Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 617812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
« Last Edit: January 28, 2010, 15:53:32 by Capricorn »

northeagle_4

• Guest
Aν συνδιασεται τι ειπε θα καταλαβεται το προσωπικο προβλημα που επικαλειτε.
 Το κατα ποσο ειναι ο πραγματικος λογος αποχωρησης οτι και να ελεγε κανεις δεν θα ηξερε αν ειναι αληθεια.
«Καταρχήν να αναφερθώ στην αποχώρησή μου. Ακουστήκανε πολλά, τα οποία δεν ίσχυαν. Κάποια προσωπικά δικά μου, με επηρέασαν πάρα πολύ, έτσι ξεκινούσε και η ανακοίνωση της παραίτησης
«Ακουστήκανε διάφορα πράγματα, όπως για παράδειγμα, τα γεγονότα στη Σουρωτή. Όχι δεν ήταν αυτό, υπήρχαν και πολλά ζητήματα της ομάδας, που ενοχλούσαν, όπως και εκείνα τα επεισόδια, που μας ενόχλησαν. Αναφέρομαι σε αυτό επειδή είχε βγει και μια ανακοίνωση και έγιναν λάθος χειρισμοί από την αστυνομία με προσαγωγές.

Είχε πέσει ένα μαύρο πανί πάνω και δεν μπορούσα να ηγηθώ της ομάδας. Θα έκανα κακό. Έτσι, επέλεξα μια ομαλή αλλαγή με τους συνεργάτες μου. Τα προβλήματα αυτά τα ξέρετε και δεν θέλω να λένε ότι χρησιμοποίησα τον ΠΑΟΚ για να λύσω αυτά τα προβλήματα».

Αυτα λεει.1)Προσωπικο προβλημα,2)Καμια σχεση με Σουρωτη και πανια ασχετα αν τους ενοχλησαν,3)Δεν ηθελε να ακουστει οτι θα λυση τα προσωπικα του μεσω του ΠΑΟΚ.Σαφως και φωτογραφιζει τα λεφτα που εχασε απο την Ασπις και οτι ηταν πολυ μπερδεμενος για να διοικησει.
Μην βιαστειτε να βγαλετε το ποτηστηρι απλα αντικρουω το επιχειρημα οτι δεν ειπε τιποτα.Ειπε και οποιος θελει καταλαβαινει.Το αν ειναι αρκετο για μενα δεν εχει καμια σχεση εγω παρεθεσα αποσπασματα απο την απαντηση του.

Επισης ειναι αστειοι οσοι τοτε βριζαν ΠΑΟΚσηδες με χυδαιοτητα οτι αυτοι φαγαν τον ζαγορ ,συγνωμμη δεν περιμενω αλλωστε στην επομενη κριση παλι τα ιδια θα λενε.

Το θεμα κοντου συζητιεται ακομα "δεν ειμαστε χαζοι να βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας,ειμαστε ηρεμοι και καλα τωρα" οποτε αναβολη στα σεναρια ως το καλοκαιρι πιθανον ή ως το ματς με βαζελο οπου το σεναριο θα κλεισει μια και καλη και η ΠΑΕ θα παρει δυνατο μηνυμα οτι μια τετοια κινηση ειναι λαθος και αιτια διχασμου.Οποτε για μενα τωρα ασχολουμαστε μονο με τους στοχους της ομαδας.

Για την ΑΜΚ ,κραταω αυτο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπερήφανη γιατί έχει στις τάξεις της πάνω από 11.000 μετόχους. Δεν έχει σημασία με τι ποσό θα συμμετάσχει κάποις στη νεα ΑΜΚ. Σημασία έχει η συμμετοχή όλων. Η συσπείρωση.

Αν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες συμμετάσχουν με οποιοδήποτε ποσό, ο πραγματικός στόχος θα επιτευχθεί και με το παραπάνω.
οτι θα παει αντοπροσωπεια στην γερμανια θα συναντηθει με ΣΦ και θα δωσει διευκρινησεις και οτι δεν γινοταν συμφωνια με εθνικη τραπεζα γιατι οι διαδικασιες ειναι πιο δυσκολες και το κοστος πολυ πιο μεγαλο.Ετσι προτιμηθηκε η μαρφιν που το κανει τζαμπε μαλλον.

Τελος ακομα η αλλαγη πλευσης στο θεμα χρεων ηταν αλλο ενα σημεια αναφορας.

Τπτ αλλο σημαντικο,αλλωστε δεν περιμενα και τπτ παραπανω ειδικα απο τα σαινια τους ρεπορτερ μας που οι ερωτησεις τους ηταν για κλαματα.Ξαναλεω οτι οι ΣΤ της παε απευθηνοντε περισσοτερο στην πλατεια μαζα παρα σε ανθρωπους που ασχολουντε και ενημερωνοντε καθημερινα για ΠΑΟΚ.

ΥΓ.Επισης το κομματι που λεει για την ανακοινωση και τους χειρισμους των τσεων μηπως εννοει οτι του ζητουσαν να δωσει κοσμο ?και καναν ασχετες προσαγωγες για να τον πιεσουν ?

« Last Edit: January 28, 2010, 15:39:45 by northeagle_4 »

Offline gagas

• Αλλαγή
Ρε παίδες ακόμη και λάθος να έκανε ο Ζαγοράκης (που έκανε 100%), δε μπορούμε να του το συγχωρήσουμε; 

νομιζω οτι ειναι πολυ υποτιμητικο για εναν οπαδο του ΠΑΟΚ να μην μπορει να συγχωρεσει καποιον ανθρωπο(που δεν εχει λαβει ποτε γνωσεις που θα τον βοηθησουν να ειναι στελεχος σε μια μεγαλη επιχειρηση) που οντας θολωμενος απο δικα του προβληματα εφυγε απο τον ΠΑΟΚ(κ εκανε αρκετα λαθη οπως παραδεχτηκε) κ εκανε οτι ηταν δυνατο για να υπαρχει ομαλη μεταβατικη κατασταση. κ ουσιαστικα παντα ηταν εκει να βοηθαει τον ΠΑΟΚ κ τους φιλους του..πραγματικα δεν καταλαβαινω αυτη την διαθεση να γινουμε κακοι..
κ μαλιστα η επιστροφη του δειχνει οτι ειναι παντα ταγμενος στον ΠΑΟΚ..
εγω μαλιστα πιστευω οτι αυτο το διαστημα που δεν ηταν στην προεδρεια τον βοηθησε ωστε να ειναι καλυτερος κ πιο ολοκληρωμενος ως προεδρος καθως ειχε το χρονο να σκεφτει πιο καθαρα μερικα πραγματα..κ ειναι κατι που θα βοηθησει συνολικα τον ΠΑΟΚ απο εδω κ περα..

http://www.metrosport.gr/zagorakis-%C2%ABprochorame-me-neo-plano-apo-to-kalokeri%C2%BB
Για το πιο πόστο ήταν το πιο δύσκολο από αυτά που πέρασε, ο Βρύζας τόνισε: «Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι αυτός του προέδρου. Σαν ποδοσφαιριστής είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο, σαν τεχνικός διευθυντής έχεις ένα συγκεκριμένο ρόλο».

Offline scouser4

• Αλλαγή
Aν συνδιασεται τι ειπε θα καταλαβεται το προσωπικο προβλημα που επικαλειτε.
 Το κατα ποσο ειναι ο πραγματικος λογος αποχωρησης οτι και να ελεγε κανεις δεν θα ηξερε αν ειναι αληθεια.
«Καταρχήν να αναφερθώ στην αποχώρησή μου. Ακουστήκανε πολλά, τα οποία δεν ίσχυαν. Κάποια προσωπικά δικά μου, με επηρέασαν πάρα πολύ, έτσι ξεκινούσε και η ανακοίνωση της παραίτησης
«Ακουστήκανε διάφορα πράγματα, όπως για παράδειγμα, τα γεγονότα στη Σουρωτή. Όχι δεν ήταν αυτό, υπήρχαν και πολλά ζητήματα της ομάδας, που ενοχλούσαν, όπως και εκείνα τα επεισόδια, που μας ενόχλησαν. Αναφέρομαι σε αυτό επειδή είχε βγει και μια ανακοίνωση και έγιναν λάθος χειρισμοί από την αστυνομία με προσαγωγές.

Είχε πέσει ένα μαύρο πανί πάνω και δεν μπορούσα να ηγηθώ της ομάδας. Θα έκανα κακό. Έτσι, επέλεξα μια ομαλή αλλαγή με τους συνεργάτες μου. Τα προβλήματα αυτά τα ξέρετε και δεν θέλω να λένε ότι χρησιμοποίησα τον ΠΑΟΚ για να λύσω αυτά τα προβλήματα».

Αυτα λεει.1)Προσωπικο προβλημα,2)Καμια σχεση με Σουρωτη και πανια ασχετα αν τους ενοχλησαν,3)Δεν ηθελε να ακουστει οτι θα λυση τα προσωπικα του μεσω του ΠΑΟΚ.Σαφως και φωτογραφιζει τα λεφτα που εχασε απο την Ασπις και οτι ηταν πολυ μπερδεμενος για να διοικησει.
Μην βιαστειτε να βγαλετε το ποτηστηρι απλα αντικρουω το επιχειρημα οτι δεν ειπε τιποτα.Ειπε και οποιος θελει καταλαβαινει.Το αν ειναι αρκετο για μενα δεν εχει καμια σχεση εγω παρεθεσα αποσπασματα απο την απαντηση του.

Επισης ειναι αστειοι οσοι τοτε βριζαν ΠΑΟΚσηδες με χυδαιοτητα οτι αυτοι φαγαν τον ζαγορ ,συγνωμμη δεν περιμενω αλλωστε στην επομενη κριση παλι τα ιδια θα λενε.

Το θεμα κοντου συζητιεται ακομα "δεν ειμαστε χαζοι να βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας,ειμαστε ηρεμοι και καλα τωρα" οποτε αναβολη στα σεναρια ως το καλοκαιρι πιθανον ή ως το ματς με βαζελο οπου το σεναριο θα κλεισει μια και καλη και η ΠΑΕ θα παρει δυνατο μηνυμα οτι μια τετοια κινηση ειναι λαθος και αιτια διχασμου.Οποτε για μενα τωρα ασχολουμαστε μονο με τους στοχους της ομαδας.

Για την ΑΜΚ ,κραταω αυτο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπερήφανη γιατί έχει στις τάξεις της πάνω από 11.000 μετόχους. Δεν έχει σημασία με τι ποσό θα συμμετάσχει κάποις στη νεα ΑΜΚ. Σημασία έχει η συμμετοχή όλων. Η συσπείρωση.

Αν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες συμμετάσχουν με οποιοδήποτε ποσό, ο πραγματικός στόχος θα επιτευχθεί και με το παραπάνω.
οτι θα παει αντοπροσωπεια στην γερμανια θα συναντηθει με ΣΦ και θα δωσει διευκρινησεις και οτι δεν γινοταν συμφωνια με εθνικη τραπεζα γιατι οι διαδικασιες ειναι πιο δυσκολες και το κοστος πολυ πιο μεγαλο.Ετσι προτιμηθηκε η μαρφιν που το κανει τζαμπε μαλλον.

Τελος ακομα η αλλαγη πλευσης στο θεμα χρεων ηταν αλλο ενα σημεια αναφορας.

Τπτ αλλο σημαντικο,αλλωστε δεν περιμενα και τπτ παραπανω ειδικα απο τα σαινια τους ρεπορτερ μας που οι ερωτησεις τους ηταν για κλαματα.Ξαναλεω οτι οι ΣΤ της παε απευθηνοντε περισσοτερο στην πλατεια μαζα παρα σε ανθρωπους που ασχολουντε και ενημερωνοντε καθημερινα για ΠΑΟΚ.

:thumbok:

Offline gagas

• Αλλαγή

...ή ως το ματς με βαζελο οπου το σεναριο θα κλεισει μια και καλη και η ΠΑΕ θα παρει δυνατο μηνυμα οτι μια τετοια κινηση ειναι λαθος και αιτια διχασμου.Οποτε για μενα τωρα ασχολουμαστε μονο με τους στοχους της ομαδας.

ελπιζω αυτο που λες να μην γινει η αιτια που θα χαθει το πρωταθλημα απο τον βαζελο..ελπιζω να με πιανεις..

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν περίμενα να ακούσω τίποτε διαφορετικό στη συνέντευξη τύπου, απ' αυτά που ακούστηκαν. Άλλωστε έγινε για να ...γίνει, όπως κουβεντιάζαμε και στις γιορτές. Χωρίς πάντως να παραβλέπει κανείς την προσφορά του σκύλου, αξίζει να επαναληφθεί ότι ο ΖΗΣΗΣ είναι ΕΥΛΟΓΙΑ για τον ΠΑΟΚ μας υπό οποιοδήποτε πρίσμα κι αν το δούμε. Εγώ αυτό το παλικάρι το εμπιστεύομαι τυφλά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Suicidal

• Βασικός
αυτοι που οταν εφυγε ο ζαγορ βριζαν τον κοσμο οτι με την γκρινια του τον εδιωξε,,οτι τον εδιωξαν τα επεισοδια στην σουρωτη και το πανο ΠΑΟΚ ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΒΕΛ η η γκρινια για τον σαντος  αυτοι που καναν μαθηματα νοοτροπιας γιατι αν δεν αλλαζαμε μυαλα θα διωχναμε και τον βρυζα...

τι εγινε τωρα ρε μαγκες τοτε μας βριζατε και τωρα ξαφνικα ηταν γνωστα τα προσωπικα προβληματα του ζαγορ?

ολοι αυτοι  θα πουν μια συγνωμη σημερα απο τους υπολοιπους που κατηγορουσαν?

φυσικα στους ανωτερω ανοικουν και οι κολκες τσορμπατζογλου και λοιποι που παροτρυναν τετοιο κλιμα...

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline gagas

• Αλλαγή
παντως ντε κ ντε πρεπει να μαλωσουμε μεταξυ μας..πρεπει να κατηγορησουμε τους αλλους να μας κατηγορησουν κ αυτοι να δωσουμε απαντησεις..κ τουμπαλιν ολα αυτα..
ας ωριμασουμε επιτελους κ ας μην περιμενουμε στην γωνια οποιον τα βαζει με εμας..ΕΛΕΟΣ τοσα χρονια

northeagle_4

• Guest
Ποιο ειναι το προβλημα σου ? οτι αυτοι που εβριζαν ΠΑΟΚσηδες κανουν την παπια τωρα σχολιαζω.
 και στο ματς με βαζελο θα γινει οτι γινετε 4 χρονια,δεν θα χασεις το πρωταθλημα αν βρισεις τον πουτανασγιο μην ανησυχεις.

Offline toy

• Αλλαγή
Κρατάω την αλλαγή πλεύσης για τα χρέη, και την Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είναι τα ποιό σημαντικά, για το μέλλον.
Τα παντελόνια που φοράει ο ζήσης, τα τσατσάκια που κόβουν βόλτες σε σφ...
Και ότι άκουσα πάνω από 10 φορές την φράση εγώ κι ο ζήσης αυτό εγώ κι ο ζήσης εκείνο, από τον τέο.
Σενάρια φτιάξτε όσα θέλετε και θεωρίες συνομοσίας άλλες τόσες, και οι μεν και οι δε παραδεχτήτε ότι σας μιλάνε ανοιχτά έστω και αν δεν σας λένε αυτά που θέλετε να ακούσεται.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline gagas

• Αλλαγή
1.
η ΠΑΕ θα παρει δυνατο μηνυμα οτι μια τετοια κινηση ειναι λαθος και αιτια διχασμου.
αυτο μαλλον δεν σημαινει οτι καποιοι θα βρισου-με το σαλπιγγιδη αλλα οτι ολο το γηπεδο 90 λεπτα θα ειναι διχασμενο..εδω θα ειμαστε κ θα το δουμε..
2.
ολοι βριζαμε κ βριζουμε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ κ αυτο δεν βλεπω να αλλαζει δυστυχως γιατι περιμενουμε ολοι στην γωνια να δικαιωθουμε κ να την πουμε στους αλλους..βλεπε θεματα σαντος,ζαγορακη,ιβιτς,κοντου αργοτερα, κτλ κτλ
ελπιζω καποτε να καταλαβουμε οτι το να μαλωνουμε μεταξυ μας κ να περιμενουμε στη γωνια τους αλους μισους ειναι οτι χειροτερο..

3.
δεν σου κανω προσωπικη επιθεση..μαλιστα χρησιμοποιησα τα λογια σου γιατι θεωρω οτι εχεις πολυ σοβαρες αποψεις..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ρε γκαγκα ασχετο με το τοπικ,αλλα περσι δεν βριζαμε τον σαλπιγγιδη??
Γιατι δηλαδη φετος να ειμαστε διχασμενοι?Τι αλλαξε??
Περσι μια χαρα ενωμενοι ειμασταν σε αυτο το θεμα,δεν ακουσα κανεναν να παραπονιεται οταν ΟΛΟ το γηπεδο εβριζε τον προδοτη
Επισης ιβιτς σαντος και κοντος απο ποτε παοκτσηδες??Μην τρελαθουμε..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gagas

• Αλλαγή
βασικα συμφωνουμε απλα δεν καταλαβες τι εγραψα πανω..
φυσικα κ δεν δινω αδικο σε οσους τον βριζουν, απλα δεν θα μου αρεζε να ασχολουμαστε  σε εκεινο το ματς μονο με τον κοντο..πρεπει να κερδισει η ομαδα..αυτο που δεν θα μου αρεσει περισσοτερο ειναι οταν οι αγανακτησμενοι θα απαντησουν στο συνθημα κ οι πρωτοι θα ξανα απαντησουν με αλλα χαζα συνθηματα..

δεν εννοουσα οτι βριζαμε τον ιβιτς τον σαντος,αλλα οτι μαλωνουμε για αυτους γιατι οι μεν τους βριζουνε οι αλλοι οχι κ οταν δικαιωνονται καποιοι (αντι να καθομαστε ολοι μαζι κ να χαιρομαστε με την ομαδα) πανε κ τα βαζουν με τους αλλους κ ολα επισκιαζονται απο αυτες τις διαμαχες, κατι που παει να γινει κ τωρα..

ειναι λαθη που εκανα κ εγω στο παρελθον κ καταλαβα οτι δεν οδηγουν πουθενα..
ΕΝΟΤΗΤΑ!!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Καλά όλα αυτά αδέρφια αλλά εμένα μου μυρίζει Τίτλος με το Λυκόσκυλο...φέτος?του χρόνου?....μου μυρίζει...έντονα...μας τριγυρίζει  ;)

Offline diegito4

• Αλλαγή
φυσικα κ δεν δινω αδικο σε οσους τον βριζουν, απλα δεν θα μου αρεζε να ασχολουμαστε  σε εκεινο το ματς μονο με τον κοντο..πρεπει να κερδισει η ομαδα..αυτο που δεν θα μου αρεσει περισσοτερο ειναι οταν οι αγανακτησμενοι θα απαντησουν στο συνθημα κ οι πρωτοι θα ξανα απαντησουν με αλλα χαζα συνθηματα..

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ που θα βρίσουμε τον κοντό σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ενώ φοράει αντίπαλη φανέλα;;;

Offline gagas

• Αλλαγή
"αγανακτησμενοι" οσοι θα απαντησουν..με πιανεις πιστευω..

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ που θα βρίσουμε τον κοντό σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ενώ φοράει αντίπαλη φανέλα;;;

θα δουν πολλα τα ματια σας και θα ακουσουν ακομα πιο πολλα τα αυτια σας σε αυτο το ματς κυριοι..... υ.γ τον λογο που παρετηθηκε ο τεο  δεν τον ακουσα .....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

makptol

• Guest
Κρατάω την αλλαγή πλεύσης για τα χρέη, και την Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είναι τα ποιό σημαντικά, για το μέλλον.
Τα παντελόνια που φοράει ο ζήσης, τα τσατσάκια που κόβουν βόλτες σε σφ...
Και ότι άκουσα πάνω από 10 φορές την φράση εγώ κι ο ζήσης αυτό εγώ κι ο ζήσης εκείνο, από τον τέο.
Σενάρια φτιάξτε όσα θέλετε και θεωρίες συνομοσίας άλλες τόσες, και οι μεν και οι δε παραδεχτήτε ότι σας μιλάνε ανοιχτά έστω και αν δεν σας λένε αυτά που θέλετε να ακούσεται.

+1926

makptol

• Guest
τοτε με τον βαζελο με νικη ισως και να τον πιανουμε στην βαθμολογια οποιος φοραει πρασινη φανελα θα φαει γερο κραξιμο....

Offline t.b

• Αλλαγή
Τρία θεματάκια θα σχολιάσω γιατί δεν ακούστηκε τίποτα καινούργιο, τίποτα που δεν ξέραμε.

Σχετικά με την αποχώρηση-επιστροφή του Ζαγοράκη, πιστεύω πως ήταν άμεση η παραδοχή του πως έκανε λάθος που έφυγε και πιστεύω πως το μετάνοιωσε από την πρώτη στιγμή. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γι αυτό έμεινε στα προσωπικά προβλήματα κτλ.

Δεν είχε τίποτα να πει παραπάνω γιατί δεν μπορεί να δικαιολογήσει την κίνησή που έκανε τότε, ήταν μια χαζομάρα της στιγμής. Δεν υπάρχει λόγος να το σκαλίζουμε παραπάνω. Απλά μας έμεινε ως συνήθως λίγη λάσπη παραπάνω, πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον έδιωξε, δεν πειράζει θα το αντέξουμε και αυτό.

Πολύ γουστάρω που ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν έχει ποτέ προσωπικά προβλήματα και είναι πάντα εκεί.

Όσον αφορά την άσχετη ερώτηση για τον νάνο, η γνώμη μου είναι πως δεν την περίμενε και αυτός αλλά και ο Βρύζας για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν άσχετη με την συνέντευξη. Γι αυτό έδειξε να ενοχλείται. Μα στα καλά του καθουμένου να μας βάλει μπουρλότο στην ομάδα ο ρεπόρτερ, πρέπει να σκέφτηκε ο νέος πρόεδρος! Το συμπέρασμα μου είναι πως θα ήθελε να πει σκάστε ρε μαλάκες, δεν είναι της ώρας να ξαναγίνουμε ταναπού, μπορούμε να γίνουμε το καλοκαίρι που θα είναι όλος ο κόσμος στα μπάνια. Δεν θέλω να πω περισσότερα, απλά ότι τα μάτια μας είναι βγαλμένα... δυστυχώς!

Εύχομαι να πάει καλά η ΑΜΚ γιατί φράγκα δεν υπάρχουν και πάλι ο κόσμος, ΜΟΝΟ, θα βάλει ότι βάλει.

ααα και ένα τέταρτο θεματάκι, γήπεδο, οεοε που θα γίνει το γήπεδο;;