Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
cosmo αργά είναι αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα πιο νωρίς;
Αυτοί ήταν ικανοί αν έλεγες τίποτα να σε κατηγορήσουν ότι έχασες το πρωτάθλημα χάρη σε σενα.

Οι αγώνες πάντως δεν έχουν ώρα, φτάνει να πιστέψεις ότι ήρθε η ώρα ν αγωνιστείς.

Jordan-4

• Guest
τρέψτε τα θεριά , τα καλοταϊσμένα απτά χερια σας . να μεγαλώσει η πεινα τους να σας φάνε πριν τους πειράξετε reeeeeee ΓΙΑ ΣΟΥ ΘΗΡΑΜΑ ΜΟΥ για soupaokara μου μονο στα όνειρα τα γλυκα μου   iparxisss.
« Last Edit: June 17, 2010, 10:45:38 by Capricorn »

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **

οι παραλληλισμοι με το τραγουδακι δικοι σας....
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

sinama pongolle

• Guest
Φιλε καθε καλοκαιρι εχουμε το ιδιο εργο.

Δηλαδη εναν Παπαδοπουλο να προσπαθει να τα κανει ολα πουτανα, γιατι του εδωσαν ποδι απο την ΠΑΕ. Οταν το χωνεψουμε αυτο, θα καταλαβουμε τι ρολο βαρανε οι επιτροπες διαφανειας.

Παντως ειναι παμπονηρος. Την μια πηγε να γινει προεδρος στον ΑΣ, τζογαροντας στην αντιπαθεια του κοσμου κατα του Κατσαρη. Φυσικα και πηρε τον μπουλο, βγαινοντας δευτερος (!!!) στο ψηφοδελτιο, που ηταν επικεφαλης!!!

Τωρα τζογαρει στο φοβο του ΠΑΟΚτση για οικονομικες ρεμουλες λογο κακου παρελθοντος στηνοντας μια παγιδα στην ΠΑΕ. Γιατι παγιδα;

Γιατι...
1ον Αν αρνηθει η ΠΑΕ ειναι αυτοματως υποπτο.
2ον Αν συμφωνησει η ΠΑΕ, βαζει κουμανταδορο της εναν, που εδω και 2 χρονια της εχει κυρηξει πολεμο με αστηριχτες και αβασιμες κατηγοριες.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΕΛΗΣ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ.

Πανε να γινεις διαχειρηστης σε καμια πολυκατοικια ρε παλικαρι μου και ασε μας ησυχους.

θεωρώ λάθος της ΠΑΕ που δεν έχει εξηγήσει τους λόγους φυγής του Παπαδόπουλου,ο οποίος δικαιολογημένα μπορεί και έχει προσφέρει με τις γνώσεις του

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τελείως λάθος μπάρον.
Γιατί δεν κάνεις quote του ίδιου του Ζαγοράκη περσινό "Δεν πρόκειται να φέρω τον σαλπιγγίδη, τρελός είμαι;" με το σημερινο "ανακοινώνει τη συμφωνία";
Μην ψάχνετε κωλοτούμπες. Ο συνδεσμίτης ΠΑΟΚτσής μπήκε μπροστά τον πρώτο χρόνο που όλοι όσοι καναν τόσα χρόνια σουλάτσο τρώγαν πόρτα απ την ΠΑΕ και γι αυτό την κράζαν. Μπήκε μπροστά ακόμα κ όταν όλοι οι υπόλοιποι (που τώρα με ΨΕΜΜΑΤΑ πανε να πείσουν ότι ήταν ολο το γήπεδο) έκραζαν για σάντος και αγωνιστικά θέματα.
ΕΚΑΝΕ (σε μεγαλη πλειοψηφία) ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ. ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ. Εκει συνειδητοποίησε πλέον η ΠΑΕ την τεράστια δύναμη που της δίνει η κλειστή κλίκα των ελεγχόμενων απο αυτήν ΜΜΕ, την οποία χρησιμοποίησε στο έπακρο για να κάνει το έγκλημα που επισημοποιήθηκε σήμερα.

Αλλά επειδή μιλάω για τον συνδεσμίτη ΠΑΟΚτσή, το δις(τρις; τετρακις;) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ( ; ) ΜΕ 100% ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗ Η ΠΑΕ.

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ (ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ (ΜΑΣ) ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ.
Περιμένω ανακοινώσεις και ΚΥΡΙΩΣ πράξεις.

Ένα μικρό ρετουσάρισμα και κεντρική σούμπιτο.

kostas4

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=BxiHQ-l1AEk (Embedding disabled, limit reached)

θοδωρα ακομα δεν εχεις καταλαβει τι εχασες χθες

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μια χαρα καταλαβε Κωστα, να μη πω οτι το επεδιωξε κιολας
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Matador

• Αλλαγή
Κριμα ρε Ζαγορ
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

kite-surf

• Guest
Επειδη ολο μαλακιες ακουγονται για επιλογες του ανθρωπου που μας εκανε ανθρωπους οποιος εχει αλλη προταση...ασ παει να παρει τα κλειδια της ΠΑΕ΅κ να δουμε ποση αποδοχη θα εχει...και οποιος πει οτι οι πλειοψηφιες ειναι φυτα να ουμ ειναι το λιγοτερο φασιστας

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Ακούστηκες και εσύ...στον επόμενο  :gruebel:

Offline t.b

• Αλλαγή
Επειδη ολο μαλακιες ακουγονται για επιλογες του ανθρωπου που μας εκανε ανθρωπους οποιος εχει αλλη προταση...ασ παει να παρει τα κλειδια της ΠΑΕ΅κ να δουμε ποση αποδοχη θα εχει...και οποιος πει οτι οι πλειοψηφιες ειναι φυτα να ουμ ειναι το λιγοτερο φασιστας

δηλαδή ήσουν ζώο;

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Σου απαντάω εδώ που ταιριάζει περισσότερο.

εδω και λιγο καιρο καποιοι απο αυτους θελουν να επιβαλουν καποια
πραγματα και θελουν τον ζαγοp γλαστρα

Συγκεκριμένα!Άσε τις γενικότητες!Ποιος και με ποιον τρόπο;
Αν βγάλεις την περίπτωση του κουβά με πόδια που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΗΘΙΚΟ (γιατί άραγε δεν "επιβάλλουν"  στο Ζαγοράκη να μην πάρει τον Γκουστάβο ή τον Φρούντζα; ) πες μου άλλη περίπτωση προσπάθειας "επιβολής" γνώμης!
Ίσα ίσα με σλόγκαν τύπου ο ΠΑΟΚ πανώ απ'ολα γίνεται προσπάθεια να μην υπάρχει αντίθετη άποψη
μην τυχόν παρεξηγηθεί ο Ζαγοράκης και μας αφήσει και διαλυθούμε ( τόσο μίκρος είναι ο ΠΑΟΚ που θα διαλυθεί με την φυγή του κάθε Ζαγοράκη... )
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

JamaicaN

• Guest
Ρε αδερφε t.b. εχεις παρει εργολαβια το κραξιμο στους μισους εδω μεσα....
Φουλ ειρωνεια και συ και πολυ αλλοι...

Η θα κανουμε σοβαρη κουβεντα ή ας βγαλουμε αλλου τα νευρα και τα κομπλεξ μας.....

Σκεψου μονο οτι διαβαζουν ταυτοχρονα τοσοι ανθρωποι που δε μπαινουν εδω για να μαλωσουν κ να ειρωνευτουν...Δεν εχουν καμια ορεξη.....Σεβασμο λοιπον σε ολους

Offline t.b

• Αλλαγή
τι να σεβαστεί ένας κομπλεξικός;

για μάζεψέ τα να δούμε, είναι μεγάλη η εργολαβία ή τζάμπα ο κόπος;

Offline bozik

• Αλλαγή
και οποιος πει οτι οι πλειοψηφιες ειναι φυτα
φυτά δεν ξέρω αν είναι να ουμ και σκατα κτλ...αλλα από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτούς που τους πάνε τα μέσα όπου γουστάρουν...ψωμιάδης-παπαγεωργόπουλος...καλή όρεξη
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

JamaicaN

• Guest
Εσυ συνεχιζεις την ειρωνια σου, εγω δε μπαινω στο τρυπακι σου....

Ισως η λεξη κομπλεξ να ταν λαθος, η λεξη νευρα σιγουρα οχι...Τες πα μαλλον δε καταλαβες τι σου πα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω ενα εχω να πω σαν ΠΑΟΚσης απο εξω. Εχουμε γινει χειροτεροι απο τα χανουμια. Αν λεγονται αυτα τα πραγματα πισω απο πληκτρολογια με ηρεμια τοτε τι θα γινει μεσα στο γηπεδο που θα υπαρχουνε και αντεγκλισεις?
Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα πλακωθουμε μεταξυ μας αλλα εχω μια μεγαλη εντυπωση οτι θα ειναι η τελευταια.

Καρκινος σε ολους τους πουλημενους δημοσιογραφους. Ο ΠΑΟΚ εγινε τρεντι και τρωνε πολλα στοματα τωρα. Και για να συνεχισουν να τρωνε πρεπει να υπαρχει διχονοια.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
Τες πα μαλλον δε καταλαβες τι σου πα

μου λες ότι είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω? Αυτό δεν είναι ειρωνεία είναι αστείο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Last Edit: June 18, 2010, 19:44:57 by t.b »

JamaicaN

• Guest
OK, αφου εχεις ορεξη θα στο εξηγησω γιατι πραγματικα αμφιβαλω αν καταλαβες

Ξενερωνω απιστευτα που αυτο το σαιτ, ενω αποτελουσε τον χωρο εκεινο με τις ποιο σοβαρες και εμπεριστατωμενες αποψεις, με δημοκρατικες(συνηθως) διαφωνιες και δημοκρατικους κανονες, εχει γινει χειροτερο και απο μεσημενριανο στο ΣΤΑΡ...(χωρις καμια μομφη προς τους διαχειριστες)

Υπηρχαν πολλα αλανια εδω μεσα, τα οποια βλεποντας αυτο το ξεκατινιασμα (που ειπε πολυ σωστα ενας αδερφος) σιγα σιγα την κανουν ενας ενας.....Την θεση τους παιρνουν "παιδακια" με πολυ πολυ e-μαγκια......

Εμενα αυτο με ξενερωνει τρελλα, πιστεψεμε με οταν τα γραφω αυτα εσυ εισαι ο τελευταιος που εχω στο μυαλο μου....
Οποιος αδερφος εκανε τα δικα σου σχολια το ιδιο θα του ελεγα...Δεν ειναι προσωπικο.....

`Εδω μεσα μεγαλωσαμε, το εχουμε σαν παιδι μας και οταν εχει παρει τετοια τροπη μας χαλαει...αυτα
Ουτε ειρωνιες ουτε γελακια..σοβαρα, ομορφα και ΠΑΟΚτσηδικα ;)

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε konkamp το συνεχίζω εδώ να μη τρελάνουμε τα παιδιά τους Mods με τα off topic.
Είπες πως σου αρέσουν τα σταράτα λόγια και οι καθαρές κουβέντες. Για να μη σε ζαλίζω τ' αρχίδια θα σου αναφέρω τηλεγραφικά κάποια πράγματα για να μπορέσουμε να "βρεθούμε" κάπου στη μέση. Σε παρακαλώ μόνο, αν σέβεσαι τη συζήτηση που κάνουμε, απέφυγε τις γενικούρες και τα σλόγκαν που χρησιμοποιούν κάτι φυτά στα ράδια και ας συζητήσουμε, όπως γουστάρεις κι εσύ αντρίκια. Δεν αντέχω ρε φίλε να απαντώ στη μαλακία "να φύγει ο Ζαγοράκης δηλαδή επειδή έκανε αυτή τη μαλακία;". Δεν γίνεται έτσι. Λοιπόν σου μιλάω ανοιχτά:

Κανείς δεν θέλει να φύγει ο Ζαγοράκης, ούτε το έθεσε κανείς αυτό. Ακόμα κι όσοι σύνδεσμοι ανοιχτά και επίσημα τάχτηκαν κατά της επιλογής του να φέρει τον κοντό, δεν έφτασαν ποτέ μέχρι εκεί. Το θέμα είναι πως ο Ζαγοράκης αποφάσισε για τους Χ λόγους να προχωρήσει μόνος του, χωρίς να έχει δίπλα του τους οπαδούς, κάτι που αποδεικνύεται από σειρά γεγονότων, αρχής γενομένης της φυγής του λόγω των κακών οπαδών που έδειραν παιδάκια, όπως έμεινε στην ιστορία από τα παπαγαλάκια και να με θυμηθείς πως θα το ξανακούσεις πολύ πολύ σύντομα.
Στη συνέχεια με την όλη στάση του στις συναντήσεις με τη συντονιστική, που άλλαξε άρδην από τον πρώτο καιρό, με τον χαρακτηρισμό μέσω ανακοίνωσης οπαδών ως ανεγκέφαλων κτλ, με τη πλήρη απουσία από δικαστικούς αγώνες οπαδών, σε αντίθεση με τις αρχές, με το πώς ήρθε και όχι με το γιατί ήρθε ο κοντός, με κινήσεις σαν αυτές του γκαγκάτση και του Μουν κτλ κτλ που έχουμε πει κατά καιρούς.

Ο Ζαγοράκης λοιπόν αδερφέ έχει επιλέξει έναν δρόμο που τον φέρνει μακριά από τους συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ. Επιλογή του και θα έχει τους λόγους του, που δεν είναι της παρούσης να τους αναλύσουμε. Αλλά είναι επιλογή του Ζαγοράκη φίλε και όχι των οπαδών αυτός ο διαχωρισμός.

Αυτό θα έμενε εκεί και ως ομάδα θα βρίσκαμε τα "πατήματά" μας και θα φτιάχναμε και αυτή την πιο απομακρυσμένη σχέση διοίκησης-οπαδών. Μπορεί, όπως είπα και παλιότερα, να ήταν και καλύτερα έτσι.

Αυτό όμως φίλε που είναι πολύ επικίνδυνο και είναι έτοιμο να βάλει φωτιά στον ΠΑΟΚ είναι άλλο. Το ότι τον συνδεσμίτη του ΠΑΟΚ που τον υποχρέωσες να κάνει τουμπεκί για μια επιλογή σου, τον υποχρεώνεις να υποστεί και έναν εξευτελισμό από κάποιους επικίνδυνους μαϊντανούς-αυλοκόλακες που σε περιτριγυρίζουν για να σε γλύφουν για δικό τους όφελος. Όχι μόνο δημοσιογράφους, αλλά και "οπαδούς". Αυτοί λοιπόν έχουν επιδωθεί σε ένα παραλλήρημα άνευ προηγουμένου, τυφλοί μέσα στην προσωρινή τους παράνοια, πως έγιναν πλέον καθεστώς στον ΠΑΟΚ. Αυτοί λοιπόν σπέρνουν θύελλες γιατί τα βάζουν με τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, απαξιώνοντάς τους. Ως ΠΑΟΚτσής καταλαβαίνεις απόλυτα πόσο παράλογο είναι αυτό. Κι ένας ξένος θα φοβόταν να το κάνει, αλλά αυτοί μέσα στη τρέλα τους δεν χαμπαριάζουν τίποτα.

Αυτό λοιπόν φίλε μου θα φέρει έκρηξη και άσχημα σούτια ακόμα και μέσα στη Τούμπα, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ. Και μόνο που δεν το κάνει όμως, ενισχύει την άποψη πως δεν θέλει να το κάνει. Πιθανόν λέω εγώ με το μυαλό μου γιατί δεν γουστάρει κριτική. Ποιος ξέρει;

Γιατί η κριτική είναι άβολη για ορισμένα στελέχη της, αλλά και για όλους τους. Γιατί ο ΠΑΟΚ έφτιαξε ένα αγωνιστικό χάρμα με τους 2 δικούς μας, που όμως έκρυψε από πίσω του τεράστια λάθη και μαλακίες, που τώρα βγαίνουν στη φόρα πολύ πιο ηχηρά, γιατί απλά ο ΠΑΟΚ έφτασε πριν το τσου λου και πλέον οι πορδές δεν φτάνουν για να βάψεις αυγά. Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας λοιπόν αδερφέ μου απέδειξαν πως το έχουν το αγωνιστικό και οι επιλογές τους έφτασαν τον ΠΑΟΚ πριν το όνειρο.

Το έργο τους όμως δεν μπορεί να στηριχτεί στα πήλινα πόδια των επιλογών τους (και του κατσαρή ας μη ξεχνάμε) στις άλλες θέσεις. Όλα έγιναν πουτάνα. Από το οικονομικό, μέχρι το προπονητικό, που μόλις σταμάτησε ο Σεργιαννίδης, σταμάτησε κι αυτό. Από σχέσεις με συνδέσμους, μέχρι το γηπεδικό, που φτάσαμε τσου λου και αποκαλύφθηκε όλη η γύμνια των υπευθύνων που άφησαν τελευταία στιγμή τα πράγματα.

Θα μου πεις τους βγάζεις λάδι έτσι, αλλά τους κράζεις; Όχι φίλε μου, γιατί ενώ εγώ είμαι σίγουρος πως ο Θόδωρος δεν τρέχει τα οικονομικά, δεν μπορώ να παραβλέψω πως είναι ο πρόεδρος.

Αν μου καταλογίσεις ρεβασισμό για την επιλογή του να αποστασιοποιηθεί από τους οπαδούς θα το δεχτώ. Άνθρωποι είμαστε και υπάρχουν αδυναμίες. Έχε όμως το νου σου και μην αφήνεις αυτή τη δικαιολογία να επηρρεάζει στο πως βλέπεις τα πράγματα. Γιατί αυτά που κάνει είναι πολύ περίεργα για να τα περνάς στο ντούκου, τυφλωμένος από τη πρόσκαιρη λάμψη του αγωνιστικού. Και λέω πρόσκαιρη, γιατί ένας γίγαντας δεν μπορεί να στηρίζεται σε πήλινα πόδια.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω