Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή

αμια φορα ολοι βαζουν απο ενα λιθαρακι
δεν χρειαζετε να τα κανει ολα ενας...
για να φτασουμε εδω ολοι εχουν βοηθησει στο βαθμο που μπορουν
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ζαγορακη μην τυχον κ αναλαβεις προεδρος της κλικας..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Για μενα υπαρχουν 2 περιπτωσεις για την αναληψη προεδριας της Κοπρολιγκ ,η μια ειναι να παει εκει και να ειναι αγκαλιες και φιλακια με ολα τα λαμογια οπου θα συμφωνησω με τον Κλαμπ οτι για μενα μια τετοια συμμετοχη ειναι προσβλητικη και ντροπιαστικη και η αλλη περιπτωση ειναι να παει εκει και να τους κανει μπουρδελλο,να γινουν ριζοσπαστικες προτασεις και να παρθουν πρωτοποριακες αποφασεις για την σαπια λιγκα του Γιουνανισταν κατι που θα εκλαβω ως ακρως θετικο και αρμοζει στον ΠΑΟΚ μας.
  Αυτο ολο θα κριθει ΑΝ αναλαβει στην πορεια,εκ των προτερων δεν μπορω να αξιολογησω μια τετοια αναμιξη.

Ολα τα λεφτα αυτο που λες North. Και εγω ειμαι της αποψης, οτι η κινηση πρεπει να κριθει αυστηρα στο τελος. Τι κερδισε ο ΠΑΟΚ, τι εχασε κλπ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline agraf

• Αλλαγή
Είναι υπερβολικά αισιόδοξο (για να μην πω αφελές) να πιστεύει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος από αυτή την κίνηση.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όσο ο Ζαγοράκης θα είναι πρόεδρος της σούπερ-ντούπερ-λιγκ.

Αντίθετα η παρουσία του Ζαγοράκη το μόνο που θα πετύχει θα είναι να νομιμοποιήσει τον πρωταθλητή ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ.

Θα καταντήσουμε γελωτοποιοί, διεκπαιραιωτές των υποθέσεων των ομάδων της ΑΘήνας.

Για όσους όμως το ξεχνάνε, φέτος θέλουμε το πρωτάθλημα και όχι να καταθέσουμε προτάσεις για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

Ζαγοράκη σύνελθε. Άν θες να γίνεις πρόδερος της σ. λιγκ, παραιτήσου από τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Συγγνώμη άν στεναχωρώ κάποιους αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Offline dave

• Αλλαγή
συμφωνω και να προσθεσω οτι θα φαμε λασπη τσαμπα...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αντε βρε, και υφηπουργος αθλητισμου στο μελλον. Καλη σταδιοδρομια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
Καλά δε μας στεναχωρείς κιόλας επειδή λες ότι δεν έχει νόημα να γίνει ο Ζαγοράκης πρόεδρος στην Λίγκα. Δε θα πεθάνουμε και ο ΠΑΟΚ ζεί και έξω από τα (βρώμικα) νερά.

Ο Κλάμπ Λάρισα παρουσιάζει μία ιστορία αδικιών εις βάρος μας και ουσιαστικά μας λέει <<από αυτούς περιμένεις να σε στηρίξουν και να σε ευνοήσουν ;>>. Αλλά για τους ίδιους λόγους ακριβώς εγώ θα ήμουν πάλι υπέρ της προεδρίας της Λίγκας από τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά τα σκηνικά που περιγράφει, έγιναν όσο διοικούν το ποδόσφαιρο οι Τριβέλες, οι Δέδες, οι Κομνηνοί, οι Γκαγκάτσηδες, οι Πιλάβιοι, οι Μητρόπουλοι, και όσοι ξεχνάω.
Τόσα χρόνια διαμαρτυρόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει στα κέντρα αποφάσεων.
Ότι η Σουπερλίγκα και η ΕΠΟ καθορίζουν τα πάντα.
Ότι τρώμε άδικες τιμωρίες.
Ότι μας αδικεί η διαιτησία. Και τα συνδυάζουμε αυτά με τα λαμόγια που διοικούν το ποδόσφαιρο.

Σοβαρή αλλαγή στην δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν πρόκειται να γίνει. Οπότε τι προτείνουμε να καθόμαστε και πάλι κομπάρσοι στο θέατρο της Λίγκας, επειδή είμαστε <<περήφανοι>> ; Και να τρώμε περήφανες σφαλιάρες από Σπάθες κτλ... Τα ότι ο ΠΑΟΚ είναι αντικομφορμιστής και επαναστάτης είναι πολύ ωραία να τα λέμε, αλλά μη φτάνουμε στο σημείο να δημιουργούμε οι ίδιοι συνθήκες να μας αδικούν, μόνο και μόνο για να έχουμε έναν λόγο να επαναστατήσουμε. Αυτό οδηγεί εννοείται στην μιζέρια και δημιουργεί κόμπλεξ στα καινούρια ΠΑΟΚτσάκια.

Την περηφάνεια μας μπορούμε να την ικανοποιήσουμε, αλλάζοντας το μπαζοποδόσφαιρό μας. Ποιος μας λέει ότι ένα κίνημα του ΠΑΟΚ μέσα στην Λίγκα, στηριζόμενο από τις μικρομεσαίες και μικρές ομάδες θα είναι αποτυχημένο ; Και κατά 95% να πιστεύουμε ότι θα αποτύχει, κάνε την γμν την προσπάθεια και δείξε στον κόσμο ότι διατίθεσαι να αλλάξεις το ποδόσφαιρο, όχι μόνο με το μπλα μπλα και τις ανακοινώσεις αλλά με τις πράξεις σου.

Ναι ξέρω, παθένετε αλλεργία ακούγοντας την λέξη συμμαχία. Ακόμα κι αν η συμμαχία είναι με ομάδες που ποτέ δε μας πείραξαν (πχ Εργοτέλης) πάλι κάτι θα βρούμε να πούμε για να στηρίξουμε την ατάκα μας ΠΑΟΚ εναντίον όλων. Θα θυμηθούμε τις καλές σχέσεις του εργοτέλη με τον Γκαγκάτση, και ζντουυυπ θα πάθουμε την καθιερωμένη αλλεργία. Οι ατάκες αλλά και οι στάσεις στη ζωή μας (όπως είναι το ΠΑΟΚ εναντίον όλων), είναι μία αξία που σήμερα μας εκφράζει, αλλά δε μπορεί σε όλη την ζωή μας να βλέπουμε το ίδιο έργο.

Και πάντως δεν είναι το ίδιο να χωθείς στο κόλπο προσπαθώντας να αλλάξεις τα δεδομένα, από το να πεις ααα ευχαριστώ δε παίζω γιατί είστε κακά παιδιά. Με το δεύτερο παραμένεις απλά έξω από το παιχνίδι. Και μετά θα είναι τραγικό να ακούμε εδώ μέσα διαμαρτυρίες προς την ΠΑΕ γιατί δε βγάζει ανακοινώσεις για την σφαγή...

Φυσικά είναι ουτοπικό να πιστεύω ότι η προεδρία της Λίγκας για μία χρονιά θα οδηγήσει στο τελικό ζητούμενο ενός καθαρού πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς είναι το ίδιο ουτοπία να περιμένω ότι διαμαρτυρόμενος για όλα θα συγκινηθούν και θα μου πουν αααα έχεις δίκιο. Οπότε καλύτερα να μπεις στον βόθρο και ας καθαρίσεις έστω και λίγο. Από να τρως σκατά που ξεχειλίζουν.

northeagle_4

• Guest
Το θεμα δεν ειναι αν παει ή οχι για μενα το ξαναλεω στα τεραστια παπαρια μου ,εμενα με νοιαζει ΑΝ παει να παει σαν ΠΑΟΚ και οχι σαν πρωην αρχηγος εθνικης,καλο παιδι με ολους κτλ.
  Το να παει και να ταραξει τα νερα ειναι προοδος και θα επρεπε να εκφραζει τον καθενα μας,το συνθημα θα επρεπε να ειναι πανε και γαμα τους τα παντα ,την μανες και τις κορες οχι αχ βαχ αστους αλλους να χουμε να κραζουμε και νοοτροπιες καρπαζοεισπρακτορα που εχουν καλλιεργηθει απο εποχες μπουζου.Μεσες λυσεις δεν υπαρχουν απο την στιγμη που συμετεχεις στοη σαπιλα της κοπρολιγκα το μονο που οφειλεις να κανεις ως ΠΑΟΚ ειναι να ταραζεις τα θεμελια της και να ξεβολευεις καταστασεις,βολεμενους και λερες.Αλλιως δεν θα επρεπε να συμμετεχεις καν ,να αποσυρθεις απο το πρωταθλημα και να παιζεις με την Βαρνταρ Σκοπιων.
 Αν εχεις τα αντερα και τα κακαλα πας και τους γαμας την μανα.-
Ο μονος λογος που δικαιολογει να μην παει ειναι η καθημερινη ενασχοληση με ΠΑΟΚ που χρονικα δεν του το επιτρεπει,αλλον λογο δεν βλεπω.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
++++Νορθ
οταν δεν θελεις να συμετεχεις περνεις και την ομαδα και φευγεις
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
Αγαπητέ cure αν στο πίσω μέρο του μυαλού σου είχες έστω και την παραμικρή υπόνοια περί εμπιστοσύνης και ότι "φαγώθηκαν" λεφτά είμαι σίγουρος ότι δε θα στήριζες έμπρακτα την καψούρα σου, αυτό φυσικά δεν ανερεί το δικαίωμα σου να θες να μάθεις την αιτία του ελλήματος.
Φίλε toy με κάνεις τη τέλεια πάσα για να ανοίξω το "πίσω μέρος του μυαλού μου". Θα τα λέγαμε κατ' ιδίαν, αλλά δεν βλέπω το λόγο να μη τα γράψω δημόσια. Το πρόβλημά μου δεν είναι αν φαγώθηκαν λεφτά κι ούτε περιμένω να ακούσω καμιά λογιστική παπαριά για να ησυχάσω. Το δικό μου πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Σε μία πρόταση για να μη το κουράζω: μόνο μια τρυπημένη ομάδα δεν θέλει να κυνηγήσει τη πιθανότητα μία στις εκατό να βγει από τα σκατά. Και πολύ φοβάμαι, όχι εδώ και ένα μήνα, αλλά εδώ και πολύ καιρό, πως ο ΠΑΟΚ δεν θέλει ή πιο σωστά δεν τον αφήνουν να θέλει να βγει από τα σκατά. Ψάχνω λοιπόν το τι παίζει και αν ο πόλεμος είναι μόνο απ' έξω ή και από μέσα. Η άποψή μου είναι δυστυχώς πως είμαστε τρύπιοι και από μέσα. Την έχω καταγράψει στη πρώτη σελίδα από πέρυσι με δύο "παραμυθάκια", γιατί τότε υπήρχαν (πολλές αλλά) ενδείξεις, για την "αυλή του βασιλιά". Πλέον έχουμε και αποδείξεις και αναφέρομαι στο deja vous του 2004, στον κοντό, στο "άνοιγμα" κτλ. Μέχρι και στην υπογραφή το έβαλα τελευταία, αλλά παρόλα αυτά βλέπεις κι εσύ αναγκάζομαι να συζητώ με κάποιους στη βάση του αν με πείραξε που ήρθε ο κοντός και στράβωσα γενικά...

Εγώ λοιπόν φοβάμαι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ελευθερωθεί ακόμη και κάθε μέρα που περνάει αυτός ο φόβος θρέφεται, αντί να ηρεμεί. Ο ΠΑΟΚ όσο έχει μέσα του ρουφιάνους του συστήματος, τόσο δεν πρόκειται ποτέ να μεγαλουργήσει. Αυτό ως ένα σημείο ήταν δεδομένο εξαρχής, εφόσον στον ΑΣ η κατάσταση είναι η ίδια. Υπήρχε ελπίδα όμως πως η ΠΑΕ ήταν κάτι άλλο, έξω από αυτό το δούρειο ίππο, έστω κι αν στήριξε κατσαρή. Δυστυχώς όμως η ΠΑΕ βγήκε από την ίδια μήτρα. Ας το καταλάβουμε. Ο Κατσαρής διόρισε Βιολίδη και αυτός όλους τους άλλους. Τον Ζαγοράκη τον έκλεψαν από το λαό που τον ήθελε εκεί, γιατί αλλιώς θα τους έπαιρνε ο κόσμος με τις πέτρες αν λέγανε ήρθαμε να διοικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Τους έφερε και τον Ζήση μετά ο Θόδωρος και ξέφυγε η κατάσταση.

Η "αυτοκρατορία όμως αντεπιτίθεται" κι έτσι στο κρίσιμο σημείο ΚΑΙ ΠΑΛΙ ξαφνικά στερέψαμε από λεφτά, θυμηθήκαμε το νοικοκυριό, αφήσαμε το γήπεδο ετοιμόρροπο κτλ Βασικά και μόνο που δεν κινήθηκε το θέμα των χρεών καθόλου εδώ και 3 χρόνια, αρκεί να καταλάβουμε πόσο τρύπιοι είμαστε από μέσα. Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας κάποια στιγμή ή θα αφομιωθούν ή αν πάνε να καθαρίσουν τελείως τον ΠΑΟΚ θα τους διώξουν οι ΠΑΟΚάρχες, με τη βοήθεια των δημοσιογράφων τους. Δυστυχώς εύκολα θα το πετύχουν. Ή επαναλαμβάνω γιατί έχει σημασία θα αφομιωθούν ή θα φύγουν κουρασμένοι και ηττημένοι από το σύστημα.

Το σύστημα των βαζελόγαυρων και της πολιτείας που έχει σε κάθε ομάδα τους ανθρώπους του, για να τη κρατάνε μικρή και να μη τους ενοχλεί. Στο χανούμι έχει, στο σκουλήκι έχει, στη γριά είχε, στη Τρίπολη, στη Ξάνθη, στον Εργοτέλη, στη Λάρισα... παντού. Σε μας το σύστημα έχει το "θεματοφύλακά ΤΟΥ" από το σωτήριον έτος 1985. Τα πρόσωπα αλλάζουν, αλλά ο σκοπός ένας. Μη σηκώσει κεφάλι ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα πιέζει και η πολιτεία, κρατώντας το γερό χαρτί των χρεών. Δεν είναι πολύ εκτός πραγματικότητας να ξέρει π.χ. ο Ζαγοράκης πως αν τυχόν ο ΠΑΟΚ περάσει τσου λου θα σκάσουν όλα τα χρέη μαζί, για να τα πληρώσουμε και να μη μας μείνει τίποτα πάλι. Ο στόχος φυσικά να μη σηκώσουμε κεφάλι ποτέ.

Αυτά λοιπόν τα "οικονομικά προβλήματα" είναι φτιαχτά ή πιο σωστά προέκυψαν σε καίριο σημείο, μη τυχόν ο ΠΑΟΚ κάνει κανένα τρελό και φύγει ανεξέλεγκτος. Προέκυψαν σίγουρα απ' έξω με κόψιμο κάθε εσόδου και η ιστορία θα το αποδείξει, αν είναι ή όχι κι από μέσα φτιαχτά. Εγώ αυτό μόνο φοβάμαι και δυστυχώς δεν μου δίνεται η ευκαιρία να ηρεμήσω. Το αντίθετο. Το σύστημα δείχνει κατά καιρούς να απορροφά μέσα του τον Ζαγοράκη. Έγινε με τον κουμπάρο του, γίνεται πάλι τώρα. Τον δε Ζήση έχουν πάει να τον φάνε καμιά εικοσαριά φορές πούστικα, αλλά ακόμη δεν μπορούν να τον αγγίξουν.

Αυτό που πολεμάνε ο Ζαγοράκης κι ο Βρύζας είναι τεράστιο και το πιθανότερο είναι να χάσουν τη μάχη. Είτε να γίνουν γρανάζι του συστήματος, είτε να την κάνουν μένοντας από δυνάμεις. Το δεύτερο θα συνέβαινε πολύ πιο δύσκολα, αν έπαιρναν δυνάμεις από το λαό. Με το θέμα του κοντού όμως έχασαν αυτό το "καύσιμο". Κι όταν λέω λαό, φυσικά και δεν εννοώ τα φυτά που πρώτα θα τους κυνηγήσουν μόλις το αποφασίσει ο τύπος. Εννοώ τον πραγματικό λαό του ΠΑΟΚ κι όχι αυτούς που χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ για να κονομάνε ή στην απλή φάση για να θαυμάζουν τη φωνή τους στα ράδια.

Η απάντηση λοιπόν στα αδέρφια που μιλάνε για αρνητική ενέργεια πριν τη μάχη, είναι πως η αγωνία είναι μήπως η μάχη χάθηκε ήδη, για δεύτερη φορά χωρίς να δοθεί. Θα δείξει...
Η απάντηση στο γιατί μιλάμε για λογιστικά, ενώ είμαστε 2οι, είναι γιατί από το ψάξιμο μπορεί να βρούμε όχι κανέναν κλέφτη, αλλά τον δούρειο ίππο. Θα δείξει...
Η απάντηση στο γιατί αντιδρούμε στο ενδεχόμενο ο Ζαγοράκης να πάει να κάνει τον πρόεδρο στη κοπρολίγκ, είναι γιατί αν το κάνει θα πρόκειται για οριστική απορρόφησή του από το σύστημα και ο ΠΑΟΚ θα έχει χάσει τον ηγέτη του. Θα δείξει...

Ακόμα πιο πίσω στο μυαλό μου βέβαια και δεν πάει άλλο ;D υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην υπάρχει σε όλα τα παραπάνω αόριστος στο ρήμα απορροφώ, σε ότι αφορά τη σχέση Ζαγοράκη-συστήματος. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Ο χρόνος και μόνο θα δείξει. Για όλα περιμένουμε, γιατί δεν υπάρχουν προφήτες ανάμεσά μας, ούτε ζωντανοί κοριοί. Μέχρι να δείξει λοιπόν υποχρέωση είναι να στηρίζουμε και να αφήσουμε τα σενάρια εκεί πίσω στο μυαλό. Εκεί είναι χρήσιμα γιατί δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε όρθιοι και έχουμε έτσι το νου μας. Αν τα φέρουμε μπροστά από μόνοι μας κάνοντας τα βεβαιότητα εκ των προτέρων είναι πρόβλημα.

Και ο Νικόλας πάντως αυτά λέει, απλά ονομάζει το σύστημα "κόκκαλη"  :P
« Last Edit: July 15, 2010, 03:14:56 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τετοια μαλακια Ζαγορακη δεν συγχωρειτε.. απλα και ξαστερα!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Για μενα υπαρχουν 2 περιπτωσεις για την αναληψη προεδριας της Κοπρολιγκ ,η μια ειναι να παει εκει και να ειναι αγκαλιες και φιλακια με ολα τα λαμογια οπου θα συμφωνησω με τον Κλαμπ οτι για μενα μια τετοια συμμετοχη ειναι προσβλητικη και ντροπιαστικη και η αλλη περιπτωση ειναι να παει εκει και να τους κανει μπουρδελλο,να γινουν ριζοσπαστικες προτασεις και να παρθουν πρωτοποριακες αποφασεις για την σαπια λιγκα του Γιουνανισταν κατι που θα εκλαβω ως ακρως θετικο και αρμοζει στον ΠΑΟΚ μας.
  Αυτο ολο θα κριθει ΑΝ αναλαβει στην πορεια,εκ των προτερων δεν μπορω να αξιολογησω μια τετοια αναμιξη.

+1

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
εδω και πολυ καιρο σκεφτομαι αν αξιζει τον κοπο να κατσω και να γραψω ορισμενα πραγματα.και το λεω αυτο γιατι το τελευταιο εξαμηνο να μην πω και παραπανω ειμαι απιστευτα ξενερωμενος με τα οσα συμβαινουν στο φορουμ το οποιο πλεον πραγματικα δεν το αναγνωριζω.αλλιως το ειχα μαθει εγω το φορουμ...θα μου πειτε αλλιως μαθαμε και τον ΠΑΟΚ μας και αλλιως ειναι τωρα...
       και φυσικα ειμαι απιστευτα ξενερωμενος και με τα οσα συμβαινουν στο ποδοσφαιρικο τμημα του ΠΑΟΚ.και μαλλον δεν ειμαι μονο εγω.το ποτηρι απλα ξεχειλισε με την επιστροφη του πουτανας γιου και την τρελη κολοτουμπα που εκανε το μεγαλυτερο μερος του λαου μας...και δεν θα κατσω να χαρακτηρισω φυτα και αλλα τετοια ολους εσας που ειστε υπερ της επιστροφης του μπασταρδου.το εχω κανει στο παρελθον και δεν θα το ξανακανω για τους δικους μου λογους.αλλα για καποιους ο ΠΑΟΚ δεν ειναι απλα μια ομαδα.ο ΠΑΟΚ ειναι ΙΔΕΑ,ειναι η ιδια μας η ζωη,ειναι αυτο για το οποιο καποια αδερφια μας εχασαν την ζωη τους...εχω μαθει στην ζωη μου να εχω καποιες αξιες και δεν θα συγχωρουσα και δεν θα δεχομουνα ποτε πισω για παραδειγμα μια γκομενα η οποια με κερατωσε και πηγε με καποιον αλλον ο οποιος ειχε τα δεκαπλασια φραγκα απο μενα....ετσι και δεν θα συγχωρησω ποτε τον συγκεκριμενο ανθρωπο....και επειδη ο συγκεκριμενος μαζι με τον νυν προεδρο της παε ΠΑΟΚ και το υπολοιπο <<αψογο>> δ.σ. με αναγκασαν να μην παρω διαρκειας μετα απο 12 συνεχομενα χρονια που δεν εχασα ουτε ενα ματς του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ(εκτος απο τις μαυρες περιοδους με τις αποχες και τα υπολοιπα),για μενα πλεον η στηριξη στην διοικηση ζαγορακη εχει τελειωσει.... οπως εγραψε και ο vedder καποια στιγμη ο ζαγορακης πουλησε τρελα ακομη και στους συνδεσμιτες οταν μια βδομαδα πριν την ανακοινωση της επιστροφης του μπασταρδου τους ελεγε οτι ολα ειναι στον αερα και αλλα τετοια οταν ολοι ξεραμε οτι το θεμα ηταν τελειωμενο απο τον γεναρη.και αυτο ειναι και το λαθος που χρεωνω στους συνδεσμους.φαγανε-κι εγω τον εφαγα βασικα-τον παπα οτι η ομαδα πηγαινε για πρωταθλημα και δεν ειναι σωστο να κραζουμε στο γηπεδο τον μπασταρδο γιατι αποπροσανατολιζεται η ομαδα και αλλα τετοια.και ενα ωραιο πρωινο ξυπνησαμε και ειδαμε τον μπασταρδο ντυμενο παλι στα ασπρομαυρα.αλλα και παλι δεν ειναι σωστο να τον κραζουμε γιατι η ομαδα παιζει προκριματικα cl και θα της κανουμε ζημια...τι να πω ρε πουστη μου....εμεις δεν ειμασταν ποτε σουπερ-3 και δεν θα γινουμε ποτε....και η αποψη μας θα ακουγεται παντα οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους.η δικη μου η θεση ειναι γνωστη.αποχη απο τους αγωνες του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ-οσο δυσκολο κι αν μου ειναι-και συνεχη παρουσια σε ολα τα εκτος εδρας σε ελλαδα και ευρωπη.4 χρονακια ειναι θα περασουν....εκτος κι αν μετα απο αυτα τα 4 χρονια και την αποσυρση του συγκεκριμενου ποδοσφαιριστη απο την ενεργο δραση τον δουμε σε μια αλλη θεση...αυτη του προεδρου της παε ΠΑΟΚ ας πουμε...λεω εγω τωρα....
      πραγματικα ελπιζω να πανε ολα κατ'ευχην και η ομαδα να μπει και στους ομιλους του cl και ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης να βγαλει ματια και να βαλει 80 γκολ κι να πανηγυρισουμε τιτλους και επιτυχιες αλλα για μενα τον πλεον απαισιοδοξο ανθρωπο του φορουμ τα πραγματα δεν θα γινουν ετσι....προβλεπω τραγικες καταστασεις καπου στον γεναρη και να δικαιωνομαστε δυστυχως εμεις οι ρετσινοπνικτες και τα πρεζακια...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απ'ολα...πανω και απο την ιδια μας την ζωη....προσεξτε ομως ο ΠΑΟΚ, και οχι ο ζαγορακης και ο καθε ζαγορακης.δεν θελω να μπω και στο αγωνιστικο μερος οπου και εκει γινονται τραγικα λαθη(που ειναι ο κοντρερας? ή μηπως καταλαβαινει κανεις οτι η ομαδα σε δεκα μερες παιζει προκριματικα cl και ειναι στην ουσια χωρις δεξι μπακ?)...αλλα λεω αντε αυτοι που ειναι στην διοικηση ξερουν εκατο κανταρια μπαλα ο καθενας και τι να σχολιασω εγω ο αμπαλος?
         εγω απλα να πω ενα τελευταιο....επειδη ο μοδα του ΠΑΟΚ τελειωνει και ισως επιστρεψουμε σε δυσκολες και παλι εποχες-λογω μη ευρεσης οικονομικων πορων-θελω να δω τοτε ποιοι θα ειναι διπλα στην ομαδα....ελπιζω οχι μονο και παλι εμεις οι 3000 που ημασταν παντα....αλλωστε 17000 διαρκειας εχουμε πουλησει μεχρι τωρα και συνεχιζουμε...δεν πιστευω να την αφησουν την ομαδα μονη στα δυσκολα....ή μηπως κανω λαθος σκεψεις?
     σκορπιες σκεψεις τις οποιες δεν μπορω να τις βαλω σε μια σειρα λογω του ξενερωματος που εχω φαει με οσα συμβαινουν...απλα να πω οτι οι εποχες αλλαξαν και δυστυχως αλλαξε και ο ΠΑΟΚ μας....για εμας τους 30+ σε ηλικια ο ΠΑΟΚ ηταν καπως αλλιως....και τωρα τον βλεπουμε καπως αλλιως....και θα τον δουμε και πολυ διαφορετικο οσο περνανε τα χρονια και <<εκσυγχρονιζεται>> ο κοσμος.... και φυσικα οσο συνεχιζετε καποιοι να ακουτε ραδιοφωνα και να διαβαζετε εφημεριδες....ειδικα αυτης της μιζερης και αρρωστης πολης....

Offline tsag

• Αλλαγή
Δεν έχω διαβάσει τι έχει γραφτεί πάνω στο θέμα συνεπώς δεν ξέρω εάν η πλειοψηφία των μελών εδώ μέσα σχολιάζουν θετικά ή αρνητικά το ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας της λίγδας από τον Ζαγοράκη. Θέλω να ελπίζω το δεύερο φυσικά. Προσωπικά ελπίζω να είναι μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας γιατί ειλικρινά μετά θα χάσω πάσα ιδέα για αυτόν τον άνθρωπο. Φάγαμε το χτύπημα με τον πουτάνας γιο τον γκαγκάτση (είπαμε πρώτη φορά είναι, λάθος έκανε, οκ), φάγαμε το χτύπημα με το υπόθετο (μας κόβει το γήπεδο, τουλάχιστον όποτε θα παίζει ο πουτάνας γιος), ε τρίτο χτύπημα δεν αντέχεται ρε Ζαγοράκη.

Δεν έχει καμία δουλειά να γίνει πρόεδρος ο Ζαγοράκης σε αυτό το κουκλοθέατρο που λέγεται σούπερ λίγδα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προβλήματα και οι άνθρωποι που τον διοικούν πρέπει να είναι 1000% αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν. ο ΠΑΟΚ δεν έχει να κερδίσει τίποτα από μία τέτοια εξέλιξη και επίσης και ηθικά να το δούμε το θέμα δεν νοείται ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να γίνει το απόλυτο πιόνι του συστήματος! Έλεος πια!!!! Πρέπει να καθόμαστε και να συζητάμε για αυτονόητα πράγματα κάθε φορά!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
Γιατι ακριβως τετοια απογοητευση απο την διοικηση Ζαορακη? Σε τι ακριβως τρυπησε τον ΠΑΟΚ ο Ζαγορ?Σε τι ακριβως η διοικηση αυτη αποροφηθηκε? Η δυστοκια στο να βρει χρηματα ειναι προφανως διεθνες προβλημα και στην Ελλαδα εκτος gay-και της διαρροιας μετα απο σπανακοριζο, που ειναι το κρατος, ολοι οι αλλοι ειναι νεκροι ή τους δινουνε αυτοι οι δυο χρηματα του κρατους για να συντηρουνται οσο παιζουν το παιχνιδι τους.Αλλα ξαναρωταω που εκανε λαθη η διοικηση στρατηγικα μεχρι τωρα? Μηπως στο οτι επελεξε να γινει το ch.l στην Τουμπα να τρεξει το εργο οσο πιο γρηγορα μπορει και να μην φαει κρεμασμα απο το ΟΑΚΑ? Με τι λεφτα το εκανε αυτο μετα το κρεμασμα της λαμιας? Εκατονταδες χιλιαδες ευρω προσθετη επιβαρυνση ειναι αυτη απο που θα βγει? Μηπως το  οτι επελεξε Ιταλο προπονητη μετα το τρυπημα απο την ΕΠΟ με τον Σαντος? Με τα χρηματα που εχεις δεν παιρνεις τον Μουρινιο αλλα τον Μπερετα.Διαβαζω σχολια Cure για τον Βιολιδη και για την τρυπα στον προυπολογισμο του ΠΑΟΚ με αυτα τα δυο να τα συνδεεις.Για μενα μεσα απο ευφανταστα σεναρια και χωρις καμια αποδειξη βεβαιως αλλα ουτε καν σοβαρη ενδειξη.Τη χορηγια της ΔΕΠΑ και το νεο τρυπημα απο καπου πρεπει να τα βρει.Αν αυτο προυποθετει πουλημα παικτη και οχι στησιμο κολου για να μας δωσουνε μια τρυπια χορηγια αυτοι που τις ελεγχουνε το προτιμω.Ποιος σας ειπε οτι πουλησαμε τον στοχο του ch.l.?Επειδη αυτη η διοικηση δεν το φωναζε ποτε?Μα ποιον στοχο αυτη η διοικηση ειχε πολιτικη να τον φωναζει?Το θεμα ειναι αν τους πιανει. Για ποια απογοητευση πλην αυτης που λανσαρεται απο συνοπαδους μεσα σε αυτο το forum μιλατε οταν η ομαδα σε αυτην εδω την μιζερη απο πλευρας συγκεντρωσης κεφαλαιου πολη ο εχει 17.000 διαρκειας. Καμια απογοητευση δεν υπαρχει παρα μονο η γκαυλα και η προσμονη να γινει η κληρωση σε τρεις μερες για να μαθουμε ποιος πουστης θα ερθει να προσκυνησει στον Ναο και να ελπιζει μετα τον ΠΑΟΚ να μπει στους ομιλους  του Europa League γιατι ο ΠΑΟΚ θα πηγαινει για αλλα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
Αδερφέ μου joker,
ίσως να έβαλες όμως μερικές δικές μου σκέψεις στην σειρά, γιατί σε όλα ΕΚΤΟΣ από ένα συμφωνούμε !
Ποιο είναι αυτό? Ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω κι από την ίδια μας την ζωή! Για μένα ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟΚ δεν είναι πάνω από την ίδια μας την Ζωή, μπροστά στην ζωή γάμησα εγώ τον ΠΑΟΚ και τον κάθε ΠΑΟΚ....

Θεόδωρε Ζαγοράκη, δεν θέλω να φανώ αχάριστος για ότι έκανες έως αυτό το καλοκαίρι και σε ευχαριστώ για αυτά από τα βάθη της καρδιάς μου, αλλα κάπου πάει να χαθεί το παιχνίδι τελευταία....

τον ΠΑΟΚ θα τον αγαπώ όπως πάντα,
αλλά από σένα πληγώθηκα όσο ποτέ !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

kostas4

• Guest
joker τα ειπες ολα αδερφε. ας ελπισουμε να βγουμε εμεις λαθος

CLUB LARISA

• Guest
Πρόεδρος της κομπανίας του αίσχους, δε σημαίνει σύγκρουση και μπάχαλο. Εκ της ιδιότητας σημαίνει σύμπνοια, αντιπροσώπευση και αντάμωμα απόψεων. Είναι ανεδαφικό να περιμένει κανείς σύγκρουση του ζαγοράκη με τη λίγκα, ως πρόεδρος της γιατί πολύ απλά το ένα αναιρεί τη φύση του άλλου. Εδώ μια γαμημένη συνέντευξη τύπου περιμένουν κάποιοι εδω και μήνες και ακόμα περιμένουν....Εδώ έχουμε άλυτα προβλήματα ως Σύλλογος που μας ταλανίζουν και φτάνουν στο όριο της διάσπασης, τα χαμογελάκια με τους σφαγείς μας έλειπαν και η έξυπνη διαχείριση του ζαγοράκη υπερ του ΠΑΟΚ, όταν ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΟ. Ντροπή και μόνο ντροπή μόνο στην ιδέα να γίνει πρόεδρος.

Στην γωνιά σε περιμένουν, σ εχουν στημένο και περιμένουν να σε τελειώσουν, ξύπνα!

kostas4

• Guest
η συνεντευξη τυπου τι απεγινε αραγε? μηπως περιμενουν να μιλησουν τον σεπτεμβριο?

με την χορηγια στην φανελα θα κανουμε τιποτα? μεχρι και το αεκ44 των 5000 διαρκειας βρηκε

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έχουμε σκεφτεί το ενδεχόμενο να περνάει γραμμή στις μεγάλες εταιρίες να μην βοηθείται ο ΠΑΟΚ οικονομικά από αυτές...??
PAOK-Hersonissos (Kriti)