Αν είναι να αναλάβει κάποιοσ απο εμάς πρόεδρος εγώ προτείνω PAOKCURE!!!!

Ωραίος ΠΑΟΚτσής, συναισθηματικός και συγχρόνως και ορθολογιστής όπου πρέπει!!!!
Αφήστε που έχει και οικολογικές ανησυχίες (προβατάκια κ.λπ) που είναι πολύ της μόδας τελευταία....
PAOKCURE ελπίζω να μην παρεξηγηθείς, μπορεί να αστειεύτηκα λίγο περί οικολογικών ανησυχιών κ.λπ. αλλά δεν σε ειρωνεύομαι, αντιθετως! μου αρέσουν πολύ τα τόπικ σου και ο τρόπος που γράφεις και πολλές φορές υπάρχει αν όχι ταύτιση, τουλάχιστον σύγκλιση απόψεων.
Ρε παίδες, σοβαρά τώρα, αν υπάρχει έστω και ένας αντικαταστάτης του Ζαγοράκη που να επμνέει εμπιστοσύνη (πλην του Βρύζα) αναφέρετέ τον! Δεν μου έρψεται στο μυαλό κανείς. Ο Ζαγόρ μια χαρά είναι, απλά την έχει δει "απόλυτο αφεντικό" τελευταία και μου την σπάει λίγο, αλλά εντάξει, είναι καλός και αγαπα την ομάδα. Καλό θα είναι να ρωτά και να συμβουλέυεται και κανέναν άλλον βεβαίως, εγώ εδώ στην επαρχία δεν ξέρω ονόματα και παρασκήνια πολλά αλλά όχι συμβουλές από άτομα ανάξια. Γιαυτό και νομίζω θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη επαφή και καλύτερη σχέση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων.
Αυτό που του χρεώνω είναι η φυγή του Βρύζα, αν και γαι να επέλθει ρήξη στην σχέση 2 ατόμων ευθύνη φέρουν και οι 2 σε ποσοστό που αναλογεί στον καθένα.... Θα ήταν προτιμότερο να συμβουλευτεί τον Ζήση παρά τον όποιον άλλο στο διοικητικό προσωπικό κατά την γνώμη μου.
Αυτό με τα προβατάκια ρε PAOKCURE μου φέρνει στο μυαλό Λιακόπουλο, δεν σε κάνω πλάκα! Αλλά έχεις δίκαιο, έτσι μας θέλουν όλους: πρόβατα (σε όλους τους τομείς μ(π)αααααλιστα) εγώ σαν μικρό μικρό προβατάκι που είμναι ακόμη (δεν έχω πολλές παραστάσεις βλέπετε) και με το μικρό μικρό μυαλό μου αυτό που φοβάμαι είναι
ενδεχόμενη σφαγή των αμνών.... Η Αθήνα βλέπει λουκούμι την μοναξιά του σκοινοβάτη Τεό, παίδες!!!! Ευκαιρία να μας ανοίξουν και άλλα μέτωπα.... Δεν θέλω να γίνω Κασσάνδρα, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σε λίγες ημέρες ακι ειδικά στην περίπτωση που δεν προκριθούμε ομίλους (ούτε να το διανοηθώ δεν θέλω τέτοιο σενάριο, πανω από όλα γιατί δεν ανέχομαι να χάσω από κωλότουρκους μέσα στις 2 έδρες μου, την φυσική (ΤΟΥΜΠΑ) και την συναισθηματική και πρωταρχική (ΠΟΛΗ)- ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΧΕΙΣ ΧΙ ΧΙ

) τότε επανέρχομαι στο θέμα, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αρχίσουν από το κωλοκράτος των αθηνών να ανοίγουν μέτωπα καινούρια (χρέη κ.λπ) αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕ!!!!