Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
οτι να ναι ειμαστε επικοινωνιακά,οτι να ναι! :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:
ΔΙΟΞΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!τον πληρωνουμε κιολα τον τρομπα γαμω το φελεκι μου!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Τι δουλειά έχει η παε και βγάζει ανακοινώσεις....?

δεν γαμιόμαστε λέω γω....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

agamemnon

• Guest
 ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΑ......ΧΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

ΝΑ
ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΟΑΚΑ!!!
...
ΝΑΙ! ΟΑΚΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ 50000
ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ........

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
KANENA OAKA, TO ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ.ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟ, ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ

ive4

• Guest
ρε παιδιά εδώ έχουμε άλλο ένα επεισόδειο στον πόλεμο της Αθήνας εναντίον μας, κι εμείς καθόμαστε και κάνουμε κριτική για τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν στην ανακοίνωση ; Εδώ μας χτυπάν από παντού.

papas4

• Guest
το κρατος ειναι ο μονος τρομοκρατης!

SALPARADISE

• Guest
Εγώ τη γούσταρα την ανακοίνωση. Ούτε κλάψα, ούτε παρακάλια.

Να κοπούν όλες οι χορηγίες στις ΠΑΕ.

bagos1

• Guest
κανονιστε τωρα μαλακες στα προκριματικα να στειλετε προσκλησεις σε πολιτικαντιδες............γιαουρτια και ξυλο στα επισημα...................

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
To θέμα δεν είναι ότι δεν κλαιγόμαστε ή ότι δεν παρακαλάμε, αλλά ότι δεν αντιδράμε επί της ουσίας για να δείξουμε τη δύναμή μας. Στην τελική ας πάρουν τον Club Larisa υπεύθυνο τύπου στην ΠΑΕ μπας και τους δείξει τι είδους ανακοινώσεις πρέπει να εκδίδει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ κανετε κακο στον ΠΑΟΚ.
Revolution
Στον κοσμο αλλος κανενας

mpougatsas

• Guest
Παρατηρώ τα δρώμενα και τις απόψεις εδω μέσα κι αναρωτιέμαι..

Θα ξυπνήσουμε ποτέ ρε πούστη μου ?
Θα έρθει κάποτε η ώρα να αρχίσουμε να δίνουμε σφαλιάρες σε όσους πρέπει,
ή μήπως είμαστε μόνο λόγια τελικά?

και δεν μιλάω για τον Ζαγοράκη και την ΠΑΕ, μιλάω για τον κόσμο, που κάνουμε σαν να μην συνειδητοποιούμε τη δυναμική μας, σαν να μαστε άβουλα όντα και ακολουθούμε το ρεύμα, σαν να μην έχουμε δυνατότητα επιλογής.. ενώ στο να ρίχνουμε ευθύνες είμαστε μανούλες, από ουσιαστική αντίδραση στον πόλεμο που κάνουν στον ΠΑΟΚ τίποτα, τίποτα ρε γαμώτο τίποτα.. κι όχι μόνο αυτό, οτι μένουμε άπραγοι δηλαδή αλλά περιμένουμε κι απ την ΠΑΕ να βγάλει τα κάστανα απ την φωτια σε κάθε περίπτωση για πάρτυ μας.
Η ΠΑΕ έβγαλε μια ανακοίνωση, άστοχη, κυρίως για όσα λέει ο spartiatis πιο κάτω και υπερβολικά ήπια για το μέγεθος της πουστιας του κράτους και των μηχανισμών του εναντίον του ΠΑΟΚ, αυτό μπορούσαν, αυτό σκέφτηκαν αυτό έκαναν
στο κάτω κάτω δεν περιμένω απ την παε να εκπροσωπήσει τα όσα εγώ έχω μέσα μου για την ομάδα, μου έδειξε και σ αυτό και σ άλλα θέματα οτι αντιδράει διαφορετικά αλλά το θέμα δεν είναι στο τι κάνει η παε, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε - τι θα κάνουμε..
Υπάρχουμε και εκτος πληκτρολογίων, μη το ξεχνάμε και αναλωνόμαστε αδικα να τρωγόμαστε εδω μέσα. αντε να ξυπνάμε σιγα σιγά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
To θέμα δεν είναι ότι δεν κλαιγόμαστε ή ότι δεν παρακαλάμε, αλλά ότι δεν αντιδράμε επί της ουσίας για να δείξουμε τη δύναμή μας. Στην τελική ας πάρουν τον Club Larisa υπεύθυνο τύπου στην ΠΑΕ μπας και τους δείξει τι είδους ανακοινώσεις πρέπει να εκδίδει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.

Συμφωνώ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

apaoki13

• Guest

Φανταστείτε να έβγαζε και ανακοίνωση που θα καταδίκαζε τα επεισόδια... Μπορεί να ξεκινούσε και κατάλληψη στην ΠΑΕ.  ::)

Ρε πάτε καλά; Τι έπρεπε να λέει ανακοίνωση μιας ΠΑΕ; "Να πάει να γαμηθεί ο οπαπ, ναουμ και η αθήνα κι ετσι;"

makptol

• Guest

Φανταστείτε να έβγαζε και ανακοίνωση που θα καταδίκαζε τα επεισόδια... Μπορεί να ξεκινούσε και κατάλληψη στην ΠΑΕ.  ::)

Ρε πάτε καλά; Τι έπρεπε να λέει ανακοίνωση μιας ΠΑΕ; "Να πάει να γαμηθεί ο οπαπ, ναουμ και η αθήνα κι ετσι;"

αυτο ακριβως η διοικηση πρεπει να διοικει με καθαρο μυαλο οχι οπαδικα γιατι ετσι εκανε ο πιγκουινος (σκορδας) της παπαναστασιου και γελουσε μαζυ του ολος ο κοσμος.....
δυστυχως ολα πρεπει να κινουνται μεσα στα νομικα πλαισια που εχουν καθοριστει μακαρι να παμε σε ξενη στοιχηματικη εταιρεια αλλα ειναι εφικτο νομικα αυτο να γινει ?

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Φίλε απαόκι13 η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Άμα νιώθεις να μιλάς και γενικά να εκφράζεσαι μπορείς να κάνεις τον άλλον σκουπίδι χωρίς ούτε μια βωμολοχία. Είναι αυτό που λέμε "σφάξιμο με το βαμβάκι".

makptol

• Guest
Εγώ τη γούσταρα την ανακοίνωση. Ούτε κλάψα, ούτε παρακάλια.

Να κοπούν όλες οι χορηγίες στις ΠΑΕ.

συμφωνω .....σκορδολεονταρισμους τι να τους κανουμε ?

apaoki13

• Guest
Μόνο και μόνο αυτής της ανακοίνωσης και του τελειώματος της που έχει αναφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, πίστεψέ με θα βγουν να τους ξεσκίσουν όλοι ότι υποθάλπτουν τη βία. Αν το έπαιζαν και πιο σκληροί θα τους γαμούσαν πατόκορφα. Όσο για τις πλάτες του λαού και ότι δεν τον κινητοποιούν πραγματικά δεν πιστεύω ότι ιδρώνει το αυτάκι κανενός.

ive4

• Guest

+1

Επίσης έπρεπε η ΠΑΕ να σκεφτεί να χαράξει την ανακοίνωση πάνω σε μπουκάλι μολότωφ και να έχει τίτλο γαμ... όλοι.
Κοιμούνται εκεί στα γραφεία... :-\

Offline Suicidal

• Βασικός
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Μ Ο Ν Ο Σ! ΜΟΝΟΣ!
Μπαινόβγαιναν στην ΠΑΕ μπλε κοράκια και σου υπόσχονταν ρυθμίσεις και παπαριές.
Σε φλόμωσαν στα ΘΑ και ακόμα περιμένεις. Ήρθαν οι πράσινες πουτανίτσες και έγινες δέκτης νέων ανέξοδων υποσχέσεων.
Σήμερα ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΤΑ @ @ ΣΟΥ. Πόσο ακόμα θα περιμένεις και δεν περνάς στην αντεπίθεση;
Εδώ και 2,5 χρόνια, μετά τις πρώτες παλινωδίες τους, τους φοβέρισες ότι θα μιλήσεις και ονομαστικά.
Μετά, άλλαξαν τα κόζια και είπες να το πάρεις απ' την αρχή, μήπως και αυτοί τελικά βοηθήσουν.
ΣΗΜΕΡΑ σε ΑΔΕΙΑΣΑΝ για πολλοστή φορά. ΞΕΚΟΛΛΑ. Δεν έχεις πλέον να περιμένεις ΤΙΠΟΤΑ.
Πόσο πιο ολοφάνερο πρέπει να γίνει.
ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΝ ΠΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΥΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ.
ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΟ, ΛΙΓΟ ΑΝΤΕΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ. ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.
Το πολιτικό σύστημα κατέρρευσε και έγινε πάλι ο ΠΑΟΚ το εξιλαστήριο θύμα, για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη.
ΜΗΝ το αφήνεις πάλι να περάσει έτσι.

ΤΙ άλλο, και ΠΟΣΟ ποιό απλά πρέπει να τα πεί κάποιος ρε πούστη μου ?

κοφάλαλε...... ΠΡΩΤΟΣ ! ! ! ! :thumbok:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo