Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612560 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

Ευχαριστούμε πολύ για το ξεκαθάρισμα και για τη σαφήνεια
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline diegito4

• Αλλαγή
Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

αυτή η στιγμή δεν ήρθε:;;;γιατί δεν το κάνες σήμερα;;

μάκη τότε δεν έλεγες για λέφτα όμως εσύ.
για σουροτή έλεγες και απάτη τράβελ...

το θέμα του κοντού διαιωνίζεται με συγκάληψη της ΠΑΕ.

Offline cure

• Αλλαγή
Συμφωνώ με τον Callahan αλλά θα ήθελα να προσθέσω πως η μαλακία δεν ήταν που έφυγε, χωρίς σοβαρό λόγο, αλλά που έβγαλε εκείνη την αστεία ανακοίνωση για τα επεισόδια. Βιάστηκε πολύ! Είχε φτάσει στο αμήν και με όσα στραβά είχε στη προσωπική του ζωή και με τα στραβά της ομάδας και δεν άντεξε ο άνθρωπος.
Αλλά έστω κι έτσι δεν αναγκάστηκε να φύγει, αλλά το επέλεξε για το καλό του ΠΑΟΚ. Μετά το να φύγει για λίγο ήταν το σωστότερο, γιατί αν έμενε θα γινόταν κακό στον ΠΑΟΚ με τη διχόνοια. Το κατάλαβε και προς τιμήν του έκανε το καλύτερο τότε για τον ΠΑΟΚ.
Και η συνέχεια (ΚΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ) τον δικαίωσε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Ç áëÞèåéá åßíáé ðùò êáé åãþ äåí èåùñþ ðùò ðÞñá áðÜíôçóç ãéá ôçí ðáñáßôçóç…
Êáé õðü Üëëåò óõíèÞêåò ìðïñåß êáí íá ìçí Ýøá÷íá êáí ãéá áðÜíôçóç. ÁëëÜ ï ßäéïò ï Æáãïñ åß÷å ðåé ðùò öåýãåé ãéá êÜôé óõãêåêñéìÝíï êáé ðùò èá ôï ðåé åí êáéñþ..
Å, ôþñá ìÜëëïí åßíáé ôï «åí êáéñþ». Ôþñá ôï «ðñïóùðéêïß ëüãïé» äåí ìïõ ëÝåé ôßðïôá. Èá ìðïñïýóå íá ðåé åðßóçò «öåýãù ãéá êÜðïéá áéôßá» êáé íá èåùñïýìå ðùò ìáò êÜëõøå;;;

ÊÁÉ ÅÐÉÓÇÌÁÉÍÙ ÐÙÓ Ç ÄÕÓÁÑÅÓÊÅÉÁ ÌÏÕ ÁÖÏÑÁ ÁÕÔÏ ÔÏ ÈÅÌÁ ÊÁÉ Ï×É ÃÅÍÉÊÁ! (Ìçí áêïýóù óôá êáëÜ êáèïýìåíá êáíÝíá «Ãïýìåíïò ðïõ óáò ÷ñåéÜæåôáé»…)

makptol

• Guest

αυτή η στιγμή δεν ήρθε:;;;γιατί δεν το κάνες σήμερα;;

μάκη τότε δεν έλεγες για λέφτα όμως εσύ.
για σουροτή έλεγες και απάτη τράβελ...

το θέμα του κοντού διαιωνίζεται με συγκάληψη της ΠΑΕ.

ναι αυτα σιγουρα τον ενοχλησαν αλλα απο οτι ειπε και σημερα το οικονομικο του στραπατσο ειναι η αιτια και οχι το απατη τραβελ και η σουρωτη
......

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Είχε χάσει ένα σκασμό λεφτά ρε μάγκες. Ολόκληρο θέμα είχε γίνει τότε.
Εσείς αν είχατε χάσει κάποια εκατομύρια με τον ΠΑΟΚ θα ασχολούσασταν; Εγώ όχι ...

φίλε εμείς δεν χάνουμε εκατομυρια...χάνουμε την ΖΩΗ μας ΟΛΗ...με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.
ξυπνάμε και κοιμόμαστε με ΠΑΟΚ...ούτε ΓΚΟΜΕΝΑ δεν βγάζουμε..

το θέμα είναι άλλο.
έχασες λεφτά;;(από μαλακία σου)..έχεις ΤΑΔΕ πρόβλημα;;
πες το..
με αυτήν την τακτική και τις πουστιές την δημοσιογράφων ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ που έφυγε τότε ήταν τα γεγονότα της ΣΟΥΡΩΤΗΣ...
δεν γαμιόμαστε λεω γω...

Κοίτα... είναι το κατά πόσο σ'ενδιαφέρει να είσαι ''μέσα'' στα πράγματα του ΠΑΟΚ.
Το καταλαβαίνω ότι εμείς είμαστε οπαδοί, αγαπάμε την ομάδα μας και θέλουμε να γνωρίζουμε τα πάντα για αυτήν. Είπε όμως ότι είχε προσωπικά προβλήματα που γνώριζαν οι δημοσιογράφοι, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε αυτό που λεγόταν τότε. Το να βγει να πει ''έχασα λεφτά'' δεν είχει λόγο να το κάνει, τα προσωπικά του καθενός πρέπει να τα σεβόμαστε. Στο κάτω κάτω δε παράτησε την ομάδα κι έφυγε. Έβαλε τον Ζήση πρόεδρο και η ομάδα λειτουργούσε ρολόι.

Τέλος πάντων, εγώ δε θα ήθελα να αναλωθώ σε αυτό το κομμάτι. Είπε πολύ σημαντικά πράγματα ο Θόδωρος, αλλά και οι υπόλοιποι. Καταρχάς μας τόνισε τη σπουδαιότητα της ΑΜΚ και τη σημασία που έχει για το μέλλον της ομάδας. Επιπλέον, ξεμπρόστιασε τα σιχάματα που λιδωρούν τη διοίκηση και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους, αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, ανέφερε ενδείξεις για την ύπαρξη επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Αυτά για εμένα είναι πολύ σημαντικότερα θέματα και πολύ αξιολογότερα σχολιασμού.

Δε μπαίνω σε αντιπαράθεση μαζί σου φιλαράκο, μια γνώμη απλά λέω.

Το μεγάλο λάθος σήμερα της διοίκησης νομίζω έιναι στο θέμα Σαλπιγγίδη. Είπε ουσιαστικά πως ΑΥΤΗ είναι που θα αποφασίσει αν έρθει ή όχι. Δίνει ουσιαστικά το πάτημα και στους μεν και στους δε να γίνουν πάλι μαλλιά κουβάρια... Λάθος επικοινωνιακος χειρισμός, τελείως λάθος.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αντε παλι βρηκαμε θεμα να ασχολιομαστε και "γιατι δεν ειπε τους λογους" και "ειπε οτι θα τους πει με σαφηνεια και δεν τα μαθαμε ολα"
Ελεος ρε σεις,γυρισε ο ανθρωπος αφου ειχε σοβαρα προβληματα με την περιουσια του κι εμεις αντι να χαρουμε ξεψηριζουμε το καθε τι.Εκτος κι αν δεν εμπιστευεστε ζαγορ οποτε παω πασο...

Οσο για το θεμα σαλπι αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο προδοτης ειναι πολυ πιθανον να γυρισει...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline alexisv

• Αλλαγή
Íá óçìåéùèåß åðßóçò êáé áõôü ðïõ åßðå ï Âñýæáò. Äåí Þôáí ðïôÝ óôï áñ÷éêü ðëÜíï ç åíäå÷üìåíç åðéóôñïöÞ ôïõ ÆáãïñÜêç.

Åí ïëßãçò, ôïí «Üäåéáóáí» óôçí óõíÝ÷åéá…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Ãéá óéãÜ ñå ðáéäéÜ, äåí ðÜåé Ýôóé… "åììÝóùò ðëçí óáöþò ôá åßðå" êáé «áöïý ôá îÝñåôå» äåí åßíáé áðÜíôçóç. Ãéáôß ôçí ßäéá þñá ëÝåé  åíï÷ëçìÝíïò :« ãéáôß åðéìÝíåôå ãéá ôïí Óáëðéããßäç»;
Åêåß äåí ìðïñåß íá ðåé êÜðïéïò ðùò «åììÝóùò ðëçí óáöþò  ôï Üöçóå áíïé÷ôü»;;; (ðáñåìðéðôüíôùò åìÝíá äåí ìå ðåéñÜæåé áõôü, áðëÜ Þ èá äå÷üìáóôå ôéò öÞìåò ãéá ïðïéïäÞðïôå èÝìá ùò âÜóéìåò Þ ü÷é)

Offline diegito4

• Αλλαγή
και ποιος σου είπε οτι χάρηκα..
ουτε κρύο ούτε ζέστη..

όλοι καταλάβαμε οτι έρχεται ο κοντός και εγώ θα χαρώ που γυρνάει ο ζαγόρ;

μάκη παραδέξου οτι έκανες λάθος τότε γιατί κατηγορούσες και εμας εδώ.
σε κάθε συνέντευξη ακούμε πόσο σημαντική είναι η ΑΜΚ...εεε χαίρω πολύ diegito4 θα βάλω κάποια λεφτά.μην σκάτε.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Ίσως μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θα έπρεπε να ήταν πιο ξεκάθαρος, όχι απαραίτητα να μας πει ακριβώς γιατί έφυγε, αλλά να πει ας πούμε:

"Εφόσον αποφάσισα να ξαναγυρίσω θεωρώ ότι οι προσωπικοί λόγοι δεν ήταν αρκετά σοβαροί για να τους εξηγήσω με σαφήνεια"

ή
"Οι προσωπικοί λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω δεν υπάρχουν πλέον και έτσι ξαναγύρισα άρα θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να τους αναλύσω"

ή έστω
"Ακόμα δεν είμαι έτοιμος να εξηγήσω με σαφήνεια τους λόγους"

Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος και ειδικά ο Ζαγόρ στα επικοινωνιακά και αυτό το ξέρουμε.

SALPARADISE

• Guest
1. Προσωπικοι λόγοι έλεγε και τότε.

2. Σαφήνεια φυσικά δεν υπήρξε στην εξήγηση σήμερα

Όπως είπε, οι προσωπικοί λόγοι είχαν να κάνουν με τον ίδιο και τη δυνατότητα του να ενεργήσει σωστά ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ απο τότε και περά, λογω ........................??

Μάλλον δε θα το μάθουμε ποτε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Παίζει όμως κανένα ρόλο ΣΗΜΕΡΑ?

2. Θα ξαναγίνει?

3. Μας ξενερώνει που δεν εξηγήθηκαν με σαφήνεια?

4. Εχει καμια σημασία να μαλώνουμε για αυτό?

Πιστευω οτι ο καθένας μπορεί να δώσει όποιες απαντήσεις θέλει σε αυτά τα ερωτήματα.

Εγω απαντω:
1. ΟΧΙ σήμερα. Αυριο, δεν ξέρω. Πολλά εξαρτώνται, όπως πάντα, απο την αγωνιστική απόδοση της ομάδας

2. Μπορεί. Αλλά οτι και να γίνει ο κόσμος θα ΄ναι πάντα εδω. Και πιστευω οτι δεν θα αφήσει να κατρακυλύσουμε ξανα σε λύσεις γουμενου. Οπότε no problem...

3. Προσωπικά οχι. Δεχομαι όμως οτι κάποιος μπορεί να ξενερώσει απο αυτό. Απλά αν βάλω σε ζυγαριά τα ΚΑΛΑ (...μην τα ξαναλέμε, τα ξέρουμε όλοι) που έκανε ο Σκύλος για τον ΠΑΟΚ δεν φτάνει ουτε μια τρίχα απο όλο το μαλλί των αρκούδων του κόσμου.

4. Οχι, ΠΟΤΕ. Κουράστηκα να βλέπω αδέρφια να αλληλοκατηγορούνται.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω για να καταλαβω κατι...ζητατε να πει οτι εχασε λεφτα η ξερω γω ξενοπηδουσε οταν θα εχει την ιδιοτητα του προεδρου του ΠΑΟΚ;

εγω προσωπικα δεν περιμενω να μου το πει αυτο...σορυ κιολας...δεν θελω να μαθω τι προσωπικα εχει...

αυτο που με νευριασε τοτε ηταν οτι αφησε να αιωρειται οτι η σουρωτη και η γκρινια ειναι η αιτια που φευγει...σημερα ειπε οτι δεν ηταν αυτο...το λαθος του ειναι οτι θα επρεπε να το πει τοτε και οχι σημερα.γιατι σημερα ανακινει ενα θεμα που το χαμε ξεχασει...

τωρα στο θεμα του κοντου εχω μπερδευτει πραγματικα...δυο παραδειγματα...δεν θα βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας...ωραια λεω γω δεν ερχεται...

την αποφαση θα την παρει η διοικηση με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ....ωραια ξανα...αλλα με το πως αντιλαμβανεται η διοικηση το καλο του ΠΑΟΚ οχι ο gianniwths o diegito o vedder o wild shark ο χ ο ψ...δλδ τι;

το αφηνει να αιωρειται με λιγα λογια και σε αυτο ευθυνη εχουν οι ΑΡΔ...

εγω το μονο που θα πω ειναι οτι η σημερινη ομαδα ετσι οπως ειναι δεν μας φταιει σε τιποτα...οποιος το καταλαβαινει αυτο που λεω το καταλαβαινει...

υ.γ κιουρ εχεις πεσει διανα για τον σαντος....μενει να δουμε τι θα κανει ο πορτογαλος

εντιτ

ειπε και για γηπεδο κατι...αφηστε τους κοντους και τις μαλακιες γιατι εγω αλλα φοβαμαι...και απο αλλου...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Êáé ôé ìáò íïéÜæïõí åìÜò ôá ðñïóùðéêÜ ôïõ ðñïâëÞìáôá êáé ùò ðñïò ôé ôñþãáìå ðáðÜ ïôé Üëëá ôïí Ýäéùîáí? Ãéá ôß ìáò ðÝñáóåò, ãéá ôçí Ëáìðßñç makptol? ¼ôáí áöÞíåéò íá åííïçèïýí ÁËËÁ ðñÜãìáôá ðåñß åîáíáãêáóìïý óå öõãÞ, íá ÷åéò ê ôï èÜññïò íá ôï ðåéò êéüëáò ïôé Ýöõãåò ìåôÜ áðï ðñïóùðéêü óïõ èÝìá üôáí öåýãåéò.....
ÄçëáäÞ áýñéï áí Ý÷åé ðÜëé ðñïóùðéêÜ ðñïâëÞìáôá, ðÜëé èá åãêáôáëåßøåé? Íá îÝñïõìå äçëáäÞ...
Ôï «åß÷á ðñïóùðéêÜ ðñïâëÞìáôá» ôï âñßóêù áðáñÜäåêôï ùò äéêáéïëïãßá!

Ãéáôß äåí Ýãñáøåò ñå Èüäùñå ó åêåßíç ôçí áíáêïßíùóç ðïõ Ýâãáëåò ôüôå üôé öåýãåéò ëüãï ðñïóùðéêþí ðñïâëçìÜôùí êáé ìáò Üöçóåò íá ôñùãüìáóôå ìåôáîý ìáò ãéá ôïõò ëüãïõò ðïõ ó ïäÞãçóáí óôçí áðï÷þñçóç;;;;

Ãéáôß Ýãñáøåò ðùò èá ôá ðïýìå áñãüôåñá;;;; Ãéá íá ìáò áðáíôÞóåéò ìå ìßá ðñüôáóç åðéêáëïýìåíïò «ðñïóùðéêÜ» ðñïâëÞìáôá;;;;

Sorry áëëÜ ðåñßìåíá ðåñéóóüôåñá…

áõôïé ðïõ ïôáí åöõãå ï æáãïñ âñéæáí ôïí êïóìï ïôé ìå ôçí ãêñéíéá ôïõ ôïí åäéùîå,,ïôé ôïí åäéùîáí ôá åðåéóïäéá óôçí óïõñùôç êáé ôï ðáíï ÐÁÏÊ ÁÐÁÔÇ ÔÑÁÂÅË ç ç ãêñéíéá ãéá ôïí óáíôïò  áõôïé ðïõ êáíáí ìáèçìáôá íïïôñïðéáò ãéáôé áí äåí áëëáæáìå ìõáëá èá äéù÷íáìå êáé ôïí âñõæá...

ôé åãéíå ôùñá ñå ìáãêåò ôïôå ìáò âñéæáôå êáé ôùñá îáöíéêá çôáí ãíùóôá ôá ðñïóùðéêá ðñïâëçìáôá ôïõ æáãïñ?

ïëïé áõôïé  èá ðïõí ìéá óõãíùìç óçìåñá áðï ôïõò õðïëïéðïõò ðïõ êáôçãïñïõóáí?

öõóéêá óôïõò áíùôåñù áíïéêïõí êáé ïé êïëêåò ôóïñìðáôæïãëïõ êáé ëïéðïé ðïõ ðáñïôñõíáí ôåôïéï êëéìá...

êáé ãù ìðçêá íá äéáâáóù êáé ôåëéêá åéäá ô' áíáìåíïìåíá ðñïóùðéêá ðñïâëçìáôá.
ôé íá ðù, áí éó÷õåé ñå æáãïñ åõ÷ïìáé íá ôá îåðåñáóåéò. áëëá êáé ìåéò ïé ïðáäïé ôïóá ÷ñïíéá áëéìïíï, ïëïé å÷ïõìå ê ðñïóùðéêá ê ïéêïíïìéêá ê ÷éëéá ìõñéá ðñïâëçìáôá. áðï ôïí ÐÁÏÊ "öåõãù" äåí åéðáìå ïìùò ðïôå. ôåëïò ðáíôùí, äåí å÷ù ôçí ïñåîç íá ãñáøù êáé ðïëëá, áðëá ìáëëïí ìå ìðåñäåøå ê áëëï áõôç ç óõíåíôåõîç, ðáñá ìïõ åëõóå êáðïéåò áðïñéåò.
äåí îåñù êáí, áí åéíáé ùñá ãéá ôåôïéåò óõíåíôåõîåéò. âãåéôå ðåéôå ãéá ôçí ÁÌÊ êáé ôåëïò. ôåóðá.
ãéá ôï ãéáôß Ýöõãå äåí Üêïõóá áéôéïëïãßá íá ìå êáëýøåé.
ãéá ôï èÝìá ôïõ êïíôïõ äåí Üêïõóá áðÜíôçóç íá ìå êáëýøåé.

ÌÅ ÊÁËÕØÁÔÅ ÌÁÃÊÅÓ....ÃÉÁ ÌÅÍÁ ÓÇÌÅÑÁ ÌÅÓÁ ÓÔÏ ÌÕÁËÏ ÌÏÕ ÎÅÊÉÍÁÅÉ ÌÉÁ ÍÅÁ ÅÐÏ×Ç ÊÁÉ ÌÉÁ ÍÅÁ Ó×ÅÓÇ ÐÁÅ ÐÁÏÊ ÊÁÉ ÏÐÁÄÙÍ...áëëùóôå ôï åéðå  ï éäéïò ï ðñïåäñïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ...ïôé áõôïé èá áðïöáóéóïõí ãéá ôïí ä.ó. êáé èá ðñïóðáèçóïõí íá ôïí öåñïõí ðéóù ïóï ðéï áíùäõíá ãéíåôáé....áíôå êáëçíõ÷ôá....êáé ïðïéïò èåëåé ìðïñåé íá ðáåé áðï äåõôåñá óôçí marfin bank íá âïçèçóåé óôçí áõîçóç ìåôï÷éêïõ êåöáëáéïõ...Áðëá åðåéäç ìïëéò åéäá ôï ðïóô ôïõ Gianniwti êáé äéáâáóá êáôé ðïëõ óùóôï ôï êáíù ðáñáèåóç êáé áõôï:
åãù ôï ìïíï ðïõ èá ðù åéíáé ïôé ç óçìåñéíç ïìáäá åôóé ïðùò åéíáé äåí ìáò öôáéåé óå ôéðïôá...ïðïéïò ôï êáôáëáâáéíåé áõôï ðïõ ëåù ôï êáôáëáâáéíåé...
ÌÇÍ ÊÁÍÅÔÅ ÐÁÑÁÈÅÓÇ ÔÏ ÐÏÓÔ ÌÏÕ....ÊÁÉ ÌÇÍ ÔÏ Ó×ÏËÉÁÓÅÔÅ ÁÍ ÓÁÓ ÅÉÍÁÉ ÅÕÊÏËÏ....ÄÅÍ ÐÑÏÊÅÉÔÁÉ ÍÁ ÁÐÁÍÔÇÓÙ ÓÅ ÊÁÍÅÍÁÍ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
το θέμα με την απάντηση σαλπιγγίδη είναι πολύ δύσκολο...

αν πει ότι τον θέλουμε θα γίνει χαμός το σάββατο στο γήπεδο...
αν πει ότι δεν τον θέλουμε θα τον ξεσκίσουν οι δημοσιογράφοι γιατί φοβάται τον κόσμο και οι οργανωμένοι κάνουν κουμάντο στην ομάδα και όλοι οι άλλοι φίλαθλοι στο γήπεδο θα τα έχουν με αυτούς που είναι στην 4
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dave

• Αλλαγή
ηταν αδυνατο να καλυψει τη μαλακια που εκανε με την αποχωρηση του, και με τη δηλωση που ειχε κανει και πραγματι δε τα καταφερε...τι να πει τωρα και τι να εξηγησει....οτι εφυγε σε μια δυσκολη περιοδο ειναι γεγονος, και οτι γραφει δε ξεγραφει.

οπως δε ξεγραφει οτι ανελαβε κ στα δυσκολα. μπορει να τον προετρεψε ο κοσμος να μπει μπροστα, αλλα η αποφαση ηταν δικια του κ ολοι τον παραδεχτηκαμε τοτε γιαυτην.

προκαλει σε ολους μια ενοχληση και μια ανησυχια που εφυγε μ αυτον το τροπο, κ μια ανησυχια για το ρολο του ζησαρου στο ολο θεμα.

δε χρειαζεται να ειμαστε ομως κ με αυτη την αφορμη, φυτα και ψαγμενοι. τα λαθη του ειναι προφανη, κ καποιοι πρεπει να απολογηθουν που εκραζαν τον κοσμο ως υπευθυνο για την αποχωρηση του. κατι που δεν εκανε ουτε ο ιδιος βεβαια. κ αν βγηκε ενα πανι (λαθος εκφραση για μενα το χα πει τοτε και καθενας μου λεγε διαφορετικο λογο γιατι βγηκε) δε λεει κατι, η στηριξη του κοσμου ηταν καθολικη.

απο την αλλη παρα τα λαθη ειναι η καλυτερη διοικηση που θα μπορουσαμε να εχουμε (ζαγορ, ζησης μαζι), τιμια, σοβαρη κ αποτελεσματικη. κριτικη θα δεχεται, καλοπροαιρετη κ δε νομιζω να εχουν προβλημα.

οσο για την γενικη κατευθυνση που ακολουθει η ομαδα, νομιζω οτι η διοικηση αφουγκραζεται τον κοσμο και θελω να πιστευω οτι αυτο θα αποδειχθει σε πολλα θεματα κ το καλοκαιρι.

Offline gagas

• Αλλαγή
Ðñþôïò ìßëçóå ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò, ï ïðïßïò åðÝóôñåøå óôçí ðñïåäñßá ôïõ ÄéêåöÜëïõ. «Êáôáñ÷Þí íá áíáöåñèþ óôçí áðï÷þñçóÞ ìïõ. ÁêïõóôÞêáíå ðïëëÜ, ôá ïðïßá äåí ßó÷õáí. ÊÜðïéá ðñïóùðéêÜ äéêÜ ìïõ, ìå åðçñÝáóáí ðÜñá ðïëý, Ýôóé îåêéíïýóå êáé ç áíáêïßíùóç ôçò ðáñáßôçóçò. Ç áëÞèåéá åßíáé üôé äå ìå áöÞíáíå êáé äå ëåéôïõñãïýóá óáí Üíèñùðïò. Áöïñïýí ìüíï åìÝíá êáé áéóèÜíèçêá óáí Ý÷åé ðÝóåé Ýíá ìáýñï ðáíß ìðñïóôÜ êáé äåí ìðïñþ íá çãçèþ ôçò ðñïóðÜèåéáò ìå îåêÜèáñï ìõáëü êáé äå èá Ýêáíå êáëü óôçí ïìÜäá êáé ôïõò óõíåñãÜôåò ìïõ. ¸ôóé ðÜñèçêå ç áðüöáóç áðü ìÝíá, ìéëþíôáò ìå ôïõò áíèñþðïõò ðïõ åß÷á äßðëá ìïõ, åîáóöáëßæïíôáò ìéá ïìáëÞ áëëáãÞ êé Ýôóé Ýãéíå. Íá ìçí åðçñåáóôåß êáé ç ïìÜäá, ôï ðåôý÷áìå áõôü» äÞëùóå áñ÷éêÜ ï «ÔÝï» êáé óõíÝ÷éóå: «ÁõôÜ ôá ðñïâëÞìáôá, ëßãïé ðïëý êÜôé îÝñåôå üëïé, äå èá ‘èåëá íá ëå÷ôåß üôé ÷ñçóéìïðïéþ ôïí ÐÁÏÊ. ÁêïõóôÞêáíå äéÜöïñá ðñÜãìáôá, üðùò ãéá ðáñÜäåéãìá, ôá ãåãïíüôá óôç ÓïõñùôÞ. ¼÷é äåí Þôáí áõôü, õðÞñ÷áí êáé ðïëëÜ æçôÞìáôá ôçò ïìÜäáò, ðïõ åíï÷ëïýóáí, üðùò êáé åêåßíá ôá åðåéóüäéá, ðïõ ìáò åíü÷ëçóáí. ÁíáöÝñïìáé óå áõôü åðåéäÞ åß÷å âãåé êáé ìéá áíáêïßíùóç êáé Ýãéíáí ëÜèïò ÷åéñéóìïß áðü ôçí áóôõíïìßá ìå ðñïóáãùãÝò. Åìåßò åßðáìå üôé åßíáé áäéáíüçôï íá ìçí õðÜñ÷åé ïýôå Ýíá áóôõíïìéêü üñãáíï óå åêåßíï ôï ìáôò. ÈÝëù íá åîçãÞóù óôïí êüóìï êáé ôï ëüãï ðïõ åðÝóôñåøá. Åß÷á êáèçìåñéíÞ åðáöÞ ìå üëá ôá ðáéäéÜ, êáé ãíùñßæïõí ôï ðñüâëçìÜ ìïõ, ãéáôß åìåßò ëåéôïõñãïýìå óáí ïéêïãÝíåéá êé Ýôóé èá ëåéôïõñãïýìå.

http://www.metrosport.gr/zagorakis-%C2%ABprochorame-me-neo-plano-apo-to-kalokeri%C2%BB

Offline spinos_4

• Αλλαγή
íïìßæù ç äÞëùóç ôïõ ÆáãïñÜêç ãéá ôï ëüãï ðïõ ðáñáéôÞèçêå åßíáé îåêÜèáñç ðëÝïí...
ôï üëï æïõìß åßíáé:  ÁõôÜ ôá ðñïâëÞìáôá, ëßãïé ðïëý êÜôé îÝñåôå üëïé, äå èá ‘èåëá íá ëå÷ôåß üôé ÷ñçóéìïðïéþ ôïí ÐÁÏÊ.

PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ρε παίδες ακόμη και λάθος να έκανε ο Ζαγοράκης (που έκανε 100%), δε μπορούμε να του το συγχωρήσουμε;
Στο κάτω κάτω μόνο όποιος δε δουλεύει δε κάνει λάθη. Και τον Θόδωρο δε μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς ότι δε δουλεύει... Ο σημερινός ΠΑΟΚ με τον προ τριετίας ΠΑΟΚ απέχουν έτη φωτός κι σε αυτή τη μεταμόρφωση ο Τεο έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Ας μη μηδενίζουμε την προσφορά κάποιων ανθρώπων για 1-2 μαλακίες που έχουν κάνει.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gagas

• Αλλαγή
Ãéá ôï ÄçìÞôñç Óáëðéããßäç: «Ôá ðëÜíá ãéá ôá áãùíéóôéêÜ èá ôá ðåé ï ÆÞóçò.
Ç ïìÜäá âñßóêåôáé óå Ýíá êáëü äñüìï. Åßìáóôå Þñåìïé üëïé, äå èá âãÜëïõìå ôá ìÜôéá ìáò ìüíïé ìáò. ÌéëÜìå ãéá Ýíá èÝìá, ðïõ áí èá ãßíåé êé áí èá ãßíåé… ¸÷ïõìå Ýíá óçìáíôéêü ðáé÷íßäé ôï ÓÜââáôï, Ýíá ðïëý óçìáíôéêü ôçí Ôñßôç. Ôé íá ëÝìå ôþñá, åÜí èá ãßíåé êÜôé; ¼ôáí êé áí Ýñèåé ç þñá, èá áðïöáóßóåé ç äéïßêçóç, äåí ìðïñïýìå íá öùíÜîïõìå ôïí ðåñéðôåñÜ. Êáé óôçí ôåëéêÞ äåí õðÜñ÷åé èÝìá áõôÞ ôç óôéãìÞ. ¼ëïé ìáò óôï ìõáëü ìáò Ý÷ïõìå ôï ðùò èá ðÜåé êáëÜ ï ÐÁÏÊ».

Ãéá ôï èÝìá Óáëðéããßäç, ï Âñýæáò ôüíéóå: «ÐñïêÜëåóå ìéá ìåãÜëç óýã÷õóç Þ äéá÷ùñßóôçêáí ïé ößëáèëïß ìáò. ÁõôÞ ôç óôéãìÞ Ý÷ïõí çñåìÞóåé áõôÜ ôá ðñÜãìáôá, ç äéïßêçóç èá ðÜñåé ôçí áðüöáóç. Åßíáé äýóêïëï, áêüìá êáé ï ðéï öáíáôéêüò ïðáäüò èá êáèüôáí íá ôï óêåöôåß ðïëý ãéá íá ðåé ôï íáé Þ ôï ü÷é».

http://www.metrosport.gr/zagorakis-%C2%ABprochorame-me-neo-plano-apo-to-kalokeri%C2%BB

ôï ïôé èá ðáñåé ôçí áðïöáóç ç äéïéêçóç äåí óçìáéíåé ïôé äåí èá ëáâåé õðïøéí ôéò äéáöïñåôéêåò áðïøåéò..
áëëá áêñéâùò ôï áíôéèåôï.
áõôï ðïõ ôïíéóáí ê ïé äõï åéíáé ïôé äåí èá åðéâáëïõí ôçí áðïøç ôïõò ìå ôï óôáíéï ïõôå ïé ìåí ïõôå ïé äåí..