Παρατηρώ τα δρώμενα και τις απόψεις εδω μέσα κι αναρωτιέμαι..
Θα ξυπνήσουμε ποτέ ρε πούστη μου ?
Θα έρθει κάποτε η ώρα να αρχίσουμε να δίνουμε σφαλιάρες σε όσους πρέπει,
ή μήπως είμαστε μόνο λόγια τελικά?
και δεν μιλάω για τον Ζαγοράκη και την ΠΑΕ, μιλάω για τον κόσμο, που κάνουμε σαν να μην συνειδητοποιούμε τη δυναμική μας, σαν να μαστε άβουλα όντα και ακολουθούμε το ρεύμα, σαν να μην έχουμε δυνατότητα επιλογής.. ενώ στο να ρίχνουμε ευθύνες είμαστε μανούλες, από ουσιαστική αντίδραση στον πόλεμο που κάνουν στον ΠΑΟΚ τίποτα, τίποτα ρε γαμώτο τίποτα.. κι όχι μόνο αυτό, οτι μένουμε άπραγοι δηλαδή αλλά περιμένουμε κι απ την ΠΑΕ να βγάλει τα κάστανα απ την φωτια σε κάθε περίπτωση για πάρτυ μας.
Η ΠΑΕ έβγαλε μια ανακοίνωση, άστοχη, κυρίως για όσα λέει ο spartiatis πιο κάτω και υπερβολικά ήπια για το μέγεθος της πουστιας του κράτους και των μηχανισμών του εναντίον του ΠΑΟΚ, αυτό μπορούσαν, αυτό σκέφτηκαν αυτό έκαναν
στο κάτω κάτω δεν περιμένω απ την παε να εκπροσωπήσει τα όσα εγώ έχω μέσα μου για την ομάδα, μου έδειξε και σ αυτό και σ άλλα θέματα οτι αντιδράει διαφορετικά αλλά το θέμα δεν είναι στο τι κάνει η παε, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε - τι θα κάνουμε..
Υπάρχουμε και εκτος πληκτρολογίων, μη το ξεχνάμε και αναλωνόμαστε αδικα να τρωγόμαστε εδω μέσα. αντε να ξυπνάμε σιγα σιγά