Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
είπε, προσωπικά προβλήματα.

Offline savage republic

• Βασικός
ΑΝαφέρθηκε σε προσωπικά προβλήματα. Εγώ αυτό άκουσα από το ίντερνετ μόνο.

makptol

• Guest
δεν πιστευω να θελουμε να μα θουμε και τα προσωπικα του προβληματα.....αν και τα ξερουμε ετσι δεν ειναι ?

CLUB LARISA

• Guest
Και τι μας νοιάζουν εμάς τα προσωπικά του προβλήματα και ως προς τι τρώγαμε παπά οτι άλλα τον έδιωξαν? Για τί μας πέρασες, για την Λαμπίρη makptol? Όταν αφήνεις να εννοηθούν ΑΛΛΑ πράγματα περί εξαναγκασμού σε φυγή, να χεις κ το θάρρος να το πεις κιόλας οτι έφυγες μετά απο προσωπικό σου θέμα όταν φεύγεις.....
Δηλαδή αύριο αν έχει πάλι προσωπικά προβλήματα, πάλι θα εγκαταλείψει? Να ξέρουμε δηλαδή...

makptol

• Guest
μα και τοτε δεν ειχε βρωμισει ο τοπος οτι ειχε προσωπικα-οικονομικα  προβληματα ?
τωρα τα ακους πρωτη φορα ?

CLUB LARISA

• Guest
ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ôï «åß÷á ðñïóùðéêÜ ðñïâëÞìáôá» ôï âñßóêù áðáñÜäåêôï ùò äéêáéïëïãßá!

Ãéáôß äåí Ýãñáøåò ñå Èüäùñå ó åêåßíç ôçí áíáêïßíùóç ðïõ Ýâãáëåò ôüôå üôé öåýãåéò ëüãï ðñïóùðéêþí ðñïâëçìÜôùí êáé ìáò Üöçóåò íá ôñùãüìáóôå ìåôáîý ìáò ãéá ôïõò ëüãïõò ðïõ ó ïäÞãçóáí óôçí áðï÷þñçóç;;;;

Ãéáôß Ýãñáøåò ðùò èá ôá ðïýìå áñãüôåñá;;;; Ãéá íá ìáò áðáíôÞóåéò ìå ìßá ðñüôáóç åðéêáëïýìåíïò «ðñïóùðéêÜ» ðñïâëÞìáôá;;;;

Sorry áëëÜ ðåñßìåíá ðåñéóóüôåñá…

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

makptol

• Guest
Κ
Δηλαδή αύριο αν έχει πάλι προσωπικά προβλήματα, πάλι θα εγκαταλείψει? Να ξέρουμε δηλαδή...

αυτο που του ετυχε το οικονομικο στραπατσο δεν συμβαινει και καθε μερα για να τον φερει παλι σε αυτο το σημειο ......

makptol

• Guest

ελα χαλαρωσε ολο στην τσιτα εισαι ...να μην λεμε την γνωμη μας γιατι θα μας μαλωσεις..... :) :)

Offline diegito4

• Αλλαγή
για το γιατί έφυγε δεν άκουσα αιτιολογία να με καλύψει.
για το θέμα του κοντου δεν άκουσα απάντηση να με καλύψει.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Όταν έφυγε από την προεδρία είπε ότι θα αναφερθεί στο μέλλον τι τον οδήγησε σε αυτή τη πράξη . Εσείς δηλαδή θεωρείτε δύσκολο τότε να έλεγε έχω προσωπικά προβλήματα μάγκες φεύγω? Δεν θα του έλεγε κανένας τίποτα . Αντίθετα επί ένα μήνα μετά την αποχώρηση ακούγαμε χίλιες δύο μαλακίες από τους ρουφιάνους για το τι και ποιοι τον ώθησαν στη παραίτηση δείχνοντας ουσιαστικά με τη κουκούλα τους οπαδούς , τα γεγονότα της Σουρωτής και χίλιες δύο μαλακίες. Λίγη σημασία έχουν αυτά αλλά είναι οι λεπτομέρειες που χτίζουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης και κόσμου .

Θέλω ένα εικονίδιο με ποτιστήρι ...
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Είχε χάσει ένα σκασμό λεφτά ρε μάγκες. Ολόκληρο θέμα είχε γίνει τότε.
Εσείς αν είχατε χάσει κάποια εκατομύρια με τον ΠΑΟΚ θα ασχολούσασταν; Εγώ όχι ...

Τεσπα, είπε άλλα πιο σημαντικά. Μας έδωσε να καταλάβουμε τη σημασία της ΑΜΚ και είπε ότι υπάρχουν ενδείξεις για τη συμμετοχή επιχειρηματιών με πακέτα. Θα δούμε...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline maria-mtb

• Βασικός
και γω μπηκα να διαβασω και τελικα ειδα τ' αναμενομενα προσωπικα προβληματα.
τι να πω, αν ισχυει ρε ζαγορ ευχομαι να τα ξεπερασεις. αλλα και μεις οι οπαδοι τοσα χρονια αλιμονο, ολοι εχουμε κ προσωπικα κ οικονομικα κ χιλια μυρια προβληματα. απο τον ΠΑΟΚ "φευγω" δεν ειπαμε ομως ποτε. τελος παντων, δεν εχω την ορεξη να γραψω και πολλα, απλα μαλλον με μπερδεψε κ αλλο αυτη η συνεντευξη, παρα μου ελυσε καποιες αποριες.
δεν ξερω καν, αν ειναι ωρα για τετοιες συνεντευξεις. βγειτε πειτε για την ΑΜΚ και τελος. τεσπα.

CLUB LARISA

• Guest

ελα χαλαρωσε ολο στην τσιτα εισαι ...να μην λεμε την γνωμη μας γιατι θα μας μαλωσεις..... :) :)

Κοίτα φιλαράκο, επειδή είσαι κ μεγάλος σε ηλικία, εμένα μη με πουλάς τρελίτσα κ μην προσπαθείς να κάνεις τη νύχτα μέρα, ούτε να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις. ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ μας πρήζατε τα ούμπαλα οτι έφυγε γιατί χαλάστηκε απο μας. ΤΡΑΒΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ. Αν ο ζαγοράκης είχε προσωπικό πρόβλημα, να έβγαινε να μας το λεγε όταν έφυγε κ όχι ν αφήσει το σύμπαν να σπεκουλάρει για τους "δολοφόνους" οπαδούς και για τα φυτά του ραδιοφώνου, όπως επίσης κ για τ αφεντικά τους. Ούτε επίσης να ναι ο ΠΑΟΚ έρμαιο του πως πάει η προσωπική ζωή του Ζαγοράκη. Σήμερα με κάνεις τον χαζό κ με λες για την ασφαλιστική. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ Κ ΣΥ Κ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΠΑΝΩ.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Είχε χάσει ένα σκασμό λεφτά ρε μάγκες. Ολόκληρο θέμα είχε γίνει τότε.
Εσείς αν είχατε χάσει κάποια εκατομύρια με τον ΠΑΟΚ θα ασχολούσασταν; Εγώ όχι ...

φίλε εμείς δεν χάνουμε εκατομυρια...χάνουμε την ΖΩΗ μας ΟΛΗ...με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.
ξυπνάμε και κοιμόμαστε με ΠΑΟΚ...ούτε ΓΚΟΜΕΝΑ δεν βγάζουμε..

το θέμα είναι άλλο.
έχασες λεφτά;;(από μαλακία σου)..έχεις ΤΑΔΕ πρόβλημα;;
πες το..
με αυτήν την τακτική και τις πουστιές την δημοσιογράφων ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ που έφυγε τότε ήταν τα γεγονότα της ΣΟΥΡΩΤΗΣ...
δεν γαμιόμαστε λεω γω...

Offline ved

• Αλλαγή
αυτοι που οταν εφυγε ο ζαγορ βριζαν τον κοσμο οτι με την γκρινια του τον εδιωξε,,οτι τον εδιωξαν τα επεισοδια στην σουρωτη και το πανο ΠΑΟΚ ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΒΕΛ η η γκρινια για τον σαντος  αυτοι που καναν μαθηματα νοοτροπιας γιατι αν δεν αλλαζαμε μυαλα θα διωχναμε και τον βρυζα...

τι εγινε τωρα ρε μαγκες τοτε μας βριζατε και τωρα ξαφνικα ηταν γνωστα τα προσωπικα προβληματα του ζαγορ?

ολοι αυτοι  θα πουν μια συγνωμη σημερα απο τους υπολοιπους που κατηγορουσαν?

φυσικα στους ανωτερω ανοικουν και οι κολκες τσορμπατζογλου και λοιποι που παροτρυναν τετοιο κλιμα...

makptol

• Guest
οταν τα λεφτα που χανονται δεν ειναι δικα μας ειμαστε στην θεωρια πρωτοι.....
ας τα χαναμε εμεις αυτα τα χρηματα και θα βλεπαμε πως θα αντιδρουσαμε......

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Δήλωση παραίτησης Θόδωρου Ζαγοράκη

Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.

Με τιμή

Θεόδωρος Ζαγοράκης

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14GQFI9J2&extLang=

και τότε για προσωπικούς λόγους είχε πει.

Offline cure

• Αλλαγή
Μάκη έχεις πολύ αγνή ψυχή ρε φίλε και δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Ζηλεύω και μακάρι να μπορούσα να τα δω κι εγώ έτσι όλα.

Στην ουσία τώρα. Εγώ δεν περίμενα καμία εξήγηση, γιατί απλά ήμουν σίγουρος για την απάντηση και κυρίως για τους αληθινούς λόγους του φύγε εσύ, έλα εσύ. Τα έχουμε χιλιοπεί και κουράσαμε.

Απλά "στενοχωρήθηκα" που δεν έδωσε ο Θόδωρος κανένα πάτημα στους "Άρειους" ΠΑΟΚτσήδες με τα ΠΑΟΚόμετρα στο χέρι, για να τη ξαναπούνε στα αδέρφια τους πως δεν τους αξίζει ούτε ο Ζαγοράκης, ούτε κανείς άλλος και πως οι "ΠΑΟΚτσήδες της πλέμπας" τους διώξανε όλους και είναι αναγκασμένοι τώρα να ζούνε αιώνια στη δυστυχία, ως αποτέλεσμα του σκατοχαρακτήρα τους και των αχάριστων πράξεών τους. Πόσο της μόδας ήταν πριν λίγους μήνες τα γραφικά κατηγορώ κάποιων. Οι οποίοι στη πλειοψηφία τους είναι και υπέρ της έλευσης κοντού με τα ίδια, στην ουσία τους, ηλίθια επιχειρήματα και κράζανε ξανά όλα τ' αδέρφια τους.

Α να μη ξεχάσω να βρίσω και αυτή τη βλαχοπόλη μαζί, που τίποτα σωστό δεν έχει κάνει και όλα τα διαλύει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Callahan

• Guest
Tα συμπεράσματα μου για τα δύο θέματα:

1ον: Έκανα μαλακία που έφυγα, δεν υπήρχε κάτι αρκετά σοβαρό, χαίρομαι που επέστρεψα.

2ον: Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πίσω τον κοντοπούτανο, ελαχιστοποιώντας τις αντιδράσεις - προστριβές.