Μάκη έχεις πολύ αγνή ψυχή ρε φίλε και δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Ζηλεύω και μακάρι να μπορούσα να τα δω κι εγώ έτσι όλα.
Στην ουσία τώρα. Εγώ δεν περίμενα καμία εξήγηση, γιατί απλά ήμουν σίγουρος για την απάντηση και κυρίως για τους αληθινούς λόγους του φύγε εσύ, έλα εσύ. Τα έχουμε χιλιοπεί και κουράσαμε.
Απλά "στενοχωρήθηκα" που δεν έδωσε ο Θόδωρος κανένα πάτημα στους "Άρειους" ΠΑΟΚτσήδες με τα ΠΑΟΚόμετρα στο χέρι, για να τη ξαναπούνε στα αδέρφια τους πως δεν τους αξίζει ούτε ο Ζαγοράκης, ούτε κανείς άλλος και πως οι "ΠΑΟΚτσήδες της πλέμπας" τους διώξανε όλους και είναι αναγκασμένοι τώρα να ζούνε αιώνια στη δυστυχία, ως αποτέλεσμα του σκατοχαρακτήρα τους και των αχάριστων πράξεών τους. Πόσο της μόδας ήταν πριν λίγους μήνες τα γραφικά κατηγορώ κάποιων. Οι οποίοι στη πλειοψηφία τους είναι και υπέρ της έλευσης κοντού με τα ίδια, στην ουσία τους, ηλίθια επιχειρήματα και κράζανε ξανά όλα τ' αδέρφια τους.
Α να μη ξεχάσω να βρίσω και αυτή τη βλαχοπόλη μαζί, που τίποτα σωστό δεν έχει κάνει και όλα τα διαλύει.