Toy, εγώ δεν θα σε πω Ζαγορόσκυλο ή οτιδήποτε άλλο σε -όσκυλο. Θα σου πω μόνο ότι σύσσωμος ο λαός του ΠΑΟΚ εμπιστεύτηκε πρώτα τον Ζαγοράκη και κατ' επέκταση τους συνεργάτες που ο ίδιος επέλεξε να τον βοηθήσουν στο έργο του. Αυτή την εμπιστοσύνη δεν την έχει απολαύσει καμιά διοίκηση στα 84 χρόνια ιστορίας της ομάδας. Επίσης εμείς σαν λαός του ΠΑΟΚ θεωρούμε τον Ζαγοράκη έναν από εμάς και γι' αυτό έχουμε αυξημένες απαιτήσεις που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε από κανέναν άλλο. Όταν όμως η φάπα γίνεται συνήθεια επειδή είναι συνεχής και επαναλαμβανόμενη δεν μπορούμε να κάνουμε τουμπεκί. Στην τελική ήξερε πολύ καλά τι αναλαμβάνει και τι δυσκολίες θα βρει. Δεν τον φέρανε από κανένα βουνό, ούτε ήταν άσχετος με το αθλητικό και πολιτικό γίγνεσθαι. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σε θέση να τα βάλει όχι μόνο με όλο το σύστημα, αλλά με όλο το σύμπαν. Άμα είναι να απομυθοποιηθεί είτε λόγω της ανικανότητάς του, είτε διότι τον καταντάνε τσάτσο, ας παραιτηθεί οριστικά και αμετάκλητα αυτή τη φορά. Μπορεί να ασχοληθεί με τίποτα προποτζήδικα, γήπεδα 5x5 ή με την ομολογουμένως εντυπωσιακή γυναίκα του και τα παιδιά του. Προσωπικά προτιμώ να ξέρω τι μου γίνεται. Όταν είχα Βουλινό, Μπατατούδη και Γούμενο ήξερα τι άτομα είναι και δεν είχα σε τίποτα να ελπίζω. Όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης όλοι μας είδαμε για πρώτη φορά φως στο τούνελ. Τώρα είναι διπλή η απογοήτευση, διότι προέρχεται από έναν "αδελφό" μας. Να χέσω λοιπόν τα μπλουζάκια Revolution και τα "ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" όταν σε καίρια θέματα κοιμάται όρθιος και δεν αναφέρομαι μόνο στα τηλεοπτικά με ANT1, Nova, Conn-X κλπ. Αναφέρομαι επίσης στις χορηγίες, στα γεγονότα της Λαμίας, στο ότι δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις για την παραίτησή του, στο θέμα Βρύζα, στους δανεικούς από τον Παναθηναϊκό, στο έλλειμα των 2-3 εκατομμυρίων που μας λένε ότι υπάρχει, στο θέμα Σαλπιγγίδη, στο θέμα Γκαγκάτση και σε πολλά άλλα που αν κάτσουμε να τα αναλύσουμε γράφουμε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια.