Τρία θεματάκια θα σχολιάσω γιατί δεν ακούστηκε τίποτα καινούργιο, τίποτα που δεν ξέραμε.
Σχετικά με την αποχώρηση-επιστροφή του Ζαγοράκη, πιστεύω πως ήταν άμεση η παραδοχή του πως έκανε λάθος που έφυγε και πιστεύω πως το μετάνοιωσε από την πρώτη στιγμή. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γι αυτό έμεινε στα προσωπικά προβλήματα κτλ.
Δεν είχε τίποτα να πει παραπάνω γιατί δεν μπορεί να δικαιολογήσει την κίνησή που έκανε τότε, ήταν μια χαζομάρα της στιγμής. Δεν υπάρχει λόγος να το σκαλίζουμε παραπάνω. Απλά μας έμεινε ως συνήθως λίγη λάσπη παραπάνω, πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον έδιωξε, δεν πειράζει θα το αντέξουμε και αυτό.
Πολύ γουστάρω που ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν έχει ποτέ προσωπικά προβλήματα και είναι πάντα εκεί.
Όσον αφορά την άσχετη ερώτηση για τον νάνο, η γνώμη μου είναι πως δεν την περίμενε και αυτός αλλά και ο Βρύζας για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν άσχετη με την συνέντευξη. Γι αυτό έδειξε να ενοχλείται. Μα στα καλά του καθουμένου να μας βάλει μπουρλότο στην ομάδα ο ρεπόρτερ, πρέπει να σκέφτηκε ο νέος πρόεδρος! Το συμπέρασμα μου είναι πως θα ήθελε να πει σκάστε ρε μαλάκες, δεν είναι της ώρας να ξαναγίνουμε ταναπού, μπορούμε να γίνουμε το καλοκαίρι που θα είναι όλος ο κόσμος στα μπάνια. Δεν θέλω να πω περισσότερα, απλά ότι τα μάτια μας είναι βγαλμένα... δυστυχώς!
Εύχομαι να πάει καλά η ΑΜΚ γιατί φράγκα δεν υπάρχουν και πάλι ο κόσμος, ΜΟΝΟ, θα βάλει ότι βάλει.
ααα και ένα τέταρτο θεματάκι, γήπεδο, οεοε που θα γίνει το γήπεδο;;