Δυστυχώς ;;;
Ας αποφασίσουμε οριστικά αν θέλουμε τον σταυρό στο χέρι ή Γκαγκάτσηδες σε νέα έκδοση, ή νταηλίκια. Και μετά να την λέμε στην διοίκηση.
To ποστ του Περσεα ειναι απο το τοπικ της κουλας.
Κατι που ακουσα χτες και το σκεφτηκα αλλιως.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕ ΛΑΒΑΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ , ψηφο σε κανενα πουστη μπουρδελο τα κανω και μονος μου κτλ ΠΑΛΙ θα υπηρχαν καποιοι, να μη πω ΠΟΛΛΟΙ οι οποιοι θα γκρινιαζαν, θα ηταν κατα, τι πας και κανεις τωρα καλα ειμαστε εδω στα ψηλα, τωρα θα μας παει κοντρα η επο, θα μας αφαιρεθουν βαθμοι, θα σε σκισει ο κακος (λες και ολα αυτα δε γινονται χρονια τωρα), μην τους κολλας κατσε στα αυγα σου παμε να το κλεψουμε και αλλα τετοια ωραια.
Αυτο δεν αναιρει ακομα τη σκεψη μου οτι τα χρονια περασαν και επρεπε να γινουν κινησεις. Το τρενο (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) ναι, ξαναξεκινησε, βαφτηκε, εκανε ωραιο κυλικειο στη μεση, ειναι πιο γρηγορο, εχει καλο οδηγο αλλα η εταιρεια εχει ακομα χρεη που την εχουν ομηρο και δεν μπορει μπροστα σε αλλες εγχωριες ποσο μαλλον σε συγκριση με αλλες του εξωτερικου.
Τελος, ας σκεφτουμε και λιγο οταν λεμε Ο ΚΟΣΜΟΣ θελει αυτο, ή εκεινο, ποιον κοσμο εννοουμε. Ο ΠΑΟΚτσης εχει αποδειξει την τρελα του και τη στηριξη του χρονια τωρα, αλλα ακομα και αυτους τους 22.000 κατοχους διαρκειας η μετοχους δεν τους βαζω στο ιδιο καζανι με την ξανθια που περασε διπλα μου την κυριακη στην 4, ουτε μερικους στην 4 , για να μη βγαζουμε τον κωλο μας απ εξω, ουτε τον γεροπαραξενο με το στοιχημα στα ακουστικα στην 8, ουτε τα επισημα που φωναζουν για αντιπαλους παιχτες η υπερ Γουμενων και πετανε καλαμποκια και νερα στον προπονητη. Σορρυ για την διακριση αλλα ετσι ειναι.
*ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚτση ειναι πολυ ισχυροτερο απο καθε ΓΚΑΓΚΑΜΑΝ
ΕΝΤΙΤ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΜΕ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΟΦ ΤΟΠΙΚ