανω, δεν αλλαζει. Το μπινελικι ομως ειναι αδικο και γιαυτο παρακαλω τους μοντ να του ριξουν ενα εντιτ στις βρισιες...

Ευχαριστω τον cure για την ηρεμια των ποστ του.. Ο καθενας με τον τρελογιατρο του... ξερεις..  ;)

Καλο βραδυ..

chiltsid

• Guest

Είναι καιρός να γίνει ο διαχωρισμός, να ξεκαθαρίσουν οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες του καθενός, να ξέρουμε τι ζητάμε και από ποιον και να αναγνωρίσουμε αυτό που προσφέρει: τις γνώσεις του σε ένα αγωνιστικό κομμάτι-κόσμημα για την ιστορία μας και την παρουσία του ως εγγύηση στα υπόλοιπα, για να ακούει τα μπινελίκια για μαλακίες άλλων. Η παρουσία του και μόνο φέρνει συσπείρωση, χρήμα, δύναμη στον ΠΑΟΚ. Αν τον φύγουν τη πουτσίσαμε γιατί δεν θα χάσουμε μόνο αυτόν που κρατάει τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ ενωμένες, αλλά θα καταστραφεί και αυτό το υπέροχο πράγμα που χτίζεται στο αγωνιστικό και δεν έχει σχέση καμία με τις μαλακίες που συμβαίνουν στα ενδότερα.

;) :thumbok:
το ιδιο εγινε/γινετε και με τον βρυζα!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Σημερα ελιωσες το φορουμ Cure, και απο αυτο βγηκε και το καλυτερο σου ποστ. Ετσι ακριβως οπως τα λεει, τπτ παραπανω, τπτ λιγοτερο.
Και εγω ειμαι απο αυτους που την ψωνισα τρελα με το θεμα του αντ1. Τρελα ομως. Με την προοπτικη της μη-μεταγραφης, ημουν χαλαρος, αλλα τελικα αποδειχτηκε αυτο που ειπε και ο cure.
Ο Ζαγορακης σημερα τα καταφερε. Και τα καταφερε εκει που ξερει, στο αγωνιστικο.
Οσον αφορα τα υπολοιπα... υπομονη... να τον φωτισει ο Θεος και να αποφασισει να παρει 2-3 ατομα που θα παρουν τις συγκεκριμενες αρμοδιοτητες. Μεχρι τοτε δυστυχως ειμαι ευαλωτοι σε τρυπηματα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline toy

• Αλλαγή
Cure uber alles...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...