Τώρα σοβαρά να πιστέψω ότι αυτό ήταν συνέντευξη?
Να σου πω εγώ τι ήταν: Ο αυλοκόλακας σου έδωσε μια κολλα χαρτί , έτοιμες ερωτηματοαπαντησεις και εσύ είπες: "ντάξει είναι".
ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.
Βολεύτηκες στον polo σου μου φαίνεται. Καμια όρεξη για πραγματικό αγώνα. Και ενώ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΧΧΧ σε υπερασπιστικά ουκ ολίγες φορες.
Και εσύ μου την φέρνεις με "παπαριες". Πάλι με αφήνεις , λίγες μέρες πριν το mats του αιώνα , στα κρύα του λουτροu.
Στα αρχίδια μου το άνοιγμα ρε. Στον πούτσο μου τα 3 μύρια ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Αλλα αντί για ένα δυο ποιοτικές προσθήκες γέμισε η ομάδα με άσχετους. Κύριλλο, σαβινί, zouela, τυνήσιοι.
Μου ανανέωσες συμβόλαια με μεσόκοπους που κανονικά έπρεπε να είναι τώρα κιόλας σε ρολο back up.
Αλλα όλα αυτά να πάνε να γαμηθούνε. ΓίΔις, μουνί, γκαγκάτσης όλα ξεχασμένα και συγχωρεμένα, ΕΑΝ ΔΗΛΩΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΧΟ.
Και αυτός είναι ένας ρε παρτάλι: Όμιλος CL.
Τι πρωταθλητισμούς και αρχίδια ρε? θέλεις σοβαρά να φάω papa για ελληνικό πρωτάθλημα? ΜΑ ΤΟ ΦΕΤΕΙΗΟ ΣΤΟ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΣΠΑΘΑΣ ρε μαλακα! Με δυο σφυρίγματα σε έστειλε στον άλλο κόσμο. Τι πρωταθλητισμό θέλεις να κανεις στην mbourdelombanania ρε?
Το CL το παράτησες. Είναι φανερό από τις μεταγραφές και γενικά τις κινήσεις σου. Και μην τολμήσεις να τα σπρώξεις με την βοήθεια των ard στον beretta.
Και να μου κουβαλήσεις μετά το φιλαράκι σου. Έχεις φάει σουτ.... γαμησετα ΧΧΧΧΧ
- Έμεινες με την απορία γιατί δεν συμμετέχει κανένας στην AMK των πλουσιων, e? και που σε ακόμα!
- - Για ro γήπεδο πετα μπαλάκι αντί να ζητάς την συσπείρωση του κόσμου και να κάτσεις στον τάκο τον πραγματικό αντίπαλο του παοκτζή τον κατσαρή.
- σταματα να miksoklaigesai ρε για το ποσο έχετε θυσιάσει από την προσωπική σας ζωή. Τι θέλεις ρε? κιαλλο bravo πρόεδρε? Μου τελειωσε, παπάρι. Κανε την δουλειά σου αλλιώς άντε γαμήσου εσύ και οι οπαδοί σου!
DEADLINE: ΠΑΟΚ-Άγιαξ Εμείς περναμε: Όλα καλά.
μένουμε απ" έξω: Ξεκινα πόλεμος για τη απομάκρυνση σου .
Τα λέμε σε λίγες μέρες.