Σοφός και ο Σάντος και ο Βρύζας που την έκαναν στα δύσκολα.
Εγώ αν ήμουν Ζαγοράκης μετά την Φενέρ θα έφευγα από την ΠΑΕ και θα καλούσα τον κάθε Περσέα, Μπαρον που μπορεί να τα κάνει καλύτερα να αναλάβει. Θα ευχόμουν καλή τηλεθέαση στα νέα επεισόδια Αράβων επενδυτών. Θα έλεγα στον Αλεξόπουλο έλα αλέεκο πόσα εκατομύρια είπες ότι θα βάλεις ; Θα έστελνα τον λογαριασμό για την ανακαίνιση της Τούμπας στον Πουστρολάνο και θα έτρωγα τα λεφτά μου στην Καραϊβική χωρίς να ξυπνάω κάθε πρωί και να ακούω να με βρίζουν, να με λένε λαμόγιο και να ακούω Κόλκους και Βασιλόπουλους.
Τιμή μου που ασχολείσαι μαζί μου τουρκοφάγε.
Και όμως όταν έγραψα ότι το mats με τον άγιαξ είναι dead line για όλους, αετό πετούσαν όλοι. Τρέχουν τώρα να πάρουν εισιτήρια για το mats με την φενέρ ενώ το πλοίο έχει σαλπάρει.
Ήταν αναμενόμενο ότι χωρίς ro χρήμα από το CL θα πέφταμε σε τρυπα... διοικητική. Απλώς εγώ περίμενα να την κάνει ο ζαγοράκης. Βγήκε βρίζας.
Πιστεύω ότι συγχωρέσαμε πολλά. Και δεν μιλάω ούτε για beretta ούτε για μεταγραφές.
Μιλάω για την AMK και την ασέβεια προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εκτος του ότι ήταν κακός οργανωμένη, εξόργισε ο τόνος και ο τρόπος με τον οποιον η διοίκηση αντιμετώπισε τον Παοκτζή ως κατοστάρικο.
Και έτσι δεν μαθεύτηκε ποτε η αντίδραση των συνδέσμων με επιστολή διαμαρτυρίας προς την διοίκηση για τα αίσχη πριν και μετά την AMK. Την μπάλα χαμηλά δεν την κράτησε η διοίκηση αλλα οι σύνδεσμοι με το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και τουμπεκί.
Και εάν διαβάσω την ανακοίνωση της θύρας 4, το τροπάρι συνεχίζεται.
Ενώ είναι φανερό πια ότι αυτή η διοίκηση έχει αποκόψει κάθε δεσμό με τον λαό του ΠΑΟΚ και άγεται και φέρεται από ard και παρατρεχάμενους.
Εγώ σαν άτομο σε αυτό το παιχνίδι έχω να πράξω τα έξεις:
Η συνεχίζω να στρουθοκαμηλίζω και να ελπίζω ότι με τα ψίχουλα του EL ο ζαγοράκης θα τα καταφέρει η να δω την αλήθεια που είναι ότι κατά το δεκέμβριο με ανοιχτή την παλάμη θα στέκεται μπροστά από την πόρτα μου για να τα στάξω πάλι.
Εμενα μου τελειωσε και η υπομονή και το χρήμα.
Οι υπόλοιποι κάντε ότι καταλαβαίνετε
Όταν τα λες ήρεμα, τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω τους λόγους που διαφωνείς.
Σε ανέφερα σαν παράδειγμα επειδή τα χώνεις συνέχεια, όπως ανέφερα κι εμένα. (Όσο για το Τουρκοφάγος, δε τρώω ανθρώπους, το μόνο Turkie που έχω φάει είναι η γαλοπούλα).
Έτσι θα λειτουργούσε το σύστημα από τη στιγμή που ήρθε μία διοίκηση χωρίς επενδυτές. Με το χέρι ανοικτό θα μας ζητάνε μια ζωή. Αν εσύ πιστεύεις ότι με μία ΑΜΚ θα λυνόταν το πρόβλημα οριστικά, οκ, αλλά οι ανάγκες τρέχουν και αυξάνονται.
Χρέωσέ του την αποτυχία να βρεί χρηματοδότηση για φέτος (γιατί στην τριετία οι 35 χορηγοί κάθε χρόνο και τα παζάρια με τον βάζελο που τους αμολύσαμε παίκτες υπετιμημένους, εμένα δε με χάλαγαν).
Αλλά τι να πεις όταν δε μπορείς να πάρεις διαφήμιση κεντρική στην φανέλα ;
Πας στον Μυτηληναίο να ζητήσεις χορηγία ; Ααααα είναι λαμόγιο, μακρυάαα προδίδεις τον ΠΑΟΚ.
Τα παίρνεις από εταιρείες Βγενόπουλου ; Αααα πονηρή η μεταγραφή του Αναστασάκου, παίζεις παιγνίδια πίσω από την πλάτη του ΠΑΟΚ.
Πας να συζητήσεις με τον οπαπ ; Αααααααα αυτοί μας κάνουν πόλεμο, δε μας δίνουν όσα στις άλλες ομάδες, πήγαινε ρε Ζαγοράκη στο Καζίνο 848 και παίξε όπως είσαι.
Καταλήγεις να ζητήσεις από τον κόσμο ; Ααααα είσαι κερδοσκόπος, δε σέβεσαι την στήριξη του κόσμου....
Κρατάς τον Σάντος ; Δε βλέπουμε μπάλα, παίζει αμυντικά.
Φεύγει ο Σάντος ; Γιατί δε μπόρεσες να τον κρατήσεις ;
Φέρνεις Βρύζα για τεχνικό διευθυντή ; Επαγγελματικά επίπεδα οργάνωσης..
Φέρνεις Δερμιτζάκη προπονητή ; Είναι κολλητός σου.
Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι δεν αναγνωρίζουμε τίποτα και ψάχνουμε τρόπους να φαγωθούμε μεταξύ μας, απλά έτσι για να λέμε ότι κάναμε κάτι. Όπως ακριβώς τα λέει ο Γκεστ4.
Αν και εμένα με τρώει η ιδέα ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί το μοντέλο της τριετίας και τα πρόσωπα και άρα είναι λάθος πολλοί χειρισμοί φέτος το καλοκαίρι, δε μου βγαίνει να κατηγορώ τον Ζαγόρ και να κράζω.