Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
OK, αφου εχεις ορεξη θα στο εξηγησω γιατι πραγματικα αμφιβαλω αν καταλαβες

Ξενερωνω απιστευτα που αυτο το σαιτ, ενω αποτελουσε τον χωρο εκεινο με τις ποιο σοβαρες και εμπεριστατωμενες αποψεις, με δημοκρατικες(συνηθως) διαφωνιες και δημοκρατικους κανονες, εχει γινει χειροτερο και απο μεσημενριανο στο ΣΤΑΡ...(χωρις καμια μομφη προς τους διαχειριστες)

Υπηρχαν πολλα αλανια εδω μεσα, τα οποια βλεποντας αυτο το ξεκατινιασμα (που ειπε πολυ σωστα ενας αδερφος) σιγα σιγα την κανουν ενας ενας.....Την θεση τους παιρνουν "παιδακια" με πολυ πολυ e-μαγκια......

Εμενα αυτο με ξενερωνει τρελλα, πιστεψεμε με οταν τα γραφω αυτα εσυ εισαι ο τελευταιος που εχω στο μυαλο μου....
Οποιος αδερφος εκανε τα δικα σου σχολια το ιδιο θα του ελεγα...Δεν ειναι προσωπικο.....

`Εδω μεσα μεγαλωσαμε, το εχουμε σαν παιδι μας και οταν εχει παρει τετοια τροπη μας χαλαει...αυτα
Ουτε ειρωνιες ουτε γελακια..σοβαρα, ομορφα και ΠΑΟΚτσηδικα ;)
1 δεν είχα όρεξη, εσύ έπεσες επάνω μου.
2 τι κακό έχει το σταρ?
3"είσαι ο τελευταίος που έχω στο μυαλό αλλά όποιος αδερφός έκανε τα δικά σου σχόλια το ίδιο θα του έλεγα" άρα εμένα έχεις στο μυαλό γιατί μπερδεύεις άλλους και το γενικεύεις.
4 Συμπέρασμα είμαι παιδάκι με πολύ e-μαγκιά κατίνα αφού ξεκατινιάζομαι, δεν είμαι αλάνι γιατί παραμένω εδώ. Ευχαριστώ!
5 Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι που σε χαλάει και όχι η διάσπαση που έρχεται και ότι πολλά αδέρφια δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο γιατί τους ξεφτίλισε ο πάρεδρος;
6 να σου πω την αλήθεια είμαι κουρασμένος για ειρωνείες ,αστεία, ομορφιές και ΠΑΟΚτσήδικα να χαμε να λέγαμε.
7 επειδή πάλι θα νομίζεις ότι δεν κατάλαβα παραδέχομαι είμαι πολύ χαζός για να καταλάβω όχι μόνο τι γράφεις εσύ αλλά και τι συμβαίνει στην ομάδα.
8 αυτά και συγνώμη αν σου χαλάω το σάιτ με το οποίο μεγάλωσες και διώχνω τ αλάνια αλλά κάποιοι χαλάνε και αμαυρώνουν τους αγώνες που έκανα που δυστυχώς η ευτυχώς ήταν ΑΓΩΝΕΣ και όχι e-αγώνες.

chiltsid

• Guest

SKAILS

• Guest
OK, αφου εχεις ορεξη θα στο εξηγησω γιατι πραγματικα αμφιβαλω αν καταλαβες

Ξενερωνω απιστευτα που αυτο το σαιτ, ενω αποτελουσε τον χωρο εκεινο με τις ποιο σοβαρες και εμπεριστατωμενες αποψεις, με δημοκρατικες(συνηθως) διαφωνιες και δημοκρατικους κανονες, εχει γινει χειροτερο και απο μεσημενριανο στο ΣΤΑΡ...(χωρις καμια μομφη προς τους διαχειριστες)

Υπηρχαν πολλα αλανια εδω μεσα, τα οποια βλεποντας αυτο το ξεκατινιασμα (που ειπε πολυ σωστα ενας αδερφος) σιγα σιγα την κανουν ενας ενας.....Την θεση τους παιρνουν "παιδακια" με πολυ πολυ e-μαγκια......

Εμενα αυτο με ξενερωνει τρελλα, πιστεψεμε με οταν τα γραφω αυτα εσυ εισαι ο τελευταιος που εχω στο μυαλο μου....
Οποιος αδερφος εκανε τα δικα σου σχολια το ιδιο θα του ελεγα...Δεν ειναι προσωπικο..

`Εδω μεσα μεγαλωσαμε, το εχουμε σαν παιδι μας και οταν εχει παρει τετοια τροπη μας χαλαει...αυτα
Ουτε ειρωνιες ουτε γελακια..σοβαρα, ομορφα και ΠΑΟΚτσηδικα ;)

τα ειπες ολα,συμφωνω απολυτα

Offline gagas

• Αλλαγή
καπως ετσι νιωθω κεγω..

Savinho

• Guest
Πεστα ρε φιλε...

Offline t.b

• Αλλαγή
κ εγώ κ εγώ συνεχίστε τον e-αγώνα.

Offline lik4

• Αλλαγή
καλα προσπαθει να τα πει ο jamaican αλλα απο την στιγμη που τα λεει μονο στον t.b. για εμενα ειναι ακυρα
ο t.b. όποτε και εαν εχει ξεφυγει σε σχολια δεν απευθυνοτανε στον αερα απευθυνοτανε και απαντουσε  σε αλλους για τους οποιους δεν ειπες τιποτα

JamaicaN

• Guest
Το ποιο ευκολο πραγμα στο κοσμο ειναι να ειρωνευεσαι...το ποιο δυσκολο να επιχειρηματολογεις...

Σάυτα που γραφεις για την δοιηκηση και τους ΑΓΩΝΕΣ με βρισκεις απολυτα συμφωνο αν και εγω δε μιλησα καθολου γιαυτα αλλα ΜΟΝΟ γιαυτα που συμβαινουν εδω μεσα....

Σου μιλαω ειλικρινα δεν εινια προσωπικη επιθεση, αν και ετσι το πηρες, απλα πηρα πατημα απο σενα να γραψω κατι που με ενοχλει εδω και μερες....

Τελος απο μενα, αρκετα κουρασαμε, αν ειναι να ξαναειρωνευτεις μη μπεις καθολου στον κοπο να απαντησεις...

υγ. Αν δεν καταλαβενεις τι κακο εχει το ασοβαρο, υπο του 0 επιπεδου, φουλ στο κουτσομπολιο, τη λασπη και στο ξεκατινιασμα μεσημεριανο ΣΤΑΡ τοτε τζαμπα τ αλεμε...

λικ με προλαβες στην "αποστολη" φιλαρακι.....Αυτο προπαθω να πω οτι ΔΕΝ απευθυνομαι στον t.b. απλα ηταν η αφορμη να τα γραψω...νομιζω ηταν σαφες απτο 1ο ποστ...Ξερεις πολυ καλα οτι δεν γινετε να παντας σε ολους μαυτον τον τροπο

Offline lik4

• Αλλαγή
Οποιος αδερφος εκανε τα δικα σου σχολια το ιδιο θα του ελεγα...Δεν ειναι προσωπικο..

να απλα εγραψες και αυτο και εγω δεν ειδα ακομη και σε χειροτερα σχολια απο του t.b. να λες τιποτα
τεσπα τελος,χαλαρωνουμε

http://www.youtube.com/watch?v=XtPLZntoidU (Embedding disabled, limit reached)

JamaicaN

• Guest
 :thumbok:

Δεν ειναι δικη μμου δουλεια να σχολιαζω τα ποστς των αδερφων...Αν εκεινη την στιγμη, το απογευμα ηταν αλλος, στον αλλο θα απευθηνομουνα...Απλα ηθελα να πω κατι που με πειραζει...Πιστεψε με δεν εχει να κανει με θεσεις και αποψεις..Εχει να κανει με το υφος, και σωστα λες οτι εχουν ειπωθει που χειροτερα πραγματα, αλλα ηταν η δεδομενη στιγμη..το κερασακι στην τουρτα...Τες πα ελπιζω να εγινα κατανοητος

χαλαρωνουμε  :rasta:

Offline t.b

• Αλλαγή
τι ν απαντήσω αφού τα παίρνεις όλα σαν ειρωνείες.

όλα καλά και συγνώμη γιατί ήμουν αγενής σε έναν άνθρωπο που νομίζει ότι ο Ζαγοράκης τον έκανε άνθρωπο.
Από αυτό δεν ξεκίνησε?

κερασάκι4

Offline Matador

• Αλλαγή
Επειδη ολο μαλακιες ακουγονται για επιλογες του ανθρωπου που μας εκανε ανθρωπους οποιος εχει αλλη προταση...ασ παει να παρει τα κλειδια της ΠΑΕ΅κ να δουμε ποση αποδοχη θα εχει...και οποιος πει οτι οι πλειοψηφιες ειναι φυτα να ουμ ειναι το λιγοτερο φασιστας

Επισης οσες πλειοψηφιες προσπαθουν να φιμωσουν τις μειοψηφιες ειναι ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δυστυχως ειμαι πεπεισμενος, οτι υπαρχουν ατομα εδω μεσα και κατ'επεκταση στον εξω κοσμο, που οχι μονο δεν γουσταρουν τον Ζαγορακη, αλλα περιμενουν και στραβες του ΠΑΟΚ για να κραξουν. Δεν υπαρχει καμια αλλη λογικη πλεον, στο οτι εχουμε κανει το θεμα του κοντου ξαφνικα σαν το σοβαροτερο θεμα που εχει προκυψει στον ΠΑΟΚ απο την ιδρυση του. Το θεμα, για το οποιο ακομα και οι Ζαγορακης Βρυζας ειναι ετοιμοι να λοιδωρηθουν και για καποιους να εκδιωχθουν. Η αποψη μου παραμενει αυτη που ειχα γραψει και σε αλλο ποστ και την βαζω εδω να ειναι ον τοπικ.
Το θεμα ειναι, οτι εδω πλεον κριτικη στον Ζαγορακη γινεται μονο λογω του Σαλπιγγιδη. Εδιωξες προσωπικο, φταει το συμβολαιο του Σαλπιγγιδη. Εδιωξες προπονητες, φταει το συμβολαιο του Σαλπιγγιδη. Θα ερθει ο Γουσταβο αντι του Μαικον, φταει το συμβολαιο του Σαλπιγγιδη. Ξαφνικα, για να δικαιολογησουμε την πικρα μας για την μεταγραφη του Σαλπιγγιδη, εχουμε γινει ολοι λογιστες της ΠΑΕ.
Οι λογοι για την μειωση του μπατζετ δεν ειναι το συμβολαιο του Σαλπιγγιδη. Ειναι ο αποκλεισμος απο τους ψαραδες της Χερνβεεν, ειναι η αυξηση του ΦΠΑ, ειναι οι σαπιες 7 και 8, ειναι λαθος εκτιμησεις σε καποια συμβολαια (Βερον, λεφτα που παιρνει ο Μουσλι), ειναι οτι δεν παιξαμε κανενα ντερμπυ κυπελλου στην Τουμπα, ειναι η γαμημενη οικονομικη κριση και ειναι και οτι οπως λες δεν εχεις τα κοζια για να εξασφαλισεις χορηγιες σαν του ΟΤΕ.

Να κανουμε για αυτα κριτικη (εντος των οριων και οχι οπως οι τελευταιες σελιδες στο τοπικ του Ζαγορακη) ναι, αλλα για το υψος του συμβολαιου του κοντου;
Τους ανθρωπους τους βαλαμε εκει για καποιον λογο, και ειμαστε υποχρεωμενοι να το αποδεχτουμε αυτο. Συμφωνω σε ολα με την ανακοινωση του Πανελληνιου και με γεμιζει χαρα που σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν αποδεχτηκαμε την μεταγραφη. Δειξαμε την θεση μας, εχουμε το κεφαλι μας ψηλα και την συνειδηση καθαρη. Αλλα διοίκηση δεν ασκουμε, ευτυχως, εμεις. Υπαρχουν διακριτα ορια σε μια ομαδα και αυτα πρεπει να τα εφαρμοζουμε επιτελους. Ας κοιταξουμε τους εαυτους μας που μετα απο καθε ντερμπυ στην Τουμπα γυρναμε ξενερωμενοι απο την κερκιδα, ας λυσουμε αυτα τα προβληματα, και ας αφησουμε την ΠΑΕ να τηρησει την δεσμευση της για διαρκη πρωταθλητισμο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

kostas4

• Guest
Οι λογοι για την μειωση του μπατζετ δεν ειναι το συμβολαιο του Σαλπιγγιδη. Ειναι ο αποκλεισμος απο τους ψαραδες της Χερνβεεν, ειναι η αυξηση του ΦΠΑ, ειναι οι σαπιες 7 και 8, ειναι λαθος εκτιμησεις σε καποια συμβολαια (Βερον, λεφτα που παιρνει ο Μουσλι), ειναι οτι δεν παιξαμε κανενα ντερμπυ κυπελλου στην Τουμπα, ειναι η γαμημενη οικονομικη κριση και ειναι και οτι οπως λες δεν εχεις τα κοζια για να εξασφαλισεις χορηγιες σαν του ΟΤΕ.

εαν θελεις να μειωσεις το μπατζετ τοτε δεν παιρνεις παιχτη που κανει 750Κ. αν ειχαμε παρει εναν τετοιο παιχτη περυσι μπορει να ειχαμε παιξει ομιλους ουεφα και θα ειχαμε περισσοτερες πιθανοτητες για πρωταθλημα.
εγω δεν ρωταω γιατι μειωνεται το μπατζετ, αλλα πως θα μειωθει αφου οι κινησεις εως τωρα δειχνουν οτι μαλλον αυξανεται

baron

• Guest
Φιλε καθε καλοκαιρι εχουμε το ιδιο εργο.

Δηλαδη εναν Παπαδοπουλο να προσπαθει να τα κανει ολα πουτανα, γιατι του εδωσαν ποδι απο την ΠΑΕ. Οταν το χωνεψουμε αυτο, θα καταλαβουμε τι ρολο βαρανε οι επιτροπες διαφανειας.

Παντως ειναι παμπονηρος. Την μια πηγε να γινει προεδρος στον ΑΣ, τζογαροντας στην αντιπαθεια του κοσμου κατα του Κατσαρη. Φυσικα και πηρε τον μπουλο, βγαινοντας δευτερος (!!!) στο ψηφοδελτιο, που ηταν επικεφαλης!!!

Τωρα τζογαρει στο φοβο του ΠΑΟΚτση για οικονομικες ρεμουλες λογο κακου παρελθοντος στηνοντας μια παγιδα στην ΠΑΕ. Γιατι παγιδα;

Γιατι...
1ον Αν αρνηθει η ΠΑΕ ειναι αυτοματως υποπτο.
2ον Αν συμφωνησει η ΠΑΕ, βαζει κουμανταδορο της εναν, που εδω και 2 χρονια της εχει κυρηξει πολεμο με αστηριχτες και αβασιμες κατηγοριες.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΕΛΗΣ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ.

Πανε να γινεις διαχειρηστης σε καμια πολυκατοικια ρε παλικαρι μου και ασε μας ησυχους.

θεωρώ λάθος της ΠΑΕ που δεν έχει εξηγήσει τους λόγους φυγής του Παπαδόπουλου,ο οποίος δικαιολογημένα μπορεί και έχει προσφέρει με τις γνώσεις του

Ίσως σου διέφυγε γκάγκα ότι ο μανδρίνος δεν είναι στο ΔΣ!

http://www.metrosport.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B4-%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%81%CE%AD%CE%B1

1. Παραιτήθηκε πριν κάνα 6 αμίνο . Βρίζω λοιπόν την μάνα κάποιου που έρχεται να μου πει ότι πρέπει να συνεργαστώ με την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να κάνω γήπεδο. Τα υπόλοιπα δικά σου.

2. Alex-- ότι γραφεις το στηρίζεις που?

- ότι ο πρόεδρος του ΑΣ κάνει ότι θέλει? Πάλι καλά που αναφέρεις έστω ότι υπάρχει γενική συνέλευση

- τι θέλεις να μάθεις πραγματικά? Εάν είμαι μέλος του ΑΣ? Ψαρεύεις μου φαίνεται...

- Όσο ο κατσαρής δεν κινείται για το γήπεδο αλλα στέλνει τα τσιράκια του να διαπιστώσουν κλίμα , οι σύνδεσμοι που υπεραγαπούν τον κατσαρή και τον λατρεύουν , δεν έχουν λόγο να κινηθούν. Αυτό θα αλλάξει εάν βγάλει γλώσσα, η εάν κατεβάσει πρόταση.

- -Τα εξής για να καταλάβουμε τι παίζεται στον ΑΣ:

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή μου στα κοινά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δέχομαι στοχοποιημένες προσωπικές επιθέσεις από τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο.
Ο εν λόγω κύριος επιλέγει για δεύτερη φορά να εντείνει τις επιθέσεις αυτές, παραμονές κρίσιμου αγώνα για την ομάδα μας, εξυπηρετώντας τα προσωπικά του συμφέροντα και φιλοδοξίες.

Σεβόμενος λοιπόν την αξιοπρέπειά μου και την όποια προσφορά μου στο Σύλλογο, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση των μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο δίκιο είχε ο Θόδωρος Ζαγοράκης όταν έλεγε: «κάποιοι προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στο όραμά μας για τον ΠΑΟΚ». Πλέον ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους."

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14K3NDR9O

και

από τον ζαγοράκη:

«Βασικά είναι θέμα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Γι' αυτό το λόγο και ο κ. Βιολίδης βρίσκεται στο σχήμα του ερασιτέχνη. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του. Είναι δυνατόν να μην θέλουμε να έχουμε καινούριο γήπεδο; Έχουμε ρίξει τόσα λεφτά α για να μπαλώνουμε το υπάρχον γήπεδο. Επαφές και κινήσεις έχουν γίνει έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για το καινούριο γήπεδο. Το καλύτερο θα είναι να γίνει όταν δεν θα είμαι εδώ. Έχω ακούσει ακόμα και ότι ο κ. Γκαγκατσης ήρθε στον ΠΑΟΚ για την κατασκευή του καινούριου γηπέδου. Πρέπει να γίνει άμεσα μια επιτροπή για να παρθούν αποφάσεις. Η αμάδα προχωράει και χρειάζεται νέο γήπεδο. Προσωπικά θέλω να γίνει στην Τούμπα». 

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14EFADJMJ

Τώρα πες μου εσύ για επιτροπές και κινήσεις του ΑΣ όταν γνωρίζεις τα παραπάνω.

Ακόμα : Ο Φωλιάς μόλις πριν κάτι μέρες βραβεύθηκε από τον ΑΣ. Χτες ο μανδρίνος μας προτείνει τον Φωλια ανοιχτά.
Και: Ο κατσαρής πουθενά. Μάλλον κόβει την κατάσταση από σίγουρη απόσταση.

Αυτά για να μην σου μένουν απορίες για το ποιος παίζει σε πιο γήπεδο, και τι ακριβώς πρόσφερε ο παπαδόπουλος στην ΠΑΕ.

Εάν έχεις παπαδοπουλικά αισθήματα Ο Ζαγόρ και η διοίκηση του ΔΕΝ είναι το δικό σου στρατόπεδο

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

εαν θελεις να μειωσεις το μπατζετ τοτε δεν παιρνεις παιχτη που κανει 750Κ. αν ειχαμε παρει εναν τετοιο παιχτη περυσι μπορει να ειχαμε παιξει ομιλους ουεφα και θα ειχαμε περισσοτερες πιθανοτητες για πρωταθλημα.
εγω δεν ρωταω γιατι μειωνεται το μπατζετ, αλλα πως θα μειωθει αφου οι κινησεις εως τωρα δειχνουν οτι μαλλον αυξανεται

Κωστα ειναι αλλο θεμα το να μην γουσταρεις τον κοντο πισω στην ομαδα.. και αλλο να το παρουσιαζουμε σαν δικαιολογια οτι τα 700χιλιαρικα του συμβολαιου του δεν σου επιτρεπουν να μειωσεις το μπατζετ!
Και στην τελικη περυσι το καλοκαιρι πηραμε 7-8 παιχτες.. φετος 1 και παμε για 2-3 ακομα.. βαλε κατω τα ποσα και συγκρινε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ξεκιναω να γραψω κατι, περνοντας αφορμη απο ενα προβληματισμο του αδερφου Darklord, οτι υπαρχει κοσμος που δε θελει το ζαγορακη.Οντως υπαρχουν παρα πολλα ατομα και εδω και γενικοτερα που πλεον δε γουσταρουν το ζαγορακη. Και δεν ειναι 100 πρεζονια οπως παρουσιαζονται απο τα μιντια, ειναι μεγαλο κομματι του κοσμου μας, μεσα σ'αυτους και γω. Τωρα για το οτι και καλα περιμενουμε στη γωνια να γαμηθει ο ΠΑΟΚ για να διωξουμε το ζαγορακη, νομιζω δε χρειαζεται καν να μπουμε στον κοπο να το συζητησουμε.

Η κριτικη στο ζαγορακη δε γινεται, ουτε ξεκινησε, μονο λογω κοντοπουτανου, οπως φαινεται τις τελευταιες μερες. Απλα ο συγκεκριμενος μισθοφορος ηταν η τελευταια σταγονα. Προσωπικα (γιατι δε μπορω να ξερω τις αντοχες ολων) εκανα τα στραβα ματια για τον κουμπαρο του και την περιβοητη συμμαχια με το διαβολο. Μετα αρχισαν οι αγκαλιτες με τον πρωην στενο συνεργατη του γουμενου, αξιοτιμο κυριο κατσαριδα, τουμπεκιαστικα κι εκει. Τουμπεκιαστικα γιατι πραγματικα τον θεωρουσα 'εναν απο μας'. Αν τα εκανε αυτα καποιος αλλος μετα απο την υποτιθεμενη καθαρση απο τα λαμογια, την αντιδραση ολων μας την ξερουμε.

Και φτασαμε μια ωραια πρωια, μετα τα φευγω-ερχομαι του προεδου, που αρχισε η μεθοδευση επιστροφης του ρουφιανου απο τα μιντια. Μεθοδευση οργανωμενη και κατευθυνομενη απο την ΠΑΕ, για να κανει το ασπρο μαυρο. Για να μας πεισει οτι τα πραγματα δεν εγιναν ετσι οπως τα ξερουμε, και μαλλον δε τα θυμομαστε και πολυ καλα. Εκει αρχισε να πηγαινει περιπατο η εμπιστοσυνη στους ανθρωπους που μεχρι πριν λιγους μηνες οτι ειχαν να μου πουν, εβγαιναν και το ελεγαν στα ισια και ΠΑΟΚσιδικα. Η διοικηση που ολοι αγκαλιασαμε οσο καμμια αλλη, η πρωτη λαικα εκλεγμενη διοικηση στην ιστορια του ΠΑΟΚ, ξεκινησε βρωμικες διαδικασιες πλυσης εγκεφαλου στον ιδιο της το λαο. Αυτο ειναι που πονεσε περισσοτερο απ'ολα. Να το εκανε ο βουλινος ναι, οχι ομως αυτοι.

Τα αποτελεσματα της επιχειρησης μυαλο-μπουγαδα τα ξερουμε πλεον ολοι. Τα ΜΜΕ κρατανε ολοκληρους λαους υποδουλους για δεκαετιες, ενα σαλπιγγιδακο δε θα φερουν πισω? Το προβλημα δεν ειναι ομως ο σαλπιγγιδακος. Ειναι το τρυπημα και η προδοσια του λαου μας, απο ανθρωπους στους οποιους οταν αναλαβανε την διοικηση, προσωπικα τους εμπιστευομουν τα κλειδια του σπιτιου μου με τη γκομενα μου μεσα ξεβρακωτη.

Πολλοι μιλανε για 'λαθος' στην υποθεση του κοντου. Για μενα δεν ειναι λαθος, ειναι προμελετημενη κινηση με συγκεκριμενο σκοπο. Το λαθος, οσο μεγαλο και να ειναι το συγχωρεις, ειδικα σε σχετικα απειρους ανθρωπους. Την οργανωμενη πουστια και προδοσια ομως, απο δικους σου ανθρωπους, δεν μπορεις να την καταπιεις με τιποτα. Αναρωτηθηκε ποτε κανεις γιατι τοση γαμημενη εμμονη με τον κοντο? Ξερανε πολυ καλα οτι θα γαμησει την ενοτητα, το Α και το Ω του ΠΑΟΚ της εποχης ζαγορακη. Ειναι δυνατον να ανταλλαξει καποιος την μεγαλυτερη δυναμη του ΠΑΟΚ για ενα ποδοσφαιριστη? Οχι βεβαια, αλλα ο προδοτης δεν ηρθε με ποδοσφαιρικα μονο κριτιρια.

Για μενα ο κοντοπουτανος ειναι το σταδιο εκκαθαρισης των λιγων πλεον περιεργων που ρωτανε πολλα. Των λιγων που σκεφτονται και δεν μπορεις να τους κανεις το μυαλο γιαουρτι μεσα σε λιγα 24ωρα. Καταλαβα πλεον την πραγματικη σημασια του 'θα συμμαχισω με το διαβολο για να κανω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη'. Ο ζαγορακης δεν ειναι ουτε τρελος, ουτε εξουσιομανης. Ο ζαγορακης θελει να κανει μια πρωταθλητρια ποδοσφαιρικη ομαδα. Το κακο ειναι οτι τα επιτυχημενα σε αυτο πρωτυπα του, ειναι αθηναικα. Δηλαδη, εμπορικοτητα, σοβαροτητα, γεματο γηπεδο, καθολικη αποδοχη, με καθε τροπο και μεσο. Ο ΠΑΟΚ ομως κουβαλαει πολλα 'κουσουρια'. Κουβαλαει περιφανεια, αντισταση στη σαπιλα, κοσμο ατιθασο και αψυχολογητο. Το μοντελο κοκκαλη που προβαρει ο ζαγορακης, με τον προεδρα-σουπερμαν, που βαραει παλαμακια και οι απο κατω χορευουν στον ΠΑΟΚ δε θα περασει ποτε. Πρωτον γιατι ο ζαγορακης δεν ειναι κοκκαλης, και δευτερον γιατι ο ΠΑΟΚσης δε θα γινει γαυρος, οσο θετικα κι αν ειναι τα πρωτα πειραματα.

Για να μη κουραζω αλλο, πιστεω πως ο καθενας πρεπει πρωτα να βαλει το μυαλο του να σκεφτει και μετα να πραξει οτι του λεει η καρδια του. Το να γινουμε πουτανα μεταξυ μας ειναι πολυ ευκολο. Απλα για πολλους απο μας ο κυκλος την αθωοτητας και της ανεκλπηρωτης επαναστασης με την ΠΑΕ εκλεισε. Για μενα πλεον ειναι μια ομαδα διαχειριστων στο τιμονι της ομαδας μου, τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο. Τα χαρτια 'ειμαστε ολοι μαζι' και 'βαλτε πλατη' τα εκαψαν μονοι τους. Περιμενω να δω εργο και να κρινω, χωρις ελαφρυντικα. Αν θελουν αθηναικα μοντελα πρωταθλητισμου, θα απαιτησω και γω οτι απαιτουν οι γαυροβαζελοι απο τις διοικησεις τους.

Καληνυχτα, καλα μυαλα σε ολους, και ψυχραιμια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline AK4

• Αποστολή
  • **

mpougatsas

• Guest
ωραίο ποστ και επι της ουσίας, μπράβο ρε φίλε παρόλο που δεν συμφωνώ σ΄αρκετά :-\
« Last Edit: June 19, 2010, 03:38:51 by mistamatas »

Offline spinos_4

• Αλλαγή

Ο ζαγορακης θελει να κανει μια πρωταθλητρια ποδοσφαιρικη ομαδα. Το κακο ειναι οτι τα επιτυχημενα σε αυτο πρωτυπα του, ειναι αθηναικα. Δηλαδη, εμπορικοτητα, σοβαροτητα, γεματο γηπεδο, καθολικη αποδοχη, με καθε τροπο και μεσο.

αυτά που έγραψες είναι προσωπικά δικά σου και θέλω να αναφερθώ σε αυτά..
απλά αυτό το κομμάτι που κράτησα δεν μου κάνει καλά..

αν ήθελε να το κάνει με αθηναϊκά πρότυπα θα έπρεπε να διαθέτη και αρκετά χρήματα... οι κάτω μάλλον ο γαύρος δεν το πείρε ούτε με την εμπορικότητα ούτε με την σοβαρότητα, ούτε με την γεμάτο γήπεδο, ούτε με την καθολική αποδοχή... το τελευταίο εξάλλου σύμφωνα με τα λεγόμενα σου τα είχε ο Ζαγοράκης αλλα το έχασε μονος του... ο γαύρος τα πείρε γιατί είχε την δύναμη να εξουσιάζει τα κέντρα αποφάσεων, κάτι που ότι και να κάνει ο Ζαγοράκης δεν θα το καταφέρει ποτε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)