Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610583 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Μην ρίξεις νερό στον μύλο μας και μας κουβαλήσεις τον πρώην συμπαίκτη σου, αυτόν που μας έκλεισε ένα σωρό δουλειές αλλά και τα προπονητικά κέντρα φέτος. Τα χανούμια μακριά από τον ΠΑΟΚ. Όχι άλλους κολλητούς...

Offline skyclad4

• Αλλαγή

και που'σαι revolution, αμα δε κατσει αυτος παιζει μαλαδενης, ατματζιδης, λακης, κασαπης, ξερεις εσυ  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline simon

• Αποστολή
  • **
1)Παοκάρχης κατσαρίδας- ΓΑΡΓΑΡΑ
2)Γκαγκάτσης-ΓΑΡΓΑΡΑ
3)κοντος-ΓΑΡΓΑΡΑ

Τελικά ΠΑΟΚ ο λαός σου πούστρεψε!!! Ζαγοράκη φέρε τεχνικό διευθυντή τον φασούλα, έτσι και αλλιώς κανένας δε θα μιλήσει.Το ξέρουμε το έργο ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και τα γνωστά. Το DNA μας άλλαξε 1000 να φωνάζουν στο πέταλο και οι υπόλοιποι να τραβάνε με τα κινητά τους.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ???? ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΕ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ???
 Ζαγοράκη τόσο καιρό ο λαός πάει με τα νερά σου νομίζω ήρθε η ώρα να πας εσύ με τα νερά του κόσμου. Απαγόρευση εισόδου στην Τούμπα σε σε παράγοντες της εθνικής αθηνών.
Υ.Γ. Σαντος αντε και γαμήσου που μόλις πήγες κάτω όλο χαμόγελα και απαξιωτικές δηλωσεις εισαι, αντε που θα με πεις πως η πόρτο φοβήθηκε την έδρα του σκουληκιού. Άντε τράβα να γλείψεις αυτούς που διόρισαν πέριση τον σπαθα.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μπραβο μπαρον, ωραιο ποστ. Και για να καταλαβεις την αξια του μπραβο, εχω φτασει πολλες φορες σε σημειο να ποσταρω "τι λες ρε πας καλα?"...
Φιλικα

Offline diegito4

• Αλλαγή
Φήμες για Ζήκο στον ΠΑΟΚ!

http://www.sport-fm.gr/article/287005

(δεν ξέρω..είμαι πολύ μπερδεμένος)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Η πίκρα είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ πληρώνει από την τσέπη του την επιλογή αυτή. Τίποτα άλλο.
Δυστυχώς αυτό το εκμεταλλέυονται οι παραγκωνισμένοι και κάνουν τους μ.χ. προφήτες.
Η μεγαλύτερη απόλαυση του κατοίκου αυτής της χώρας είναι να "επιβεβαιώνει" τις προφητείες
του και να του σηκώνεται η τρίχα από συγκίνηση όταν αναφωνεί "σας τα λεγα εγώ...".

Έχω εμπιστοσύνη σε ζαγόρ ζήση. Θα κάνουν αυτό που πρέπει και η ομάδα θα επανέλθει.
Η αλήθεια είναι ότι ο μπερετας μεσα σε λιγο χρονικο διατημα τα κανε πουτάνα. Σωστή η άμεση
απομάκρυνση...άρα λάθος η επιλογή του. Μες στο παιχνίδι είναι και οι λάθος επιλογές.

Απλα στη μπανανία μια λάθος επιλογή έχει την ικανότητα να αναδεικνύει το μεγαλείο της φυλής μας:
"η μνημη χρυσόψαρου"

ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ -
ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ
Το Α και to Ω του ΠΑΟΚ των τελευταίων 3 ετών... ΤΕΛΟΣ!!

Σε πρωτη φαση πες μου αν εμπιστευεσαι ακομα το Βρυζα και σε δευτερη αν σου λειπει το Ω, αν το εχεις εκει ρε παιδι μου αυτο λεω

ive4

• Guest
Σοφός και ο Σάντος και ο Βρύζας που την έκαναν στα δύσκολα.
Εγώ αν ήμουν Ζαγοράκης μετά την Φενέρ θα έφευγα από την ΠΑΕ και θα καλούσα τον κάθε Περσέα, Μπαρον που μπορεί να τα κάνει καλύτερα να αναλάβει. Θα ευχόμουν καλή τηλεθέαση στα νέα επεισόδια Αράβων επενδυτών. Θα έλεγα στον Αλεξόπουλο έλα αλέεκο πόσα εκατομύρια είπες ότι θα βάλεις ; Θα έστελνα τον λογαριασμό για την ανακαίνιση της Τούμπας στον Πουστρολάνο και θα έτρωγα τα λεφτά μου στην Καραϊβική χωρίς να ξυπνάω κάθε πρωί και να ακούω να με βρίζουν, να με λένε λαμόγιο και να ακούω Κόλκους και Βασιλόπουλους.

Τιμή μου που ασχολείσαι μαζί μου τουρκοφάγε.

Και όμως όταν έγραψα ότι το mats με τον άγιαξ είναι dead line για όλους, αετό πετούσαν όλοι. Τρέχουν τώρα να πάρουν εισιτήρια για το mats με την φενέρ ενώ το πλοίο έχει σαλπάρει.
Ήταν αναμενόμενο ότι χωρίς ro χρήμα από το CL θα πέφταμε σε τρυπα... διοικητική. Απλώς εγώ περίμενα να την κάνει ο ζαγοράκης. Βγήκε βρίζας.

Πιστεύω ότι συγχωρέσαμε πολλά. Και δεν μιλάω ούτε για beretta ούτε για μεταγραφές.

Μιλάω για την AMK και την ασέβεια προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εκτος του ότι ήταν κακός οργανωμένη, εξόργισε ο τόνος και ο τρόπος με τον οποιον η διοίκηση αντιμετώπισε τον Παοκτζή ως κατοστάρικο.
Και έτσι δεν μαθεύτηκε ποτε η αντίδραση των συνδέσμων με επιστολή διαμαρτυρίας προς την διοίκηση για τα αίσχη πριν και μετά την AMK. Την μπάλα χαμηλά δεν την κράτησε η διοίκηση αλλα οι σύνδεσμοι με το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και τουμπεκί.

Και εάν διαβάσω την ανακοίνωση της θύρας 4, το τροπάρι συνεχίζεται.

Ενώ είναι φανερό πια ότι αυτή η διοίκηση έχει αποκόψει κάθε δεσμό με τον λαό του ΠΑΟΚ και άγεται και φέρεται από ard και παρατρεχάμενους.

Εγώ σαν άτομο σε αυτό το παιχνίδι έχω να πράξω τα έξεις:

Η συνεχίζω να στρουθοκαμηλίζω και να ελπίζω ότι με τα ψίχουλα του EL ο ζαγοράκης θα τα καταφέρει η να δω την αλήθεια που είναι ότι κατά το δεκέμβριο με ανοιχτή την παλάμη θα στέκεται μπροστά από την πόρτα μου για να τα στάξω πάλι.

Εμενα μου τελειωσε και η υπομονή και το χρήμα.
Οι υπόλοιποι κάντε ότι καταλαβαίνετε

Όταν τα λες ήρεμα, τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω τους λόγους που διαφωνείς.
Σε ανέφερα σαν παράδειγμα επειδή τα χώνεις συνέχεια, όπως ανέφερα κι εμένα. (Όσο για το Τουρκοφάγος, δε τρώω ανθρώπους, το μόνο Turkie που έχω φάει είναι η γαλοπούλα).

Έτσι θα λειτουργούσε το σύστημα από τη στιγμή που ήρθε μία διοίκηση χωρίς επενδυτές. Με το χέρι ανοικτό θα μας ζητάνε μια ζωή. Αν εσύ πιστεύεις ότι με μία ΑΜΚ θα λυνόταν το πρόβλημα οριστικά, οκ, αλλά οι ανάγκες τρέχουν και αυξάνονται.
Χρέωσέ του την αποτυχία να βρεί χρηματοδότηση για φέτος (γιατί στην τριετία οι 35 χορηγοί κάθε χρόνο και τα παζάρια με τον βάζελο που τους αμολύσαμε παίκτες υπετιμημένους, εμένα δε με χάλαγαν).

Αλλά τι να πεις όταν δε μπορείς να πάρεις διαφήμιση κεντρική στην φανέλα ;
Πας στον Μυτηληναίο να ζητήσεις χορηγία ; Ααααα είναι λαμόγιο, μακρυάαα προδίδεις τον ΠΑΟΚ.
Τα παίρνεις από εταιρείες Βγενόπουλου ; Αααα πονηρή η μεταγραφή του Αναστασάκου, παίζεις παιγνίδια πίσω από την πλάτη του ΠΑΟΚ.
Πας να συζητήσεις με τον οπαπ ; Αααααααα αυτοί μας κάνουν πόλεμο, δε μας δίνουν όσα στις άλλες ομάδες, πήγαινε ρε Ζαγοράκη στο Καζίνο 848 και παίξε όπως είσαι.
Καταλήγεις να ζητήσεις από τον κόσμο ; Ααααα είσαι κερδοσκόπος, δε σέβεσαι την στήριξη του κόσμου....

Κρατάς τον Σάντος ; Δε βλέπουμε μπάλα, παίζει αμυντικά.
Φεύγει ο Σάντος ; Γιατί δε μπόρεσες να τον κρατήσεις ;
Φέρνεις Βρύζα για τεχνικό διευθυντή ; Επαγγελματικά επίπεδα οργάνωσης..
Φέρνεις Δερμιτζάκη προπονητή ; Είναι κολλητός σου.

Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι δεν αναγνωρίζουμε τίποτα και ψάχνουμε τρόπους να φαγωθούμε μεταξύ μας, απλά έτσι για να λέμε ότι κάναμε κάτι. Όπως ακριβώς τα λέει ο Γκεστ4.

Αν και εμένα με τρώει η ιδέα ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί το μοντέλο της τριετίας και τα πρόσωπα και άρα είναι λάθος πολλοί χειρισμοί φέτος το καλοκαίρι, δε μου βγαίνει να κατηγορώ τον Ζαγόρ και να κράζω.

guest4

• Guest
Η πίκρα είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ πληρώνει από την τσέπη του την επιλογή αυτή. Τίποτα άλλο.
Δυστυχώς αυτό το εκμεταλλέυονται οι παραγκωνισμένοι και κάνουν τους μ.χ. προφήτες.
Η μεγαλύτερη απόλαυση του κατοίκου αυτής της χώρας είναι να "επιβεβαιώνει" τις προφητείες
του και να του σηκώνεται η τρίχα από συγκίνηση όταν αναφωνεί "σας τα λεγα εγώ...".

Έχω εμπιστοσύνη σε ζαγόρ ζήση. Θα κάνουν αυτό που πρέπει και η ομάδα θα επανέλθει.
Η αλήθεια είναι ότι ο μπερετας μεσα σε λιγο χρονικο διατημα τα κανε πουτάνα. Σωστή η άμεση
απομάκρυνση...άρα λάθος η επιλογή του. Μες στο παιχνίδι είναι και οι λάθος επιλογές.

Απλα στη μπανανία μια λάθος επιλογή έχει την ικανότητα να αναδεικνύει το μεγαλείο της φυλής μας:
"η μνημη χρυσόψαρου"

ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ -
ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ
Το Α και to Ω του ΠΑΟΚ των τελευταίων 3 ετών... ΤΕΛΟΣ!!

Σε πρωτη φαση πες μου αν εμπιστευεσαι ακομα το Βρυζα και σε δευτερη αν σου λειπει το Ω, αν το εχεις εκει ρε παιδι μου αυτο λεω

Ο Βρύζας είναι ΠΑΟΚτσακι και κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ (υπό άλλες συνθήκες)
Ο Ζαγοράκης εκ των πραγματων θα γίνει και το Ω, αρκεί να τον στηρίξουμε.
Α, κάποτε είχε δηλώσει ότι θα φύγει όταν καταλάβει ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα διχαστεί.

Γενικά όμως πιστεύω ότι όλες αυτές οι συζητήσεις που κάνουμε περιστρεφονται γύρω από το ρητό:
" όπου φτώχεια και γκρίνια"
Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι η οικονομική στενότητα της ομάδας δημιουργεί τα προβλήματα
Και είναι η βασική αιτία που έφυγε και ο Βρύζας και ο Σάντος. ... αντε και ο Σαλπιγγίδης κάποτε...

Ποιος έκανε μάγκα τον Σάντος?
Ποιος ανέδειξε τον Ζήση?

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Offline Suicidal

• Βασικός
Σίγουρα η παραίτηση του Ζήση Βρύζα από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον πρόεδρο του "Δικεφαλου, Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο ισχυρός άνδρας των "ασπρόμαυρων" δεν έχασε καθόλου χρόνο και ήδη έχει αρχίσει να ασχολείται με το θέμα του αντικαταστάτη του Βρύζα. Ωστόσο, προτεραιότητά του είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας για τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Φενερμπαχτσέ και έπειτα το θέμα του διαδόχου του Βρύζα.

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

Βέβαια, ο Ζαγοράκης δεν θα μπορούσε να αφήσει το θέμα ανοικτό για πολύ καιρό, έτσι ήδη έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με ανθρώπους που έχουν πλούσια εμπειρία από τα γήπεδα, χωρίς, όμως, να θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του. Ο επικρατέστερος διάδοχος του Ζήση Βρύζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο "σβούρας" αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του "Ζαγόρ", αλλά όχι και την μοναδική λύση που έχει σκεφτεί. Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομά του Άκη Ζήκου. Ο τελευταίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ζαγοράκη και η φιλία των δύο κρατάει πολλά χρόνια.

Κατά τα άλλα, ο Ζαγοράκης έχει και εναλλακτικές λύσεις. Ο Γιάννης Τοπαλίδης και ο Γιώργος Κωστίκος είναι δύο ονόματα που από την πρώτη στιγμή ήρθαν στο μυαλό του "Ζαγόρ". Να σημειωθεί ότι ακούστηκε και το όνομα του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου. Ωστόσο,η λύση αυτή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, λόγω του ότι ο Πουρλιοτόπουλος έχει αναλάβει ένα δύσκολο κομμάτι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτό της διοίκησης των ακαδημιών.

Όλα στον καιρό τους

Όπως είπαμε και παραπάνω, όμως, ο Ζαγοράκης δεν πρόκειται να κλείσει το θέμα πριν τα ματς με την Φενερμπαχτσέ. Έχει παίξει ποδόσφαιρο και γνωρίζει ότι μία πιθανή αλλαγή προσώπων, λίγες μέρες πριν τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια, μπορεί να ταράξει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Βέβαια, δεν είναι και διατεθειμένος να αφήσει το θέμα για πολύ ανοικτό. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης θα προβεί στην ανακοίνωση του ονόματος του διαδόχου του Ζήση Βρύζα.
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/prwta_h_fener_meta_h_diadoxh_vruza.462696.html

Εχει χαθεί πλέον κάθε "έλεγχος",
σε καθοδηγώ σε πλένω τον εγκέφαλο σε περνάω αυτό που θέλω εγώ κι εσύ μάσα....
obey-paok.gr
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
Γιατί χαλιέσαι φίλε;  ;) Που το είδες το παράξενο;  :P
Πολύ καλά και εμπεριστατωμένα τα λέει το ρεπορτάζ! Επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν θα αφήσει το θέμα ανοιχτό πολύ καιρό. Γιατί; Μα επειδή έχει παίξει ποδόσφαιρο  ξέρει ότι αλλαγές προσώπων δεν είναι σωστές πριν τα μεγάλα ματς! Τι απορείς; Έχεις δει εσύ κανένα τέτοιο λάθος στον ΠΑΟΚ;
Επίσης το ρεπορτάζ μας λέει και το εξής ξεκάθαρο. Πως δεν έχασε καθόλου χρόνο για να ασχοληθεί. Ασχολήθηκε αμέσως. Μπαμ μπαμ. Και τι έκανε; Το άφησε για μετά τη Φενέρ!!!! Αυτό θα πει ασχολούμαι. Γιατί μετά τη Φενέρ; Τα είπαμε: έχει παίξει μπάλα (η επανάληψη μήτηρ πάσης πλύσεως). Πού δεν βγάζεις άκρη; Μυστήριος είσαι...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
:D  μα τι μαλάκας είσαι..... i love you.....

μα κάπου εκεί χάθηκα κι εγω.... τελικά ασχοληθηκε αμέσως ή το άφισε ?
γαμω την δημοσιογραφία σας ....  :)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Ιωαννα Λιλη για τεχνικος διευθυντης

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ακόμα νομίζεις ότι σηκώνεις κούπα στην πορτογαλία γαμώ την εθνική σου γαμώ. εδώ είναι ΠΑΟΚ ή πάρτο πρέφα ή πάρε πόδι.
ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ;
ο ΒΡΥΖΑΣ ΓΙΑΤΙ;
ο κοντός γιατί ήρθε;
το γκαγκατσόπαιδο γιατί το έφερες;
το γκαγκατσόπαιδο ποιος το έδωσε το δικαίωμα να φέρει 10 παιδάκια από τη δαπ συμφοιτητές του στον ΠΑΟΚ να βλέπουν αγώνες τζάμπα;\

τι είναι αυτά ρε; πόσο χαμηλά θα πέσεις ακόμα;

εμείς ρε παπάρα ακόμα και στις μάνες μας πουλάμε ημερολόγια από το σύνδεσμο και εσύ έχεις γεμίσει τα γραφεία πούστηδες οι οποίοι δεν είχαν ποτέ πατήσει το ποδάρι τους στο ΝΑΟ.

τελικά ρε θόδωρε για πες μου.

το τζάμπα πάνω από όλη ή ο ΠΑΟΚ;;
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Αν αρχίσει να κερδίζει πόντους ο παπαδόπουλος απο τον ζαγοράκη να το κλέισουμε το μαγαζί και να πετάξουμε τα κλειδιά στη θάλασσα σιγά σιγά.

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

ive4

• Guest
Ο Παπαδόπουλος έφυγε για προσωπικούς λόγους όπως είπε ο ίδιος. Αν υπάρχει άλλος λόγος ας μας τον πει ο μεγάλος εξυγιαντής Παπαδόπουλος.
Ο Βρύζας έφυγε γιατί του είπαν βρες προπονητή για τον ΠΑΟΚ κι αυτός βρήκε για την Σιένα. Επίσης σε δύσκολη οικονομικά εποχή δε ξέρω αν παρουσίασε μία λίστα με οικονομικούς καλούς παίκτες όπως έκανε τα πρώτα 2 χρόνια. Επίσης σου θυμίζω ότι ο Βρύζας είχε παραιτηθεί ήδη μόλις απολύθηκε ο Μπερέτα αναλαμβάνοντας την ευθύνη.
Ο κοντός ήρθε για να βάζει γκολ. Μέχρι τώρα έχει ένα γκολ σε 2 παιχνίδια ευρωπαϊκά.
Οι Γκαγκάτσηδες ήρθαν για να μη σε σφάζει ο κάθε Σπάθας.

Πόσο ποιο χαμηλά θα πέσει από την δεύτερη θέση ε;...  Όσο τον σπρώχνουμε από μόνοι μας θα πέφτει.

Τραγικές αψυχολόγητες συμπεριφορές (ευτυχώς από μειοψηφίες), που δείχνουν ότι είχαμε συμβιβαστεί με πέμπτες θέσεις και εδώ που είμαστε τώρα μας ζαλίζει.

Offline bane

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Ο Παπαδόπουλος έφυγε για προσωπικούς λόγους όπως είπε ο ίδιος. Αν υπάρχει άλλος λόγος ας μας τον πει ο μεγάλος εξυγιαντής Παπαδόπουλος.
Ο Βρύζας έφυγε γιατί του είπαν βρες προπονητή για τον ΠΑΟΚ κι αυτός βρήκε για την Σιένα. Επίσης σε δύσκολη οικονομικά εποχή δε ξέρω αν παρουσίασε μία λίστα με οικονομικούς καλούς παίκτες όπως έκανε τα πρώτα 2 χρόνια. Επίσης σου θυμίζω ότι ο Βρύζας είχε παραιτηθεί ήδη μόλις απολύθηκε ο Μπερέτα αναλαμβάνοντας την ευθύνη.
Ο κοντός ήρθε για να βάζει γκολ. Μέχρι τώρα έχει ένα γκολ σε 2 παιχνίδια ευρωπαϊκά.
Οι Γκαγκάτσηδες ήρθαν για να μη σε σφάζει ο κάθε Σπάθας.

Πόσο ποιο χαμηλά θα πέσει από την δεύτερη θέση ε;...  Όσο τον σπρώχνουμε από μόνοι μας θα πέφτει.

Τραγικές αψυχολόγητες συμπεριφορές (ευτυχώς από μειοψηφίες), που δείχνουν ότι είχαμε συμβιβαστεί με πέμπτες θέσεις και εδώ που είμαστε τώρα μας ζαλίζει.

:idea: :thumbok:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Βλεπω ειρωνια στον Παπαδοπουλο με τον ορο "μεγαλος εξυγιαντης". Εμενα παντως οσο ηταν στα διοικητικα και μιλουσε μου εδινε αναφορα με το νι και με το σιγμα. Ουτε στο περιπου σε σημειωσεις σε μπακαλοτεφτερα, ουτε με συνεντευξεις τυπου που την μια μου ελεγε χ την αλλη ψ και την αλλη ω. Επισης ο παπαδοπουλος δεχονταν ερωτησεις παντος ειδους και απαντουσε, δεν ειχε ααααααλλλους να απαντανε αντ' αυτου. Απο οσο καθαινω, ο Παπαδοπουλος εχει κερδισει την εκτιμηση πλεον και καποιων "πολεμιων του".Τελος ας κανουμε μια μικρη υπομονη κανα 2 εβδομαδες οπου ισως εχουμε και αλλα σχετικα νεα.

Οσο για το λογο που εφυγε εμενα προσωπικα μου ειχε πει παλιοτερα οτι δεν ειχε τοσο ελευθερο χρονο οσο απαιτουνταν, και οταν τον ρωτησα αν εχει για τον ΑΣ μου απαντησε οτι ουτε καν συγκρινεται ο χρονος που απαιτειται για τον ΑΣ σε σχεση με την ΠΑΕ. Αυτα μου ειπε αυτα σας λεω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
Θόδωρε Ζαγοράκη, κατάφερες να ξανακάνεις μπουρδέλο την ομάδα σε υπερβολικά σύντομο διαστήμα πριν από έναν πολύ κρίσιμο αγώνα. Αλλά δεν γαμείς, αύριο εμείς θα ειμαστε και πάλι εδώ. Εσύ μπορεί να τριγυρνάς αλλού.

guest4

• Guest

Επειδη έχουμε μνημη χρυσοψαρου καλό είναι να κοιταμε και λιγο προς τα πίσω,
ωστε να δειχνουμε κατανοηση και αυτοσυγκρατηση στις δυσκολες στιγμες.

Γιατί εαν καποιος αρχίζει να διαβάζει τα ποστ από την αρχή εως τώρα αυτού του τόπικ
δεν το γλιτώνει τον τρελογιατρό. Ψυχραιμία και βαλτε λίγο το σκληρό σας δίσκο να δουλέψει

Εξ αφορμής της αναλήψεως της προεδρίας του ΠΑΟΚ μας, απο τον Ζαγοράκη θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία μου, που αποδυκνύει πολλά για τον Θοδωρή και την PAOKτσίδικη καρδιά του:

Τον Ζαγοράκη τον γνώρισα πριν μερικά χρόνια στο Ηράκλειο, όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη και είχα πάει όπως πάντα τα παιδιά για να δουν από κοντά τους παίκτες.
Μόλις μπήκαμε μέσα στο ξενοδοχείο τα παιδιά αντιλήφθηκαν την παρουσία του Θόδωρα και ως φυσικό έτρεξαν να τον δούν και να τον χαιρετίσουν απο κοντά. Και επειδή κοντά στον βασιλικό ποτίζετε κι γλάστρα πήγα να δω εκ του πλησίον τον ήρωα των γηπέδων στα μάτια. Κατάματα όπως λέμε...
Πραγματικά μου έκανε τεράστια εντύπωση το ήθος του, η ηρεμία και η ντομπροσύνη του εξέπεμπε η όλη παρουσία του.
Δεν άργησε βέβαια να ρθει και η κουβέντα γύρω απο τι άλλο? για τον ΠΑΟΚ βέβαια. Τότε μέσα στα πολλά που μου είπε, ήταν μια αναφορά - εξομολόγηση για τα αισθήματα του προς τον ΠΑΟΚ. Ενα μονάχα θα σας πω από τα πολλά, που και εμένα προσωπικά μου έκανε εντύπωση και εκείνη την στιγμή αλλά και όποτε μέχρι σήμερα το επαναφέρω στην μνήμη μου. Εντύπωση τόσο ώς κατάθεση ψυχής αλλά και ώς εικόνα ενός ανθρώπου που εκείνη την ώρα πονούσε και έπασχε γι αυτό που αγαπούσε......
- Ο ΠΑΟΚ πάτερ, μου είπε, είναι μεγάλη αρρώστια. Από μικρό παιδί αγάπησα με πάθος αυτή την ομάδα. Μακάρι να μην ήμουν ΠΑΟΚ γιατί πονάει, πονάει πολύ. Είναι μεγάλη αρρώστια ο ΠΑΟΚ πάτερ και με βουρκωμένα μάτια έσειρε το βήμα του για να δώσει άλλη μια μάχη με τον δικέφαλο στα στην καρδιά...