Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Συμφωνα με οσα ειχε ο Αλαμανα τοτε:
Μάλιστα εγώ ο ίδιος έθεσα τα ερωτήματα, επειδή ξέρω τι γίνεται και αφουγκράζομαι όσα λέγονται και γράφονται:
Συντονιστική: "Θόδωρε, θέλουμε να μας πεις τις σκέψεις σου σε δύο θέματα που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν σε διχασμό τον κόσμο. Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Βασίλης Γκαγκάτσης"
Ζαγοράκης: "Για τον Σαλπιγγίδη ξεχάστε το. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ξέρω τι θα συμβεί.
Όσο για τον Γκαγκάτση... Είμαι διατεθειμένος να κάνω συμφωνία ακόμα και με τον διάολο για να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής. Δεν θα γίνω βέβαια, αυτό που κράζουμε, δηλαδή δεν θα καταπατήσω ποτέ τις αρχές που έχει ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να μας αδικούν, αλλά ούτε και να αδικούμε εμείς τους άλλους.
"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Χόμο Παόκους Ντάτα. Ποιος Γαλάνης, ποια Στάζι και πράσινα άλογα;  ;D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 :thumbok:
Αυτο εννοουσα...ειδωμεν

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Χόμο Παόκους Ντάτα. Ποιος Γαλάνης, ποια Στάζι και πράσινα άλογα;  ;D

Είστε όλοι φακελωμένοι  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
Την συζήτηση σχετικά με την επάνοδο του Ζαγοράκη δεν την έχω παρακολουθήσει αλλά ακούω ότι το θέμα συζητιέται ακόμα.

Η γνώμη μου είναι: στα @@ μου γιατί έφυγε.

Όπως όταν έφυγε δεν τα βάψαμε μαύρα και βρήκαμε λύσεις μαζί τον Ζήση, έτσι δεν πετάξαμε και την σκούφια μας από χαρά όταν επέστρεψε.

Εμένα με νοιάζει να κάνουν καλή και ΤΙΜΙΑ δουλειά. Να πιάνουν τα λεφτά μας τόπο.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Νομίζω κανέναν δεν τον ενόχλησε τόσο το γεγονός ότι ο Ζαγόρ έφυγε, άφησε το Ζήση στη θέση του και επανήλθε, ούτε καν το γεγονός ότι δεν έδωσε ξεκάθαρες εξηγήσεις.

Αυτό που εντοπίζω ότι ενοχλεί τον κόσμο είναι μια εικόνα σπασμωδικών και αψυχολόγητων αντιδράσεων του Ζαγόρ όταν τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά (γιατί τότε δεν πήγαιναν) με απειλές φεύγω-όχι μένω-όχι ξαναφεύγω... Εκείνο το διάστημα προσωπικά με είχε κουράσει αυτή η στάση που κρατούσε.

Τώρα που η ηρεμία και οι επιτυχίες επανήλθαν ας ελπίσουμε να μην έχουμε πάλι τα ίδια.

Offline cure

• Αλλαγή
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν απαντάω εκ μέρους όλων όσων δεν καλύφθηκαν από τη συνέντευξη, γιατί ακόμα κι αυτοί δεν θα συμφωνήσουν απαραίτητα με αυτά που θα πω και επειδή επιπλέον δεν γουστάρω να γενικεύω αυτά που έχω στο μυαλό μου, για να παίρνει πόντους "εγκυρότητας" η άποψή μου, π.χ. να ξεκινάς με το "όπως πιστεύουν πολλοί..." και μετά να συνεχίζεις με αυτό που πιστεύεις μόνο εσύ και κανείς άλλος.

Επαναλαμβάνω επίσης μία πάγια θέση μου πως δεν το παίζω δημοσιογράφος με αποκλειστικότητες, ούτε ψαγμένος οπαδός, ούτε χωμένος στα άδυτα της ΠΑΕ με πληροφορίες που καίνε. Εγώ απλά κρίνω πάντα με όσα βλέπω και μετά τα μοιράζομαι σε ένα οπαδικό forum για προβληματισμό και μόνο. Στα παπάρια μου αν θα δικαιωθεί έστω και 1% από τα λεγόμενα από πολλούς "συνωμοσιολογικά σενάρια".

Στο δικό μου το μυαλό λοιπόν μάγκες δεν υπάρχει καμία συζήτηση για το λόγο που έφυγε ο Ζαγοράκης και για τον λόγο που ήρθε. Ακόμη και να μας είχε όντως σιχαθεί, αυτό πάλι θα ήταν προσωπικοί λόγοι. Το μεγάλο πρόβλημα της φυγής του Θόδωρου ήταν ότι κάποιοι μπάσταρδοι το εκμεταλεύτηκαν για να βάλουν "τα δυο πόδια του ΠΑΟΚτσή σε ένα παπούτσι". Αυτοί οι κάποιοι είναι οι ίδιοι που περιγράφω στην αυλή του βασιλιά, δηλαδή ο ΑΣ, οι νεόκοποι παράγοντες, οι βδέλλες του Θόδωρου και οι ρεπόρτερ-γραφεία τύπου και πολλοί άλλοι που κατά καιρούς τους παρακολουθούμε να κολλάνε σαν τσιμπούρια στον Ζήση και στον Θόδωρο για να ποτιστούν σαν γλάστρες δίπλα στους βασιλικούς.

Ο ένας και μοναδικός λόγος που το κάνουν αυτό είναι γιατί στο δικό τους το μυαλό, ΠΑΟΚτσήδικη συσπείρωση και ενότητα σημαίνει, ή εύχονται να το πετύχουν το συντομότερο δυνατόν, ένας κόσμος-μία φωνή που άγεται και φέρεται από τα φερέφωνα-δημοσιογράφους. Αυτό πάνε να το πετύχουν με τον φόβο της διάλυσης και με ψευδείς κατηγορίες στο λαό του ΠΑΟΚ, π.χ. είσαι μαμελούκος και έτσι δεν μπορείς να σεβαστείς την ευλογία που έχεις και θα τα διαλύσεις όλα αχάριστε" και λοιπές παπαριές. Ειρωνεία πραγματική όταν μάλιστα απευθύνονται σε αυτούς που κουβαλάνε στις πλάτες και τον ΠΑΟΚ και τη διοίκησή του.

Είναι μάλιστα οι ίδιοι που εννοούσε ο Ζήσης πρόσφατα. Είναι αν θέλετε οι ίδιοι που θα ήθελαν να τον αγγίξουν. Αφήνω όμως το θέμα Ζήση γιατί ο ίδιος ο Θόδωρος έβαλε την ομπρέλα προστασίας και ο ίδιος ο λαός έβαλε τα όρια, οπότε τα πουστράκια κρύφτηκαν, μέχρι νεοτέρας.

Αυτοί όλοι λοιπόν μάχονται για έναν ΠΑΟΚ με οπαδούς αλά θούπερ τρία για να μπορέσουν να χτίσουν το γήπεδο όπου γουστάρουν και να κονομήσουν.

Στη πλάτη του Θόδωρου βρήκαν τη σπάνια ευκαιρία να παίξουν τη καλύτερη ζαριά τους, σπέρνοντας την αμέσως επόμενη στιγμή της παραίτησης, το σαράκι του άχρηστου ΠΑΟΚτσή που επειδή εξέφρασε άποψη για την ομάδα του, τη διέλυσε. Γιατί κανείς πούστης τότε δεν βγήκε να καθησυχάσει τον κόσμο και να πει, ηρεμήστε μάγκες και μη τρώγεστε μεταξύ σας, τον Θόδωρο δεν τον έδιωξε κανείς; Περιττή η απάντηση.

Το ίδιο παιχνίδι παίζεται με το θέμα του κοντού, που γίνεται για να διώξει ως εχθρούς του ΠΑΟΚ αυτούς που έχουν ανυπόταχτα μυαλά. Όντως δεν έπρεπε να βγει και όσοι το βγάλανε το κάψανε σχεδόν. Θυμάστε όμως στ' αλήθεια ποιος το έβγαλε και κοκορεύεται γι' αυτό; Αν ναι, τότε θα απορείτε λογικά, πως γίνεται ένας σχεδόν γραφείο τύπου της ΠΑΕ να το κάνει αυτό. Η απάντηση είναι διττή. Ούτε συνεργάτης είναι, ούτς της ΠΑΕ γραφείο τύπου είναι. Γραφεία τύπου του ΑΣ είναι όλοι αυτοί.

Με λίγα λόγια ο Θόδωρος και ο Ζήσης περιβάλλονται από πλήθος ΠΑΟΚάρχες και παρατρεχάμενούς τους, οι οποίοι προσπαθούν και θα προσπαθήσουν πολλές ακόμη φορές να καπηταλευτούν την ενότητά μας, για τη τσέπη τους. Ως ντεμέκ σύμμαχοί τους.

Τα δικά μας παιδιά τους μαθαίνουν ακόμη. Ο Θόδωρος τα είχε δει κι είχε φρικάρει ήδη. Το τελευταίο διάστημα τα έζησε και ο Ζήσης. Δεν είναι χαζοί, αλλά αναγκάζονται να κάνουν τη παλαβή, για το καλό του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και τους είπε είμαστε όλοι μαζί στη συνέντευξη. Εμείς όμως δεν χρειάζεται να κάνουμε τους χαζούς, ως οπαδοί. Εγώ ως οπαδός νιώθω χρέος μου να τα επισημαίνω τα στραβά, με την πεποίθηση ότι μιλάω σε ανθρώπους που τους στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και το ξέρουν κι επίσης καταλαβαίνουν τις προθέσεις μου. Επίσης τους δείχνω πως καταλαβαίνω που ωθούν τους 2 δικούς μας όλοι αυτοί, ή για να τους κάψουν ή για να εκμεταλλευτούν την ακτινοβολία τους. Και προσπαθώ βροντοφωνάξω την αγάπη μου από όποια περιορισμένα μέσα διαθέτω, γιατί ούτε ράδιο έχω, ούτε εφημερίδα, ούτε κάνω απευθείας συσκέψεις με αυτούς. Ένα internet έχω και τη συντονιστική.

Ο Θόδωρος έφυγε γιατί, πέρα από το προσωπικό του πρόβλημα, τον λύγισαν όλοι αυτοί οι "σύμμαχοι", οι οποίοι του πιπίλιζαν το μυαλό για τον αχάριστο κόσμο, οι οποίοι δεν τον προστάτεψαν επίτηδες όταν έφερε τον γκαγκάτση, αυτοί που τον έπεισαν πως πρέπει να βγάλει ανακοίνωση για να τα βάλει με τον κόσμο και αυτοί που μετά την παραίτησή του έσπειραν τα σενάρια για τον αυτοκαταστροφικό μαλάκα ΠΑΟΚτσή που δεν αξίζει τίποτα, γιατί είναι σκατοχαρακτήρας. Και παράλληλα προετοίμαζαν το έδαφος στο Ζηση ότι και σένα θα σε διώξουν με τις πέτρες.

Ο Θόδωρος όμως τους γάμησε το σπίτι και τους έκανε απίστευτη ντρίπλα, όπως αυτή στον Λιζαραζού, γιατί προτίμησε να θυσιαστεί αντί να γίνει Ντέμης και ο νοών νοείτο. Δεν το σχεδίασε, αλλά τραβήχτηκε λόγω χαρακτήρα, γιατί είναι απίστευτα ντόμπρος και ξηγημένος. Και όταν ηρέμησαν τα μυαλά του και είδε καλύτερα κατάλαβε το λάθος που έκανε και επέστρεψε πιο σοφός. Επίσης δεν μέτρησαν οι μαλάκες καλά τα αρχίδια του Βρύζα γιατί τον είχαν ως αναλώσιμο και χωρίς μεγάλο έρεισμα στον κόσμο. Εδώ είναι που τη πάτησαν πραγματικά, γιατί το Ζήση όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ του εμπιστεύεται και το πορτοφόλι του. Τους ήρθε άσχημα που ο Ζήσης συνέχισε με ακόμα καλύτερο τρόπο την αναγέννηση. Έτσι η τελευταία απελπισμένη προσπάθειά τους να πετύχουν κάτι, ήταν το πρωτοσέλιδο του κώλου, αλλά κι αυτό έπεσε φυσικά στο κενό.

Πρέπει να προστατέψουμε με νύχια και με δόντια τους δικούς μας ανθρώπους στην ΠΑΕ, όχι από τους υποτίθεται κακούς συνοπαδούς μας, αλλά από τα κοράκια που δεν θα φύγουν ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Και επίσης να προστατέψουμε με κάθε κόστος την ενότητά μας. Όσο έχουμε αυτά και τους ΠΑΟΚάρχες σε απόσταση, θα πετάμε όλο και πιο ψηλά. Αν για οποιονδήποτε λόγο, ή πάψουμε να στηρίζουμε έναν από τους δύο ή να πλακωθούμε μεταξύ μας, τα κοράκια θα κατασπαράξουν τον ΠΑΟΚ μας.

Μερικά πράγματα θα τσούξουν τον εγωισμό μας στο άμεσο μέλλον. Κι εκεί είναι που θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Πριν το κάνουμε αυτό όμως να ξέρουμε τον εχθρό μας. Αυτός δεν είναι ο συνοπαδός μας, ούτε οι άνθρωποί μας στην ομάδα. Είναι αυτοί που ήταν πάντα.
« Last Edit: February 01, 2010, 15:27:11 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

MetroStar

• Guest
Εγώ θα προτιμούσα Ζήση για πρόεδρο πάντως και Ζαγοράκη σε άλλο πόστο (αντιπρόεδρος ή και προπονητής στο μέλλον μια και είναι πανέξυπνος και έχει άριστες γνώσεις τακτικής στο παιχνίδι)

Offline Matador

• Αλλαγή
Στενοχωρεθηκα που διαβασα οτι οι παικτες μας δεν πληρωθηκαν :'( :'( :'( :'(
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
andi να βλέπω πρωτοσέλιδα με δηλώσεις βγενόπουλου βλέπω πρωτοσέλιδα με δυσαρεστημένους garcia vitlo contreras!! εμενα μου "βρωνανε" όλα αυτά. ΓΑΜΙΕΣΤΕ όλοι

μην τα διαβάζετε!!
My Own WoRST ENeMy.....

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ο ένας και μοναδικός λόγος που το κάνουν αυτό είναι γιατί στο δικό τους το μυαλό, ΠΑΟΚτσήδικη συσπείρωση και ενότητα σημαίνει, ή εύχονται να το πετύχουν το συντομότερο δυνατόν, ένας κόσμος-μία φωνή που άγεται και φέρεται από τα φερέφωνα-δημοσιογράφους. Αυτό πάνε να το πετύχουν με τον φόβο της διάλυσης και με ψευδείς κατηγορίες στο λαό του ΠΑΟΚ, π.χ. είσαι μαμελούκος και έτσι δεν μπορείς να σεβαστείς την ευλογία που έχεις και θα τα διαλύσεις όλα αχάριστε" και λοιπές παπαριές. Ειρωνεία πραγματική όταν μάλιστα απευθύνονται σε αυτούς που κουβαλάνε στις πλάτες και τον ΠΑΟΚ και τη διοίκησή του.

Είναι μάλιστα οι ίδιοι που εννοούσε ο Ζήσης πρόσφατα. Είναι αν θέλετε οι ίδιοι που θα ήθελαν να τον αγγίξουν. Αφήνω όμως το θέμα Ζήση γιατί ο ίδιος ο Θόδωρος έβαλε την ομπρέλα προστασίας και ο ίδιος ο λαός έβαλε τα όρια, οπότε τα πουστράκια κρύφτηκαν, μέχρι νεοτέρας.

Αυτοί όλοι λοιπόν μάχονται για έναν ΠΑΟΚ με οπαδούς αλά θούπερ τρία για να μπορέσουν να χτίσουν το γήπεδο όπου γουστάρουν και να κονομήσουν.

Η εκδοχή που δίνεις με ΑΣ, νεόκοπους παράγοντες και ρεπόρτερ γραφεία
και η υποψία ότι προσπαθούν να καπηλευτούν την παρουσία Ζήση και Ζαγοράκη
για προσωπικά οφέλη δε μου φαίνεται καθόλου εξωπραγματική.
Είναι πολλοί αυτοί που ωφελούνται από έναν άβουλο,φοβισμένο
και ευνουχισμένο λαό.Και σε κάποιο βαθμό έχουν καταφέρει αυτή την αλλοτρίωση.
Αλλά πάντα θα υπάρχουν εστίες αντίστασης εκεί που πρέπει
κι ας αποκαλούνται τα πρεζάκια-αλήτες-εσχάτως και ορκ και πιθηκάνθρωποι(παοκμανία κόπιραιτ)
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

baron

• Guest
Τίποτα παραπάνω. ο Cure τα είπε όλα νομίζω.

Για αυτούς που τρίβουν τα χεράκια τους για μάσες εκατομμυρίων - το γήπεδο- μην χαίρεστε μουνακια.

Δεν ξέρω ποτε θα ξεμπουκάρετε με τα κουταλομαχαιρα ανά χείρας, αλλα εμείς θα είμαστε εδώ ,μουνακια, περιμένουμε , και οποιον πάρει ο χάρος.

Offline cure

• Αλλαγή
Κάποια μέρα φίλοι μου, όσοι φυσικά δεν βαριέστε και θέλετε να δείτε το πως πολεμούν τον ΠΑΟΚ, μπορείτε να πάτε στη σελίδα 281 του παρόντος topic και να κάνετε όλη τη διαδρομή ξανά, μέχρι σήμερα.
Προσοχή όμως, μην ψάξετε για δικαιωμένους ή μη ανάμεσα στους οπαδούς, αυτά είναι παπαριές. Πάρτε τζούρα από κλίμα και από το τι θα μπορούσε να γίνει.

Ο λαός του ΠΑΟΚ αρίστευσε στο πως αντιμετώπισε τότε τη φυγή του Ζαγοράκη και δεν άνοιξε την κερκόπορτα, αλλά θα μας χρειαστεί στο μέλλον να έχουμε κάποιον οδηγό. Αυτός ο οδηγός ας είναι η ενότητα και το "πάμε παρακάτω". Ίσως το ίδιο σημαντικά και τα δύο. Πάντως αλληλένδετα.

Ειλικρινά συγγνώμη που βαραίνω το κλίμα τέτοιες όμορφες μέρες, αλλά το κάνω γιατί αυτές οι μέρες ηρεμίας είναι οι κατάλληλες για βουτιά στα βαθιά. Έσο έτοιμος που λένε. Και πάλι συγγνώμη σε όσους κουράζω τα μυαλά.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

το όλο θέμα υπάρχει εδώ:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4205.780.html
« Last Edit: February 02, 2010, 08:43:13 by BillYpoglwssioS »
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ξυπνατε, εχουμε κοσμο στη φυλακη. Ξυπνατε λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline babis36

• Αλλαγή
καληνυχτα και ονειρα γλυκα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

kostas4

• Guest
ξυπνηστε εκει στην παε και μιληστε επιτελους!τι περιμενετε γαμωτο?

PAOK_VOLOS

• Guest
Ôá áäÝñöéá ìáò Ýîù áðü ôï ãÞðåäï ðñïóðáèïýóáí íá ìðïõí íá öùíáîïõí ÐÁÏÊ êáé ï Æáãïñáêçò óôç óïõßôá ôïõ åâëåðå ôï ìáôò.Ëéãï åíäéáöÝñïí ãéá áõôïõò ðïõ ìáôùíïõí ïéêïíïìéêá ãéá ôçí éäåá äåí èá åâëáðôå ÆáãïñÜêç.Áð üôé öáßíåôå ðéï ðïëõ óå íïéÜæïõí ôá € ôùí ìåôï÷ùí ðáñá ïé ïðáäïé ìáò ðïõ åéíáé öõëáêç.
Áíôå áò ìç ðù áëëá ãéáôé åéóáé êáé åõáéóèçôïõëçò...

Anni

• Guest
Θελουμε έναν Βρύζα-Ζαγοράκη στο ρόλο του Εισαγγελέα , θέλουμε έναν Βρύζα-Ζαγοράκη στο ρόλο του υπουργού , θέλουμε έναν Βρύζα-Ζαγοράκη στον ρόλο του οργανωτή των εκδρομών του λαού του ΠΑΟΚ , θέλουμε έναν Βρύζα-Ζαγοράκη στον ρόλο του Μετεωρολόγου , θέλουμε έναν Βρύζα-Ζαγοράκη στο ρόλο του προέδρου , θέλουμε ένα Βρύζα-Ζαγοράκη στο ρόλο του Μέντιουμ και της Χαρτορίχτρας , θέλουμε ενα Βρύζα-Ζαγοράκη στο ρόλο του πορτιέρη και facecontrol έξω απο τα γήπεδα , θέλουμε εναν Βρύζα-Ζαγοράκη στο ρόλο του διευθυντή ταξιδιοτικού γραφείου PAOK Travel , θέλουμε έναν Βρύζα-Ζαγοράκη στο ρόλο του Νομικού Επιστήμονα , θέλουμε ούτε και μείς δεν ξέρουμε τι θέλουμε.....
Και μη που πείτε οτι αυτά στο γαύρο ολα γίνοντε γιατί εμείς είμαστε και ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ!
Η Μπαρτσελόνα έγινε Χαραυγιακός μέσα σε μία εβδομάδα.....
Το μοντέλο διοίκησης έγινε σουργιελο μέσα σε μία νύκτα....
Οι νίτζα του Πειραιά γίνανε λασπωμένο κάρο μέσα σε 6 μέρες...

PAOK_VOLOS

• Guest
Εσυ που τα βλεπεις ολα καλα,κατσε στη γυαλα σου και κολύμπα σαν ψαράκι...Δεν υπαρχει λογος να ασχολησε με μας που 'δεν ξερουμε τι θελουμε'.