οταν πρωτοανελαβε ο ζαγορακης την παε ειχα τις επιφυλαξεις μου....θα τα καταφερει σ'αυτη την κωλοφαση που βρισκεται η ομαδα?.....δεν ειχα αλλη επιλογη τοτε, επρεπε να τον στηριξω γιατι ητανε μονοδρομος.....στην πορεια εγινα ενθερμος υποστηρικτης του.....αυτη η παρεα (ζαγορ βρυζας κλπ) ειναι για μενα η καλυτερη διοικηση στην ιστορια του συλλογου, η μαλλον για να το πω καλυτερα η καλυτερη απο το 1978 που ακολουθω τον ΠΑΟΚ σαν ΟΠΑΔΟΣ κ ποτε σαν φιλαθλος....δεν τα παιρνω απο πουθενα δεν ειμαι αρδ δεν ειμαι χορτοφαγος δεν με ενδιαφερει να πηγαινω κοντρα σε οποιοδηποτε ρευμα μονο κ μονο για να υποδηλωσω την παρουσια μου.... ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδι για μενα....ο συλλογος αυτος ηταν ειναι κ κυριως θα ειναι....δεν τελειωνει ουτε σε μια ουτε σε δυο ουτε σε χιλιες στραβες....ολα αυτα τα χρονια που ειμαι με τον τροπο μου τον οπαδικο κοντα στην ομαδα περασα πολλα.....κλεψιες πουστιες προβοκατσιες κ κατι ψευτοαγανακτηζμενους τυπους (οι τελευταιοι βρηκανε στεγη τωρα στα ραδια, παλια συκοφαντουσανε εξω απο την τουμπα στα περιφημα τοτε πηγαδακια, τωρα μετα το ματσ τρεχουνε ολοι να προλαβουνε τον ταδε μαλακα παντογνωστη αρδ, παραγωγο, γκουρου του ποδοσφαιρου κλπ) για τους οποιους δεν ορκιζομαι για τα αγνα κινητρα τους...εχω κυνηγησει ολους τους προεδρους απο παντελακη κ μετα, κ αν χρειαστει θα το ξανακανω (για τον μακαριτη ειναι η αληθεια οτι το μετανιωσα τωρα τελευταια)..Η αληθεια ειναι οτι εχουνε κανει λαθη, ειδικα αυτος ο μπερετας ητανε μεγαλη μαλακια κυριως λογω της συγκυριας...εδω φανηκε οτι η τρομακτικη πιεση που ασκει αυτος ο συλλογος τους ψιλοθολωσε.....δεν εχουν κωλοπετσωθει ακομη....τους πιστευω ομως. Πιστευω οτι με τα οπλα που διαθετουνε κ στο πρωταθλημα που συμμετεχουνε κανουνε το καλυτερο δυνατο.τα λαθη τους ειναι αδολα.Εδω κ τοσες χιλαδες χρονια φωναζω οτι ο ΠΑΟΚ δεν θελει επενδυτη θελει αυτο που εχει τωρα με λιγη περισοτερη μανγκια λιγη περισοτερη ψυχραιμια κ ολα θα πανε καλα.....εχω τεραστια αγωνια για το ματς της τεταρτης κ τις προεκτασεις του, αγωνια γιατι δεν ξερω τι διαολο εγινε εκει στα ξενα με την προετοιμασια...οτι κ να γινει παντως παλι εκει θα ειμαι διπλα στην ομαδα οπως εχω μαθει απο παιδι μικρο..Σεβομαι τα αγνα κινητρα ολων των Παοκτσηδων δεν σεβομαι τους ευκαιριακους τους σημερα ειμαι αυριο δεν ειμαι τους πανω απο ολα εγω κ φυσικα τους υστεροβουλους.....τα κοτρωνια που κραταμε στα χερια μας πρεπει καποια στιγμη να τα εκτοξευσουμε προς τους πραγματικους εχθρους μας....ευελπιστω οτι αυτοι δεν ειναι πια μεσα στην ομαδα....προεδρε προχωρα κ μη μασας μια