Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610722 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Ας μην παριστάνουμε τους αφελείς, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλος στόχος και οικονομική σωτηρία.
Με θέση στο EUROPA LEAGUE, δεν νομίζω να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι δραματικά καλύτερο από αυτό που κάναμε φέτος, ειδικά στον μετεγγραφικό τομέα.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι πόροι εσόδων της ΠΑΕ έχουν φτάσει στα όριά τους.
Το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου καλύπτεται από κατόχους διαρκείας, και στις ΑΜΚ ο παοκτσής που ως Έλληνας πολίτης (β' διαλογής) έχει γονατίσειι οικονομικά, συνεισέφερε ό,τι μπορούσε.
Δεν ξέρω πως αλλιώς θα μπορούσε η ΠΑΕ να αυξήσει τα έσοδα για να τα διαθέσει σε καλύτερους παίκτες, εκτός κι αν πουλήσει ποδοσφαιριστές (κάτι που πιστεύω ότι όλοι απευχόμαστε)
Ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ, τόσα χρόνια στα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ βασίζονται και παίρνουν παίκτες εκατομμυρίων.

Offline gagas

• Αλλαγή
αλλο αυτο κ αλλο να λεμε οτι εχουμε σοβαρο οικονομικο προβλημα..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπιζει οικονομικο προβλημα
ο ΠΑΟΚ δεν εχει χρεη
.

baron

• Guest
Πιο πολλά χρονια παοκτζής από σένα και από τον Ζαγοράκη . Μέτοχος και κάτοχος διαρκειας. Και ιδρυτικό μέλος συνδέσμου του P.A.Ο.K. στο εξωτερικό.
baron ολα αυτα τα εκανες για να παρεις εξουσιες κ η γνωμη σου να μετραει περισσοτερο απο αυτη των αλλων?

. Την αλήθεια. Και μεταξύ μας και με τον κόσμο. Δεν θέλω να μιλήσω τι έγινε μέχρι τις 30/6 αφού έχει αναλυθεί από τον κ. Μανδρίνο. Δεν θέλω να μιλήσουμε για τον προϋπολογισμό της χρονιάς. Ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα 2εκ., Ευρώ. Αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός της εταιρίας, που σημαίνει τα λιγότερα πιθανά έσοδα, με τα περισσότερα πιθανά έξοδα, ναι έχει μία απόκλιση 2εκ. Ευρώ. Έχουμε όμως βάλει λιγότερα εισιτήρια από πέρυσι, δεν έχουμε βάλει μέσα τους αγώνες κυπέλλου κ.τ.λ. Άρα ας μην βιάζονται πολλοί. Ακούστηκε κατά κόρον αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε ισολογισμό της 30.6. Είναι δυνατόν να μην δημοσιεύσουμε ισολογισμό; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι πρότινος δημοσίευε ισολογισμό σε πέντε εφημερίδες. Επί των ημερών μας υπάρχουν ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε δέκα εφημερίδες. Κάποιοι όμως δεν θέλανε να το δούνε. Μέχρι σήμερα έχουμε από εισπράξει από εισιτήρια διαρκείας 7.160.000 Ευρώ. Από παίκτες 250.000 Ευρώ (δεύτερη δόση Φερναντές). Από συνδρομές παιδιών στις ακαδημίες, 44.600 Ευρώ. Από χορηγίες 3.069.000 και 150.000 Ευρώ από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σε ότι αφορά τα έξοδα, 2.448.000 έχουν δοθεί προς παίκτες. Επίσης 1.812.000 προς ομάδες. Παράλληλα 1.507.000 ήταν οι φόροι. 895.000 δώσαμε σε μισθοδοσία και 360.000 στον Α.Σ. εκ των οποίων οι 270.000 αφορούν την φετινή χρήση και 90.000 υπόλοιπο περσινής. Δόθηκαν 916.000 για το προπονητικό κέντρο στη Μεσήμβρια,
1.216.000 σε προμηθευτές, γηπεδικά έργα (τουρνικέ, καλλωπισμός γηπέδου κ.τλ. κόστισαν 600.000 Ευρώ), 700.000 σε έξοδα αγωνιστικού τμήματος».

.....την συνεχεια διάβασε την στο topic με τα διοικητικά kai πρόεδρο τον μπρiζα. Εμενα  μου το έχουν επιβεβαίωση και προσωπικά και το έχω γράψει και αλλου εδώ μέσα σε άλλη ευκαιρία.

Τώρα μένει να σου απαντήσω για τα " ... εξουσίες.."

άκου: επειδή υποσχέθηκα να γίνω πιο μετριοπαθ("εστατος") στις απάντησης μου όταν μου την μπαίνουν προσωπικά δεν θα απαντήσω όπως θα ήθελα... ξέρεις μαμά και αλλα θεία. θα σου πω μονο: Όταν θέλεις να υπερασπιστείς κάτι , το "κτιτικαρεις", την ψάχνεις και δεν trws κουτόχορτο από κανέναν και για κανέναν λόγο.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ INDIA ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ.

δεν φοβάσαι να μιλήσεις γιατί  "...και αλλόθρησκοι παρακολουθούν..." το Forum κλπ.

Εάν διαφωνείς - στα διαταύτα. Ο Kite είπε ότι είχε να πει και πήρε την απάντηση. Τώρα πήρες και εσύ την δικια σου.

northeagle_4

• Guest
το οτι υπαρχει ανοιγμα ειναι γεγονος και χιλιοειπωμενο απο επισημα χειλη οπως και επισης οτι το καλοκαιρι αυτο το ανοιγμα θα εχει καλυφτει.Το αν θα καλυφτει ή οχι θα το μαθουμε αλλα ειτε παρουμε πρωταθλημα ειτε μπουμε πλευ οφ μονο και μονο απο τα εισητηρια των 3 αγωνων καλυπτεις 50-60% καθαρα.
 θα δειξει.

Offline gagas

• Αλλαγή
το κανω εντιτ μονος..σορυ capricorn..
« Last Edit: March 17, 2010, 16:59:09 by gagas »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Υπάρχουν και πμ. Εδώ μέσα μόνο

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης στα διοικητικά του ΠΑΟΚ (και το υπόλοιπο άψογο ΔΣ)

Τα οφ τόπικ θα σβήνονται με την μία.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
Να απαιτήσουμε να σβηστούν τα χρέη μας. Δε μπορεί ο γαύρος ο βάζελος και η άεκ να έχουν στην καλύτερη περίπτωση διπλάσια χρέη από εμάς και να παίρνουν πιστοποιητικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

@Μπάρον
το σημαντικότερο είναι να μας βρει ο Ιούλιος ενωμένους. Και να συμβάλλουμε όλοι σε αυτό.

zagorakis

• Guest
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Δηλώσεις γονέων εξευτελίζουν -και- τα τέκνα. Και ίσως αυτό ταιριάζει και αξίζει στα τέκνα που ακολουθούν πιστά τις υπόγειες διαδρομές των γονέων.

Ενημερωθήκαμε ότι ο άνθρωπος που σκόρπισε απέραντη μπόχα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είχε το θράσος να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που επιτρέπει στον αρχιερέα της παράγκας (όπως αποδείχθηκε από δημοσιογραφικές αποκαλύψεις) που έχει καταδικαστεί στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων να εκφράζει δημόσια τις θέσεις του.

Η προσπάθεια υπεράσπισης του υιού από τον πατέρα έπεσε στο κενό γιατί πολύ απλά όλοι αδιαφορούν για το λόγο ενός ανθρώπου που διέπραξε "εγκλήματα" σε βάρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκαλείται "καρκίνωμα" της Ελληνικής διαιτησίας από τους ίδιους τους συναδέλφους του. Θεωρούμε δεδομένο ότι η εξαφάνιση του ονόματος της συγκεκριμένης οικογένειας από τον χάρτη της Ελληνικής διαιτησίας και κατ΄ επέκταση από το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την κάθαρση και την εξυγίανση που είναι απαίτηση εκατομμυρίων Ελλήνων φιλάθλων. Οι φωνές κάθε μέρα ενώνονται και πολλαπλασιάζονται.

Κύριοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου αν συνεχίσετε να έχετε παθητικό ρόλο (που συνάμα μπορεί να χαρακτηρισθεί και ύποπτος) σύντομα δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη γενική κατακραυγή για την ανοχή σας στα πρόσωπα όσων λεκιάζουν το πιο δημοφιλές άθλημα στην χώρα μας.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14TMCB4FS&extLang=

Offline scouser4

• Αλλαγή
κάτι πάτε να κάνετε...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Πολυ καλη η ανακοινωση αυτη τη φορα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Anni

• Guest
Καθε μέρα ανακοίνωση θέλω να βλέπω.....Για να δούμε τώρα , αν στείλουν κανένα κοράκι να σε σφάξει την Κυριακή.

Offline babis36

• Αλλαγή
Για τον τρόπο που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης χειρίστηκε το όλο θέμα μετά το παιχνίδι, ο Αλέξης Σπυρόπουλος τόνισε :
«Ο Θοδωρής το έχει πάρει πάνω του και μετά από 3 χρόνια στην διοίκηση φαίνεται ότι παραμένει πάντα ένα παιδί που είναι κυρίως ποδοσφαιριστής και οπαδός, όχι όμως παράγοντας όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος. Δεν κάνουν οι παράγοντες αυτά που έκανε ο Ζαγοράκης μετά το παιχνίδι με τον Άρη, αν το δεις από μια πλευρά ίσως να είναι και παραλογισμός κάτι τέτοιο. Όπως φάνηκε από αυτό που είπα στους παίκτες, είναι να προστατεύσει την ομάδα του, αλλά πως να το κάνει αυτό; να γίνει υπόκοσμος στην συνέχεια; δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι ένας πρόεδρος δεν πρέπει να λειτουργεί ως ποδοσφαιριστής ή ως οπαδός. Πιστεύω ότι ένας πρόεδρος δεν θα πρέπει να δίνει άλλοθι στους παίκτες του ώστε να το επικαλεστούν στην συνέχεια σε μια αποτυχία, π.χ. να του πουν οι παίκτες μετά από μια ήττα, «τι να κάνουμε πρόεδρε, είμαστε απροστάτευτοι», δεν είναι καλό αυτό»
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
Εχει δικαιο ο Σπυροπουλος.Αλλοθι στους παικτες δεν πρεπει να δεινει ενας προεδρος. Παιξατε χασατε, ξερω τι συνεβη αυτο ομως δεν θελω να ξανασυμβει.Τελεία.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Callahan

• Guest
Άστοχή η συμβουλή του σπυρόπουλου. Τα είχε πει ο ίδιος ο Ζαγόρ, στην πρώτη συνέντευξη του ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πρώτη φορά ασχολείται ο ίδιος με τη διαιτήσια.

baron

• Guest
ομολογώ δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο σπυρόπουλος. Οποιος και να είναι γαμιέται η μάνα του. Επίθεση στον ζαγοράκη και στην διοίκηση από ξένα σώματα εκτος της οικογενειας μας, είναι επίθεση  εναντίον όλων μας. βάλτε και αυτό το μουνάκι στην λίστα.
κριτική μονο αναμεταξύ μας. Από παοκτζή σε παοκτζή. Από έξω δεν δεχόμαστε τίποτα. Έχει δίκιο η δεν έχει- δεν ενδιαφέρει.

Offline Matador

• Αλλαγή
Σωστος ο Βαρον. Δεν δεχομαι απο κανενα ΑΡΔ να κανει υποδειξεις στον Προεδρο μου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline gagas

• Αλλαγή
υποδειξεις στους προεδρους των ομαδουλων της αθηνας κ του πειραια..αιντε γιατι..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δυστυχώς ;;;
Ας αποφασίσουμε οριστικά αν θέλουμε τον σταυρό στο χέρι ή Γκαγκάτσηδες σε νέα έκδοση, ή νταηλίκια. Και μετά να την λέμε στην διοίκηση.

To ποστ του Περσεα ειναι απο το τοπικ της κουλας.

Κατι που ακουσα χτες και το σκεφτηκα αλλιως.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕ ΛΑΒΑΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ , ψηφο σε κανενα πουστη μπουρδελο τα κανω και μονος μου κτλ ΠΑΛΙ θα υπηρχαν καποιοι, να μη πω ΠΟΛΛΟΙ οι οποιοι θα γκρινιαζαν, θα ηταν κατα, τι πας και κανεις τωρα καλα ειμαστε εδω στα ψηλα, τωρα θα μας παει κοντρα η επο, θα μας αφαιρεθουν βαθμοι, θα σε σκισει ο κακος (λες και ολα αυτα δε γινονται χρονια τωρα), μην τους κολλας κατσε στα αυγα σου παμε να το κλεψουμε και αλλα τετοια ωραια.

Αυτο δεν αναιρει ακομα τη σκεψη μου οτι τα χρονια περασαν και επρεπε να γινουν κινησεις. Το τρενο (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) ναι, ξαναξεκινησε, βαφτηκε, εκανε ωραιο κυλικειο στη μεση, ειναι πιο γρηγορο, εχει καλο οδηγο αλλα η εταιρεια εχει ακομα χρεη που την εχουν ομηρο και δεν μπορει μπροστα σε αλλες εγχωριες ποσο μαλλον σε συγκριση με αλλες του εξωτερικου.

Τελος, ας σκεφτουμε και λιγο οταν λεμε Ο ΚΟΣΜΟΣ θελει αυτο, ή εκεινο,  ποιον κοσμο εννοουμε. Ο ΠΑΟΚτσης εχει αποδειξει την τρελα του και τη στηριξη του χρονια τωρα, αλλα ακομα και αυτους τους 22.000 κατοχους διαρκειας η μετοχους δεν τους βαζω στο ιδιο καζανι με την ξανθια που περασε διπλα μου την κυριακη στην 4, ουτε μερικους στην 4 , για να μη βγαζουμε τον κωλο μας απ εξω, ουτε τον γεροπαραξενο με το στοιχημα στα ακουστικα στην 8, ουτε τα επισημα που φωναζουν για αντιπαλους παιχτες η υπερ Γουμενων και πετανε καλαμποκια και νερα στον προπονητη. Σορρυ για την διακριση αλλα ετσι ειναι.

*ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚτση ειναι πολυ ισχυροτερο απο καθε ΓΚΑΓΚΑΜΑΝ
ΕΝΤΙΤ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΜΕ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

ΟΦ ΤΟΠΙΚ
« Last Edit: March 24, 2010, 09:28:02 by daskalos-4 »

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Κόψτε τις δηλώσεις των παικτών μέχρι το τέλος και των play off...