Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Για ειρωνεία πρώτοι είστε ρε κουφάλες. Από ουσία όμως μηδέν σε όσα λέτε, ίσως γιατί έχετε άγνοια σε κάποια θέματα, ίσως γιατί βλέπετε φαντάσματα που κυνηγούν να διώξουν τον κρυστάλλινο πρόεδρο...
Τη συγκεκριμένη καταγγελία δεν θα την έγραφα αν δεν την έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που όχι μόνο δεν έχει δώσει δικαίωμα ότι πολεμά τον Ζαγοράκη, αλλά είναι από τους μεγάλους υποστηρικτές του. Αν στο μέλλον αποδειχθεί ότι γύρισε το φύλλο, πρώτος θα ζητήσω συγγνώμη από το υπόλοιπο forum που έφαγα παπά και έβαλα εδώ μέσα φήμες που πάνε να τρυπήσουν τον ΠΑΟΚ. Συγχωρέστε με γιατί είμαι νέος στο μαντρί της "ενημέρωσης" και θέλω χρόνο να μάθω.

Ως νέο προβατάκι θα υιοθετήσω επιτέλους κι εγώ το προβατίσιο μότο "αν θα φύγει αυτός πείτε ποιος να έρθει ή ελάτε αναλάβετε εσείς", που το είχαμε μάθει απ' έξω επί μπάτμαν κι επί γούμενου. Παλιά γελούσα με τη ρηχότητά του. Πλέον καταλαβαίνω την αξία του. Τι να κάθεσαι να ψάχνεις ελλείμματα, ψέματα, τρυπήματα; Δέξου ότι έχεις το καλύτερο που σου αξίζει και θα είσαι ευτυχισμένος. Ούτε κριτική, ούτε στραβά, ούτε ΚΥΡΙΩΣ αρνητική ενέργεια στην ομάδα που της κάνει κακό
Πάντως ρε γαμώ το μπερδεύτηκα: ο κ. Ζαγοράκης έφυγε μια φορά δεν έφυγε; Ε λοιπόν υπάρχει απάντηση: αν ξαναφύγει γιατί θα "τον έχει διώξει ο κακός και αχάριστος κόσμος" θα συνεχίσει αυτός που συνέχισε και τότε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έχεις δίκιο billy
ελπίζω κάποια στιγμή να κοπούν αυτά τα post που δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο γίνονται...
πολλοί θα πουν κριτική αλλα το να γράφουμε 2-3 σειρές να κράζουμε και στην ουσία να μην λέμε τίποτα αυτό δεν είναι κριτική...
πλέον τα post του Cure είναι όαση εδώ μέσα και πάει να τα κόψει και αυτός...
το να γίνονται post με κριτική πραγματική κάνουν καλο σε όλους μας, ακόμα και σε άτομα που δεν είναι κοντά στα πράγματα να μαθαίνουν τι συμβαίνει και να ανοίγει το μάτι τους (μας)... τα post τον 2-3 σειρών του κραξίματος ανηκαν σε αλλα forum αλλα δυστυχώς μας επηρέασαν και εμάς και βάζο και τον εαυτό μου μέσα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Αν είναι να αναλάβει κάποιοσ απο εμάς πρόεδρος εγώ προτείνω PAOKCURE!!!!   :05a:
Ωραίος ΠΑΟΚτσής, συναισθηματικός και συγχρόνως και ορθολογιστής όπου πρέπει!!!!
Αφήστε που έχει και οικολογικές ανησυχίες (προβατάκια κ.λπ) που είναι πολύ της μόδας τελευταία....
PAOKCURE ελπίζω να μην παρεξηγηθείς, μπορεί να αστειεύτηκα λίγο περί οικολογικών ανησυχιών κ.λπ. αλλά δεν σε ειρωνεύομαι, αντιθετως! μου αρέσουν πολύ τα τόπικ σου και ο τρόπος που γράφεις και πολλές φορές υπάρχει αν όχι ταύτιση, τουλάχιστον σύγκλιση απόψεων.
Ρε παίδες, σοβαρά τώρα, αν υπάρχει έστω και ένας αντικαταστάτης του Ζαγοράκη που να επμνέει εμπιστοσύνη (πλην του Βρύζα) αναφέρετέ τον! Δεν μου έρψεται στο μυαλό κανείς. Ο Ζαγόρ μια χαρά είναι, απλά την έχει δει "απόλυτο αφεντικό" τελευταία και μου την σπάει λίγο, αλλά εντάξει, είναι καλός και αγαπα την ομάδα. Καλό θα είναι να ρωτά και να συμβουλέυεται και κανέναν άλλον βεβαίως, εγώ εδώ στην επαρχία δεν ξέρω ονόματα και παρασκήνια πολλά αλλά όχι συμβουλές από άτομα ανάξια. Γιαυτό και νομίζω θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη επαφή και καλύτερη σχέση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων.
Αυτό που του χρεώνω είναι η φυγή του Βρύζα, αν και γαι να επέλθει ρήξη στην σχέση 2 ατόμων ευθύνη φέρουν και οι 2 σε ποσοστό που αναλογεί στον καθένα.... Θα ήταν προτιμότερο να συμβουλευτεί τον Ζήση παρά τον όποιον άλλο στο διοικητικό προσωπικό κατά την γνώμη μου.
Αυτό με τα προβατάκια ρε PAOKCURE μου φέρνει στο μυαλό Λιακόπουλο, δεν σε κάνω πλάκα! Αλλά έχεις δίκαιο, έτσι μας θέλουν όλους: πρόβατα (σε όλους τους τομείς μ(π)αααααλιστα) εγώ σαν μικρό μικρό προβατάκι που είμναι ακόμη (δεν έχω πολλές παραστάσεις βλέπετε) και με το μικρό μικρό μυαλό μου αυτό που φοβάμαι είναι ενδεχόμενη σφαγή των αμνών.... Η Αθήνα βλέπει λουκούμι την μοναξιά του σκοινοβάτη Τεό, παίδες!!!! Ευκαιρία να μας ανοίξουν και άλλα μέτωπα.... Δεν θέλω να γίνω Κασσάνδρα, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σε λίγες ημέρες ακι ειδικά στην περίπτωση που δεν προκριθούμε ομίλους (ούτε να το διανοηθώ δεν θέλω τέτοιο σενάριο, πανω από όλα γιατί δεν ανέχομαι να χάσω από κωλότουρκους μέσα στις 2 έδρες μου, την φυσική (ΤΟΥΜΠΑ) και την συναισθηματική και πρωταρχική (ΠΟΛΗ)- ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΧΕΙΣ ΧΙ ΧΙ :05a: ) τότε επανέρχομαι στο θέμα, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αρχίσουν από το κωλοκράτος των αθηνών να ανοίγουν μέτωπα καινούρια (χρέη κ.λπ) αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε spinos_4 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά θέλω να σε πω κάτι για μένα, που πιστεύω απαντά και στη γενική απορία σου για τη πορεία των απαντήσεων του forum. Φίλε είναι πραγματικά βασανιστικό να μιλάς με επιχειρήματα, να λες βρήκα αυτό κι αυτό σωστό και αυτό κι αυτό λάθος για τον α και β λόγο και να βλέπεις συνέχεια από κάτω τις ίδιες ακριβώς απαντήσεις σε όλα από τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους.
Γράφεις: Ζαγοράκη βγες μίλα μας καθαρά για τη τρύπα και μην αφήνεις να διαρρέει κάτι τόσο σημαντικό από τα μμε
Απάντηση από κάτω: γούμενος που σας χρειάζεται, βγες και διοίκησε εσύ ρε που θα χειριζόσουν καλύτερα τα οικονομικά
Γράφεις: η ΠΑΕ λειτουργεί σαν μπακάλικο από ανάξιους
Απάντηση: να πας εσύ ρε έξυπνε να διοικήσεις, δηλαδή προτείνεις τώρα τον εαυτό σου
Γράφεις (από πέρυσι): στην ΠΑΕ υπάρχει σκιώδης διοίκηση που κόβει και ράβει και θέλει να διώξει το Βρύζα
Απάντηση: άσε μας ρε συνομωσιολόγε, φαντασιόπληκτε, σου έχω κι εγώ ένα σενάριο

Πραγματικά ρε φίλε τι αξίζει να συνεχίσεις να μιλάς σοβαρά; Για να σε πιάνει το κεφάλι ή που ενώ θα έπρεπε να ανοίξουν θέματα και να σου απαντήσουν με επιχειρήματα, κάποιοι επειδή δεν μπορούν, κάνουν το εύκολο τσουβάλιασμα και κάποιοι επειδή μπορούν αλλά για δικούς τους περίεργους λόγους, οδηγούν τη κουβέντα πάντα σε αδιέξοδο και σε νευριάζουν επίτηδες για να κοπεί η συζήτηση;

@ΕΛΕΝΗ δεν παρεξηγιέμαι με τη πλάκα. Με το μόνο που παρεξηγήθηκα είναι που μου ξεφτίλισες το ωραίο μου προβατάκι αναφέροντας αυτό τον καραγκιόζη το λιακόπουλο. Εγώ το κοιτούσα με καμάρι, είχα διαλέξει το πιο όμορφο και τώρα μου το χάλασες  ;D Στα σοβαρά τώρα θα ανεβεί σήμερα στην αρχική σελίδα η ακριβής μου άποψη για τη προβατοποίηση που ονειρεύονται κάποιοι

Για να είμαι On topic επιτέλους ο rabbit κι ο Νίκος τα είπαν όλα κατά την άποψή μου
« Last Edit: August 13, 2010, 12:02:57 by PAOKCURE »

Offline bane

• Αλλαγή
το καλυτερο θα ηταν ενα μαυρο προβατο. τωρα δεν εινα ιτο καλυτερο. παντως αυτος ο οιστρος που εχεις ξερω απο που πηγαζει  ;D παντως για να ειμαι και ον τοπικ ξεφευγεις απο τον βασικο στοχο τον βιολιδη και πας στον υπαρχηγο  ::)  ενω κανονικα πρεπει να χτυπησεις κεντρο. by the way  ο φιλος μας ο overlay ειναι εξαφανισμενος. ενοχη σιωπη απο τον κ.βιολιδη τελευταια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
Κάνεις ένα λάθος. Όταν απάντησα πριν
Ε λοιπόν υπάρχει απάντηση: αν ξαναφύγει γιατί θα "τον έχει διώξει ο κακός και αχάριστος κόσμος" θα συνεχίσει αυτός που συνέχισε και τότε.
φυσικά δεν εννοούσα τον Ζήση που θα είναι στην εθνική.  :D

Όσο για το πρόβατο, στην ουσία δεν είναι πρόβατο αλλά αρνί (το άσπρο του είναι αθωότητα) και επιμένω πως είναι το καλύτερο για τη περίπτωσή μου. Λίγο αργότερα θα καταλάβεις γιατί  ;)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ναι ρε αδερφε Cure, αλλα δε σε διαβαζουν μονο αυτοι που λες, σε διαβαζουν κι αλλοι. Οποτε ασε τα 'τι αξιζει' και τις μαλακιες και γραφε οπως γραφεις τοσα χρονια. Το αν αξιζει ασε να το κρινουν αλλοι. Αυτοι που τσουβαλιαζουν και απλοποιουν λογικα ετσι θα ειναι γενικα στη ζωη τους, δε το κανουν μονο με τον ΠΑΟΚ. Εχει νομιζεις ο καθενας την ορεξη να καθεται να ψαχνει και να σκεφτεται και να σκαλιζει? Ειδικα οταν τρως στη μαπα την ελληνικη καθημερινοτητα. Ο αλλος την ομαδα του την εχει για να ξεσκαει, δε θα του γινει το κεφαλι καζανι με τα οικονομικα, τους βρυζες, τους κοντους και τα λαμογια. Σεβαστο και κατανοητο απο μενα.
Αλλα οι φωνες για τα στραβα δε πρεπει να το βουλωσουν απλα επειδη οι πολλοι δε θελουν μπελαδες στο μυαλο τους. Αν το βουλωσει και η 'γραφικη μειοψηφια' σε δεκα χρονια οπαδικα θα ειμαστε βαζελοι. Και δυστυχως δεν υπερβαλω καθολου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Φίλε PAOKCURE τόση ώρα έψαχνα να βρω καλύτερο από το δικό σου αλλά μάταια....μέχρι που άρχισα να πιστεύω πως πράγματι είναι το καλύτερο.... μέχρι που βρήκα αυτο:

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ουπσ! σορυ, δεν φαίνεται. γαμώτο, πάλι από την αρχή να το βρω....

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **

ελπίζω τώρα να φαίνεται.... και αρνάκι και ασπρόμαυρο 2 σε 1 και είναι και πανέμορφο, ολο το πακέτο λέμε!!!! σαν κι εμάς, το λαό: ασπρόμαυροι, πρόβατα, υπέροχος λαός, όλο το πακέτο....

Offline cure

• Αλλαγή
@skyclad4
Μαζί σου φιλαράκι αλλά αυτό το συνέχισε να γράφεις θέλω να το πεις όχι σε μένα που έχω γράψει την ιστορία της ζωής μου εδώ μέσα, αλλά στους υπόλοιπους που ψάχνουν τα πάντα για τον ΠΑΟΚ αλλά δεν μπαίνουν στη διαδικασία να γράψουν, να αντιπαρατεθούν, να τη πούνε στους άλλους και γενικά να μην αφήσουν να κυριαρχούν και εδώ μέσα τα χαριτωμένα μότο που κυριαρχούν παντού πλέον.
Εγώ σαν Νίκος δεν θα πάψω να τη ψάχνω ποτέ στη ζωή μου. Άλλο όμως να τη ψάχνω στο μυαλό μου και να κρατάω τα συμπεράσματα για μένα κι άλλο αυτό το πράγμα να προσπαθώ να το επικοινωνήσω σε 100 άτομα ή ακόμα χειρότερα να το υπερασπιστώ με επιχειρήματα. Σε διαλύει αυτό το πράγμα και χωρίς συμπαράσταση δεν πάει. Όποιος θέλει ένα forum ΠΑΟΚτσήδικο που θα διαβάζει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ χωρίς φοβίες και κόμπλεξ πρέπει να συμμετάσχει ενεργά κι όχι να μπαίνει να διαβάζει κατεβατά από τους ίδιους και τους ίδιους. Φυσικά δε μιλάω για σένα που συμμετέχεις, αλλά για όλα τα φιλαράκια που ξέρω πώς σκέφτονται αλλά προτιμούν να τα διαβάζουν κι όχι να τα λένε.
Εγώ νικημένος έχω ήδη σκοτώσει συμβολικά τον PAOKCURE (μένει η μετατροπή από τους mods). Δεν το κάνω για να εντυπωσιάσω αλλά για να πω σοβαρότατα ότι δεν αντέχω άλλο. Με φθείρει αφάνταστα όλο αυτό και τσιγκλάω, όσο είναι καιρός ακόμη, όποιον γουστάρει να συμμετάσχει.

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον ΠΑΟΚ και εκεί θα χρειαστούν ΠΑΟΚτσήδες ενημερωμένοι που δεν φοβούνται την αλήθεια, αλλά όσο δύσκολη και να είναι θα ξέρουν να τη διαχειρίζονται. Εκεί τέτοιοι ΠΑΟΚτσήδες θα χρειαστούν για να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ όρθιο. Όχι πανηγυρτζήδες και χειροκροτητές. Εγώ που δεν έχω αγιοποιήσει τον Ζαγοράκη θα τον στηρίξω στα δύσκολα ή δεν θα τρελαθώ αν φύγει ηττημένος γιατί δεν θα έχει πέσει στα μάτια μου. Ως άνθρωπο τον βλέπω κι όχι σαν θεό και θα δικαιολογήσω όποια λούμπα έχει πέσει. Οι υπόλοιποι που τον θεοποίησαν θα τον κυνηγήσουν επειδή από μόνοι τους τον έκαναν θεό και θα ξεπέσει στο μυαλό τους από τα ύψη που αυθαίρετα τον ανέβασαν.

@Ελένη γαμάτο το αρνί

guest4

• Guest
...
 Αν το βουλωσει και η 'γραφικη μειοψηφια' σε δεκα χρονια οπαδικα θα ειμαστε βαζελοι. Και δυστυχως δεν υπερβαλω καθολου.

Αυτη ακριβώς η ανασφάλεια είναι καταστροφική για την ομάδα μας.
Προκειμένου να κάνεις επανασταση για την επανασταση, ισοπεδώνεις (γενικά μιλάω) τα πάντα.

Δηλαδή ο οπαδικός εγωισμός πάνω από όλα?

Ξέρεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚτση και στους άλλους? Θα στο πω μ' ένα προσωπικό
παράδειγμα:  
Σε κυλικείο δημόσιας υπηρεσίας εδώ στην Πάτρα, βλέπω αναρτημένα στα ντουλάπια συνθήματα και αφίσες του ΠΑΟΚ
και ρωτάω την κοπέλα (35 ετών περίπου) εάν κατάγεται από Β. Ελλάδα.
Μου λέει οχι και στην ερώτηση γιατί είναι ΠΑΟΚ, μου είπε με απόλυτη φυσικότητα: " Γιατί είναι η πιο τίμια ομάδα"

Οπαδικά ποτέ δε θα γίνουμε ποκεμον για αυτον ακριβώς το λόγο.

Χθες επαναδημοσίευσα ενα ποστ που μου κανε εντυπωση του ΚΡΗΤΙΚΟΥ, του οποίου πάντα γούσταρα τα απλοικά
και πολυ μεστα ποστ του  στο παρελθον και μολις χθες διαπίστωσα ότι είναι ιερέας!!!
Ψάχνοντας και άλλα ποστ του, έπεσα σε ένα άλλο στο οποίο φαίνεται ότι πολλοί του έκαναν επίθεση για το γνωστό
θέμα σαλπιγγίδη. Αξίζει να το διαβάσετε και να αντιληφθείτε γιατί ποτε δε θα γίνουμε γαυροβαζελοι
όσο υπάρχουν τετοιοι ανθρωποι.

ΚΡΗΤΙΚΕ σορυ για την επαναδημοσίευση
CURE δεν είναι ανάγκη να δακρύσεις πάλι αλλά να σκεφτείς  

Είμαι ΠΑΟΚ από την μέρα που γεννήθηκα. Έζησα και ζω σαν ΠΑΟΚ μέχρι την μέρα που θα πεθάνω.  Υπήρξα και συνεχίζω να έχω σχέσεις με τον Αναρχικό χώρο καθώς και με όλους του χώρους που έμαθαν να αγωνίζονται.
Κληρικός έγινα το 1994 αλλα ποτέ δεν εγκατέλειψα τον ΠΑΟΚ και ειδικά τους οπαδούς του.  
Στην Κρήτη κατά επιλογή έφυγα από το Ηράκλειο αρνούμενος μεγάλες θέσεις και καριέρα για να ζήσω στην ύπαιθρο μαζί με τον απλό λαό.
Εχω τρείς γιους μόνο ΠΑΟΚ. Επέλεξε, το τονίζω επέλεξα,  να ζώ στο ενοίκιο, με πενιχρά χρήματα για να είμαι κοντά στα λόγια του Χριστού και μαζί με τον μέσο άνθρωπο της κοινότητας μου.
Στο χωριό όταν ήρθα ήμουν μόνο εγω ΠΑΟΚ, σήμερα είμαστε πάνω από 35 παιδιά και μεγάλοι. Το ασπρόμαυρο χωριό της Κρήτης όπως το ονόμασαν ρεπορτάζ  εφημερίδων. Στα οποία αρνήθηκα οποιαδήποτε προβολή του ονόματος μου και του προσώπου μου. Η ΠΑΕ προσπάθησε να μας μεταφέρει όλους από Κρήτη σε Τούμπα δωρεάν για την παρακολούθηση αγώνος του ΠΑΟΚ πράγμα που αρνήθηκα για να μην "εξαγορασθεί" η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ μας. Αρνήθηκα δεκάδες προσκλήσεις για συνεντεύξεις και φώτο. Δεν είπα σε κανένα ότι ήρθα στον ΠΑΟΚ για να σώσω αμαρτωλούς και να φέρω ανθρώπους στην εκκλησία. Ηρθα απλά γιατί είναι καθήκον μου ως ΠΑΟΚτση.
Έγραψα δεκάδες κείμενα για τον οπαδικό ΠΑΟΚ. Έγραψα ιδρυτικά κείμενα σε συνδέσμους. Έγραψα γράμματα και επιστολές για φυλακισμένα αδέλφια μας που ουδέποτε χαρακτήρισα και κατηγοριοποίησα σε  καλούς και κακούς, σε πρεζάκια και άλλα τέτοια συναφή.
Φιλοξένησα δεκάδες παιδιά δικά μας, έβαλα την ιδιότητα μου στη μέση για να τα προφυλάξω. Έπαιξα με την φωτιά και την θέση μου. Όλα με κόστος, Τίποτα χωρίς κόστος για τον ΠΑΟΚ μας.
Έμεινα μόνος αρκετές φορές με την αστυνομία απειλούμενος και προπηλακιζόμενος έχοντας μονάχα την θέα των ματιών, της περιέργειας, και της καταγραφής μέσω κινητών, των συνοπαδών μου και όλων εκείνων που είχα βοηθήσει. Πού ήσασταν τότε? Που ήταν το οπαδιλίκη.  Δεν θα πω ονόματα γιατί δεν ταιριάζει με τις αξίες μου, αλλα αυτό το περιστατικό δεν το ξεχνώ και μάλιστα δυο φορές στο Παγκρήτιο.
Για όλα αυτά και για άλλα πολλά που δεν  γίνεται και δεν θέλω να πω σήμερα με αμείβεται με βρισιές, βαρύτατους χαρακτηρισμούς, απειλές και αλλα τέτοια όμορφα οπαδικα αδερφικά συναισθήματα.
Γιατί ?
Επειδή χαρακτήρισα κάπως καυστικά μια ανακοίνωση συνδέσμου, του οποίο τα παιδιά γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ βαθιά για τους αγώνες τους και τις θυσίες τους. Ναι  είναι λανθασμένη παντελώς αυτή η ανακοίνωση. Για μενα έκαναν λάθος. Δεν διοικούμε εμείς. Εμείς είμαστε οπαδοί, όταν αυτά τα δυο εμπλέκονται πάντα μά πάντα προκύπτει πρόβλημα. Παραδείγματα δεκάδες.
Τι σας έκανα?  Ακόμη και λάθος να μίλησα είναι αυτή αντιμετώπιση? Γιατί ? Γιατί?
Τόσο καιρό προσπάθησα όμορφα και ωραία να πω τους λόγους που κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να δημιουργηθεί μεταξύ μας ένταση. Που δεν πρέπει να τα βάλουμε με την διοίκηση. Που δεν πρέπει για το χατήρι ενός παίχτη να τινάξουμε τον στον αέρα ότι φτιάξαμε τα τελευταία χρόνια. Ότι δεν ξεχνάμε αλλα δεν σκορπίζουμε κι ολας ότι με κόπους και θυσίες φτιάξαμε. Ότι η φαγωμάρα και η εσωστρέφεια μόνο κακό στον ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει και αλλα πολλά. Σήμερα διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση έπεσα από τα σύννεφα. Πίστευα ότι δεν θα φτάναμε στο σημείο να τα βάλουμε με αυτή την συγκεκριμένη διοίκηση. Αυτή την διοίκηση.  Γι αυτό τον λόγο μίλησα αυστηρά.
Ζητάω συγγνώμη από τα παιδιά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ αν τους πρόσβαλα, δεν ήταν μες στις προθέσεις μου. Κάθε άλλο. Θα πάρω να μιλήσω και μαζί τους. Ζητάω συγνώμη για την εως σήμερα παρουσία μου στο φόρουμ. Θα κρατήσω τα εκατοντάδες μηνύματα και γράμματα σας ως ουσιαστικές αναμνήσεις από αυτή μου την πορεία στο φόρουμ  αυτό.
Δεν ξέρω αν μπορώ να ξεγραφτώ μόνος μου. Εάν ναι να μου το πουν τα παιδιά από τον συντονισμό. Εάν όχι τους παρακαλώ να το πράξουν αυτοί.
Καλή συνέχεια για ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας και το φόρουμ σας. Πάντα ΠΑΟΚ. Το άβαταρ είναι  ολη η ζωή μου και δεν διαγράφετε.

Υ.Γ. Για τον club larrisa. Μου μίλησες άσχημα και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Δεν το περίμενα ειδικά από εσένα. Τα υπόλοιπα από κοντά.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
guest4 καταλαβαίνω που το πας. Έχεις δίκαιο σε κάτι, ότι ποτέ δεν θα μοιάσουμε στο τέως ποκ. Όσο για το γιατί κανείς είναι ΠΑΟΚτσής άργησα, αλλά το έμαθα.... γέννημα-θρέμμα αμαλιαδιώτισσα (Ν. Ηλείας) και με ολόκληρη οικογένεια γαύρους (ο μπαμπάς φανατικός) ξεχωρίζω σαν την μύγα μες στο γάλα (αλλά δεν βαριέσαι; ασπρομαυρο είναι και αυτό σαν αποτέλεσμα....) και με λοιδωρούν και με ειρωνεύονται αλλά εκεί εγω!!!! ΠΑΟΚ!!!! δεν το βάζω κάτω.... Με μεγάλη μου χαρά πριν από λίγο καιρό σε ένα κατάστημα ενός γνωστού μου μιλώντας για ποδόσφαιρο (και αυτός φυσικά γαύρος....) και συνομιλώντας μου είπε απογοητευμένος πως ο 8χρονος γιος του απο γαυράκι ζήτησε απο την μητέρα του να του βρει φανέλα του ΠΑΟΚ γιατί έγινε ΠΑΟΚ πλέον!!!!
Έτσι είναι, ακόμη και χωρίς πρωταθλήματα (του κώλου με παράγκες και τα συναφή) ο λαός αυξάνεται και πληθαίνει!!!!
Κατασλαβαίνω όμως και τον PAOKCURE γιατί είναι δύσκολο να προσπαθείς να κάνεις ένα μέρος του κόσμου να καταλάβει πού βρισκεται η ομάδα, ότι είμασθε προ των πυλών μεγάλων αλλαγών που σε μεγάλο ποσοστό θα εξαρτηθεί η έκβαση αρνητική ή θετική (εύχομαι) από τα 2 πα;ιχνίδια που έπονται με τους μογγόλους. Από εκεί θα φανεί και πόσο μεγάλα @ρχδια έχει ο Ζαγοράκης, αν θα μείνει να στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα, ειδικά από την στιγμή που έμεινε μονος του (αν έλθουν τα δύσκολα κατι που απεύχομαι) ή αν τελικά σε στρεαβή φάση την κάνει....
Ελπίζω και θέλω πραγματικά πολύ να μείνει. Γιατί δεν υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος και γιατί πραγματικά αγαπά την ΠΑΟΚΑΡΑ και το ξέρουμε όλοι αυτό. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει. Ακόμη και αν ω μη γένοιτο συμβεί στραβή, απλά θα ξαναρχίσουμε από την αρχη: θα πουλήσουμε παίκτες, θα βάλουμε χρήμα στα ταμεία να καλύψουμε το έλλειμα θα διεκδικήσουμε απλά θέση στην 5άδα για να μπούμε Ευρώπη -προσωρινά ξεχνάμε τον πρωτασθλητισμό-και σιγά σιγά θα αρχίσει και η επάνοδος. Δεν θα χαθεί ο ΠΑΟΚ ρε παιδιά....
Και ένα ευχάριστο (για εμένα προσωπικά): από Σεπτέμβρη έρχομαι μόνιμα (ελπίζω) Θεσσαλονίκη, με πήραν με 8μηνη σύμβαση και αν όλα πάνε καλά ελπίζω να έλθω και να μείνω για πάντα στην Θεσσαλονίκη!!!! στην πόλη που περίμενα χρόνια να έλθω για να είμαι στο πλευρό τοπυ ΠΑΟΚ από κοντά πλέον!!!!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ΥΓ: PAOKCURE σου το δίνω το αρνί (την φωτό δηλαδή) αν την θέλεις, εφόσον σου αρέσει. Ναι ωραίο το αρνάκι άσπρο και παχύ, αλλά το ασπρόμαυρο είναι σαφώς καλύτερο!!!! προτείνω φωτό ΠΑΟΚτσίδικο αρνί φίλε, ανέφερα και τους λόγους πιο πάνω (όλο το πακέτο και τα τοιαύτα)....

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ως άνθρωπο τον βλέπω κι όχι σαν θεό και θα δικαιολογήσω όποια λούμπα έχει πέσει. Οι υπόλοιποι που τον θεοποίησαν θα τον κυνηγήσουν επειδή από μόνοι τους τον έκαναν θεό και θα ξεπέσει στο μυαλό τους από τα ύψη που αυθαίρετα τον ανέβασαν.
δεκτα πολλα απο αυτα που εγραφες αλλα γενικα σε διακατεχει μια υπερβολη και χανεις το οποιο δικιο εχεις.. τι θεος και κουραφεξαλα, ολοι οσοι τον υποστηριζουν βλεπουν ενα αγνο ΠΑΟΚι που εχει βοηθησει την ομαδα να κανει αλματα προς τα εμπρος σε 3 χρονια και τιποτε παρα πανω

μην τα γενικευετε ολα, και κριτικη να γινετε ειναι υγιες.. μονο σοβαρα με επιχειρηματα να ειναι και οχι με κραυγες

υγ ρισπεκτ στον τεραστιο ΚΡΗΤΙΚΟΣ, εισαι ο μονος που πραγματικα θελω να νωρισω απο κοντα και μακαρι φετος να μπορεσω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Έρχονται δύσκολες μέρες για τον ΠΑΟΚ και εκεί θα χρειαστούν ΠΑΟΚτσήδες ενημερωμένοι που δεν φοβούνται την αλήθεια, αλλά όσο δύσκολη και να είναι θα ξέρουν να τη διαχειρίζονται.

Αλλο ομως δεν φοβαμαι την αληθεια και αλλο δημιουργω σεναρια.  Το μονο που καταφερνουμε με τα σεναρια, ειναι να ζουμε την δικια μας εικονικη πραγματοτικοτητα. Και καμια φορα την πιστευουμε τοσο πολυ, που ακομα και την πραγματικη αληθεια να ακουσουμε δεν την πιστευουμε πλεον.

Γι αυτον ακριβως τον λογο (και δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα) καλο θα ηταν αντι για σεναρια, να γραφουμε την αληθεια (αν αυτη την γνωριζουμε). Αν οχι, τοτε θα ηταν καλυτερα να μεινουμε στο σχολιασμο των γεγονοτων και μονο.

Προσωπικα ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τι συμβαινει και αν συμβαινει κατι. Δεν θελω ουτε να φορεσω παρωπιδες ουτε να στρουθοκαμηλισω. ΑΛΛΑ θελω την αληθεια και αυτην πιστευω (ελπιζω) να ακουσω σε 2 βδομαδες απο τα πιο επισημα χειλη, αυτα του προεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Bonus post :

Αν ολα τα σεναρια, που εχουμε διαβασει κατα καιρους στο φορουμ ή ακουσαμε στα ραδια ηταν και ειναι πραγματικοτητα..τοτε η διαπλοκη και οι ιντριγκες στον ΠΑΟΚ ειναι φαινομενο για μελετη. Η σκιωδης κυβερνηση της ΠΑΕ εχει σε απολυτο ελεγχο ολα τα ΜΜΕ, εχει ξεκινησει υποχθονια την κατασκευη νεου γηπεδου εχοντας κανει ηδη συμφωνιες και μοιρασιες, εχει δηλητηριασει τα μυαλα 1εκ φιλαθλων εκτος απο 3/4 χιλιαδες, που ακομα αντιστεκονται, εχει υπογειες επαφες με Κοκκαλη και Βγενοπουλο, εχει μυστικες συμφωνιες με την ΕΠΟ, εχει σκοπο να κραταει την ομαδα υποδουλη και σε μετριοτητα, βγαζει φραγκα απο τον κοπο του μεροκαματιαρη ΠΑΟΚτση, εχει μαριονετα τον Ζαγορακη, εχει υπο τον ελεγχο της τον ΑΣ, καταστρεφει το μπασκετ του ΠΑΟΚ, εφαγε τον Παπαδοπουλο, εφαγε τον Μανδρινο, εφαγε τον Ζηση, εφαγε τον Ελευθεριαδη, εφερε τον κοντο για να δημιουργησει τεχνιεντως συγχηση και διχονοια, βαζει τον Τσιριλο να παιξει γιατι παιρνει ποσοστα, δεν συναπτει χορηγιες με πολλα λεφτα γιατι δεν υπαρχει κανενας στα γραφεια, αλλες χορηγιες τις αρνειται γιατι πισω απο την σκιωδη κυβερνηση υπαρχει και αλλη σκιωδης κυβερνηση που της το απογορευει, εχει κανει την συντονιστικη των συνδεσμων μαριονετες, οτι συμφωνια κλεινει υπαρχει κατω απο το τραπεζι ανταλαγμα, κανει την ομαδα μουνι συνεχεια πριν απο κρισιμα σημεια, μην τυγχον και γιγαντωθει η ομαδα και ανατραπει το καθεστως, δεν κυνηγαει Γουμενο, Μπατμαν λογο κρυφης συμφωνιας μαζι τους, ολοι οι ισολογισμοι ειναι εικονικοι, ολοι οι αμισθοι ειναι τελικα εμισθοι, αλλα το βγαζουν ετσι προς τα εξω για να φαινονται ευεργετες και και και....
Εδω πλεον μιλαμε για σκιωδη κυβερνηση, που ομοια της δεν εχει δει ο φιλαθλος κοσμος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ αυτος ο σκιωδης κυβερνητης

Offline cure

• Αλλαγή
Αντιπαρέρχομαι την ειρωνεία σου και πάω κατευθείαν στην ουσία για να μη κουράζουμε τους άλλους με ανούσιες κόντρες.
Εγώ ο ίδιος σκότωσα προχθές οριστικά τον "σεναριογράφο-συνωμοσιολόγο" όπως λέτε PAOKCURE και δεν υπάρχει περίπτωση να τον επαναφέρω. Όχι για αυτό που λες, ότι δηλαδή πιστεύω τα σενάρια που δημιουργώ ο ίδιος και είναι άκρως προσβλητικό για μένα. Αυτό ευτυχώς για μένα αφορά μόνο κάτι βλάκες εδώ μέσα που δεν ξέρουν να διαβάζουν και θα συμφωνήσουν μαζί σου. Οπότε δεν έχω λόγο να αντιπαρατεθώ, αφού οι βλάκες δεν καταλάβαιναν ούτε όταν τα είχαν μπροστά στα μάτια τους.
Ο λόγος είναι πως γραφική δεν είναι μία άποψη όταν υιοθετείται από λίγους, αλλά μία άποψη που υποστηρίζεται από λίγους. Πόσο μάλλον από έναν. Μακάρι να τσιγκλίσω κάποια παιδιά εδώ μέσα να γράψουν κι αυτοί επιχειρήματα και αλήθειες.

Όσο για τη σκιώδη κυβέρνηση ο παλιός εγώ είχα γράψει άπειρα επιχειρήματα και αλήθειες. Ίσως να μη τα κατάλαβες.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Πρωτα απο ολα τιποτα, απο οσα γραφω δεν αποτελουν ειρωνια προς το προσωπο σου. Κατα δευτερον εγω ουδεποτε ξεκινησα και ουδεποτε θελησα κοντρα (!!) μαζι σου. Αν βεβαια εσυ θελεις να δημιουργησεις "κοντρες" και "εχθρους" ειναι δικο σου θεμα, δεν θα ακολουθησω. Εφοσον γραφεις σε αυτο το φορουμ, τα γραπτα σου εναποκεινται στην κριση του καθενος "βλακα" (οπως ο ιδιος λες). Γι αυτον ακριβως τον λογο, θα μου επιτρεψεις να εκφερω αποψη στα σεναρια ειτε δικα σου ειτε αλλων. ΕΓΩ οταν διαβαζω ενα ποστ, δεν με ενδιαφερει ποιος το γραφει, αλλα το τι γραφει. Δεν θα φοβηθω να διαφωνησω με κανεναν.

Και επειδη το πηγες επι προσωπικου και χθες. Σαν ατομο σε γουσταρω, αν δεν με γουσταρεις εσυ δεν με νοιαζει. Τα γραπτα σου τα διαβαζω ΠΑΝΤΑ με ενδιαφερον, σε αλλα συμφωνω και σε αλλα διαφωνω..ετσι ξερεις ειναι η δημοκρατια και η επικοινωνια μεσα απο ενα φορουμ. Αν την ειδες αλλιως get over it.

Εντελως φιλικα και ειλικρινα παντα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παιδιά εγώ ένα θα πώ, άλλο να κάνεις τα στραβά μάτια σε κάποια λάθη (μεγάλα και μικρά) σε διοικήσεις τύπου γούμενου με τον ΠΑΟΚ ανυπόληπτο, σε τραγική αγωνιστική κατάσταση περίγελο όλης της ποδοσφαιρικής ελλάδας και άλλο να κάνεις τα στραβά μάτια αλλά να επισημάνεις τα λάθη σε μια διοίκηση που σε έφερε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, μια ανάσα από το να τεντώσεις το σεντόνι, με 10 παίκτες διεθνείς σε εθνικές βαρβάτες, ξεχρέωσε 10 εκατομύρια χρέη σε τρίτους, και έχει σχεδόν έτοιμο προπονητικό κέντρο. Εγώ νομίζω αυτή είναι και η σημαντικότερη αιτία που ο κόσμος ανησυχεί αλλά δεν φέρνει την καταστροφή γιατί όσο και να κατακρίνουμε τον ζαγοράκη για πολλά λάθη με πρώτο εμένα, η ομάδα πλέον ειναι σε έναν δρόμο που βγάζει κάπου. Από λάθη πάρα πολλά και σοβαρά, μέχρι στιγμής όμως εγώ θεωρώ ότι κανένα δεν έγινε σκόπιμα για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα όπως μας είχαν συνηθίσει στο παρελθόν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ. Δεν με νοιαζει που έφυγε ο βρύζας δεν με νοιάζει που έφυγε ο σάντος, κάποια στιγμή θα ήθελα να μάθω τους πραγματικούς λόγους της τωρινής αναταραχής, θέλω να μάθω γιατί οικονομικά δεν πάμε τόσο καλά όσο τα δύο πρώτα χρόνια και κάποιους που εμπιστεύται ο ζαγοράκης θα πρέπει να σταματήσει να το κάνει γιατί τον έχουν εκθέσει. Προσωπικά πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ πως είναι δεύτερο φαβορί να πάρρει το πρωταθλημα. Αυτά πάω να λούσω τα 115 κιλά μου στην εξωτικκή χαλκιδική τα λέμε το βράδυ.    
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ρε συ georgie4 μες στην υπερβολή είσαι, έλεος πια.
Θέλεις αλήθειες; ρώτα τον Θεό τότε, γιατί μόνον ο Θεός ξέρει τι αληθινά παίχτηκε. Την αλήθεια δεν θα την μάθουμε για πολλά χρόνια, ίσως και ποτέ. Το τι παίχτηκε δεν μπορούμε να το ξέρουμε, απλά εικάζουμε διάφορες σκέψεις. Και έννοια σου, εδώ μέσα υπάρχουν όλων των λογιών οι χρήστες: υποψιασμένοι, πιο υποψιασμένοι, κάποιοι με άκρες που ξέρουν κάτι παραπάνω, κάποιοι που δεν ξέρουν τίποτα και προσπαθούν απεγνωσμένα να μάθουν κάτι, και άλλοι, πολλοί άλλοι. όμως, όλοι μα  όλοι έχουμε δικαίωμα να πούμε την άποψή μας όσο καλή, χαζή, ηλίθια και ακραία και αν ακούγεται. δεν σε υποχρεώνει κανείς να ενστερνιστείς κάποια αν δεν σου αρέσει ή δεν σε καλύπτει.
ρε πούστη μου ποιός καταράστηκε τον ΠΑΟΚ και τον λαό του να μην μπορούμε να αποβάλλουμε την διχόνοια; ρε ο εθνικός  μητσογκαντέμης ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ τίποτα για ομόνοια και αδελφοσύνη ποτέ και δεν το ξέρω; ευχέλαιο και καθαγιασμός γρήγορα.... ΚΡΗΤΙΚΕ, εξορκισμούς κάνεις; (μην νομίσεις αδελφέ πως σε ειρωνεύομαι, προτιμώ να το εκλάβεις ως κακό χιούμορ στην χειρότερη των περιπτώσεων)....
ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΖΑΓΟΡ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Ε.L. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ....