Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή

Για το στόχο της ομάδας την ερχόμενη σεζόν: «Στόχος μας είναι να κάνουμε και φέτος πρωταθλητισμό. Αυτό δεν επιβάλλει την οπωσδήποτε κατάκτηση της πρώτης θέσης. Άλλωστε, δεν νομίζω ότι έμεινε πέρσι κανείς δυσαρεστημένος από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα».
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
+4
ειναι ωρα σιγα σιγα να να σταματησουμε να κρυβομαστε πισω απο λεξη <<πρωταθλητισμος>>!Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΛΕΟΝ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
δύσκολο το πρωτάθλημα, σε μία μεταβατική χρονιά με νέο προπονητή και με 3 διοργανώσεις στην πλάτη.

jmjyiannis

• Guest
3 χρονια ακολουθούσαμε το χαμηλα την μπάλα και δε νομιζω να χάσαμε. Γενικά παρατηρώ μια παράξενη υπεραισιοδοξία κια κάποιες απαιτήσεις χωρις να υπολογίζεται το περιβαλον που ζουμε.
ενημερωτικά για τους φίλους που λένε μια και εξω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Όλοι θέλουμε και ξέρουμε οτι αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης. πρέπει να καταλάβουμε όμως ορισμένα πράγματα για το κοινό καλο. πέρσι οι υποδομές του ΠΑΟΚ δεν ήταν για προτάθλημα γιατί ΔΕΝ είχαμε παρασκήνιο, ΔΕΝ είχαμε λεφτά σε περίπτωση υπέρβασης (οπως και είναι τα προκριματικά του CH.L.), η εύτερη θέση όσο και αν άξιζε η ομάδα για την πρώτη ακόμη, ήταν μια υπέρβαση μέσα σε 2 ψχρόνια για τα δεδομένα του συλόγου, και πάμε στα του καλοκαιριού.

Ο προπονητής φεύγει για τους Χ Ψ λόγους και η ομάδα ψάχνεται για έναν αντικαταστατη καρμπον σε ποιο χαμηλό κασέ = χρόνος προσαρμογής
Η φορολόγηση ανεβαίνει και λεφτά δεν έρχονται
Το άνοιγμα δεν καλύπτεται από ΑΜΚ για πάνω από 50.000 ούτε από τα πλευοφ
Η ΔΕΠΑ κάνει νερά
Ο ΟΠΑΠ κάνει μπινιές
Η κρίση χτυπά χορηγούς
Η αγορά του Σαλπιγγίδη ακυρώνει άλλη κινηση ενίσχυσης παρα μόνο με απώλεια παίχτη.

την ίδια στιγμη ο ανταγωνισμός:
ο γαύρος εκει που είναι σε κατάσταση διάλυσης, έρχεται ένας Μαρινάκης και σήμερα κλείνουν Ριέρα ενώ με τους αλβανούς αποδικνύεται μόνο ιστορία 2 παραπάνω φιλικών.
ο βάζελος δίνει ρέστα όπου και όσο μπορεί για μεταγραφές ποντάροντας ασφαλώς και στη δική μας αποτυχία για να καρπωθεί τα 5 εκατ. παραπάνω
το χανούμι αν και φέρνει τους συνταξιούχους της ένωσης για να γεμίσει παλαιμάχους, κινείται μεταγραφικά και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του μέχρι τον αύγουστο
για το σκουλίκι δεν αξίζει κάποια αναφορά.

Στο παρασκήνιο συνεχίζουμε να μην έχουμε παρουσία και το ενδεχόμενο αναμειξης του Ζαγοράκη στη Λίγκα είναι δίκοπο μαχαίρι το οποίο τελικά και απομακρύνεται φυσιολογικά.

Το πρωτάθλημα θεωρώ οτι είναι όνειρο και ο πρωταθλητισμός κύριος στόχος. Μακάρι να βγαίνουμε απευθείας στους ομίλους με εξασφαλισμένα κέρδη από τον Μάιο. Αλλά θέλουν πολλά πράγματα γιαυτό που ΔΕΝ τα είχαμε πέρσυ και ΟΥΤΕ φετος τα έχουμε. Δεν είμαι ξενέρας απλώς δε θέλω στην προσπάθεια του πρωταθλήματος φέτος να τελειώσουμε με 5 εκατ άνοιγμα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να καθιερωθεί με σίγουρη παρουσία στην ευρώπη και σίγουρα έσοδα πάνω από 4-5 εκατ ΚΑΘΕ χρόνο σε πρώτη φάση.

Offline cure

• Αλλαγή
Είχα πει να μη το ξανανοίξω για διοικητικά, αλλά μίλησε ο Θόδωρος, οπότε δεν γίνεται να περάσει έτσι. Μία μικρή παρένθεση.

10/09/2009
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14EF2AI2N&extLang=
Το φετινό μπάτζετ είναι περίπου 10.500.000 ευρώ. Είναι αυξημένο περίπου 3.000.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι. Ελπίζω ότι ο αποκλεισμός μας από τους ομίλους δε θα επηρεάσει τον οικονομικό προϋπολογισμό που έχει γίνει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο...
...Είχαμε δύο κερδοφόρες χρήσεις και κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος. Η υπέρβαση του μπάτζετ φυσικά και είναι εφικτό να καλυφθεί, με σωστή διαχείριση και νοικοκυριό. Δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί. Γενικά για τα οικονομικά, ακολουθούμε το δρόμο της απόλυτης διαφάνειας.

10-12-2009
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=111129
Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. ΒιολίδηςQ Ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα 2εκ., Ευρώ. Αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός της εταιρίας, που σημαίνει τα λιγότερα πιθανά έσοδα, με τα περισσότερα πιθανά έξοδα, ναι έχει μία απόκλιση 2εκ. Ευρώ. Έχουμε όμως βάλει λιγότερα εισιτήρια από πέρυσι, δεν έχουμε βάλει μέσα τους αγώνες κυπέλλου κ.τ.λ. Άρα ας μην βιάζονται πολλοί.

20-7-2010
http://olapaok.gr/podosfairo/proetoimasia/stoxos_o_prwtathlhtismos.418238.html
«Ήταν επιτυχημένη αγωνιστικά, γιατί η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά των πλέι οφ. Είχαμε, βέβαια, και δύο αποτυχίες, μία στο Γιουρόπα Λιγκ και μία στο κύπελλο. Και ειδικότερα ο αποκλεισμός από τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μας στοίχισε, αφού είχε ως συνέπεια να δημιουργηθεί ένα άνοιγμα της τάξης περίπου των τριών εκατομμυρίων ευρώ».

Μετά και την επίσημη τοποθέτηση του Ζαγοράκη για το άνοιγμα, περίμενα από τον φίλο τον polman και κάποιους άλλους που ειρωνευόταν λίγο καιρό πριν πως κάνουμε τους έξυπνους ή τρώμε παραμύθι από τους δημοσιογράφους να πούνε κάτι, αλλά δεν πειράζει. Να είναι καλά τα παιδιά.

Όσον αφορά αυτά που είπε ο Ζαγοράκης δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ανατρίχιασα από συγκίνηση εκεί που κάποιοι τα παράτησαν όλα για τον ΠΑΟΚ, αλλά γάμα το. Θα σταθώ όμως σε κάτι ακόμη που είπε, όχι γιατί είναι λάθος, αλλά για να θαυμάσουμε τον Βασιλόπουλο που είναι μέσα στο μυαλό του Θόδωρου βδομάδες πριν  ;D

Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας: «Έχουμε κάνει όχι τρεις, αλλά επτά κινήσεις μεταγραφών, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ανανεώσεις των τεσσάρων συμβολαίων πριν την ολοκλήρωση της σεζόν».

Και τώρα που είπα για γραφείο τύπου. Που τον βρήκαν αυτόν τον Σουντουλίδη ρε; Του Αγγελιοφόρου δεν είναι αυτός; Πάντως διαμαρτύρομαι πρόεδρε όποιος κι αν είναι. Ο Σταυράκης τόσο αγώνα έκανε και δεν ξηγήθηκες καλά. Άντε και με κανέναν Τσορμπατζόγλου θα ήσουν ΟΚ. Τόση αχαριστία όμως; Σουντουλίδης σου λέει... Και τι έκανε αυτός ρε για να πουλήσει κανέναν Πάμπλο; Τς τς τς :P  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Λιγα λογια για το Σουντουλιδη ρε, ημασταν συμμαυητες στο δημοτικο.  :P

Δεν εχω ιδεα τι δημοσιογραφος ειναι, παντως ηταν παοκτσακι.

baron

• Guest
Τώρα σοβαρά να πιστέψω ότι αυτό ήταν συνέντευξη?

Να σου πω εγώ τι ήταν: Ο αυλοκόλακας σου έδωσε μια κολλα χαρτί , έτοιμες ερωτηματοαπαντησεις και εσύ είπες: "ντάξει είναι".

ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Βολεύτηκες στον polo σου μου φαίνεται. Καμια όρεξη για πραγματικό αγώνα. Και ενώ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΧΧΧ σε υπερασπιστικά ουκ ολίγες φορες.

Και εσύ μου την φέρνεις με "παπαριες". Πάλι με αφήνεις , λίγες μέρες πριν το mats του αιώνα , στα κρύα του λουτροu.

Στα αρχίδια μου το άνοιγμα ρε. Στον πούτσο μου τα 3 μύρια ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Αλλα αντί για ένα δυο ποιοτικές προσθήκες γέμισε η ομάδα με άσχετους. Κύριλλο, σαβινί, zouela, τυνήσιοι.

Μου ανανέωσες συμβόλαια με μεσόκοπους που κανονικά έπρεπε να είναι τώρα κιόλας σε ρολο back up.

Αλλα όλα αυτά να πάνε να γαμηθούνε. ΓίΔις, μουνί, γκαγκάτσης όλα ξεχασμένα και συγχωρεμένα, ΕΑΝ ΔΗΛΩΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΧΟ.

Και αυτός είναι ένας ρε παρτάλι: Όμιλος CL.

Τι πρωταθλητισμούς και αρχίδια ρε? θέλεις σοβαρά να φάω papa για ελληνικό πρωτάθλημα? ΜΑ ΤΟ ΦΕΤΕΙΗΟ ΣΤΟ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΣΠΑΘΑΣ ρε μαλακα! Με δυο σφυρίγματα σε έστειλε στον άλλο κόσμο. Τι πρωταθλητισμό θέλεις να κανεις στην mbourdelombanania ρε?

Το CL το παράτησες. Είναι φανερό από τις μεταγραφές και γενικά τις κινήσεις σου. Και μην τολμήσεις να τα σπρώξεις με την βοήθεια των ard στον beretta.
Και να μου κουβαλήσεις μετά το φιλαράκι σου. Έχεις φάει σουτ.... γαμησετα ΧΧΧΧΧ

- Έμεινες με την απορία γιατί δεν συμμετέχει κανένας στην AMK των πλουσιων, e? και που σε ακόμα!
- - Για ro γήπεδο πετα μπαλάκι αντί να ζητάς την συσπείρωση του κόσμου και να κάτσεις στον τάκο τον πραγματικό αντίπαλο του παοκτζή τον κατσαρή.
- σταματα να miksoklaigesai ρε για το ποσο έχετε θυσιάσει από την προσωπική σας ζωή. Τι θέλεις ρε? κιαλλο bravo πρόεδρε? Μου τελειωσε, παπάρι. Κανε την δουλειά σου αλλιώς άντε γαμήσου εσύ και οι οπαδοί σου!

DEADLINE: ΠΑΟΚ-Άγιαξ Εμείς περναμε: Όλα καλά.
μένουμε απ" έξω: Ξεκινα πόλεμος για τη απομάκρυνση σου .

Τα λέμε σε λίγες μέρες.
« Last Edit: July 21, 2010, 19:29:16 by Capricorn »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Τι ομιλος cl ρε baron..Κοροιδευομαστε και μεταξυ μας??
Τον ριερα τον γκοβου και τον ρομενταλ να εφερνες παλι δεν θα περνουσες..
Deadline λεει..Ε αντε ξεκινα πολεμο να τους διωξουμε κι αυτους και 10χρονια να ψαχνομαστε ακομα οπως στο μπασκετ και να μαστε στην φαπα απο ροδο και πανεληνιο-αντ1
ΠΑΟΚ G4Α

Offline 8emhs

• Αλλαγή

Τα λέμε σε λίγες μέρες.

Αυτος ο συλλογος δεν προκειται να δει ποτε ασπρη μερα. Δυστυχως. Πολεμος για να φυγει ο Ζαγορακης και να ερθει ποιος? Η ομοσπονδιακη δικτατορια του οχλου? Τι ακριβως? Γιατι και για την "λαικη βαση" ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα. Ας παιρναμε ολοι 1000 ευρω μετοχες και να μην χρειαζομασταν μετα διοικηση πρωτοδικειου.Δυστυχως εχω πλεον πεισθει οτι ΟΠΟΙΟΣ και να ερθει να διοικησει, θα εκδιωχθει με τις κλωτσιες ανεξαρτητα απο το αν ειναι καλος και τιμιος ή οχι. Απλα και μονο γιατι "ΠΑΟΚ εισαι" και δεν μπορεις να χανεις απο κατι Αγιαξ και λοιπα χωριά... Εδω κυνηγηθηκε ολοκληρος Παντελακης, στο Ζαγορακη θα κολλησουμε (που ειναι και "χανουμι") Αλλα ξεχασα, φυσικα "ο λαος του ΠΑΟΚ εχει παντα δικιο"....

Offline lik4

• Αλλαγή
χαλαρωστε ρε και αφηστε τις δημοσιογραφικες θεωριες οτι για ολα φταιει ο κοσμος
επειδη ειπε ο baron για πολεμο σημαινει οτι ισχυει κιολας? αποψη του ειναι μην τρελενεστε

Offline blue_eyes

• Βασικός
βρε ΧΧΧΧ μπαρον ΧΧΧΧΧΧ δεν ξερεις τι σου γινεται.. θες να αρχισεις και πολεμο τρομαρα σου απο την γερμανια

μου θυμιζεις το κανις του γειτονα οταν περναω απο την αυλη του και γαυγιζει για να φοβερισει.. ΧΧΧΧΧΧ

ΧΧΧΧΧΧ
« Last Edit: July 21, 2010, 19:31:43 by Capricorn »

Offline bozik

• Αλλαγή
Δυστυχως εχω πλεον πεισθει οτι ΟΠΟΙΟΣ και να ερθει να διοικησει, θα εκδιωχθει με τις κλωτσιες ανεξαρτητα απο το αν ειναι καλος και τιμιος ή οχι. Απλα και μονο γιατι "ΠΑΟΚ εισαι" και δεν μπορεις να χανεις απο κατι Αγιαξ και λοιπα χωριά... Εδω κυνηγηθηκε ολοκληρος Παντελακης, στο Ζαγορακη θα κολλησουμε (που ειναι και "χανουμι") Αλλα ξεχασα, φυσικα "ο λαος του ΠΑΟΚ εχει παντα δικιο"....
δεν ξέρω τη θα γίνει στο μέλλον...αλλα αυτό που φαίνεται μέχρι τώρα είναι το ανάποδο...ότι και να κάνει η διοίκηση ζαγοράκη στην τελική στηρίζεται από όλους...από που βγάζειs αυτό το συμπέρασμα, από ένα post?...δεν βλέπεις ότι περνάει ότι θέλει η διοίκηση στον κόσμο..και τον κόκκαλη επίτιμο πρόεδρο μπορεί να σου φέρει επειδή έχει τεχνογνωσία(ακραίο παράδειγμα για την συζήτηση μας)...και εσύ μου λες θα τους διώξει ο λαός του ΠΑΟΚ?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
ναι σας έβρισε τον "Ζαγοράκη πάνω απ όλα" και παρεξηγηθήκατε μερικοί. απο κει και πέρα ο bozik πιστεύω τα είπε όλα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò ìßëçóå ãéá üëïõò êáé üëá óå ìéá åö’ üëçò ôçò ýëçò óõíÝíôåõîç ðïõ ðáñá÷þñçóå óôç Ãåñìáíßá.
.....

Êáé ðñüóèåóå åð’ áõôïý: «Áðü ôç óôéãìÞ ðïõ åß÷áìå ìðñïóôÜ ìáò ôçí ðñüêëçóç ôçò óõììåôï÷Þò óôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê, äåí åðñüêåéôï íá áöÞóïõìå ôçí ïìÜäá ãõìíÞ. Óå êÜèå ðåñßðôùóç, èá åßìáóôå ðÜíôá åéëéêñéíåßò áðÝíáíôé óôïí êüóìï êáé äåí èá ùñáéïðïéïýìå êáôáóôÜóåéò».

http://olapaok.gr/podosfairo/proetoimasia/stoxos_o_prwtathlhtismos.418238.html

Áõôü ðÜíôùò Èüäùñå ÄÅÍ éó÷ýåé óôéò ðåñéðôþóåéò ãêáãêÜôóç - óáëðéããßäç
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

baron

• Guest
Στάλθηκε από: blue_eyes

ΧΧΧΧΧ

Άσε ρε! Γιατί το σβήνεις?

ό,τι μπορούσε να μείνει στο τόπικ (βάσει των κανονισμών),έμεινε.
από κει και πέρα υπάρχουν και τα πμ

Capri

« Last Edit: July 21, 2010, 19:43:47 by Capricorn »

ive4

• Guest
Τώρα σοβαρά να πιστέψω ότι αυτό ήταν συνέντευξη?

Να σου πω εγώ τι ήταν: Ο αυλοκόλακας σου έδωσε μια κολλα χαρτί , έτοιμες ερωτηματοαπαντησεις και εσύ είπες: "ντάξει είναι".

ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Βολεύτηκες στον polo σου μου φαίνεται. Καμια όρεξη για πραγματικό αγώνα. Και ενώ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΧΧΧ σε υπερασπιστικά ουκ ολίγες φορες.

Και εσύ μου την φέρνεις με "παπαριες". Πάλι με αφήνεις , λίγες μέρες πριν το mats του αιώνα , στα κρύα του λουτροu.

Στα αρχίδια μου το άνοιγμα ρε. Στον πούτσο μου τα 3 μύρια ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Αλλα αντί για ένα δυο ποιοτικές προσθήκες γέμισε η ομάδα με άσχετους. Κύριλλο, σαβινί, zouela, τυνήσιοι.

Μου ανανέωσες συμβόλαια με μεσόκοπους που κανονικά έπρεπε να είναι τώρα κιόλας σε ρολο back up.

Αλλα όλα αυτά να πάνε να γαμηθούνε. ΓίΔις, μουνί, γκαγκάτσης όλα ξεχασμένα και συγχωρεμένα, ΕΑΝ ΔΗΛΩΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΧΟ.

Και αυτός είναι ένας ρε παρτάλι: Όμιλος CL.

Τι πρωταθλητισμούς και αρχίδια ρε? θέλεις σοβαρά να φάω papa για ελληνικό πρωτάθλημα? ΜΑ ΤΟ ΦΕΤΕΙΗΟ ΣΤΟ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΣΠΑΘΑΣ ρε μαλακα! Με δυο σφυρίγματα σε έστειλε στον άλλο κόσμο. Τι πρωταθλητισμό θέλεις να κανεις στην mbourdelombanania ρε?

Το CL το παράτησες. Είναι φανερό από τις μεταγραφές και γενικά τις κινήσεις σου. Και μην τολμήσεις να τα σπρώξεις με την βοήθεια των ard στον beretta.
Και να μου κουβαλήσεις μετά το φιλαράκι σου. Έχεις φάει σουτ.... γαμησετα ΧΧΧΧΧ

- Έμεινες με την απορία γιατί δεν συμμετέχει κανένας στην AMK των πλουσιων, e? και που σε ακόμα!
- - Για ro γήπεδο πετα μπαλάκι αντί να ζητάς την συσπείρωση του κόσμου και να κάτσεις στον τάκο τον πραγματικό αντίπαλο του παοκτζή τον κατσαρή.
- σταματα να miksoklaigesai ρε για το ποσο έχετε θυσιάσει από την προσωπική σας ζωή. Τι θέλεις ρε? κιαλλο bravo πρόεδρε? Μου τελειωσε, παπάρι. Κανε την δουλειά σου αλλιώς άντε γαμήσου εσύ και οι οπαδοί σου!

Τα λέμε σε λίγες μέρες.

τουλάχιστον εσύ το λες καθαρά. Από 4 Αυγούστου θα δούμε και ποιοι άλλοι περιμένουν αυτή τη στιγμή.
Το φιλαράκι του είναι ο Δερμιτζάκης ή ο Αναστασιάδης ;
Είσαι και πολύ λαρτζ. 3 μύρια μωρέ σιγά.
Το πρωτάθλημα το πήρε ο Σπάθας όπως λες. Άρα γιατί να κάνει μεταγραφές ο Ζαγοράκης ;
Όσο για τον πόλεμο στον Ζαγοράκη, για πες μας και ποιον σκέφτεστε για επόμενο ; Τον υποψήφιο πρόεδρο του ΑΣ; Τις εκδόσεις Ζήτρος ; Κανέναν δικηγόρο... ; Η τη νέα έκδοση του Ιβάν Σαββίδη ;

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Μετά και την επίσημη τοποθέτηση του Ζαγοράκη για το άνοιγμα, περίμενα από τον φίλο τον polman και κάποιους άλλους που ειρωνευόταν λίγο καιρό πριν πως κάνουμε τους έξυπνους ή τρώμε παραμύθι από τους δημοσιογράφους να πούνε κάτι, αλλά δεν πειράζει. Να είναι καλά τα παιδιά.

Όσον αφορά αυτά που είπε ο Ζαγοράκης δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ανατρίχιασα από συγκίνηση εκεί που κάποιοι τα παράτησαν όλα για τον ΠΑΟΚ, αλλά γάμα το. Θα σταθώ όμως σε κάτι ακόμη που είπε, όχι γιατί είναι λάθος, αλλά για να θαυμάσουμε τον Βασιλόπουλο που είναι μέσα στο μυαλό του Θόδωρου βδομάδες πριν  ;D

Δεν νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι αλλά μιας και το ανέφερες οφείλω να απαντήσω.
1. Δεν ειρωνεύτικα κανέναν συγκεκριμένα.
2. Δεν ασφημβήτισα ποτέ ότι υπάρχει το περιβόητο άνοιγα. Πραγματικά δηλαδή πες μου που το είπα αυτό.
3. Αυτό που ξεκάθαρα είπα ότι με ενοχλεί να στηριζομάστε σε αυτά που λένε οι αρδ, να αναλύουμε και να βγάζουμε αυθαίρετε συμπεράσματα.
4. Επίσης μπορεί κάποιος να κατηγορήσει την διοίκηση για λανθασμένες επιλογές μεταγραφών. Αλλά βλέπω κόσμο να κατηγορεί την διοίκηση ότι κλέβει. Έχουμε κανένα στοιχείο γιαυτό? Δηλαδή η εντύπωση που μου δίνεται είναι ότι μερικοί ζουν απλά για να παραπονιούντε. Και αν κάνουν λάθος:
Εύκολη συνταγή η γκρίνια.

Αν η ομάδα πάει καλά μπορείς να απαντήσεις "καλά η ομάδα γαμάει και εσύ ο κομπλεξικός κάθεσε και μου την λες που έκανα λάθος αντί να χαίρεσαι?!"
Αν η ομάδα δεν πάει καλά "εγώ σας τα έλεγα τότε, λουστείτε τα τώρα"

Έχω μάθει στην ζωή μου για να πιστέψω κάτι πρέπει πρώτα να το διασταυρώσω από έγκυρες πηγές. Γενικώς δεν είμαι ευκολόπιστος. Και μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει αυτή η τακτική. Το ίδο ακολουθάω και στον ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ που λενε οι ΑΡΧ και να το συζητάω. Αυτοί λένε ότι μλκ τους κατέβει απλά γιατί πρέπει να κάνουν κάτι. Είδαμε χτες και με τον Γκαρσία. Προσωπικά ούτε που ασχολήθηκα 1 λεπτό με το θέμα γιατί ξέρω ότι είναι ανύπαρκτο. Τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Γιατί προτιμάω να πιστεύω αυτό που έβλεπα ένα χρόνο μέσα στο γήπεδο από τον Παβλάρα και όχι τις μυθοπλασίες που γράφουν οι αρδ. Θα σε παρακαλούσα να ξαναδείς το post που είχα κάνει.

@baron

Διάβασες τι ακριβώς έλεγα στο post μου? Σου είπα εγώ ότι δεν θέλω να ξέρεις τα οικονομικά της ΠΑΕ?! Που ακριβώς το έγραψα αυτό, κάντο μου παράθεση. Μη μου βάζετε λόγια που δεν λέω για να πείτε αυτό που θέλετε. Νομίζεις εγώ δεν θέλω να μάθω? Αλλά να κάθομαι να ασχολούμε από το ΠΡΩΙ μέχρι το ΒΡΑΔΥ με την κάθε μια μαλακία που λένε και γράφουν οι αρδ, όχι δεν θα το κάνω ρε φιλε. Κάθετε τόσος κόσμος εδώ μέσα και τους βρίζει αλλά μετά τους διαβάζει/ακούει και κρίνει τα λεγομενά τους. Εντάξει τι να πω, αν το βρίσκεις εσύ λογικό...

Αυτό που είπα ήταν το εξής απλό:
Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που παίρνουν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και βγάζουν κάποια συμπεράσματα. Έχουν τις γνώσεις να διαβάσουν ισολογισμό? Έμενα τουλάχιστον που είμαι και χαζός μου πήρε 2 εξάμηνα στο Πανεπιστήμιο για να μάθω να διαβάζω και να κρίνω έστω τα βασικά. Και στην πλειονότητα τους έχουν λογιστικά τρικ μέσα και θες ώρες-μέρεες για να βγάλεις συμπερασμάτα (εταιρείες ορκοτών λογιστών αν έχεις ακουστά).

Απλά εδώ μέσα θα ακούσεις 10000 φήμες και εμείς θα τις πάρουμε όλες στα σοβαρά. Για πιο λόγο δεν ξέρω. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι γίνετε κακό στην ομάδα όταν μιλάμε με φήμες συνέχεια και βγάζουμε 300 συμπερασμάτα. Αν εσένα δεν σου την σπάει αυτό, οκ πάσο.
Γράφουν όλοι για πώληση Κοντρέρας. Πως θα αντιδράσουμε εμείς σε αυτό και θα δείξουμε ότι είμαστε αντίθετοι? Μέσω ράδιων? Μέσω του forum? Προφανώς και όχι για μένα. Ψευτομαγκιες και επαναστάσεις δεν έγιναν έτσι. Μόνο συνδεσμικά γίνετε δουλειά. Αλλά που..

Και ως για ροζ λουλουδάκια κλπ σε παρακαλώ πάρτα πίσω αν δεν με ξέρεις. Ώστε κιαλλιώς δεν σε κόβω για άτομα που κάνει χαζομαγκιές μέσω ιντερνετ. Έχω ρίξει μάχες για να υπερασπιστώ τον ΠΑΟΚ στο νησί όταν είμαι μόνος εναντίων 10 χαβουζοπαδών. Και το ξύλο μου έριξα και έφαγα.

@diegito4
Φίλε από το μιζέρια μέχρι το να ασχολείσε υπάρχει τεράστιο κενό. Η υπερβολική και αδικαιολόγιτη κριτική είναι που μου την δίνει και αν μιλάμε χωρίς στοιχεία. το να ασχολείσε φυσικά και είναι υγεία. Αλλά το να φτάνεις στα άκρα είναι άλλο θέμα. Και ας μην παίξουμε την κολοκυθιά με το ποιος "μιζεριάζει" παραπάνω και ποιος έχει στοιχεία. Με άλλα λόγια και ελπίζω να γίνω κατανοητός: Δεν είμαι μίζερα τα θέματα, να τα συζητας με μιζέρια είναι η κατάντια.
Ως για το ότι δεν ασχολούμε με άλλα θέματα, αν έχεις παρατηρήσεις είμαι 6 χρόνια στο forum και κάνω 100 Post το χρόνο πάνω κάτω, βαριέμαι να γράφω εκτός και αν κάτι το θεωρω σημαντικό. Ως για την κερκίδα μιας και το αναίφερες, ζήτημα να παω 1 φορά τον χρόνο στην Τούμπα, γιατί απλά ειναι 200 ευρώ για μένα να πάω και να έρθω. Και δυστυχώς δεν μου φτάνουν τα λεφτά. Προσπαθώ να συνείσφερω με το διαρκείας μου και ελπίζω άλλα αδέρφια να αναπληρώσουν αυτό που δεν κάνω εγώ στην κερκίδα. Άρα δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να μιλάω για αυτό το θέμα μιας και δεν γνωρίζω και πολλά.

φιλικά και αδερφικά
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline pirate

• Αποστολή
  • **

Τα λέμε σε λίγες μέρες.

Σωπα ρε φιλε τωρα κλασαν μεντες θα τους κανεις τα μουτρα κυμα απο την Λαζια. Γενικα δεν γραφω και ουτε γουσταρω αλλα τετειες XXX δεν μπορω να διαβαζω
Εμπρος λοιπον επαναστατες XXXX καντε κινηση και θα μας βρητε απεναντι σας, αρκετα με τον καθε XXX
« Last Edit: July 22, 2010, 04:03:17 by Capricorn »

Callahan

• Guest
Σωστός ο πειρατής.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Είναι πλέον βέβαιο ότι θα σε πουν λαμογιο...αν δν σε έχουν πει ήδη....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Και είναι πλέον βέβαιο ότι εσύ πρέπει να σκέφτεσαι 2-3 φορές την ημέρα.