Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 622426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
σοβαρα τωρα ρε μακπολ τι πινεις καθε βραδυ τετοια ωρα και εχεις ονειρωξη και illusion με τον παπαδοπουλο και τον μελβα?εδω και καιρο οτι και να σου πουν βλεπεις παντου τον παπαδοπουλο.σου εφαγε την γυναικα?κανα αυτοκινητο?κατι ?ανησυχω.μηπως σου εριξε καμια χυλοπιτα?το πετας σε ολα τα τοπικ σε καθε συζητηση.

Offline petrov

• Αλλαγή
ΜΑΚΠΤΟΛ ΖΟΥΜΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!  :rasta: :rasta: :rasta: :rasta:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
να φυγει Η ΠΡΩΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ να παει αλλου ....Η ΛΥΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ
ΜΕΛΒΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ for president ΠΟΙΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
ΤΩΡΑ ......

MAKPTOL RULES!!!

υγ: σου ξεφυγε ο Λαγογιαννης...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

levu

• Guest
 οταν πρωτοανελαβε ο ζαγορακης την παε ειχα τις επιφυλαξεις μου....θα τα καταφερει σ'αυτη την κωλοφαση που βρισκεται η ομαδα?.....δεν ειχα αλλη επιλογη τοτε, επρεπε να τον στηριξω γιατι ητανε μονοδρομος.....στην πορεια εγινα ενθερμος υποστηρικτης του.....αυτη η παρεα (ζαγορ βρυζας κλπ) ειναι για μενα η καλυτερη διοικηση στην ιστορια του συλλογου, η μαλλον για να το πω καλυτερα η καλυτερη απο το 1978 που ακολουθω τον ΠΑΟΚ σαν ΟΠΑΔΟΣ κ ποτε σαν φιλαθλος....δεν τα παιρνω απο πουθενα δεν ειμαι αρδ δεν ειμαι χορτοφαγος δεν με ενδιαφερει να πηγαινω κοντρα σε οποιοδηποτε ρευμα μονο κ μονο για να υποδηλωσω την παρουσια μου.... ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδι για μενα....ο συλλογος αυτος ηταν ειναι κ κυριως θα ειναι....δεν τελειωνει ουτε σε μια ουτε σε δυο ουτε σε χιλιες στραβες....ολα αυτα τα χρονια που ειμαι με τον τροπο μου τον οπαδικο κοντα στην ομαδα περασα πολλα.....κλεψιες πουστιες προβοκατσιες κ κατι ψευτοαγανακτηζμενους τυπους (οι τελευταιοι βρηκανε στεγη τωρα στα ραδια, παλια συκοφαντουσανε εξω απο την τουμπα στα περιφημα τοτε πηγαδακια, τωρα μετα το ματσ τρεχουνε ολοι να προλαβουνε τον ταδε μαλακα παντογνωστη αρδ, παραγωγο, γκουρου του ποδοσφαιρου κλπ) για τους οποιους δεν ορκιζομαι για τα αγνα κινητρα τους...εχω κυνηγησει ολους τους προεδρους απο παντελακη κ μετα, κ αν χρειαστει θα το ξανακανω (για τον μακαριτη ειναι η αληθεια οτι το μετανιωσα τωρα τελευταια)..Η αληθεια ειναι οτι εχουνε κανει λαθη, ειδικα αυτος ο μπερετας ητανε μεγαλη μαλακια κυριως λογω της συγκυριας...εδω φανηκε οτι η τρομακτικη πιεση που ασκει αυτος ο συλλογος τους ψιλοθολωσε.....δεν εχουν κωλοπετσωθει ακομη....τους πιστευω ομως. Πιστευω οτι με τα οπλα που διαθετουνε κ στο πρωταθλημα που συμμετεχουνε κανουνε το καλυτερο δυνατο.τα λαθη τους ειναι αδολα.Εδω κ τοσες χιλαδες χρονια φωναζω οτι ο ΠΑΟΚ δεν θελει επενδυτη θελει αυτο που εχει τωρα με λιγη περισοτερη μανγκια λιγη περισοτερη ψυχραιμια κ ολα θα πανε καλα.....εχω τεραστια αγωνια για το ματς της τεταρτης κ τις προεκτασεις του, αγωνια γιατι δεν ξερω τι διαολο εγινε εκει στα ξενα με την προετοιμασια...οτι κ να γινει παντως παλι εκει θα ειμαι διπλα στην ομαδα οπως εχω μαθει απο παιδι μικρο..Σεβομαι τα αγνα κινητρα ολων των Παοκτσηδων δεν σεβομαι τους ευκαιριακους τους σημερα ειμαι αυριο δεν ειμαι τους πανω απο ολα εγω κ φυσικα τους υστεροβουλους.....τα κοτρωνια που κραταμε στα χερια μας πρεπει καποια στιγμη να τα εκτοξευσουμε προς τους πραγματικους εχθρους μας....ευελπιστω οτι αυτοι δεν ειναι πια μεσα στην ομαδα....προεδρε προχωρα κ μη μασας μια 

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

ive4

• Guest
η απορια μου ειναι, ποσοι απο δω μεσα θα χαρουν αν αποκλειστουμε απο τους Ολλανδους?

όσοι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον στη ζωή τους και τη γεμίζουν ψάχνοντας υπεύθυνους και γκρεμίζοντας ότι χτίστηκε.

Offline t.b

• Αλλαγή
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

northeagle_4

• Guest
Το αντιστροφο ερωτημα : ποσοι εδω μεσα θα πατουσαν γηπεδο αν ο ΠΑΟΚ δεν ειχε αυτην την διοικηση και 1002 προβληματα.Το παρελθον δινει μια απαντηση.
  Η απαντηση ομως δεν με ενδιαφερει,ουτε με νοιαζει ,ουτε κρινω κανεναν απο την στιγμη που το παρον και μελλον μπορουν να ειναι διαφορετικα και να αλλαξουν πολλα,με ενδιαφερει να σταματησουν επιτελους χαζα επιχειρηματα που δεν πειθουν ουτε 7χρονο.
 Η ομαδα παει καλα,εχουν γινει και χοντρες μαλακιες,πεφτει κραξιμο και δικαιως,οσο υπαρχει μετρο και καθαρη ματια ειναι προοδος.οι υπερβολη απο την αλλη ειναι κουσουρι του λαου μας και στα καλα και στα κακα.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
παντως παικτης που πωλειται δε νομιζω να οριζεται αρχηγος της ομαδας.αλλη μια μαλακια των αρδ μαλλον.ο παμπλο κοντρερασ ειναι αρχηγος τη νεα σαιζον!περαστικα στους αρδ

Offline agraf

• Αλλαγή
Πολύ καλή επιλογή αρχηγών!
Άντε να δούμε μπας και ηρεμήσουμε λίγο

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Το αντιστροφο ερωτημα : ποσοι εδω μεσα θα πατουσαν γηπεδο αν ο ΠΑΟΚ δεν ειχε αυτην την διοικηση και 1002 προβληματα.

Τον κοντο να μην ειχε και εγω εκει θα ημουν :P :P
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline diegito4

• Αλλαγή
εγώ έτσι το θέλω τον θόδωρα,να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του γιατί όταν αναλαμβάνει σημαίνει οτι οτι κινείται νοιάζεται και παίρνει πρωτοβουλίες και δεν κομπιάζει και πάντα βγαίνει σε καλό.τον θέλω αφεντικό-πρόεδρο με κάκαλα.
γι αυτό και δεν μου άρεσε το όλο 'μπόλιασμα' σιγα σιγα στο θέμα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή,όπως και τα λιγοψυχίσματα φευγώ-έρχομαι,όπως και η μη σθεναρή στάση στο θέμα των χρεών.
όσο κάνει μαλακίες θα τρωει το απαιραίτητο κράξιμο,όσο δείχνει οτι είναι ηγετική μορφή θα στηρίζεται.

όσο για κάποιους που μιλάνε για χαρά αν αποκλειστούμε και για μέλβα και πούτσες,βλέπουμε απλά το nick τους και πάμε στο επόμενο ποστ.
έχουμε ήδη φανταστεί τι θα έχουν γράψει από την κεντρική που εμφανίζει τα 10 τελευταία θέματα και περιμένουμε κάποιον άλλον να γράψει για να φύγει το nick τους.ούτε για click δεν αξίζουν.
« Last Edit: July 27, 2010, 00:02:02 by diegito4 »

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
δεν περνανε οι ωρες ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ 10 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ!

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Πολύ καλή επιλογή αρχηγών!
Άντε να δούμε μπας και ηρεμήσουμε λίγο

τον Ivic ξεχάσανε όμως

Offline t.b

• Αλλαγή
H μόνη αλλαγή με πέρσι είναι του Γκαρσία που πήρε την θέση του Κονσεισάο.
Δεν ξεχάσαν κανέναν αντικαταστάθηκε αυτός που έφυγε, τέλος.

CLUB LARISA

• Guest
εγώ έτσι το θέλω τον θόδωρα,να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του γιατί όταν αναλαμβάνει σημαίνει οτι οτι κινείται νοιάζεται και παίρνει πρωτοβουλίες και δεν κομπιάζει και πάντα βγαίνει σε καλό.τον θέλω αφεντικό-πρόεδρο με κάκαλα.
γι αυτό και δεν μου άρεσε το όλο 'μπόλιασμα' σιγα σιγα στο θέμα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή,όπως και τα λιγοψυχίσματα φευγώ-έρχομαι,όπως και η μη σθεναρή στάση στο θέμα των χρεών.
όσο κάνει μαλακίες θα τρωει το απαιραίτητο κράξιμο,όσο δείχνει οτι είναι ηγετική μορφή θα στηρίζεται.

όσο για κάποιους που μιλάνε για χαρά αν αποκλειστούμε και για μέλβα και πούτσες,βλέπουμε απλά το nick τους και πάμε στο επόμενο ποστ.
έχουμε ήδη φανταστεί τι θα έχουν γράψει από την κεντρική που εμφανίζει τα 10 τελευταία θέματα και περιμένουμε κάποιον άλλον να γράψει για να φύγει το nick τους.ούτε για click δεν αξίζουν.

Μερικοί εδώ μέσα και πολύ περισσότεροι εκεί έξω , λόγω της οξείας μαλακίτιδας που τους τρώει τον εγκέφαλο, πάλι τα βάζουν με αυτούς που μιλάνε. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΠΑΟΚτσήδες είμασταν και πριν και τώρα και μετά. Το οτι την ΠΑΕ την τρέχουν δικοί μας άνθρωποι, δε σημαίνει οτι θα καθήσουμε στην πολυθρονούλα μας, θα ανοίξουμε και τη σελίδα κοινωνικής ρουφιανο - δικτύωσης και θα γίνουμε μέλη στο club "και γω  θέλω να ανοίξει fan club ο ζαγοράκης και να μαι πρόεδρος αυτού". Ο diegito τα πε όλα σε 2 παραγράφους. Κανείς δε θα χαρεί αν αύριο η ομάδα διασυρθεί ή χάσει. Κανείς δεν περιμένει στη γωνιά. Στο κέντρο είμαστε και μιλάμε και θα μιλάμε όταν το καράβι στραβά αρμενίζει, αλλά και όταν το καράβι βάζει σωστά την πλώρη. Φέτος το καλοκαίρι έγιναν εγκληματικά (κατ' εμέ) λάθη και μερικοί νιώθουν την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τους και τον Σύλλογο να δείξουν την αντίθεσή τους. Τρομερά υγιές θα πρέπει να θεωρείται αυτό.

Η χρονιά αρχίζει, όλοι αφήνουμε παράμερα τις όσες διαφωνίες και βαδίζουμε μαζί. Ήρθε η ώρα της συσπείρωσης γτ η ομάδα το χρειάζεται. Εύχομαι να χουμε μια χρονιά ΗΡΕΜΗ, γεμάτη επιτυχίες και αδελφοσύνη. Καλό ταξίδι στους αδερφούς στην Ολλανδία, ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΩΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ Κ ΑΒΛΑΒΕΙΣ. Αυτό προέχει και μετά όλα τ άλλα. Είμαστε εδώ , δίπλα στην ομάδα  και ελπίζουμε σε μεγάλες στιγμές.

Offline cure

• Αλλαγή
Μία πολύ καλή κίνηση της διοίκησης ήταν να πλαισιώσουν το Δερμιτζάκη με έναν πολύπειρο και δοκιμασμένο στον υψηλό ανταγωνισμό γυμναστή, το Νίκο Καρύδα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η μισή δουλειά του προπονητή κρίνεται από το γυμναστή του.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή

Μερικοί εδώ μέσα και πολύ περισσότεροι εκεί έξω , λόγω της οξείας μαλακίτιδας που τους τρώει τον εγκέφαλο, πάλι τα βάζουν με αυτούς που μιλάνε. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΠΑΟΚτσήδες είμασταν και πριν και τώρα και μετά. Το οτι την ΠΑΕ την τρέχουν δικοί μας άνθρωποι, δε σημαίνει οτι θα καθήσουμε στην πολυθρονούλα μας, θα ανοίξουμε και τη σελίδα κοινωνικής ρουφιανο - δικτύωσης και θα γίνουμε μέλη στο club "και γω  θέλω να ανοίξει fan club ο ζαγοράκης και να μαι πρόεδρος αυτού". Ο diegito τα πε όλα σε 2 παραγράφους. Κανείς δε θα χαρεί αν αύριο η ομάδα διασυρθεί ή χάσει. Κανείς δεν περιμένει στη γωνιά. Στο κέντρο είμαστε και μιλάμε και θα μιλάμε όταν το καράβι στραβά αρμενίζει, αλλά και όταν το καράβι βάζει σωστά την πλώρη. Φέτος το καλοκαίρι έγιναν εγκληματικά (κατ' εμέ) λάθη και μερικοί νιώθουν την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τους και τον Σύλλογο να δείξουν την αντίθεσή τους. Τρομερά υγιές θα πρέπει να θεωρείται αυτό.

Η χρονιά αρχίζει, όλοι αφήνουμε παράμερα τις όσες διαφωνίες και βαδίζουμε μαζί. Ήρθε η ώρα της συσπείρωσης γτ η ομάδα το χρειάζεται. Εύχομαι να χουμε μια χρονιά ΗΡΕΜΗ, γεμάτη επιτυχίες και αδελφοσύνη. Καλό ταξίδι στους αδερφούς στην Ολλανδία, ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΩΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ Κ ΑΒΛΑΒΕΙΣ. Αυτό προέχει και μετά όλα τ άλλα. Είμαστε εδώ , δίπλα στην ομάδα  και ελπίζουμε σε μεγάλες στιγμές.

CLUB
αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτό δεν είναι με τα γραφόμενα τα δικά σου η κάποιον άλλον παιδιών που κάνουν ΚΡΙΤΙΚΗ γιατί θέλουν να δουν την ομάδα να πηγαίνει ακόμα καλύτερα με σωστούς χειρισμούς...
το πρόβλημα είναι όταν γράφετε πως σε περίπτωση ήττας από τον άγιαξ την επομενη του αγώνα αρχίζει πόλεμος εναντίον του Ζαγοράκη...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline diegito4

• Αλλαγή
διαφωνώ κάθετα spino.
δεν χρειάζεται καμια ήττα και καμιά στραβή για να πούμε κάτι.τα λέμε εδώ και καιρό.
και ίσα ισα στην στραβή και στα δύσκολα θα στηρίξουμε περισσοτερο και θα πάμε εκδρομή και Τούμπα.
ούτε αν κερδίσουμε λύθηκαν όλα δια μαγείας.