Διαβαζω σχολια Cure για τον Βιολιδη και για την τρυπα στον προυπολογισμο του ΠΑΟΚ με αυτα τα δυο να τα συνδεεις.Για μενα μεσα απο ευφανταστα σεναρια και χωρις καμια αποδειξη βεβαιως αλλα ουτε καν σοβαρη ενδειξη.
Μπάμπη τελευταίο (ελπίζω να μην υπάρξει και αφορμή) post από μένα για το διοικητικό με "άρωμα γκρίνιας", όπως νομίζουν πολλοί, αφού από αύριο γίνεται η κλήρωση και το μυαλό και η ψυχή μας θα είναι στο θύμα που θα πατήσουμε πάνω του όπως σωστά λες, για να πάμε εκεί που ανήκουμε.
Αν δεν συνδέσω ρε φίλε τον Βιολίδη με το χρέος και τη τρύπα με ποιον να τα συνδέσω;
Θα σου πω λοιπόν για τον Βιολίδη για να τελειώσω με ό,τι άρχισα και τέλος από μένα στο συγκεκριμένο παραμύθι.
Εγώ τον Βιολίδη δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν έχω κανέναν λόγο να τον εμπιστεύομαι. Ούτε το αντίθετο βέβαια, αλλά εδώ μιλάμε για το στράβωμά μου με αυτόν. Από έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και του δίνω τα λεφτά μου και κυρίως κάνει κουμάντο στην ομάδα μου, ΑΠΑΙΤΩ διαφάνεια πρώτον, αποτελέσματα δεύτερον. Αλλιώς ας σταματήσει να "θυσιάζεται" για τον ΠΑΟΚ, να ησυχάσει κι αυτός και η ομάδα.
Αφού δεν τον ξέρω γράφω στο πούτσο μου αν λέει ότι έβαλε λεφτά στον ΠΑΟΚ το κάθε παπαγαλάκι. Είδαμε και πόσους άλλους μπατήριδες και απατεώνες πέρασαν κατά καιρούς για χοσάδες. Στ' αρχίδια μου που είπε και ο ίδιος πως το παραγοντιλίκι πληρώνεται. Εγώ δεν είδα να βάζει λεφτά με τα μάτια μου. Χιλιάδες πλούτισαν από το παραγοντιλίκι και δεν είπε κανένας έφαγα. Όλοι δίνανε. Οπότε τ' ακούω βερεσέ. Εμαθα όμως τον Βιολίδη και τα μαγαζιά του από τον ΠΑΟΚ και τα προτιμώ έκτοτε για καφεδάκι, μπυρίτσα κτλ λόγω ΠΑΟΚ. Το να γίνεις επώνυμος είναι το μεγαλύτερο έξοδο που υπάρχει και το πιο δύσκολο σκαλοπάτι επιτυχίας. Ο Βιολίδης τα κατάφερε μέσω ΠΑΟΚ. Οπότε τα πληρώνω και χαζά απευθύνονται μόνο στους υπαλλήλους του, μονίμους ή εκτάκτους. Μόνιμοι είναι αυτοί που δουλεύουν στα μαγαζιά του και έκτακτοι αυτοί που κάνουν το κοινό όταν χρειάζεται και χειροκροτούν δυνατά. Αμά λάχει την πέφτουν κιόλας στον αντίπαλο. Και αυτά τα ξέρω γιατί τα είδα με τα μάτια μου κι εγώ και όσοι προτιμούν τα μαγαζιά του και όσοι είναι μέλη στον ΑΣ. Δεν είναι κανένα κρατικό μυστικό.
Επίσης ξέρω για τον Βιολίδη πως τον έφερε ο Κατσαρής στον ΠΑΟΚ, επιβάλλοντάς τον στην ουσία δίπλα στον "άμαθο" Ζαγοράκη και πλαισιώνοντας τον με δικούς του ανθρώπους. Στην ουσία διοίκηση Βιολίδη με μπροστάρη Ζαγοράκη. Ξέρω επίσης πως κατέβηκε στον ΑΣ ως σύμμαχος του Κατσαρή και του ανανέωσε τη θητεία. Ξέρω πως μου είπε πριν λίγους μήνες για ένα άνοιγμα που θα κλείσει και αυτό άνοιξε έκτοτε.
Τέλος ξέρω ότι όσο είναι υπεύθυνος για χορηγίες στον ΠΑΟΚ οι μόνες μεγάλες ήταν του κράτους και του βγενόπουλου. Στην ουσία δεν εκμεταλεύτηκε το όνομα του ΠΑΟΚ και ακολούθησε τον εύκολο δρόμο του οσφυοκάμπτη. Όπως απέτυχε και η μπουτίκ, όπως και τα κυλικεία και το PAOK travel. Όλα μα όλα δεν έφεραν τα αναμενόμενα κέρδη και μένει ο ΠΑΟΚ με 21.000 διαρκείας, με 2η θέση, με αυτή τη δυναμική να κρέμεται ακόμα από τα παπάρια του κράτους και από τις αντοχές του κόσμου. Δεν συγκρίνω με εποχές γούμενου. Συγκρίνω με κούλα π.χ. που η μπουτίκ της ακόμα και τώρα έχει περισσότερα κέρδη από τη δικιά μας. Μη μιλήσουμε για την εποχή Ντέμη που γινόταν της πουτάνας. Μη συγκρίνω με τίποτα σκουλήκια και τι έσοδα έχουν αυτοί από διάφορες εμπορικές πίπες. Ντροπή μας ρε!
Θέλω λοιπόν να μάθω από τον ίδιο πως στο διάολο μπήκαμε μέσα και δεν μπορώ τώρα που καίγομαι ως ΠΑΟΚ να κάνω μια μικρή υπέρβαση. Όχι όμως να ακούσω για το μπάτζετ που μας είπαν επίσημα σε 3 συνεντεύξεις τύπου πως αυξήθηκε, αλλά ελεγχόμενα. Την αλήθεια. Θέλω επίσης να δω πράξεις στο θέμα marketing. Να προσλάβει 1-2 στελέχη να κάνουν δουλειά. Δεν λέω να παρατήσει τη δουλειά του και να τρέχει για χορηγίες. Να κάνει κάτι όμως και να μιλήσει καθαρά και χωρίς στραβοστομίαση. Αυτό είναι κακό;
Δεν είναι προσωπική επίθεση και κατηγορίες χωρίς στοιχεία όλα αυτά. Είναι ερωτήσεις προς τον αρμόδιο. Όπως από τον Ζαγοράκη θα ζητήσουμε τα ρέστα για τα χρέη, τον Ζαγοράκη και το Βρύζα για το αγωνιστικό και τα λάθη σε μεταγραφές, από τον Ζαγοράκη και τον Μιχαηλίδη για το προπονητικό κτλ. Αν είναι όμως να τα ρίξουμε στην κακή Αθήνα που μας πολεμάει και δεν βρίσκουμε λεφτά, τότε γάμα τα. Θα ξαναζήσουμε εποχές Μπούζα.
Ένας παραπάνω λόγος να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά είναι γιατί ο Βιολίδης δεν είναι ένας απλός παράγοντας. Είναι και μέσα στον ΑΣ και αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι ο πρόεδρος του ΑΣ, θα τρέξει το θέμα του γηπέδου ίσως κτλ. Γι' αυτό και τον ξεψαχνίζουμε. Μιλάμε για σοβαρά πράγματα τώρα. Δεν γίνεται να περάνε έτσι απλά. Ένας τέτοιος κορυφαίος παράγοντας είναι φυσικό να περνάει από κόσκινο, μέχρι να τον μάθουμε και να τον εμπιστευτούμε από τις πράξεις του και όχι σαν ζώα επειδή το είπαν τα παπαγαλάκια.
Άντε και τέλος με τα κωλοδιοικητικά και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο. Και να πείσουμε και τους υπόλοιπους να ονειρευτούν και να αφήσουν τα χαζά για ρεαλισμούς και πίπες. ΠΑΟΚ είσαι ρε!