Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 640716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
 :o :o :o ΠΟΙΟΣ? Ο πρόεδρας? Με τι σκεπτικό ?
Μισό λεπτό δηλαδή για να καταλάβω:
Να είπε ο Ζαγοράκης μάγκες εκεί στις μεγάλες φραγκάτες εταιρίες, ΔΕΝ θέλουμε τα λεφτά σας?
Σε καταλαβα σωστά σπίνο?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline spinos_4

• Αλλαγή
το ακριβώς ανάποδο..
αυτοί που θέλουν τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι να έχουν περάσει γραμμή να μην βοηθηθεί ο ΠΑΟΚ οικονομικά από μεγάλες εταιρίες...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
εμ έτσι που το ρώτησες ρε φίλε.....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
έχουμε σκεφτεί το ενδεχόμενο να περνάει γραμμή στις μεγάλες εταιρίες να μην βοηθείται ο ΠΑΟΚ οικονομικά από αυτές...??

Γι αυτο λεγεσαι Ζαγορακης και οχι Γουμενος-ανυπαρκτος. Εκμεταλλευσου το ονομα σου.
Δευτερον γι αυτο εχεις το λαο του ΠΑΟΚ απο πισω. Τι εγινε μαγκες? Δε δινετε χορηγιες? Αυριο παω στην ταδε, ταδε, ταδε και ζηταω χορηγια. Οποια δεν μου δωσει θα βγει στον τακο με εμπαργκο. Παω σε ενα γνωστο μου, ειτε πολιτικο ειτε ετσι ειτε αλλιως ακου να δεις μεχρι τη Δευτερα θα μου εμφανισεις χορηγο αλλιως ξεχνα ψηφους θα πω την αληθεια  για την ανυπαρκτη προσφορα σου στο λαο και η ευθυνη δικια σου. ΠΙΕΣΗ. Μπορει να την ασκησει ειτε μεσω του ονοματος του ειτε μεσω του λαου? Μαλλιά λεω γω. Μπακαλιστικα παντα τα λεω ετσι? Ας βρει τροπο, αυτος διοικει τα χρηματα του ΛΑΟΥ, αν ηταν αλλιως να βαζαμε μια κουκλα Η να προσλαβει ανθρωπους για αυτη την δουλεια

υγ-Μπραβο στα παιδια απο πανω για τα ωραια ποστ. Μια σφαλιαρα να ξυπνησει. Ουτε να φυγει, ουτε να τρωει κραξιμο ουτε τιποτα. Το τσουναμι θα ειναι αμειλικτο σε περιπτωση αποτυχιων φετος γιατι εσεις οι ιδιοι μας ανεβασατε τον πηχυ. Αν δεν επαιζε φραγκο δεν θα επαιρνες Μουσλι Παμπλο, Παμπλο την πρωτη χρονια και ποσους αλλους. Εξυγιανση, την ξεχασαμε? Η ειδες το ξυλο να ερχεται και αποφασισες να παρεις ενα ρισκο για να δουμε μπαλα? Ε λοιπον εγω προτιμουσα 3 χρονια τον ΠΑΟΚ 8ο, στα ισια, με Αθανασιαδη κτλ και να ειμαι με ψηλα το κεφαλι, παρα οι βλακειες οι φετινες. Με 1.5 παιρνεις 2-3 βιτολο. Χτες. Και πας να διεκδικησεις οτι σου αναλογει. Και στα @@ σου αν αποτυχεις, εσυ λες το διεκδικησα ρε μαλακες. Τωρα?
« Last Edit: July 15, 2010, 14:35:11 by daskalos-4 »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ο,τι να'ναι ωρες ωρες ρε σεις. Μισο λεπτο λιγο, τελικα πρεπει να κανουμε εξυγιανση η να μπουμε με τρελα και ανοιγματα για ομιλους Τσου Λου και γαμα τους ολους Θοδωρα? Γιατι εγω βλεπω οτι πεφτει κραξιμο και για τα 2!

Μακαρι να βρω τον χρονο καποια στιγμη να γραψω λιγο περισσοτερα, τωρα δυστυχως δεν τον εχω. Για οσους παντως λενε ρισκαρε χωρις φραγκα και παρε παιχτες και ξεχρεωσε με πιθανη προκριση σε ομιλους εχω να πω 2 μονο λεξεις. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ. Εγω μια φορα το σπιτι μου δεν το ρισκαρω για να ξεκαυλωσει ο αλλος με τον Ρομενταλ και τον Μεντι.

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

makptol

• Guest
PAOK_PIRAIEUS
εδω και καιρο στο φορουμ κραζουμε για να κραζουμε να μην μας πουνε προβατα ολα
στραβα τα βλεπουμε χωσε ρε ζαγορ μοιραζε φιλια εδω και εκει και κανε μεταγραφες 
το πολυ πολυ να μπεις εσυ φυλακη και να χρεωθει η παε κανα δεκαρικο εκατομμυρια
οσα χρεη εχει και ρουλης .....εχει χαθει η μπαλα ...ο αλλος μπαινει στο φορουμ και το μονο
σχολιο που κανει ειναι ψοφος τον κοντο ......:))))

Offline Suicidal

• Βασικός
Βλέπω η φούντα της Πτολεμαίδας έχει κάνει πρόοδο ε ?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΜΗΝ αποπροσανατολιζετε! Καταρχας πως το οριζετε το ρισκο?
Πλακα μου κανετε , αλλος λεει μπες μεσα 10 μυρια. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ?
1.5 μυριο για μεταγραφες δεν εχει? Που θα καλυφθουν απο τα εσοδα μας, φανελες, διαρκειας πηρες ηδη 5-6 εκατ. ευρω, αυτα δεν τα βλεπετε? Και αν τυχον μπεις εκει θα ξεχρεωσεις μια και καλη. Εαν δεν μπορεις να το κανεις μη κανεις την πουτανιτσα με το σταυρο στο χερι αλα Αγγελος "εγω θα περασω" και οταν περασω ΕΓΩ περασα αν δεν περασω γινεται της πουτανας και κανω τουμπεκι. Εαν δεν μπορεις μη παιρνεις ουτε κοντο, αλλα αντε παλικαρια να βγει η χρονια. Αυτα μπορεις να τα δικαιολογησεις? Αν ομως ειχες παρει του οπαπ τα λεφτα, η εστω αν ειχες κλεισει ηδη τη βασικη χορηγια και κανα 2 ακομα θα ησουν ανετος. 2 παιχτες γαμω τον αντιθεο μου. Και ο πλεον ανιδεος το βλεπει αυτο. Ουτε 10 Ζινταν ουτε τιποτα. 2 παιχτες για να διεκδικησεις αυτο που σου ανηκει.

κραζουμε για να κραζουμε να μην μας πουνε προβατα ολα? Εσυ αν ησουν στο γαυρο του Κοκκαλη θα ελεγες μπραβο προεδρε παρε και αλλα πρωταθληματα μου φαινεται. Δεν θα εβλεπες οτι παιζεις χωρις 3-5 παιχτες στην ενδεκαδα, ουτε οτι εχεις σφαξει το ντουνια και γινεσαι περιγελος στν Ευρωπη. Σου αρκουν μαλλον οι επιτυχιες και οχι το πως κατακτιουνται.

Εγω μια φορα το σπιτι μου δεν το ρισκαρω για να ξεκαυλωσει ο αλλος με τον Ρομενταλ και τον Μεντι.
Ενα στοιχημα οτι στην ηττα μας θα λενε ΠΑΡΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡ, ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, το βαζουμε?
Τι λεω Θεε μου..

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Εγω μια φορα το σπιτι μου δεν το ρισκαρω για να ξεκαυλωσει ο αλλος με τον Ρομενταλ και τον Μεντι.

+69  ;D

να μην σωσω και προλαβω να ακουσω το τραγουδακι του τσου λου, αρκει να ξεχρεωσει η ομαδα, αυτο λεμε
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dave

• Αλλαγή
φιλε δασκαλε οπως λες κ συ στο ποστ,  κριτικη ειναι απαραιτητη για το οτι τα εσοδα μας ειναι αυτα που ειναι. υστερα απο 3 χρονια εξυγιανσης, αγωνιστικης ανοδου και αυξησης εμπορικοτητας ειναι εγκλημα που δεν εχουμε βρει εσοδα κ παρακαλαμε τη δεπα. αυτο ναι μαλιστα. η παε δειχνει οτι λειτουργει ερασιτεχνικα κ μπακαλιστικα σαυτα τα θεματα. ο ζαγορακης εχει απολογηθει οτι δεν ειναι παραγοντας. αν γινει τωρα παραγοντας, πηγαινοντας στη σουπερλιγκ, επισης λογικα θα φαει κραξιμο.

οχι ομως οτι ενω εχουμε αυτα που εχουμε δεν ανοιγομαστε εστω κ 1.5 μυριο που λες εσυ, γτ δε καλυπτεται απο πουθενα, τι φανελες κ τι διαρκειας, αυτα ειναι προυπολογισμενα για να βγουμε ισα ισα.
η κριτικη λοιπον πρεπει να ναι για το πρωτο, οχι για ελλειψη μεταγραφων. αν πουληθει ο κοντρερας προσωπικα θα συμφωνω και με την αγωνιστικη και οικονομικη κριτικη στη μεταγραφη του κοντου (αφηνω την ηθικη απεξω εδω).
επισης, δε θα πουν ολοι αυτο που λες στο τελος, καποιοι πανυγυρτζηδες ναι, οχι ομως ολοι. απο τη στιγμη που δεν εχουν βρει αλλα εσοδα, για μενα λογικη η σφιχτη πολιτικη και δε θα γυρισω να πω τετοιο πραμα.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγω τι θα πω στη δικια μου που με ρωταει αν εξαρτωνται οι διακοπες μας (οι ποιες?  ;D ) απο τον ΠΑΟΚ?

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς με την Αλέκα Καμηλά και ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την Ιωάννα Λίλλη βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στην Χαλκιδική. Ο Σέρβος γκαρντ μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του προτίμησαν το Ποσίδι ή Ποσείδι Χαλκιδικής (πώς γράφεται, τελικά;;), ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επέλεξε ξενοδοχειακή μονάδα στη Σάνη Χαλκιδικής.

http://www.gazzetta.gr/lola-koutsompola/item/92937-%CF%81%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CE%BB-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE#

λασπολουτρο-4  :nianiania:

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παιδιά για τις φανέλες που λέτε μεγάλος παπάς είναι, την χρονιά που μας πέρασε πουλήσαμε 5-6 χιλιάδες όλες κι όλες, δεν αγοράζει ο παοκτσής φανέλες, κάνει ντού στο γήπεδο και τις ψυρίζει από τους παίκτες μετά τα παιχνίδια  ;D ;D ;D.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Català

• Αλλαγή
PAOK_PIRAIEUS
εδω και καιρο στο φορουμ κραζουμε για να κραζουμε να μην μας πουνε προβατα ολα
στραβα τα βλεπουμε χωσε ρε ζαγορ μοιραζε φιλια εδω και εκει και κανε μεταγραφες 
το πολυ πολυ να μπεις εσυ φυλακη και να χρεωθει η παε κανα δεκαρικο εκατομμυρια
οσα χρεη εχει και ρουλης .....εχει χαθει η μπαλα ...ο αλλος μπαινει στο φορουμ και το μονο
σχολιο που κανει ειναι ψοφος τον κοντο ......:))))
Άλλη φορά θα σου παίρνουμε την άδεια εσένα συγκεκριμένα για το τι θα γράφουμε, στο έχω ξαναπεί νομίζω. Τόσο γαμάτες απόψεις που έχεις εξάλλου...

ive4

• Guest
εγώ καταλαβαίνω ότι κάποιοι ασυνείδητα και κάποιοι συνειδητά παίζουν το παιχνίδι αυτών που θέλουν να φύγει ο Ζαγοράκης και προετοιμάζουν το έδαφος για να χτυπήσετε την κατάλληλη στιγμή (αποκλεισμός από Τσ. Λ ; κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ;). Θα έρθει η ώρα που θα χάνει πέναλτι ο Σάλπι και θα πανηγυρίζουν...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Βλέπω η φούντα της Πτολεμαίδας έχει κάνει πρόοδο ε ?

νταξ,εχει πιει και καλυτερες...

ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΕΦΟΔΟΣ ......την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ......
οσο για αυτα που λες chris οτι και για τον μπατατουδη λεγαμε ποιος θα ερθει .....ποιος το ελεγε αυτο αφου
στα τελεταια 2 χρονια δεν πληρωνε και η ομαδα πηγαινε στην καταστροφη......ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ......σε
καμμια ομαδα.......απλως αυτη η διοικηση πρεπει να σταματησει την ερασιτεχνικη νοοτροπια ΚΑΙ ΝΑ
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ....και να στηριξει την ομαδα ....γιατι εχουν καλες προθεσεις και κανανε και
δουλεια στην εξυγειανση της ομαδας ..............

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1270.40.html

:tsigaro: :tsigaro: :rasta: :rasta:
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline cure

• Αλλαγή
Διαβαζω σχολια Cure για τον Βιολιδη και για την τρυπα στον προυπολογισμο του ΠΑΟΚ με αυτα τα δυο να τα συνδεεις.Για μενα μεσα απο ευφανταστα σεναρια και χωρις καμια αποδειξη βεβαιως αλλα ουτε καν σοβαρη ενδειξη.
Μπάμπη τελευταίο (ελπίζω να μην υπάρξει και αφορμή) post από μένα για το διοικητικό με "άρωμα γκρίνιας", όπως νομίζουν πολλοί, αφού από αύριο γίνεται η κλήρωση και το μυαλό και η ψυχή μας θα είναι στο θύμα που θα πατήσουμε πάνω του όπως σωστά λες, για να πάμε εκεί που ανήκουμε.

Αν δεν συνδέσω ρε φίλε τον Βιολίδη με το χρέος και τη τρύπα με ποιον να τα συνδέσω;
Θα σου πω λοιπόν για τον Βιολίδη για να τελειώσω με ό,τι άρχισα και τέλος από μένα στο συγκεκριμένο παραμύθι.

Εγώ τον Βιολίδη δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν έχω κανέναν λόγο να τον εμπιστεύομαι. Ούτε το αντίθετο βέβαια, αλλά εδώ μιλάμε για το στράβωμά μου με αυτόν. Από έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και του δίνω τα λεφτά μου και κυρίως κάνει κουμάντο στην ομάδα μου, ΑΠΑΙΤΩ διαφάνεια πρώτον, αποτελέσματα δεύτερον. Αλλιώς ας σταματήσει να "θυσιάζεται" για τον ΠΑΟΚ, να ησυχάσει κι αυτός και η ομάδα.

Αφού δεν τον ξέρω γράφω στο πούτσο μου αν λέει ότι έβαλε λεφτά στον ΠΑΟΚ το κάθε παπαγαλάκι. Είδαμε και πόσους άλλους μπατήριδες και απατεώνες πέρασαν κατά καιρούς για χοσάδες. Στ' αρχίδια μου που είπε και ο ίδιος πως το παραγοντιλίκι πληρώνεται. Εγώ δεν είδα να βάζει λεφτά με τα μάτια μου. Χιλιάδες πλούτισαν από το παραγοντιλίκι και δεν είπε κανένας έφαγα. Όλοι δίνανε. Οπότε τ' ακούω βερεσέ. Εμαθα όμως τον Βιολίδη και τα μαγαζιά του από τον ΠΑΟΚ και τα προτιμώ έκτοτε για καφεδάκι, μπυρίτσα κτλ λόγω ΠΑΟΚ. Το να γίνεις επώνυμος είναι το μεγαλύτερο έξοδο που υπάρχει και το πιο δύσκολο σκαλοπάτι επιτυχίας. Ο Βιολίδης τα κατάφερε μέσω ΠΑΟΚ. Οπότε τα πληρώνω και χαζά απευθύνονται μόνο στους υπαλλήλους του, μονίμους ή εκτάκτους. Μόνιμοι είναι αυτοί που δουλεύουν στα μαγαζιά του και έκτακτοι αυτοί που κάνουν το κοινό όταν χρειάζεται και χειροκροτούν δυνατά. Αμά λάχει την πέφτουν κιόλας στον αντίπαλο. Και αυτά τα ξέρω γιατί τα είδα με τα μάτια μου κι εγώ και όσοι προτιμούν τα μαγαζιά του και όσοι είναι μέλη στον ΑΣ. Δεν είναι κανένα κρατικό μυστικό.

Επίσης ξέρω για τον Βιολίδη πως τον έφερε ο Κατσαρής στον ΠΑΟΚ, επιβάλλοντάς τον στην ουσία δίπλα στον "άμαθο" Ζαγοράκη και πλαισιώνοντας τον με δικούς του ανθρώπους. Στην ουσία διοίκηση Βιολίδη με μπροστάρη Ζαγοράκη. Ξέρω επίσης πως κατέβηκε στον ΑΣ ως σύμμαχος του Κατσαρή και του ανανέωσε τη θητεία. Ξέρω πως μου είπε πριν λίγους μήνες για ένα άνοιγμα που θα κλείσει και αυτό άνοιξε έκτοτε.

Τέλος ξέρω ότι όσο είναι υπεύθυνος για χορηγίες στον ΠΑΟΚ οι μόνες μεγάλες ήταν του κράτους και του βγενόπουλου. Στην ουσία δεν εκμεταλεύτηκε το όνομα του ΠΑΟΚ και ακολούθησε τον εύκολο δρόμο του οσφυοκάμπτη. Όπως απέτυχε και η μπουτίκ, όπως και τα κυλικεία και το PAOK travel. Όλα μα όλα δεν έφεραν τα αναμενόμενα κέρδη και μένει ο ΠΑΟΚ με 21.000 διαρκείας, με 2η θέση, με αυτή τη δυναμική να κρέμεται ακόμα από τα παπάρια του κράτους και από τις αντοχές του κόσμου. Δεν συγκρίνω με εποχές γούμενου. Συγκρίνω με κούλα π.χ. που η μπουτίκ της ακόμα και τώρα έχει περισσότερα κέρδη από τη δικιά μας. Μη μιλήσουμε για την εποχή Ντέμη που γινόταν της πουτάνας. Μη συγκρίνω με τίποτα σκουλήκια και τι έσοδα έχουν αυτοί από διάφορες εμπορικές πίπες. Ντροπή μας ρε!

Θέλω λοιπόν να μάθω από τον ίδιο πως στο διάολο μπήκαμε μέσα και δεν μπορώ τώρα που καίγομαι ως ΠΑΟΚ να κάνω μια μικρή υπέρβαση. Όχι όμως να ακούσω για το μπάτζετ που μας είπαν επίσημα σε 3 συνεντεύξεις τύπου πως αυξήθηκε, αλλά ελεγχόμενα. Την αλήθεια. Θέλω επίσης να δω πράξεις στο θέμα marketing. Να προσλάβει 1-2 στελέχη να κάνουν δουλειά. Δεν λέω να παρατήσει τη δουλειά του και να τρέχει για χορηγίες. Να κάνει κάτι όμως και να μιλήσει καθαρά και χωρίς στραβοστομίαση. Αυτό είναι κακό;

Δεν είναι προσωπική επίθεση και κατηγορίες χωρίς στοιχεία όλα αυτά. Είναι ερωτήσεις προς τον αρμόδιο. Όπως από τον Ζαγοράκη θα ζητήσουμε τα ρέστα για τα χρέη, τον Ζαγοράκη και το Βρύζα για το αγωνιστικό και τα λάθη σε μεταγραφές, από τον Ζαγοράκη και τον Μιχαηλίδη για το προπονητικό κτλ. Αν είναι όμως να τα ρίξουμε στην κακή Αθήνα που μας πολεμάει και δεν βρίσκουμε λεφτά, τότε γάμα τα. Θα ξαναζήσουμε εποχές Μπούζα.

Ένας παραπάνω λόγος να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά είναι γιατί ο Βιολίδης δεν είναι ένας απλός παράγοντας. Είναι και μέσα στον ΑΣ και αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι ο πρόεδρος του ΑΣ, θα τρέξει το θέμα του γηπέδου ίσως κτλ. Γι' αυτό και τον ξεψαχνίζουμε. Μιλάμε για σοβαρά πράγματα τώρα. Δεν γίνεται να περάνε έτσι απλά. Ένας τέτοιος κορυφαίος παράγοντας είναι φυσικό να περνάει από κόσκινο, μέχρι να τον μάθουμε και να τον εμπιστευτούμε από τις πράξεις του και όχι σαν ζώα επειδή το είπαν τα παπαγαλάκια.

Άντε και τέλος με τα κωλοδιοικητικά και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο. Και να πείσουμε και τους υπόλοιπους να ονειρευτούν και να αφήσουν τα χαζά για ρεαλισμούς και πίπες. ΠΑΟΚ είσαι ρε!
« Last Edit: July 16, 2010, 03:30:45 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΜΗΝ αποπροσανατολιζετε! Καταρχας πως το οριζετε το ρισκο?
Πλακα μου κανετε , αλλος λεει μπες μεσα 10 μυρια. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ?
1.5 μυριο για μεταγραφες δεν εχει? Που θα καλυφθουν απο τα εσοδα μας, φανελες, διαρκειας πηρες ηδη 5-6 εκατ. ευρω, αυτα δεν τα βλεπετε? Και αν τυχον μπεις εκει θα ξεχρεωσεις μια και καλη. Εαν δεν μπορεις να το κανεις μη κανεις την πουτανιτσα με το σταυρο στο χερι αλα Αγγελος "εγω θα περασω" και οταν περασω ΕΓΩ περασα αν δεν περασω γινεται της πουτανας και κανω τουμπεκι. Εαν δεν μπορεις μη παιρνεις ουτε κοντο, αλλα αντε παλικαρια να βγει η χρονια. Αυτα μπορεις να τα δικαιολογησεις? Αν ομως ειχες παρει του οπαπ τα λεφτα, η εστω αν ειχες κλεισει ηδη τη βασικη χορηγια και κανα 2 ακομα θα ησουν ανετος. 2 παιχτες γαμω τον αντιθεο μου. Και ο πλεον ανιδεος το βλεπει αυτο. Ουτε 10 Ζινταν ουτε τιποτα. 2 παιχτες για να διεκδικησεις αυτο που σου ανηκει.

κραζουμε για να κραζουμε να μην μας πουνε προβατα ολα? Εσυ αν ησουν στο γαυρο του Κοκκαλη θα ελεγες μπραβο προεδρε παρε και αλλα πρωταθληματα μου φαινεται. Δεν θα εβλεπες οτι παιζεις χωρις 3-5 παιχτες στην ενδεκαδα, ουτε οτι εχεις σφαξει το ντουνια και γινεσαι περιγελος στν Ευρωπη. Σου αρκουν μαλλον οι επιτυχιες και οχι το πως κατακτιουνται.

Ενα στοιχημα οτι στην ηττα μας θα λενε ΠΑΡΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡ, ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, το βαζουμε?
Τι λεω Θεε μου..

Δασκαλε καλως η κακως με διοικηση πρωτοδικειου ως ρισκο οριζεται αυτο που σε φερνει εστω κι ενα ευρω πανω απο τον προυπολογισμο σου. Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα το λες με λαθος τροπο. Καταρχην κι εσυ κι εγω και ο Βρυζας και η κουτση Μαρια ξερουμε ποιες ειναι οι ελλειψεις της ομαδας. Ουτε εθελοτυφλουμε ουτε τιποτα, και για αριστερο χαφ και για μπακαπ του Ιβιτς (υπαρχει και ενας Κριστιανο που δεν εχουμε δει, λεμε τωρα) και ολα! Και για μπακ! Εγω προσωπικα βλεπω Σαβινι και Μιρο και κλαιω γιατι με τετοια μπακ δεν πας πουθενα. Κραταμε μπαλα και κοιταμε αριστερα δεξια που θα την δωσουμε και απομακρυνουμε (γιομα) με το λαθος ποδι. Καλος χρυσος ο Μιρο αλλα για βημα παραπανω δεν ειναι, και ο Ιταλος εχει το ελαφρυντικο οτι ειναι εκτος θεσης, απ'οτι λεει ο ιδιος. Ο Βρυζας για αριστερο μπακ δεν τον εφερε κυριως? Ολα τα λεω, ουτε τον δικηγορο κανω ουτε τιποτα.

Παμε παρακατω, στο κομματι που λες για τα χρηματα. Σε μια παραγραφο χρησιμοποιεις 100 αν και εαν. Με αν δεν γινεται κουβεντα, δεν ειναι επιχειρηματα. Φανελες διαρκειας λες 5-6 εκατομμυρια ευρω, αντε να το δεχτω αν και για εσοδα απο φανελες αν ειναι πανω απο 500 χιλιαρικα (που δεν ειναι) εγω θα γινω καρδιναλιος. Το επομενο το εχω διαβασει και σε αλλο ποστ και δεν ειχα απαντησει. Μιλατε για τα εσοδα απο τα διαρκειας λες και ειναι τιποτα λεφτα που τα κανουμε μασουρια και τα βαζουμε στο στρωμα και δεν τα δινουμε για μεταγραφες. Ξεχναμε οτι υπαρχουν σχεδον 30 ποδοσφαιριστες που πρεπει να πληρωθουν? Προπονητης, βοηθοι, υπαλληλοι ΠΑΕ, δοσεις της ρυθμισης, και και και και. 1,5 εκατομ. ηταν μονο για εργα στην Τουμπα, αν βαλεις κατω οτι απο διαρκειας και χορηγους βγαζεις κανα 10αρι μυρια, βαλτα κατω να δεις αν βγαινεις. Το περιβοητο μπατζετ που λιβανιζουμε περιλαμβανει ΚΑΙ τα συμβολαια παιχτων που ΗΔΗ εχεις. Μην το ξεχναμε αυτο. Ειναι λες κι αν στο πισω μερος του μυαλου καποιων τα λεφτα των υπαρχοντων παιχτων ειναι ηδη πληρωμενα ή δεν ξερω κι εγω τι.

Εαν ειχε παρει τα λεφτα του ΟΠΑΠ? Δεν τα ηθελε η ΠΑΕ? Εκανε κατι για να χασει την χορηγια?? Δεν καταλαβα τι εννοεις με αυτο.

Οσο για τον κοντο και για να βγει η χρονια κτλ. Ας πουμε για χαρη της κουβεντας οτι ο κοντος λεγεται Shortinho ειναι βραζιλιανος επιθετικος, γρηγορος, παιζει και δεξια, ειναι διεθνης και εχει 10+ γκολ περιπου την σαιζον. Κι ερχεται με τα Χ αυτα λεφτα. Ειναι η δεν ειναι ενας τυπος παιχτη που μας ελειπε περσυ και το λεγαμε? Ειναι θα σου πω εγω. (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, δεν μιλαω για τον κοντο τωρα, μην μου το κανετε πουτανα). Σου λεει η ΠΑΕ, πονουσαμε εκει, μας ελειπαν τα ταδε χαρακτηριστικα και ειπαμε το μεγαλυτερο μερος των χρηματων που ειχαμε διαθεσιμα να τα ριξουμε εκει. Εκανε καλα η οχι? Ενισχυθηκε η ομαδα εκει που πονουσε? Εγω λεω ναι. Η μαλακια της διοικησης ειναι οτι γι'αυτην την δουλεια διαλεξε τον κοντο. Γιατι αν ο κοντος λεγοταν Weiss (εχω καψουρα τι να κανω) τωρα θα λεγαμε αλλα. 

Και μεσα σε ολα, υπαρχει και το "περιβοητο" ανοιγμα. Κανεις που κανεις το σκατο σου παξιμαδι μπας και βρεις δεξι μπακ της προκοπης σε καλη τιμη, εχεις ανοιγμα, να μπεις και 1,5 εκατομμυριο μεσα με 2 μεταγραφες. Εδω δεν τα συζητουσαμε για τα χρεη? Δεν λεγαμε οτι οσο εχεις χρεη δεν μπορεις να πας ψηλοτερα, οτι σε κρατανε αιχμαλωτο? Τωρα θελουμε να μπουμε κι αλλο μεαα? Δεν ξερω, εγω δεν το θεωρω σωστο αλλα δεν ειμαι και στην διοικηση. Θα συμφωνησω ομως στο επακρο οτι στο θεμα χορηγιας θα μπορουσαμε να ειχαμε καλυτερη εξελιξη πιο συντομα. Το προβλημα ειναι οτι εχουμε μηδαμινη ενημερωση επι του θεματος, οποτε αρχιδια κουβεντα θα καναμε. Ξερουμε ποσα δινει ο καθενας για να διαφημιστει? Οι ξενες στοιχηματικες μπορουν να μπουν? Υπαρχουν ελληνικες εταιριες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ που να ειναι σε θεση να δωσουν 1 μυριο και για διαφημιση ενος χρονου σε φανελα ΠΑΕ? Εγω δεν τα γνωριζω και δεν μπορω να απαντησω, αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας φωτισει.

Οσο για το στοιχημα, αν θες το βαζουμε φιλε μου Δασκαλε. Προσωπικα δεν προκειται να πω σε ηττα κατι τετοιο. Εδω γουσταρα Σαντος απο την πρωτη χρονια  :P Α και κατι τελευταιο, εχω κανει αρκετα ποστ εδω παλιοτερα που λεω οτι εχει ερθει η ωρα να συνεισφερει το αγωνιστικο τμημα στα εσοδα της ομαδας με αγωνιστικες επιτυχιες. Περσυ δεν τα καταφερε ενω ηταν εφικτο με την Χερενφεν, το ιδιο και εντος συνορων με την παπαρια στα Γιαννενα. Για το πρωταθλημα ειναι πιο συνθετη η κουβεντα αν και ο Σπαθας γαμιεται. Το ερωτημα ειναι εαν φετος θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, ειδωμεν.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
μπραβο για το κουραγιο σου.
Συμφωνω μεχρι και την τελευταια τελεια.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
ωραίος PAOK_Piraeus, δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα
oooooooo PAOKara exo trela...

ive4

• Guest
άλλο ένα μπραβο κι από μένα για το κείμενο του ΠΑΟΚ πειραίους