Εχω καιρο να μπω στο forum και καθε φορα που μπαινω εχω και λιγοτερα να πω.Cure λυπαμαι αλλα σε αυτα που γραφεις δεν βγαζω κανενα νοημα.Για μενα εδω μεσα δεν γραφονται πλεον τα πραγματα με το ονομα τους.
α)Ο ΠΑΟΚ δεχεται οικονομικο πολεμο δεν χρειαζεται να γραψω γιατι (χορηγια ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ κτλ κτλ)
β)Ξερουν οι παντες οτι αμα ο ΠΑΟΚ μια στα εκατο βγει ch.l θα τους γαμησουμε ολους γιαυτο τωρα προσπαθουν να μας πνυξουν οσο ειναι νωρις.Εκτος αυτου και βασικοτερα ο βαζελος θα χασει πολλα λεφτα συνεπως εχει αμεσο συμφερον.
γ)Ο Σαλπιγγιδης ειναι αγωνιστικα μεγαλη μεταγραφη ηθικα μπαζει αλλα για μενα και οποιος ειναι στην ηλικια μου ας σκεφτει τι μυαλα κουβαλουσε στα 25 του.Ας σκεφτει επισης τι αντικτυπο θα ειχαν οι μαλακιες του αν απο αυτες κρεμονταν τεραστια οικονομικα συμφεροντα αλλα και η καριερα του και η ζωη του.Για μενα μια δευτερη ευκαιρια μπορει να την εχει χωρις καμια προσωπολατρεια γιατι αυτος και ο οποιοσδηποτε αλλος ειναι απειρως μικροτεροι απο τον ΠΑΟΚ.
δ)Ακουω σχολια για τον Κατσαρη.Ξεχναμε οτι ειμαστε ανυπαρκτοι στον ερασυτεχνη?Ποιος λαος του ΠΑΟΚ στον ερασυτεχνη?Γιατι εχουμε αποψη για τον Κατσαρη οταν αυτος μονος του μαζι με τους δικους του παταει στις συνελευσεις?
ε)Τον ΠΑΟΚ αδερφια οικονομικα τον πνιγουνε οι αντιπαλοι με τις ακρες στο μπουρδελοκρατος που εχουν και οχι κανενας αλλος.Να μην μπερδευεται μερικοι τις πουτσες με τις βουρτσες
Φίλε μου με σένα μπορώ να συζητήσω άνετα, όσο κι αν είμαστε 100% σε αντίθετη όχθη, όσον αφορά το πως βλέπουμε τα πράγματα, σε αντίθεση με κάτι άλλους που κρατιέμαι να μην ανοίξω συζήτηση και καταπίνω τις προσβολές από σεβασμό σε αυτό το forum που μας κρατάει παρέα.
Καταρχήν κάνεις λάθος να νομίζεις πως δεν γράφονται τα πράγματα με το όνομά τους. Νομίζεις πως με αφορμή το θέμα του κοντού, μπήκε μία μαύρη κουρτίνα μπροστά μας και τα βλέπουμε όλα της διοίκησης άσχημα. Δεν είναι έτσι. Εξήγησα σε ένα τεράστιο post (που μάλλον γι' αυτό δεν σχολιάστηκε από κανέναν, μόνος μου τα έγραψα, μόνος μου τα διάβασα

) ακριβώς το λόγο της πίκρας. Με μία σειρά "η ηθελημένη αποστασιοποίηση του Ζαγοράκη από τον πυρήνα του κόσμου, που φάνηκε σε σειρά γεγονότων, αρχής γενομένης της πρώτης φυγής του".
Θα μου πεις καλά ρε μαλάκα και επειδή τραβάει δρόμο μακριά μας θα τα διαλύσουμε όλα; Τόσο μαλάκες είμαστε; Και αυτό δεν παίζει, γιατί ακριβώς για να μη συμβεί κάτι τέτοιο, αυτοί που ξεφτιλίζονται καθημερινά, απομακρύνονται οικειοθελώς, για να μην αρχίσουν τα σούτια στα νέα φρούτα που καρποφορούν στην ομάδα τελευταία. Αυτά τα φρούτα θα τα συναντήσεις να ωρύονται "διώξε τα μαστούρια να αλλάξουμε επίπεδο, βάλ' τα φυλακή να σωθούμε, αυτοί μας κρα΄τανε βαλτωμένους" κτλ.
Κατάλαβες; Καμιά σχέση με όσους οπαδούς μας θέλουν τον κοντό για αγωνιστικούς λόγους όπως εσύ. Φυσικά και δεν το έχεις δει το θέμα από αυτή τη πλευρά, αφού ίσως δεν σε αφορά. Αλλά όλοι αυτοί που έχουν τρελαθεί τελευταία, το κάνουν για αυτό το λόγο. Δεν τους τσίμπησε μύγα. Απλά ήρθαν οι "ΠΑΟΚ για τη τσέπη μου" να διώξουν το πιο αληθινό κομμάτι του κόσμου από τον ΠΑΟΚ!!!!!!!!! Για τέτοια βλακεία μιλάμε.
Σε αυτά που λες:
α και ε) Ο ΠΑΟΚ δέχεται οικονομικό πόλεμο, ναι, αλλά να συμπληρώσω... από το κράτος. Αδιάφορο αυτό για μένα. Ο ΠΑΟΚ των ονείρων μου ζει χωρίς λεφτά του κράτους. Εκμεταλλεύεται τη τεράστια δυναμική του και βρίσκει χρήμα στην ιδιωτική αγορά. Έστω και στις δύσκολες μέρες μας. Γιατί τον ΠΑΟΚ πάντα θα τον πνίγει οικονομικά το κράτος. Αν μείνουμε εκεί τη βάψαμε. Οπότε δεν είναι επιχείρημα αυτό. Ας βρούνε ένα τρόπο να ξεφύγουν από το κράτος. Αν δεν το κάνουν ούτε αυτοί, τότε ποιος θα το κάνει;
β) Ακριβώς έτσι είναι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δείχνουν να μη το ξέρουν οι δικοί μας, που ξαφνικά τους έπιασε η νοικοκυροσύνη λίγο πριν την αλλαγή της ιστορίας μας. Δεν εννοώ φυσικά να μπούμε πιο μέσα τώρα που είμαστε ήδη μέσα 2 με 3 μύρια. Εννοώ να μη μπαίναμε πέρυσι, για να είχαμε τη δυνατότητα φέτος να παίξουμε τα ρέστα μας. Ιδίως οι χειμερινές προσθήκες ήταν εντελώς αχρείαστες και το φωνάζαμε από τότε. Αλλά τότε ο Βιολίδης έλεγε επίσημα πως θα κλείσει η τρύπα και μην ανησυχείτε. Τώρα λουζόμαστε τα σκατά, που αντί να πέσουμε με τα μούτρα στο τσου λου, δεν μπορούμε να κινηθούμε μεταγραφικά.
γ) Φυσικά κι ο Σαλπιγγίδης είναι τεράστια μεταγραφή αγωνιστικά και ούτε ένας είπε ποτέ το αντίθετο. Για να κλείσουμε το θέμα οριστικά, κανείς δεν έχει πρόβλημα με τον κοντό. Δεν ήρθε μόνος του. Με αυτούς που τον φέρανε έχουν πρόβλημα όλοι, γιατί οποιαδήποτε αγωνιστική επιτυχία δεν αξίζει όσο τα ιδανικά του ΠΑΟΚ. Για σένα ισχύει το αντίθετο, οπότε δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. Δεν είναι κακό αυτό. Το μόνο κακό είναι ο τρόπος που ήρθε. Δείχνει έλλειψη σεβασμού προς ένα τεράστιο κομμάτι του ΠΑΟΚ και δείχνει δρόμο που βάδισε ένας άλλος κοντός κάπου αλλού. Μακάρι να βγω ψεύτης
δ) Δεν θα άκουγες για κατσαρή σε αυτή τη συγκυρία, αν δεν έβγαινε ο "κάθε χρόνο-τέτοια εποχή-ίδιος παπάς" πως φεύγει. Πάντως για να τα λέμε όλα και να απαντήσω και στον ΗΟΜΟ, ο Ζαγοράκης τα πήρε μαζί του για το θέμα του γηπέδου.